מנצ'סטר יונייטד 2008/2009-אלופת אנגליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏5/7/08.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

היום ב21:30 טקס נבחרי העונה, שידור חי ב-MUTV ודחוי בצ'רלטון. הפרסים שיוענקו: שחקן העונה של השחקנים והאוהדים, שחקן המילואים של העונה, שחקן האקדמיה של העונה, שערי העונה וכו'.

2. Selby Member

בשנה שעברה זה היה אחלה טקס, חבל שהלינק המצויין של MUTV שהיה לי הלך לעולמו, יש למישהו אולי לינק שעובד? טוב בכל מקרה יהיה את זה להורדה מחר.

3. Kaizer Member

עסקת טבז, גרסאות הצדדים - http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...5330653,00.html

באופן כללי אני חושב שאחרי שתמה התקופה בה ליונייטד היו זכויות ראשונים על טבז,הקיה ברוכיאן הזה (או איך שלא קוראים לו) פשוט מבקש את המחיר המלא על טבז ללא קשר לשנתיים שהוא היה בהשאלה, יכול להיות שאני טועה גם אבל זו ההרגשה שלי ולך תתווכח עם רגשות...

4. Red Left Winger Member

זה הזמן באמת לשאול איפה אנשים רואים את הגמר השנה?
    ביום שכזה אני רוצה להיות בחברת אוהדי יונייטד כמובן, ואם הם גם כותבים מהפורום שאני מעריך ומכבד מה טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

יש מצב לפוגי? או מה?

5. Gass12 Member

אם הבנתי נכון נאני יפרד מאיתנו במשחק האחרון בהאל..במידה וזאת האמת אני מתכבד לסכם את
    התקופה שלו אצלנו במספר משפטים. הגיע אלינו ב2007 מספורטינג ליסבון.תמורת 17 מליון . הוצג ביחד עם פלופ נוסף (כ"כ חבל שפלופ רק בגלל הפציעה החוזרת ונשנית הארגריבס).. ילד מוכשר דריבליסט בחסד. אבל עם עם מוח קטן יותר מהפקקים בנעל של רוני.ויכולת קבלת החלטות גרועה.
    בן 23 בנובמבר השנה.חבל שלא הצליח להתעלות על עצמו . לטעמי קיבל די והותר הזדמנויות
    כשקיירוש עוד היה איתנו .גם העונה פרגי באמת שניסה להצית לו את הפתיל .לא הלך וחבל
    יחד עם זאת היו לו רגעים יפים בכמה מסגרות.
    אני בטוח שיצליח במקום אחר עם תנאים אחרים כי כשרון יש ואולי עם הגיל תבוא הבשלות והחכמה.

6. Dimitar Berbatov Member

מה? מאיפה הבאת את זה?

7. פול סקולס Member

8. George Best Member

http://i39.tinypic.com/2rm07rs.Xxx

מספר 11 עם אליפות 11.
    הישג לא נתפס עבור כדורגלן.
    :aaa8:

9. ג'וני אוונס Member

טבז התראיין היום לתחנת רדיו ואמר שהוא לא ימשיך ביונייטד כי הם לא כיבדו אותו, הוא אמר שזה לא העניין של המשכורת שלו רק היחס שמגיע לו ושהוא לא קיבל מהמועדון.
    שלושה דברים, הראשון חבל לי שטבז יעזוב כי הוא עולה למגרש ונותן את הלב והנשמה שלו על המגרש, בעניין הזה אני סומך על פרגי שהוא יודע מה טוב למועדון, אם זה וולבק, קמפבל או אפילו רכש.
    הדבר השני חבל לי שטבז מדבר כל כל הרבה לפני שהעונה הסתיימה רשמית, הוא מדבר על כבוד שהוא לא קיבל אבל הוא לא מכבד את המועדון שהוא נמצא בו, בהתחשב בזה שיש עוד את גמר ליגת אלופות...
    והדבר האחרון הוא שלי דעתי פרגי לא ישאיר אותו גם כדי להראות לאוהדים שאין שחקן שהוא מעל המועדון, ולמרות שטבז הוא אחד האהובים בקהל יש איתו בעיה מבחינת ההיררכיה של פרגי בקבוצה, כל אחד מהשחקנים יודע את מקומו בקבוצה, פלטצ'ר ופארק הם הפועלים השחורים בהיררכיה, וטבז לא מוכן לקבל כל כך את מקומו בהיררכיה הקבוצתית כאחד שעולה מהספסל (ובצדק), בגלל זה לפי דעתי הוא יעזוב.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין מצב שטבז ביונייטד בעונה הבאה. זה ברור. השאלה היא לאן הוא הולך, כמו שאני רואה את זה האופציות הן סיטי, צ'לסי או ליברפול מכיוון שהוא אמר כמה וכמה פעמים שרוצה להשאר באנגליה ולא חושב שיש מועדון אחר שמסוגל לשלם את הסכומים שדורשים עליו. אני חושב שאם בניטז מעוניין בו הוא כן ינחת אצלנו. לסיטי אני לא חושב שהוא יילך בגלל שהם עדיין לא קבוצה שמסוגלת להתחרות על תארים, ואם תהיה לו בחירה בין צ'לסי לליברפול אני חושב שהוא יבחר בליברפול בעיקר בעקבות החממה הלטינית אצלנו(בראשות המנג'ר כמובן).

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

12. נועה האדומה Member

רד לפט, בוא אליי. שלח לי מייל בפרטי

13. אבו Member

טבז לסיטי או ליברפול? אחרי כל האהבה שהקהל נותן/נתן לו במהלך השנתיים שלו ביונייטד? אם יש לו טיפת כבוד לעצמו ולאוהדי יונייטד, אז הוא ממש לא אמור לעשות את זה.

14. _Rushie Member

מצד שני הוא טוען שהוא לא קיבל כבוד ממנצ'סטר יונייטד... אז...
    אי אפשר לדעת ממש,לדעתי זה צפוי שבימים הקרובים,מקסימום אחרי הצ'מפיונס יחתימו אותו לעוד כמה שנים באולד טראפורד.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שסירת השארתו של טבס כבר שטה לה למרחקים. יותר מדי דברים קרו מכדי שיהיה היגיון בכך. מצד שני, אני גם לא חושב שהוא יחתום בליברפול.

לגבי נאני, לא יודע מי החליט שהוא עוזב. אין ספק שהוא הלך העונה אחורה, אבל העונה הראשונה שלו ממש לא היתה רעה. יש לו המון פוטנציאל וקשה לי להאמין שפשוט נוותר על זה.