מנצ'סטר יונייטד 2008/2009-אלופת אנגליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏5/7/08.

1. pazer Member

אני חייב משהו קטן בקשר לטבז, אני מעודכן כל העונה בכל הציטוטים הכי קטנים שהוא והמועדון אמר ואני חייב להגיד על כך משהו קטן.
    תנסו להבין שיש הבדל בין רצונות אמיתיים של שחקן לבין מה שהוא אומר.
    יש כאן המון אינטרסים שאנחנו לא מכירים.
    הוא שייך לסוכן מצד אחד שאי אפשר לדעת מה הוא אומר לו, הוא רוצה לשחק יותר ואולי יש לו עוד הצעות.
    מהעבר השני, יונייטד לא בטוח תרצה לשלם עליו סכום גדול ולכו תדעו אם יש תכנון להעביר את רונאלדו למדריד כאשר בצד עדיין יש את ריברי.
    בקיצור, הרבה מאוד שמועות והרבה מאוד אינטרסים.

כל הציטוים האלה הם סתם מלחמה פסיכולוגית בין הצדדים אז בואו נחכה רגע למה גם רונאלדו אמר מתישהון שהחלום שלו זה לשחק במדריד והוא מתכוון לעזוב ולאחר שדיבר עם פרגוסון הוא נשאר.
    אני מציע שכולם יחכו לסוף החודש, אני בכל מקרה, כבר הפסקתי מזמן להתייחס לזה ברצינות מעבר לתרגומים שאני חייב לעשות.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי ארבעה ראיונות - חלקם לא כאלה שאפשר להכחיש, כי הם פשוט שודרו ברדיו - בהחלט אי אפשר להתעלם מהדברים של טבס. אני ממש לא פוסל את האפשרות שהוא מונע על ידי סוכן, לא מן הנמנע שהסוכן שלו גם לוחש לו כל מני דברים באוזן כמו "אתה צריך להיות שחקן הרכב" כדי לחמם אותו. בסך הכל, לסוכן יש אינטרס שטבס *יעזוב* את יונייטד, כי מאתנו הוא יקבל פחות כסף בעקבות העובדה שכבר שילמנו על ההשאלה בשנתיים האחרונות.

אבל עדיין, ההתנהגות של טבס היא over the top. זה מעבר לשחקן שמנסה לצעוק "תחזיקו אותי, תחזיקו אותי".

ואני ממש לא חושב שאנחנו הולכים למכור את רונאלדו. תגידו מה שתגידו לגבי פרגי, בדרך כלל היו סימנים מקדימים לכך ששחקן עבר את הגבול מבחינתו או הגיע למצב שהוא מזיק יותר מאשר הוא מועיל. לא קרה שום דבר עם רונאלדו שיגרום לי לחשוב שהגענו למצב הזה. זה אפילו לא בכיוון.

3. Red Left Winger Member

שלחתי.

באשר לנושא של קרליטוס- קשה יהיה לי לראות את טבז עוזב אבל אני סומך על פרגוסון שהוא יודע מה הוא עושה וזה אומר שיהיו לנו 3 ילדים שיתחרו על עמדת החלוץ השלישי או ששחקן כמו בנזמה שמועמד אלינו כבר שנתיים יגיע, כל מה שפרגוסון יעשה יהיה נכון מבחינתי.

הדבר היחיד שמפריע לי ואני מעדיף לא לחשוב עליו זה טבז במדים של ליברפול או של שיטי, זה יבאס אותי ויאכזב אותי בגלל החיבור שלנו לטבז והאהבה שהוא החזיר לנו גם כן.

רונאלדו לא יעזוב כל עוד פרגוסון ביונייטד, זאת התחושה שלי.

נערך לאחרונה ב: ‏18/5/09
  4. George Best Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx מה איתי?חשבתי יש בינינו משהו מיוחד חיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

5. pazer Member

אמיר, ישנה איזה התנהלות שונה אצל טבז מאשר שחקנים אחרים.
    הרי אם אותו הדבר היה קורה עם פלטשר או קאריק הרי שהשחקנים האלה היו מגיבים בצורה שונה לחלוטין.
    טבז הגיע מדרום אמריקה ושם כל הנושא של "טאקט" כלפי התקשורת מנוהל בצורה אחרת.
    אני ממליץ לך לקרוא כאן את הראיון שעשו לפני שבוע עם קיה יורבכיאן כדי שתבין כמה ההתנהגות שם שונה מאירופה.
    http://mufc.co.il/index.php?option=com_con...1-34&Itemid=145

לדעתי, ושוב זה לדעתי, האינטרסים הם לא רק בעניין שאומרים לו שהוא צריך להיות בהרכב אלא גם אומרים לו אולי להגיד דברים מסויימים כדי לסגור מהר את העסקה ואולי להלחיץ את המערכת וכו'.
    לא בטוח שזה נכון וגם אם כן אז לא בטח שזאת הדרך שבה הוא צריך להתנהל אבל אני כן מאמין שמה שגורם לו להגיד את המשפטים האלה הם או אינטרסים או צורת התנהגות שאיתה הוא למד בדרום אמריקה או משהו כזה.
    אני כמובן לא מפקפק בכך שהוא אמר את אותם דברים רק שים לך ככובים בצד שאתה בוודאי יודע שלפעמים עיתונים נוטים קצת להזיז מילה פה ומילה שם כדי שייצא להם איזה סקופ.

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אוי איזה טקס משעמם...יותר משעה שהם בשידור ולא קרה עדיין כלום, אף פרס לא הוענק, חוזרים על כמה קליפים מהעונה וזהו. אפילו לא נתנו לנו ליהנות מהיילי מקווין.

בכל אופן, את כל הסגל ראיתי בטקס. כולם חוץ מאחד...ההוא, טבז.

7. Selby Member

דייויד גיל אמר דבר מאוד נכון לגבי טבז וזה שאסור לטפל בעניין הזה דרך התקשורת (כמו שהסוכן שלו עושה).
    גם אני לא ראיתי את טבז...

היילי מקווין הרבה יותר חמודה, אבל מה רע במנדי הנרי?

הופתעתי ש20LEGEND לא בחר בקיקו כמומעד לשחקן השנה ברסרבס, אבל כנראה שהכי מגיע לאלה שהיו יציבים לאורך כל העונה.

8. Dimitar Berbatov Member

היילי מקווין גם הרבה יותר יפה, אבל זה כבר עניין של טעם. אבא שלה גם שיחק אצלנו תקופה, כבש גם שער בגמר של 79, הראשון הם זכרוני אינו מטעה אותי.

רק עכשיו ראיתי שיש לינק לטקס היום, כבר אמרו את הזוכים בכל הקטגוריות?

9. Selby Member

לא הם שעתיים רק מראיינים אנשים וזה עולה לי על העצבים.
    לפחות הם ראיינו את רובו, אולה ואת פרגי כמובן.

10. פול סקולס Member

ג'יימס צ'סטר, שחקן המילואים של העונה..
    בדרן לא קטן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. Dimitar Berbatov Member

היו כמה קטעים גדולים שהיה שווה להשאר ער בשבילם,
    "!Pronounce my name wrong again and I kill you, It's Nemanyaaa" :aaarofl:
    המועדון הכי משפחתי בעולם.

12. פול סקולס Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    למי הוא אמר את זה?
    התחלתי לראות ממש הרגע ( ב 01:15)

מהיום אני אוהד של יוסיין בולט,
    איזה חמוד!

13. Dimitar Berbatov Member

כשהוא קיבל את השחקן המצטיין של השחקנים.
    וגם כשהוא עלה לקבל את הפרס היה איזה שיר He's a monster http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    בולט יצא קצת ליצן כשהזכיר את רוד ואמר שהוא שיחק לפני 10 שנים או משהו.
    אגב, רונאלדו כל-כך בנאלי בראיונות שלו שהוא אמר "אני שמח על הגול נגד פורטו, הוא הביא לנו 3 נקודות"

14. נועה האדומה Member

ראה מייל.

15. נועה האדומה Member