מנצ'סטר יונייטד 2008/2009-אלופת אנגליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏5/7/08.

1. Dimitar Berbatov Member

לא קראתי תגובה אחת על המשחק שלא החמיאו בה לברבה, אבל אם אתה אומר..

לא רע בכלל ויותר. מעטים השחקנים שהגיעו ליונייטד ובעונת הבכורה שלהם נתנו הצגות וכבר פרעו את השטרות (רוד היה כזה). 9 שערים בליגה, 4 שערים בצ'מפיונס והרבה שערים מהם מאוד קריטיים. שער נצחון על בורו, שער נצחון בריבוק, שער נצחון על הספרס בגביע, נגד ניוקאסל ובטח שכחתי עוד כמה.

נערך לאחרונה ב: ‏11/5/09
  2. k_700 Member

ברבאטוב שף נהדר.
    אני כל הזמן דחיתי את הטענות על כך שהוא מאכזב.
    לא ציפיתי ממנו ל20 שערים בעונה כי אצלנו הוא משחק בשונה מאצלכם. הוא לא חלוץ מטרה נטו, הוא לא נותן את כמות הנסיונות לשער שהוא נתן אצלכם והוא גם לא מרבה בספרינטים על חצי מגרש עם הכדור.
    ברבאטוב הוא אחד השפים הגדולים בליגה, עוד רכש מוצלח במיוחד.

3. George Best Member

תגיד, אתה מסתלבט?
    את בדיוק מה שאמרת כתבתי פה אחרי חצי גמר הגביע מול אברטון כשכולם שחטו אותו, כולל כל הנתונים היבשים.

שלא תעבוד עלי מושון!

הנה מה שכתבתי לפני שבועיים:
    "זאת ועוד, ידענו שברבאטוב למרות ההספק היפה של כיבושים ובישולים בטוטנהאם ובכלל לאורך הקריירה הוא שחקן שלא שופטים לפי הסטטיסטיקה היבשה שהישראלים ונדמה שגם אתה פז אוהב לשפוט על פיה,
    אני לא צריך להסביר על יכולת המסירה, השמירה המדהימה על הכדור וחוכמת המשחק הנדירה, ועדיין אם לשפוט את הנתונים היבשים, אז יאללה:

33 הופעות (אין לי בדיוק את המספר, אבל אני מניח שכמה מתוכן היו כמחליף) - 13 שערים ו-8 בישולים.
    שער ניצחון מול בורו, שער ניצחון מול בולטון בשנייה האחרונה, בישול קריטי לטבז בניצחון הכ"כ קשה וקריטי בבריטניה סטדיום, משחק נפלא מול צ'לסי ב0-3, שער ניצחון מול ניוקאסל, וזה רק בליגה, אז מה לעזאזל רוצים ממנו?

אני מוכן לקבל (לא בטוח אסכים, אבל אני עוד יכול להחליק על זה) אולי שהציפיות היו מעט יותר גבוהות, שהיכולת בטוטנהאם הייתה גבוהה יותר, אבל גם לזה יש מספיק תשובות (עונה ראשונה, קבוצה ברמה גבוהה יותר, אין מה להשוות).

גם הביקורת על הפנדל הייתה מגוחכת - הרי ככה הוא בועט לאורך הקריירה, גם בטוטנהאם וגם בלברקוזן הוא בעט לא מעט, ואני אף פעם לא ראיתי אותו מחמיץ,
    אז בגלל שסגנון הבעיטה שלו נראה אדיש ומזלזל (לרוב הוא זורק את השוער לפינה אחת ובועט את הכדור לשנייה) שוחטים אותו אחרי החטאה, כמה רדוד."

4. קינג לדלי Member

דיברתי ספציפית על היום כי ראיתי רק רונאלדו ורונאלדו...
    אגב רונאלדו...
    מכוער הוא היה וישאר אבל גם רוני פעם חטף קריזה בחילוף והגדולה של פרגי שאצלו זה קורה פעם אחת יותר מידי.
    זה כבר לא יקרה.

5. Pipe Member

בנושא ברבאטוב אני שייך לקבוצה שחושבת שהוא יכול יותר ושמקווה שבעונה הבאה הוא יראה זאת כי הוא פשוט עד כדי כך טוב. אבל, בעיני העונה הזו היא לא הצלחה מסחררת מבחינתו. 10 שערים לכל חלוץ ליגה זה מאזן סביר, אך לאחד שעולה 30M ליש"ט ודוחק שחקן כמו טבז לספסל זה מאזן מאכזב. בנוסף יש את נושא העקביות. אני מקבל את זה שהוא נעלם לחלקים גדולים תוך כדי משחק כי זה פשוט בלתי נמנע לאור הנונשלאטניות שלו, אבל לעתים הוא נעלם לחלוטין וזה קרה לא פעם העונה. העונה הבאה תהיה מדד הרבה יותר טוב באשר לעתידו בקבוצה לטעמי.

6. George Best Member

אני דווקא לא כועס על רונאלדו.
    נכון, הוא מעט הגזים, אבל אני אוהב לראות שחקנים שמוחלפים וכ"כ כועסים ומאוכזבים.
    דווקא במקרה הזה אני לא מקבל את הביקורות על רונאלדו, ואתם יודעים שאני לא סובל אותו.

7. קינג לדלי Member

אבל הייתה כאן סוג של בעיה כי אם שמת לב הייתה הפוגה במשחק והוא דיבר עם פרגוסון על הקו ואז התבצע החילוף.
    זאת אומרת שאו שפרגי שמע משהו שעיצבן אותו או שרונאלדו קיבל מפרגי את המסר שהוא עומד להיות מוחלף ועדיין התנהג כמו מפגר.

אבל מה אכפת לך עכשיו ? השוותם ל 18-18 ואולי תצליחו לצמק גם בגביעי אירופה.
    אם אני נכנס לטופ 4 מצידי שהכל חילוף השחקנים יקחו פטיש וישברו את הראש של רדנאפ וג'ו ג'ורדן.

8. George Best Member

עוד לא השוונו, אבל אנחנו בדרך הנכונה.
    ולגבי ההייפ סביב החילוף, אתה צודק, שאלה יהיו הצרות שלנו.

9. sagivcohen Member

My Webpage
    פעם שנייה ..תראה תסוף

10. THE STRETFORD END Member

הבעיה הכי גדולה של בארבטוב היא המחיר הגבוה ששולם עליו,30 מיליון פאונד
    וכל הרעש והבלאגן שהיה מלווה בהעברה שלו,
    טענתי וכתבתי זאת לאף פעם בעבר,אין קשר בין מחיר שמשלמים על שחקן לבין היכולת,
    אסור שמחיר יקבע את גודל הציפיות אלא היכולת בלבד ואת היכולות שראינו מבארבטוב בטוטנהאם,ראינו גם העונה ביונייטד,נכון,בכמויות קטנות יותר ועדיין המספרים שלו מאוד מרשימים ויותר מזה,צריך לקחת בחשבון
    שזו עונה ראשונה,שהוא בכלל לא התחיל אותה כמו שצריך,
    הוא נכנס למערכת שהוא לא מכיר,שלא מכירים אותו,מערכת ציפיות ודרישות שהוא לא ידע בעבר
    ולפעמים זה לוקח זמן.
    אנשים יותר מדי מתעסקים בפרצופים שלו כן או לא,
    בכמה הוא רץ,יותר או פחות ובשאר השטויות ומזה מנסים לייצר אופי שלא כן או לא משקיע,
    עצלן או חרוץ ועוד כל מיני קישקושים.
    אז הוא שקט ומאופק יותר באופי שלו,זה לא אומר שהוא לא נותן ומנסה לתת הכל במגרש,
    הוא שונה בסגנון המשחק שלו,זה לא אומר שהוא כישלון,
    לעזעזל,פרגוסון נתן לדג'מבה כפול 2 וקלברסון 2 עונות לפחות בכדי להראות האם הם מספיק טובים
    ואת בארבטוב חלק רצו לזרוק כבר אחרי חצי עונה.

אין שחקן ביונייטד,גם לא רונאלדו,לא רוני ולא טבז,שקשה להוציא לו כדור כמו שקשה להוציא לבארבטוב,
    לפעמים זה מדהים כי הכל נראה בהילוך איטי משהו אבל זה ממש לא איטי,הכדור פשוט דבוק לו לרגל.

אנחנו רחוקים 4 נקודות מלזכות באליפות ולא מעט נקודות הגיעו בגלל שערים או בישולים קריטים של בארבטוב,
    אם מישהו רוצה להתווכח עם זה,בבקשה שיחפש קיר.

11. eastlands Member

סיטי עלובים ,משחק קליל , הבדלי כוחות ? סטרטפורד הבירות דפקו לך תראש.

לא ראיתי הבדלי כוחות בכלל , הגול השטותי ,עם טעות איומה של גיבן לבעיטה חלשה מאוד , הגיעה אחרי דקות ארוכות שהיינו בחצי שלכם , החזקנו המון בכדור (אולי הכי הרבה שקבוצה החזיקה העונה ברפש נגדכם ) גם אחר כך המשכנו לשחק מסודר ,ובמחצית השניה המגמה רק התחזקה , נכון היינו אנמים ברבע האחרון מול ההגנה שלכם ,בגלל יום גרוע של אלנו ואיירלנד וכמובן חלוץ נוראי בשם קאסיידו ,אני ראיתי היום את הקבוצה שתתחיל לקצור פירות כבר בעונה הבאה .

לפתע הכל השתבש לך במח , כשקבוצות מעיפות כדור ללא כתובת ברפש ומסתגרות הם ברב המקים חוטפות ומשלמות על כך, סיטי הניעה כדור וממש לא הסתגרה , ברידג' וריצ'ארדס הצטרפו מהדקה הראשונה בכל הזדמנות , לא זוכר כזאת החזקת כדור ברפש גם לא בניצחון בשנה שעברה , כן כבר אמרתי חלק קדמי חלש , וגולים שלא קשורים בכלל להתפתחויות במגרש .
    אופטימי היום ,מאוד מאוד אופטימי , הצעד הראשון האמיתי שלנו התחיל היום לדעתי.

12. George Best Member

לשם שינוי אני לגמרי מסכים עם איסטלנד.
    זה לא היה משחק קליל ובאמת מגיעות מחמאות לסיטי על כך שניסתה לשחק כדורגל, אני לא זוכר מתי קבוצה בסדר גודל של סיטי החזיקה מולנו כ"כ הרבה בכדור (שוב, יתרון של 48-52) ובקושי שלחה כדורים ארוכים, שאפו.
    אומנם המחצית השנייה הייתה גארבג' טיים ובסה"כ גם איסטלנד יודה שהניצחון שלנו היה מוצדק, אבל זה ממש לא היה קליל.
    אגב, גם לא הייתה עבירה של איירלנד על ברבה בכדור החופשי שהביא לשער של רונאלדו.

13. THE STRETFORD END Member

איסטלנד

מצידי תחזיקו כדור עד מחר,ברגע שאתם לא מסוגלים לסכן את ההגנה ואת השוער והיום לא סיכנתם בכלל את השער של יונייטד אז כל החזקת הכדור והנעת הכדור האנמית הזאת שווה לתחת,
    ולמה לא סיכנתם את השער?בגלל שההגנה שלנו,כולל מגן בן 18 בעונת בכורה שידע לעצור את כל הרוביניו למינהם שהגיעו מולו,כולל אוונס בלם צעיר שידע לקחת ולחלץ כל כדור בקור רוח כל פעם שבמקרה חשבתם להכנס לרחבה,ביחד עם וידיץ ואברה שהיו עדיפים ברמות על כל ניסיון שלכם.

בכל פעם שטיפה לחצנו על הדוושה הגענו לאיזור הרחבה ולהזדמנות לשער.
    איזה הבדלי רמות אתה שואל,המשחק נגמר במחצית הראשונה,
    מחצית שנייה שלמה העברנו את הזמן בכדי לשמור כוחות ליום רביעי,
    פרגוסון עשה חילוף כפול כבר אחרי רבע שעה של המחצית השנייה,יותר מזה?

אם לא ראית את הבדלי הכוחות היום בין הקבוצות אז מה אני אגיד לך,תבלה עם החלומות בהקיציס שלך,
    והכל בהילוך שני.
    אם אתה מחפש להתלות בהחזקת כדור שלא הובילה לשום דבר,או שלא העפתם כדורים ליציע או שלא קיבלתם תבוסה בראש
    כאיזה משהו חיובי,כאיזה סימן ליחסי כוחות שווים...תבלה.

אגב,דרבי ו 5 שחקנים תוצרת בית שיחקו היום ביונייטד,
    משחק בליגה האנגלית ו 6 שחקנים בריטים שיחקו היום ביונייטד
    כשעל הספסל עוד היו קאריק וגארי נוויל ואם ריו פרדיננד כשיר אז גם הוא משחק.

14. Pipe Member

לדעתי כן הייתה עבירה, רגל אחת הגיע לכדור אך השנייה הורידה את ברבה.

וזה נחמד שסיטי החזיקה בכדור 2 דקות יותר מאיתנו. הישג מפליא. רק חבל מבחינתם שאחזקת הכדור הייתה אופטית ותו לא. פרט להזדמנות של הגמד בתוך הרחבה אחרי שרפאל נרדם ובעיטה של פטרוב מ25 מטר סיטי כלל לא איימה על השער, אז מה שווה כל אחזקת הכדור, והעלייה של המגנים למעלה והגישה החיובית?
    הסיבה שהיא החזיקה כל כך הרבה בכדור היא שנתנו להם להחזיק בכדור ברוב החלקים של המחצית השנייה. כלל לא עלינו למחצית השנייה ולא היה לנו צורך להתאמץ ולעלות הילוך. עד הדקה ה75 לדעתי כלל לא בעטנו לשער. אם נבדוק את הנתונים של המחצית הראשונה אני משוכנע שגם אחוזי אחזקת הכדור יהיו לטובתינו. לאחר מכן היה מדובר בגארבאג' טיים אחד גדול.

15. pazer Member

ג'ורג' בסט, להפך, אני אמרתי אם כבר שהסטטיסטיקה שלו דומה לזו של העונה שעברה.
    אני רק אומר שפשוט אני לא אוהב את המשחק שלו השנה למרות שהוא לחלוטין התאפס במשחקים האחרונים.