היה מדהים סטרטפורד(אני מקנא בך ובמשה אוחיון כמו כולם), אני לא יודע, אולי בספורט 5 מנמיכים את הסאונד של הקהל אז אולי יש פה כמה שלא יסכימו איתך, אבל איפה שאני ראיתי פשוט הרגישו איך האצטדיון רעד.
גם מספורט5 שמעו נהדר. הקהל בהחלט נתן תצוגת עידוד מופלאה כיאה למעמד חצי גמר ליגת האלופות. לא הפסיקו לשיר לשנייה אחת. מסכים עם כל המחמאות לפלטשר. איזה תענוג שיש לך בקבוצה שחקן כזה. בכל מקום על המגרש, מחלץ כדורים, מתקל או סתם נותן מסירה חכמה שפותחת את המשחק. וכמובן תמיד מגיע למשחקים הגדולים. אגב, מגיעות גם מחמאות גדולות לאברה שנתן משחק מושלם (ביחד עם שאר שלישית ההגנה) וביחד עם רוני ניטרלו את וולקוט. הוא פשוט לא נתן לוולקוט לנשום. איפה אברה של היום לעומת אברה של המחצית הראשונה נגד הספרס? נקווה שהוא חוזר לעצמו וזה לא היה חד פעמי דרך אגב, מגיע הרבה קרדיט לקאריק על הבישול לאושה (חוגג מחר, בעצם היום, 28, מזל טוב!), למרות משחק די בינוני לעומת אנדרסון ופלטשר. שחקנים אחרים אחרי כדור קרן שמגיע אליהם במקרה, היו בועטים את הכדור בעוצמה, מקווים שיפגע באחד מהשחקנים הרבים שנמצאים ברחבה וילך אל המסגרת. אבל קאריק בפעולה כל-כך אופיינית וחכמה, מרים את הראש, מטעה ונותן כדור רוחב מדויק.
כל-כך רציתי שנגמור את הסיפור היום בגלל הפחד מהמשחק הבא בכל הנוגע לצהובים של רוני ואברה, אם אני לא טועה אם אחד מהם מקבל צהוב ביום שלישי ואנחנו נעלה לגמר,הוא לא יהיה שם ולאבד אפילו אחד מהם ובמיוחד רוני כמובן יהיה בגדר טרגדיה.
הקהל היה נהדר היום. בעיקר בחצי השעה הראשונה בה הייתה תחושה שהאיצטדיון פשוט עומד להתפרץ. אם היינו מבקיעים את השני בזמן הזה העמודים שמחזיקים את אולד טראפורד היו עומדים בסכנה ממשית. לגבי רוני, הוא נראה הרבה יותר רגוע מהרגיל. אני לא זוכר שיחה אחת שלו עם השופט, שלא לדבר על הקללות ותנועות הידיים הרגילות מהפרמיירליג. לעובדה שמדובר בשופט אירואפי לבטח יש חלק בזה, אבל אני מניח שגם הוא עצמו יודע שלקבל צהוב שטותי כעת זה הדבר האחרון שהוא צריך.
למי שאמר על כך שפרגוסון דיבר על הפציעה של פרדיננד אז אני רק מעדכן שהוא רק אמר שריו לא ישחק בשבת ומחר הוא יעשה צילומי רנטגן. הוא לא דיבר על משחק הגומלין ורק אמר כי לדעתו מצבו לא טוב.
לשלישיית הקישור שלנו מגיע את כל השבחים שבעולם. משחק יוצא מהכלל שלהם. פלטשר במשחק אנרגטי מאוד, רץ בלי הפסקה, לא הפסיק לחלץ כדורים. עשה טעות קטנה כתוצאה מחוסר עירנות במחצית השנייה אבל מעבר לזה הוא היה נהדר. אנדרסון גם כן, משחק אנרגטי ויוצא מהכלל שלו. סוף-כל-סוף הוא חוזר לעצמו ואני מקווה מאוד שהוא ימשיך כך. קאריק היה טוב גם כן, אם כי לא פעיל כמו פלטשר ואנדרסון אבל בסך הכל הוא היה טוב מאוד. ההגנה הייתה במיטבה היום, כולל אברה שנתן משחק טוב מאוד סוף-סוף. מקווה מאוד שהפציעה של פרדיננד לא חמורה כי ראינו כמה הוא חשוב לנו היום וכמה הוא מנהיג את ההגנה. אדבאיור לא יכל לנשום כשהוא לידו. וידיץ' במשחק נהדר גם כן, כמו גם אושיי. רוני לא הציג משחק טוב כמו שהציג נגד טוטנהאם אך בסך הכל היה בסדר גמור. רונאלדו חייב להפסיק לצלול, חוץ מזה שזה מגעיל וניסיון רמאות דוחה, זה גורם לכך שמתי שבאמת יש עבירה לא שורקים עליה. הוריד וואחד פצצה למשקוף אך בסך הכל היה בינוני. טבז היה הכי טוב מבין שלישיית ההתקפה הזאת. כרגיל מוסיף הרבה מאוד התלהבות, משחק נהדר ובקיצור היה מצוין. שיחקנו נהדר ונותר לנו רק להצטער שזה לא הסתיים בתוצאה גדולה הרבה יותר כי ארסנל היו צריכים להוציא לפחות 2-3 כדורים מהרשת. החלטה מוצינת של פרגוסון לעלות עם טבז ולא עם ברבאטוב, זאת מכיוון שבמשחק הביתי היינו צריכים את ההתלהבות שהארגנטינאי מוסיף. קיבל צהוב שטותי כתוצאה מהתלהבות יתרה, וחבל. בגומלין אני מאמין שפרגוסון יחליט לפתוח עם ברבאטוב זאת מכיוון שאני מאמין שפרגוסון ירצה הנעת כדור איטית ולהחזיק בו כמה שיותר, וזה מה שברבאטוב עושה הכי טוב.
ראשית , מצטער על התגובה המאוחרת יחסית (נגמרה לי אבקת האינטרנט בשקית) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx החברים הנהדרים באשכול שלנו ציינו כמעט את הכל .ולכן אוסיף רק מספר הערות. נכון 2-0 תוצאה טובה יותר מ1-0 אבל רק לכאורה.ואני אנמק..ממש לפני ימים מספר ראינו מה הפיגור הזה עשה לנו ובאיזה אטרף וכוחות עלינו למחצית השניה .אבל מה שחשוב יותר הוא מה התוצאה עושה ליריב שמוביל 2-0 .מפתחים מן מידה של שאננות וזחיחות דעת רמת הדריכות נפגמת וההכנה המנטלית תמיד לוקה בחסר. וכחסיד המשפט" הכל בראש "אני אומר לכם חברים ה1-0 הקטן הזה טוב יותר מ2-0 וכפי שאני לא מרשה לעצמי לשמוח יותר מידי ,רק כי המשימה עדיין לא הושלמה. ככה אני בטוח שהשחקנים הנהדרים שלנו יבואו עם הפרפרים בבטן כפי שצריך .וידאגו לתת פייט אדיר ליריבה ראויה.תגידו מה שתגידו על הצרפתים ועל ארסן ונגר. אנחנו יודעים שיש להם את היכולת והכישרון לעשות שיעורי בית ולהבין מה הפסיד להם את המשחק .פלטצ'ר ואנדרסון (עד להחלפה של אנדרסון ססק פשוט בוטל). אני מעיד על עצמי כשותף חרא לצפיה במשחקים.אין מצב שמשהו משהוא או מישהי יסיחו את דעתי מהמשחק כי רמת המתח והחרדה תמיד בשיא.. אמש כל אימת שהכדור היה אצל חזיר הבר רוני המדהים(אני מקווה ששפעת החזירים תוקפת רק חזירים בדיר ). הייתה לי עדנה לשניות כי אני פשוט יודע שהכדור דבוק לו לרגל וגם אם חלילה יפסיד אותו? ירוץ וירדוף אחריו ביבשה באוויר ובים עד טימבקטו אם צריך. גיגסי עם תרומה נהדרת (הגבהה מצויינת שנגדעה ע"י אלמוניה בדרכה אל שער בטוח )שער שנפסל בשל נבדל של 7 מ"מ ו6 מיקרון. טבז הלוחם בדרכים ,פטריס שהזכיר את פטריס האמיתי.ריו צוק גיברלטר ווידיץ' שליד ריו הוא פשוט נפש תאומה וג'ון אושיי שבמגמת שיפור מתחילת העונה ואף כבש. היו טובים מאוד. עם הרבה כאבי בטן אל הריברסייד בשבת . מגרש קשה.אבל אני סומך על קבוצת ה "גברים בעבודה" שלנו שחייבים להבין שזהו עוד מאמץ קטנטן והמשימה הושלמה .יאללה לכו ותביאו לנו את הנקודות.
איזה תחושת גאווה ואושר עילאי חווה וודאי כל אוהד מנצ'סטר יונייטד בשנים האחרונות. הקבוצה הפכה להיות אחת שמבעית לשחק נגדה, גם אם הניצחון היום הוא רק 0-1 , הוא בקלות יכל להיות גדול יותר. מנצ'סטר יונייטד בשיאה ואני לא חושב שיש לאן להתקדם מכאן. אם מסתכלים קדימה, אני חייב להיות כנה ולומר שלפני המשחק תהיתי כמה פרגוסון, אגדה חיה, אחד שלבטח יזכה לפסלים,תשבוחות ותפאורות אחרי כהונתו, כמו סקוטי אחר(באזבי) או שנקלי בצד של ליברפול, יוכל לסחוב עוד? את התשובה קיבלתי כנראה כפסלו לגיגס את השער. היה מרגש לראות אותו משתולל אחרי השער של גיגס שנפסל, אני שואל את עצמי איך בן אדם בגילו, אחרי כל מה שזכה וכל התהילה שהביא, יכול עדיין להשתולל ככה כשפוסלים לו שער? עם כמה שאפשר לכעוס עליו (אוהדי הקבוצות האחרות כמובן), גם אני אתמול התרגשתי כשראיתי את האיש המבוגר הזה משתולל כמו ילד. מגיע לו כל סופרלטיב אפשרי. האם ידוע עתידו לעונה הבאה?
בועז כרגע יש לו חוזה לעוד שנתיים אם אני לא טועה אבל מי יודע מה העתיד צופן. לגבי השופט אתמול, בסך הכל אין טענות,היה משחק מהיר וקצבי עם כמה כניסות חזקות אך הוגנות והוא נתן לזה יד חופשית, אני כן חושב שהצהוב של טבז היה מיותר,הוא הלך לכדור 50-50 עם אלמונייה,לגיטמי מבחינתו, לגבי רונאלדו,הוא נפל או הוכשל כמה וכמה פעמים,אני לא יכול לקבוע מהיציע חד משמעית האם הכל היו הצגות מצד רונאלדו כי השופט כמעט ולא שרק לזכותו,כן יש לי את הרושם שבכמה פעמים הגיעה לו עבירה והוא לא קיבל זאת. אבל בסך הכל,אין טענות.
אני לא יודע אם ראית שידור חוזר אח"כ, אבל זה היה יותר 99-1 מאשר 50-50. להצהוב היה במקום כי טבז בהחלט סיכן את אלמוניה, בלי סיכוי אמיתי להגיע לכדור לפניו. בכלליות שיפוט טוב מאוד, אם כי אני חושב שהוא בא משוחד לגבי רונאלדו, אבל קשה להאשים שופטים על דבר כזה אחרי שהוא רימה אותם פעם אחרי פעם. אגב, אני בטוח שרוני קיבל הוראה מודגשת ומפורשת לשמור על הפיוז. המשחק הראשון עבר בשלום מבחינתו. הגומלין בחוץ ואני בטוח שזה משפיע על ההרגשה הפנימית של השחקן כשהוא מול קהל עויין, אבל רוני חייב לשמור על קור הרוח שלו גם במשחק השני. אם יקבל צהוב ונעלה לגמר בלעדיו זה יהיה קשה פי שבעתיים. קודם כמובן לעלות...
אני מקווה שפרגוסון יכול איך-שהוא להרכיב קישור שיפצה על היעדרות אפשרית של רוני (מדובר על חצי הגמר). לא מאמין שנפתח באמירייטס ללא רוני אבל יש מקום להוציא אותו במחשבה על כרטיס צהוב פוטנציאלי (כמובן בהתאם להתפתחות המשחק).
במידה והתוצאה הייתה למשל 2-0 אז היה יותר אפשרי לדבר על מנוחה לרוני, אבל זה סה"כ 1-0, והפצועים של ארסנל כניראה יחזרו, וקל ממש לא יהיה. אסור לוותר על רוני. ולמרות שהוא חם מזג (דווקא שיחק אתמול רגוע לגמרי) נקווה שהוא לא יעשה שטות כלשהיא שתיגרום לו לצהוב.
אסור להסיר את העין ולו לרגע ממה שחשוב, וזה לא שוויין רוני יהיה בגמר אלא שמנצ'סטר יונייטד תהיה בגמר. אם נגיע למצב בגומלין שבו אפשר יהיה להוציא אותו ואת אברה, אז בוודאי, אין שאלה, אבל כרגע זה לא שיקול.