מנצ'סטר יונייטד 2008/2009-אלופת אנגליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏5/7/08.

1. Jack Wilshere Member

לא הופתעתי כלל מהתשובה של פרגוסון. פרגוסון מאז ומעולם אהב והעריך שחקנים עם לב רחב, שחקנים עם מחויבות גדולה למועדון על-פני שחקנים מוכשרים בלבד, שאין להם ערך מוסף כמנהיגות, ווינריות, מחויבות וכיוצ"ב. זו גם הסיבה שיונייטד תמיד רעבה, תמיד חיה ונושמת, שהרי תמיד יימצא הווינר התורן, השחקן שיחזיר אותה מהקבר, המחויבות של רוב השחקנים למועדון היא גדולה. עם כל הצער שבדבר.

2. THE STRETFORD END Member

מתארגנת הפגנת מוניות גדולה דווקא באיזור האולד-טראפורד,הם מנצלים את המשחק הערב בכדי להעביר את המחאה שלהם...השד יודע על מה,מה שאומר פקקים בדרך לאיצטדיון מה שאומר חניית ביניים בעיר ומשם לקחת את החשמלית שתמיד צפופה בשעות האלה כשכולם חוזרים מהעבודה הביתה ובטח ביום של משחק מה שאומר שאני צריך לצאת עכשיו.

צריך לפגוש את משה אוחיון חצי שעה לפני המשחק,הוא מגיע עם אבא שלו,
    השגתי להם כרטיסים מספסר,יקר אבל לפחות הם יישבו או יותר נכון יעמדו בסטרטפורד אנד
    ובחצי גמר גביע אירופה לאלופות זה שווה כל אגורה.

יש לי הרגשה טובה,מאוד טובה ואני מקווה שזה לא יתפוצץ לי בפנים הערב,
    שיהיה לנו בהצלחה.

מה שלא יהיה,
    WE'LL NEVER DIE

אני מאמין.

3. פול סקולס Member

וואי, אני מתרגש בשביל משה (בהנחה שזו פעם ראשונה בא.טראפורד, וגם בלי קשר)
    מקווה שתהיינה סיבות לשמוח בסוף המשחק.

ראיתי באשכול של ארסנל דיבורים על 1-5-4, גם אם מדובר על שלושה קשרים באמצע,
    אין מצב שנראה היום יונייטד שלא במערך של 4-4-2.

כאינדיווידואלים הייתי נותן לאנדרסון ופלצ'ר לשחק אבל אני לא בטוח בקשר לשילוב ביניהם,
    למען האמת קשה לי לזכור ציוות שלהם באיזה שהוא משחק...

אני מסכים עם GASS12 בנוגע לכך שטבז אפקטיבי יותר כשהוא עולה מהספסל (אבל בסביבות הדקה ה 60, לא ה 80) וגם הייתי מכניס את סקולס מהספסל, אם המשחק יתפתח בצורה שתדרוש שינוי (נגיד, תיקו עמוק במחצית השנייה).

מבחינת הכדורגל וחוויית הצפייה לאוהד הנייטרלי מצפה לנו משחק כדורגל ענק,
    אין שום מצב שנראה משחק כמו זה של אתמול בספרד..
    בהצלחה לנו,
    הפעם אין צורך לכתוב שאני מאמין,
    מזמן לא הגעתי למשחק עם הרגשה כזאת,
    רק עוד שעתיים וחצי. BRING IT ON

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אדווין, אושיי, ריו, וידיץ', אברה, פלטצ'ר, קאריק, אנדרסון, רונאלדו, טבז ורוני.

5. pazer Member

הרכב מנצ'סטר יונייטד:
    ואן דר סאר
    אושה, פרדיננד, וידיץ', אברה
    פלטשר, קאריק, אנדרסון
    רונאלדו, רוני, טבז
    ספסל: פוסטר, ברבאטוב, גיגס, פארק, סקולס, רפאל, אוונס

הרכב ארסנל:
    אלמוניה
    סניה, טורה, סילבסטרה, גיבס
    סונג, דיאבי
    וולקוט, פברגאס, נסרי
    אדבאיור
    ספסל:פביאנסקי, אדוארדו, דנילסון, ראמזי, דג'ורו, בנדטנר, אבואה

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

תוצאה טובה שעם קצת יותר ריכוז הייתה יכולה להיות טובה יותר. תקפנו ושלטנו ויכולנו לכבוש עוד, אבל סה"כ ניצחנו, לא ספגנו שער חוץ ואין מה להתלונן. רוני ורונאלדו עם הופעה מאכזבת יחסית להצגה בשבת, מי שהיו טובים אלה השמות הפחות נוצצים.

עכשיו רק צריך להתפלל לשלומו של ריו, אין לי כוחות נפשיים לעוד משחקים עם הגנה חלקית וחסרה.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה שלריו היתה בעיה בצלעות, אז לפחות זו לא חזרה של הבעיות הטורדניות בגב ובמפשעה. באופן כללי, אני מניח שנראה הרבה שינויים במידלסברו - משהו כמו הספסל שלנו היום מחוזק בכמה שחקני הרכב. מצד שני, איזה ספסל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

8. Guinness Member

תוצאה טובה מאוד במשחק טוב של הקבוצה. רוני נלחם כהרגלו ונתן משחק טוב. טבז גם הוא נלחם כמו שהוא יודע. רונאלדו לא במשחק כל-כך טוב, אבל בכל זאת הצליח לבעוט כדור למשקוף ולסחוט הצלה נהדרת מאלמוניה. היה מעצבן לראות שהוא לא נלחם ברוב המשחק כמו שאר השחקנים והעדיף לעשות פרצופים לשופט. אנדרסון ממשיך להציג יכולת מצויינת. קאריק ופלצ'ר היו בסדר גמור. ההגנה תפקדה מצוין היום. אושיי כבש שער נהדר. אברה הסתדר טוב היום עם וולקוט המהיר. וידיץ' היה מעולה היום כמו גם ריו. מקווה שלא מדובר בפציעה רצינית של האחרון. בסה"כ כל הכבוד לשחקנים ולקהל שהיה מדהים היום.

עכשיו צרכים להתרכז במשחק הליגה שלנו בחוץ נגד בורו.

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/09
  9. Ryan Giggs11 Member

יופי של משחק.
    למרות שיכלנו גם לשלש את התוצאה היה משחק פשוט ענק שלנו.
    מהלכי כדורגל מהירים, הנאת כדור פשוט מענגת רק חבל שבתכ'לס החמצנו הרבה כי כמו שכבר אמרתי יכלנו לשלש את התוצאה.
    אנדרסון שוב פעם במשחק אדיר, הברזיליאי היה היום פשוט בכל מקום על המגרש-שילמדו אותו לבעוט כבר!!

אני מאד מודאג מהפציעה של ריו, אני מקווה מאד שזה לא רציני מדי(אגב, הוא ווידיץ' במשחק מושלם נטול טעויות).

10. avdz7 Member

משחק מעולה שלנו בסה"כ.
    חבל מאוד שלא הצלחנו לעשות את זה 2-0 ועם זאת היינו באים בראש שקט הרבה יותר לאמירויות.
    ואני מאוד מאוד מקווה שהפציעה של ריו לא חמורה.

עם הפנים לבורו. משחק סופר קשה. יהיה טוב.. אני מניח שבלי ריו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/4/09
  11. Pipe Member

שליטה אבסולוטית שכזו במשחק בעל חשיבות רמה ומול יריבה כל כך חזקה אני לא זוכר הרבה זמן. הייתה קבוצה אחת על המגרש היום. 1-0 במשחק ביתי בליגת האלופות זו תוצאה טובה, טובה מאוד, ולמרות שקצת צורב שלא הצלחנו לממש את מה שקרה במשחק על לוח התוצאות עד הסוף, אפשר להיות מרוצים.

לגבי ריו, לדעתי הוא בכלל לא היה מודע לחילוף שבוצע ורצה לחזור למגרש אחרי שקם על הרגליים. זה סימן מעודד. בכל אופן אני מניח שלא נראה אותו בבורו.

אדווין-מחוסר עבודה 6.
    אושיי-ללא דופי, שער נהדר. 7
    ריו-מקווה שישחק שבוע הבא. 7
    וידיץ'-סלע. 7
    אברה-בהגנה סיפק את הסחורה אחרי כמה משחקים רעועים אבל בהתקפה עדיין לא יעיל כמו שהוא צריך ויכול להיות. 6.5
    רונאלדו-לא משחק חייו ובחלקים גדולים שלו פשוט היה מאוד מתוסכל. אמנם לא קיבל כמה שריקות שאולי היה צריך לקבל אבל מצפה ממנו ליותר. לא היה מדוייק במסירה האחרונה ופרט לבעיטה האדירה למשקוף ולמסירה לגיגס לקראת הסיום לא היה תכליתי. 6
    אנדרסון-חוזר להראות כמו השחקן הנהדר מהעונה שעברה.ובנוסף, היה קרוב היום רק 3 מטרים למסגרת, שזה שיפור של 4 מטרים לעומת הבעיטה הקודמת שלו. עוד כמה שנים הוא כבר יפגע במשקוף ואולי עד הפרישה, עם קצת מזל גם יבקיע שער. 6.5
    פלטשר-בכל מקום על המגרש. תסכל פעם אחר פעם את השבט האפריקאי של ונגר במרכז השדה. 6.5
    קאריק-טוב, קר רוח, מדוייק. 6.5
    טבז-מלך. פרגי אל תשכח להחתים אותו עוד חודש. 6.5
    רוני-he is the heart, hustle and soul of the game. thats wayne. 7(זכויות שמורות לליל ויין וגייטורייד)

ברבאטוב-הורדת כדור אחת לרונאלדו, וזהו. טוב שלא פתח. במשחק שכזה לנונשלאנטיות שלו לא היה הרבה מקום.
    גיגס-800 הופעות, מדהים. הגבהה פנטסטית שכמעט והסתיימה בשער.
    אוואנס-מקווה שלא נראה אותו עד לסיום העונה. לא כי הוא לא טוב, פשוט כי ריו ווידיץ' הם צמד שאסור להפריד.

הלאה לשבת, early kick off מקבל משמעות אחרת לגמרי בניו יורק. 7:45 שריקת הפתיחה. הייתי רוצה לישון קצת, יום חופש ראשון השבוע (טוב, שלישי, אבל שניים מהם חופשת מחלה אז זה לא באמת נחשב), אבל היי. מה לא נעשה בשביל יונייטד. מניח שנראה הרבה שינויים, מול יריבה שנלחמת על כל נקודה ובמגרש שנוטה להקשות עלינו, לא יהיה קל בכלל. נקווה למשחק חלק ללא פציעות. יהיה טוב.

12. AW forever Member

יותר נכון- לא קיבל שריקות שבד"כ מקבל ולא בצדק. כמה נפילות, הצגות ונפנופי ידיים מעצבנים בשחקן אחד.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לריו יש משהו בצלעות והוא נסע לבית חולים כדי לעבור צילום. זה לא בהכרח משהו רציני.

14. AW forever Member

אם הוא שבר צלע זה יכול להיות משהו כמו חודש בחוץ. אם הוא רק סדק אותה או סתם קיבל מכה אז הוא יוכל לשחק בגומלין.

15. Pipe Member

רוב ההחלטות של השופט הדני היו מוצדקות אבל בעיני הגיע לו שריקה או שניים. אחת במחצית השנייה לייד הרחבה ואחת ב20 הדקות הראשונות של המשחק אם אני לא טועה.

אם כבר בשופט עסקינן, אז הקוון לטעמי טעה שלוש פעמים במשחק הזה. פעם אחת נבדל ברור של רונאלדו שהוא החמיץ (שהסתיים בבעיטה של אנדרסון שהגיע לחנייה), והפעמיים האחרות היו בנבדלים נגד גיגסי שהסתיים בשער שנפסל ונגד אנדרסון במחצית הראשונה. ראיתי שני הילוכים חוזרים ואני נוטה לחשוב שלא היה מקום להניף את הדגל.