לדלי אני באמת מעדיף שישאר ככה,יציע קטן,כמו פעם, חוץ מזה הרבה יהודים יושבים שם ולך תזיז יהודי מהכסא שלו... יומיים גשם,אתמול שמש ועכשיו שוב גשם,איפה שרון וכסלר שצריך אותה? יאללה,שיגיע כבר יום ראשון, איסטנבול,איסטנבול....
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/11/28/article-0-02A121E4000005DC-170_468x286.Xxx DENNIS HAS DONE IT ולד טראפורד, אולד טראפורד. http://img26.imageshack.us/img26/2927/100yrsoi4.Xxx
Who's the club in loads of debt? The reds, the reds Who's the club in loads of debt? The reds, the reds! You stupid twats, you cockney c*nts You got your sums all back to front Man United - Millions in the red. צריך הלואה סטרטפורד ?
סטרטפורד, אתה יודע כמה כסף יכולים להביא עוד 20 אלף איש במשחק? אני זוכר שפעם קראתי כתבה בזמן שארסנל עוד היו בהייבורי שהכיל חצי מאולד טראפורד ואמרו שיונייטד מרוויחה כפול מארסנל -שזה מיליון פאונד בערך, על כל משחק בית. עכשיו, זה שלא כל האיצטדיון מלא זה אולי נכון אבל ראיתי גם טבלה שאומרת שהאיצטדיון מלא בממוצע של 99 אחוז. לפעמים הוא לא מלא בגלל כשלים ניהוליים של הזמנות כרטיסים, ביטולים וכו'. הגדלה של עוד 20 אלף תביא הרבה כסף למועדון שגם ככה נמצא בחובות ותהיה דחיפה גדולה יותר של הקהל.
יופי, יש לכם יותר כסף, אתם הכי עשירים בעולם, אולי תגישו עתירה לבג"ץ שיחשיבו לכם את זה בתור תואר, כדי שנפסיק להוסיף לספרה הימנית 1 בכל שנה בבאנרים בסטרטפורד אנד. http://www.manutd.com/default.sps?pagegid=...&newsid=6632212 אופ"א תחליט לגבי פלטצ'ר ביום שני. הסיכוי קלוש, נחכה לנס.
pazer המועדון לא בחובות .אני אגיד את זה בפעם המליון אנחנו ברווח תפעולי פנטסטי שהלוואי על כל עסק בעולם להתנהל ככה . להרוויח רווח תפעולי של 50-60 מליון פאונדס לעונה אחרי כל ההוצאות זה נשמע עסק פנטסטי לא? אנחנו בחובות בגלל המניאק שקנה את המועדון בכסף לא שלו .עשה תרגיל מסריח וגלגל את חובות הרכישה בחזרה אלינו. לפתחינו. כאילו זה מה זה מעליב לא? בוא פאזר אני אקנה אותך בהלוואה שאקבל מבנק. אתה תעבוד עבורי ובכסף שתרוויח עבורי אשלם את עלות הרכישה. אני דווקא עם טל בעניין .100 אלף צופים בכל משחק זה הזוי. ושילך לחפש כסף אחר על מנת לשלם את חובותיו**** שהם לגמרי במקרה בעוואנטה מוחלטת חובותינו****.
גאס, אני מודע לזה שאנחנו ברווח תפעולי אבל עדיין הקבוצה בחובות וזה לא סותר את זה. כדי להחזיר חובות כמה שיותר מהר אתה צריך שהרווח הנקי שלך יהיה גדול כמה שיותר. כמובן שאם לא היינו ברווח אז החוב היה גדל. עכשיו, אם אכן זה נכון ורוצים להגדיל את האיצטדיון אז כנראה עשו מספיק חישובים אם יגיע קהל או לא. סמוך עליהם שהם יודעים לדעת כמה יש ביקוש. אבל רגע, למה אנחנו הולכים רחוק, יש לך את קאמפ נואו עם 99 אלף מקומות, את האיצטדיון של דורטמונד שמכיל 81 אלף, הברנבאו מכיל 80, סאן סירו עם 80, סטאד דה פרנס עם 80, לו'זיצקי עם 78. כל אלה איצטדיונים גדולים מבחינת מקומות ישיבה מאולד טראפורד ומשחקות בהן קבוצות גדולות. בכוונה לא הכללתי עוד איזה 30 איצטדיונים מיבשות אחרות כי בעיה לעשות השוואה. יונייטד מועדון גדול שיכול למלא אחוז גדול מהתכולה שלו, לדעתי גם יותר מברצלונה וריאל מדריד. זה שלך זה הזוי זה סבבה אבל לברצלונה יש איצטדיון עם 98 אלף מקומות וגם אם הוא לא מלא תמיד ומלא רק במשחקים הגדולים, אני יכול להבטיח לך שאולד טראפורד יהיה מלא יותר גם במשחקים הקטנים.
חכה חכה הוא יגיע. אתה מנסה להעיר ערפדים משנת צהריים ? יווארדי יש לכם דרבי. הבורר מחכה למקרה שהמערבל בטון יתערבב.
קודם כל מזל טוב, סביר להניח שקבוצתך תעכזב אותך בדיוק כמו ביום היובל. מעיתון האינדיפנדנט באותו היום: It was telling that by the time the City fans hit upon their most cutting chant of the day "Fergie was right/Your fans are shite" Old Trafford had no stomach for any response of note. :aaa031:
פה ושם שמעתי דיבורים על כך שחלק גדול מהבתים שנמצאים מאחורי היציע הדרומי כבר נמצאים בבעלות של יונייטד. יש בכך הרבה היגיון. בסך הכל המועדון תמיד מחפש להתרחב, והאיצטדיון הוא אחד מאותם גורמים. אם אנחנו מצליחים למלא אותו בחלק גדול מהמשחקים ועוד דוחים צופים פוטנציאלים נוספים, זה רק טבעי שננסה להרחיב את האיצטדיון, מה גם שלא מדובר בפרויקט פורץ דרך, אלא קירוב או השוואת היציע הדרומי לצפוני על שלוש קומותיו. זה כמובן תלוי בעניין הטכני של מסילת הרכבת והאפשרות להתגבר עליה, ובעלות של כל העניין, אבל אם זה אפשרי, אין לי ספק שהדבר ייעשה במוקדם או במאוחר. לטווח רחוק, זה גם יניב רווח כלכלי כמובן. מה שכן, פייזר, להרחבת היציע הדרומי לא יהיה קשר ממשי להחזרת החובות של גלייזר. כמו שעכשיו אנחנו בעצם לא ממש עומדים בהחזרת הריבית השנתית רק מההכנסות שלנו, המיליונים הנוספים שזה יביא גם לא יעזור לכסות את החוב. אנחנו מדברים כאן על סכומים בסדר גודל אחר לחלוטין. לגבי בראון, זה רק מראה את עוצמת הסגל שלנו, העובדה שאנחנו בעצם משחקים העונה בלעדיו ובלי הארגריבס, שני שחקנים שפתחו בגמר ליגת האלופות האחרון. בסך הכל, העובדה שהוא חזר כל כך מאוחר לא באמת נתנה לו סיכוי גבוה להיות פקטור העונה כי לא היה זמן להחזיר אותו לכושר, אבל הוא היה יכול להיות אופציה טובה למקרי חירום. נקווה שלא נגיע אליהם. אנחנו לא רק צריכים לקחת אליפות, אלא גם לסגור את הסיפור בשלושת המשחקים הקרובים, כדי שלא נעלה עם השחקנים הבכירים בהאל, שלושה ימים לגמר ליגת האלופות. ואגב, לא יודע מי תכנן את העונה באנגליה, אבל מדובר בחבורה של מטומטמים. גם העובדה שמחזור אחרון בליגה מתקיים שלושה ימים לפני גמר ליגת האלופות, גם העובדה שגמר הגביע מתקיים שלושה ימים אחריו. איזה מן דבר זה? כל כך בקלות שני הגמרים האלה היו יכולים להיות יונייטד נגד צ'לסי. איזו צורה היתה אז לגמר הגביע האנגלי?
אמיר, אני בספק אם זה יהיה באמת 3 ימים לפני. תמיד יוצר שנותנים זמן מסוים לפני גמר ליגת האלופות. יש אפשרות להעביר את המשחק מול האל סיטי עד ל-19 לחודש ולתת יותר משבוע הכנה לגמר. אלא אם כן פיספסתי משהו.