1. היקום אין סופי. 2. יהיה נורא כיך לשכב עם אנג'לינה גיולי. 3. אם תשים את ידך מאחורי הראש אתה יודע שהוא שם. איך אתה יודע את כל זה, הרי לא הייתה בקצה היקום, אתה לא רואה את היד, ורובנו לא שכבנו עם אנג'לינה. יש דברים שפשוט יודעים, כולם יודעים, תמיד ידעו ותמיד ידעו. זה שלסיטי שליטה מוחלטת בעיר זה אחד הדברים האלה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אני אמסור נשיקה,עם לשון. הרבה פחות מגיעים למשחקי אמצע השבוע ובטח בגביע הליגה כשמדובר באוהדים מחוץ לעיר, אם בשבתות או בערבי משחק גדולים,כמו ליגת האלופות אתה רואה הרבה הסעות ברחובות הסמוכים לאיצטדיון של אוהדים מכל רחבי האי,אז בערבים של גביע הליגה אתה רואה הרבה הרבה פחות. באמצע השבוע כשמדובר במשחק גדול,שוב כמו ליגת האלופות,בתי המלון בעיר מעלים את המחירים ללילה,כשמדובר בגיע הליגה לא,תחשוב לבד למה. את בעלי המנויים מחייבים בתשלום לגבי כל משחק וגם אם הוא לא מגיע למשחק עצמו, יורד להם תשלום מכרטיס האשראי או מהבנק בלי קשר להאם הם הלכו למשחק או לא, מושחת זה לא,בדקו זאת ונכון לעכשיו זה חוקי אבל זה מאוד מרגיז,בהחלט. אמרת שהחלוקה די שווה...נו,זו כבר התקדמות מצידך.
בגמר בשנה שעברה המספרים היו איתנו(יובל לאסון מינכן, 40 שנה מהזכייה הראשונה...). גם השנה: ערב הגמר יהיה 10 שנים לאותו ערב בקאמפ נואו ו100 שנה ללידתו של סר מאט. http://www.youtube.com/watch?v=HaPV-uo4i1g...player_embedded Que Sera Sera What ever will be will be, We're going to Italy, Que Sera Sera
עד עכשיו לא התעסקתי בנושא רונאלדו נשאר או לא, אבל האם יכול להיות שזאת הסיבה שתשאיר את רונאלדו ביוניטד? "נייקי, חברת הלבשת הספורט האמריקאית, תחתום עם כריסטיאנו רונלדו על חוזה חסות אישית בשווי 6 מיליון ליש"ט בשנה. כך מדווחים היום באנגליה. רונלדו, שחגג אמש את אליפות הפרמיירליג השלישית ברציפות שלו, צפוי, בעקבות ההסכם החדש, להפוך לכדורגלן העשיר בתבל. אולם זה בתנאי שיישאר במנצ'סטר יונייטד. רונלדו, שזוכה ביונייטד למשכורת של 120 אלף ליש"ט בשבוע' קיבל הצעות מריאל מדריד לחוזה גדול הרבה יותר בין 200 ל-280 אלף ליש"ט. עם זאת, הוא צפוי לקבל סכום גדול יותר מהסכם עם נייקי אם יחליט להישאר במנצ'סטר יונייטד, שחתומה עם נייקי על חוזה חסות לבוש בשווי 300 מיליון ליש"ט. נייקי רוצה להשאיר את רונלדו במנצ'סטר כיוון שריאל מדריד מקבלת חסות מהיריבה הגדולה שלה אדידס, ותשלם הרבה פחות לרונלדו אם ייבחר לשחקן בריאל מדריד. לפי "הדיילי מייל" נציגי נייקי הכניסו סעיף בחוזה של רונלדו, שאם ישחק בקבוצה שמקבלת חסות לבוש מנייקי יעלה הסכום שיקבל מהחברה האמריקאית בכמה מיליוני דולרים".
מה עם הזמן?לא זז בכלל,אני מת שיעבור כבר שבוע,בקצב הזה זה כמו עינוי אחד גדול. כרטיסים,לצערי בחלוקת הכרטיסים של בעלי המנויים שהגישו בקשות,המנוי שלי לא עלה (סיפור מסורבל שקשור לכמה פעמים הגשת בקשה למשחקי החוץ באירופה העונה) הקטע הטוב הוא שכל החברים שלי קיבלו מה שאומר שכל המאמצים של כולם הם לכיוון השגת כרטיס אחד עבורי,כל אחד מפעיל קשרים ובודק אצל כל מישהוא מכיר והסיכויים הם מאוד גבוהים לפי מה שהבנתי מהם,ככל הנראה מחר,מחרתיים תהיה לי תשובה חיובית, (אם הם יצליחו להשיג יותר אז אני אעדכן בארץ את מי שצריך לעדכן) בכל אופן הכרטיס נראה כמו כרטיס אשראי,מוטבע עליו צ'יפ שמאפשר נסיעה חופשית בתחבורה הציבורית ברומא ביום המשחק(האמת שבמוסקווה ביום המשחק גם כן לא היינו צריכים לשלם,בלי כרטיס ובלי צ'יפ,הכל היה פתוח). לפי השמועות ברומא עצמה יהיה איזור מוגדר לאוהדי יונייטד וברצלונה בנפרד, גם אם לא היו כאלה אני לא מאמין שיש חשש לאלימות בין מחנות האוהדים, מעולם לא היו כאלה ונפגשנו איתם לא פעם ולא פעמיים, יש הרבה כבוד והערכה מצד 2 הצדדים, אבל אולי ככה יהיה קל למשטרה המקומית להתמודד כנגד אולי נסיונות של אוהדי רומא להרגיש "גברים" כשהם ידועים בזה שהם תוקפים מאחור עם דקירה בתחת או רק כשהם נמצאים ברוב מספרי, בכל אופן,למי שמגיע לרומא אז שיבדוק את הלינק הבא בכדי שיידע להיכן כדאי להגיע: http://www.fergiefields.com/entertainment.php
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...cl-final-report סטרטפורד, קראת על זה? איזה החלטה הזוייה לקיים שם את הגמר.
Selby שוב,לגבי ברצלונה,נפגשנו איתם לא מעט,בבית ובחוץ,מעולם לא שמעתי על בעיות שהיו בין מחנות האוהדים, ככה שאני בספק לגבי אלימות בינם לבין אוהדי יונייטד, לגבי רומא אני בוודאי לא צריך להרחיב, יש להם עבר עשיר עם בעיות בכל הנוגע לקבוצות אוהדים מאנגליה,עוד מאמצע שנות ה 80 עם ליברפול ועד השנים האחרונות עם אוהדי ליברפול גם כן,מידלסברו וכמובן יונייטד, לפני שנתיים מעבר לאלימות בין מחנות האוהדים,זו בתוך האיצטדיון קיבלה גיבוי ועזרה מצד המשטרה המקומית כנגד אוהדי יונייטד, גם מחוץ לאיצטדיון הם תקפו אותנו,כולל אוהדים מבוגרים,נשים וצעירים יותר, כתגובה וזה הרבה זמן לא היה מצד אוהדי יונייטד,בגומלין(ב 7-1)בסביבת האיצטדיון ובכל מקום בעיר, אוהדי רומא הותקפו כולל אנשים מבוגרים ונשים גם כן וזאת כתגובה להתקפה שהיתה ברומא, עונה לאחר מכן,ברומא היו בעיות מינוריות בגלל שמספר אידיוטים קטן של אוהדי יונייטד הלכו לאיזור שנאמר לא להתקרב אליו והם קיבלו מכות שם, בגומלין באולד-טאפורד,משחק שהייתי בו,לא היו כל בעיות,אני אישית הסתובבתי שעה לפני המשחק באיזור האיצטדיון,צמוד לאוהדי רומא גם כן, מעבר לפוזה שלהם,משקפי שמש סטייל טום קרוז בטופ גאן ואפילו שלא היתה שמש והמשחק נערך בערב,מעבר ללבוש הארסי שלהם ומעבר לשריקות לכל בחורה שעברה(כמו דרעקים ישראלים ממש)לא היו בעיות. אני מעריך שברומא יהיו 40,50 אלף אוהדי יונייטד, אם מישהו רוצה להתעסק עם כמות כזו של קהל אנגלי....בבקשה.