מנצ'סטר יונייטד 2008/2009-אלופת אנגליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏5/7/08.

1. פול סקולס Member

אפשר לכתוב "דארן פלטשר" עד מחר,
    ובלי קשר להערכה הבלתי נגמרת שיש לי אליו,
    מה הוא קשור לזה שהשחקנים נראו כמו צל של עצמם?

התמודדנו היו עם יריב שהוא לבטח שקול ויש שיגידו יותר טוב,
    היום אין ספק מי הייתה הטובה מבין השתיים על כר הדשא.
    תארים פיקטיביים כמו "הקבוצה הטובה בעולם" הם חסרי משמעות,
    אני בטוח שהם כך גם לשחקנים של בארסה.

ביום נתון אחר אנחנו שווים תוצאה אחרת, אבל זה צריך להתבטא במעשים ולא באמירות.

רונלדו בקטנות מאוד מכוערות לקרלס פויול,
    סקולס יכול היה לקבל אדום ואף אחד לא היה מתלונן,
    מרכז ההגנה שלנו ביום שהוא לא ירצה לזכור.

הכניסה של טבז (ויותר מאוחר של ברבאטוב), ביום נורמלי שלנו, הייתה אומרת שיונייטד הרבה יותר מסוכנת כשהכדור אצלה.
    היום, כששום דבר לא הולך, חסרה לנו החדות בשביל שהרכב שכולל את הרביעיה ההתקפית שלנו יהיה יעיל ומאיים.

מחר החולצה האדומה עם השם פול סקולס והמספר 18 לא יורדת ממני לדקה,
    כי שום הפסד במפעל נוק-אאוט לא יוריד מהקבוצה שלי.

2. בועז Member

לראשונה מזה הרבה זמן, פרגוסון הגיע למשחק כשהוא שקוף לגמרי. הוא נפל בפח שכולם נפלו בו- הניסיון לעצור את ברצלונה.
    נכון שזוהי לכאורה חוכמה בדיעבד, אבל מיד כשראיתי את ההרכב איתו עלה פרגוסון הייתה לי הרגשהלא טובה עבורו.
    את המשחק הזה מנצ'סטר יונייטד הייתה צריכה לטרוף. הטירוף הספיק בדיוק עד הסטירה מאטו ומאז הכל היה שקט, רונאלדו נראה חסר אונים שם למעלה ורוני היה ביום חלש בטירוף. במקום לקחת את המשחק והכתבת הקצב לידיים של מנצ'סטר יונייטד, פרגוסון עלה עם הרכב מעט פחדני(וברצלונה פשוט לא שיחקה כדורגל שהצדיק סגנון כל כך שמרני), וזה פשוט היה נראה רקוב מדי.

לא ידעתי כל כך מה אני רוצה שיקרה במשחק, אבל כשנכנסתי לדנסינג קאמל כבר נשאבתי לאווירה והייתי בעד החבר'ה בלבן. סה"כ אני לא מאוכזב, לברצלונה הגיע לנצח את המשחק הזה- הם הגיעו מוכנים ועשו מספיק כדי לנצח.

3. דנידין Member

אי אפשר להאשים את פרגסון באי עצירת הטורנדו הקטלוני. הם מניעים כדור כמו שדים והוא לא יוצא להם מהרגל, פשוט אי אפשר להוציא להם אותו. אף אחד לא מצליח לעשות נגדם לחץ העונה למעט כמה משחקים חלשים שלהם. התירוץ פלטשר מתקזז עם פצועים של ברצלונה, ואפילו שחקני הרכב. בקיצור, אין לי מילים.

מדהים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏28/5/09
  4. קינג לדלי Member

"זה לא בושה להפסיד לסלבדור"...

ברצלונה היום ששיחקה כדורגל נפלא בעיקר במרכז המגרש עם הנעת כדור קצרה ומרהיבה ולפעמים יונייטד לא נגעה בכדור.
    בשליש האחרון של המגרש ברצלונה לא הייתה כזאת אטרקטיבית אבל צ'אבי פשוט ניצח להם את המשחק.הוא לטעמי המוח והשכל של הקבוצה הזאת.שחקן ענק.

כמו שכתבתי לפני המשחק,זה הרכב טוב למצב מאוזן או להובלה מהירה.ברגע שספגתם מוקדם ההרכב הזה היה רע ולכן גם רוני הועבר לאמצע והכל התפרק.
    הטעות הגדולה הייתה להכניס את טבס ולא את ברבאטוב.
    הרי ברצלונה ירדו וצופפו למטה עם הרבה שחקנים ומהירות לא באה לידי ביטוי במצב כזה.ברבאטוב היה מסיף הרבה יותר כי הוא תפור לסגנון משחק כזה והוא עוד שחקן שיכול היה להכניס כדורים לרחבה.

חבל,אבל אין מה לעשות.
    אני לא דואג לכם,אתם תסתדרו.מספיק מבט אחד לאחור ורואים אליפות וגביע הליגה ואפילו את גביע אירופה מהעונה שעברה.

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

6. Dimitar Berbatov Member

אני מחשיב את עצמי כאוהד מנצ'סטר יונייטד אמיתי מ-2007 למרות שהפעם הראשונה שראיתי את מנצ'סטר יונייטד והתאהבתי בקבוצה הזאת היתה ב-2003 אז הערצתי את רוד ובקהאם, אבל לא הייתי אוהד אמיתי. יש כאן אוהדים שהלכו עם הקבוצה באש ובמים בשנות ה-80 האפרוריות וכשאני חושב על האכזבה שבהחלט היתה היום אני מגחך לעצמי וחושב על אוהדים בשנות ה-80 שאפילו לא חלמו על לקחת אליפות מליברפול. זאת עונה מדהימה בכל מובן שיכלה להיות בלתי נשכחת. בארסה קבוצה גדולה והם הרוויחו את זה ביושר. אנחנו נחזור עונה הבאה עם פרגי רעב מאי פעם, עם רונאלדו, בלי רונאלדו, עם טבז, בלי טבז זה לא משנה.

WE'LL NEVER DIE

7. פול סקולס Member

כמוך כמוני, אחד לאחד.

זהו עוד יום בהסיטוריה של מנצ'סטר יונייטד (האמנם?),
    זהו יום חשוב ביותר בהיסטוריה שלי כאוהד מנצ'סטר יונייטד.

8. Selby Member

אם יש דבר אחד שהמשחק הזה הוכיח , זה שתמיד יש מקום לשיפור, וזו הסיבה העיקרית לכך שההפסד היום מזכיר לי מאוד את ההפסד בסאן סירו לפני שנתיים.

9. קינג לדלי Member

אירוח מדהים בחצר של חיים ("נועה האדומה") על מסך ענק ואיזה 40 אנשים רובם אוהדי יונייטד כולל כמה מהפורום שהיו צריכים לשמוע כמה יללות שמחה של "איסטלנדס" מאחור.

לא נורא חיים,כמו שאני מכיר אתכם זה רק יגביר לכם את התאבון.
    אני רואה תמונה של גיגס על הריצפה גמור מתסכול ולא מאמין.הבן אדם לקח הכל בחיים שלו ובכמויות אדירות ועדיין מבואס כאילו מת העולם.
    וזה בעצם הגדולה של יונייטד.פרגוסון בטח יעלים את האליפות מהתודעה של השחקנים ויאדיר את האכזבה מרומא רק בשביל לתדלק את השחקנים ולהחזיר להם את הרעב.
    הוא ענק בזה ועד שהוא לא ילך אתם בטוחים שם למעלה.

10. Selby Member

"Now we have to come back stronger. That’s what we do at this club. We have to accept it, we’ve been beaten by the better team. Next season, we’ll be stronger.”

אין מילים, הכל כבר נאמר על האיש הזה.

תודה על עונה מדהימה.

11. פול סקולס Member

את האמת שעכשיו אני מתחרט שכיביתי את הטלוויזיה מתוסכל ולא נשארתי עם השחקנים העצובים,
    סוג ש "לא כיבדתי אותם" או משהו כזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

אני מניח שפרגוסון אמר את זה. אכן אין מה להוסיף...

12. Red Left Winger Member

אמרתי לך רובי, לא יהיו צעקות בחדרי הלבשה...אמרתי, הסר יעמוד עם הידיים על המתניים ויגיד "טוב, פישלתם, זה אומר שתצטרכו להגיע לכאן גם שנה הבאה"

13. wolf89 Member

פול סקולס,
    אתה רומז על זה שאנחנו שמחים על הגמר הזה שלא השתתפנו בו? או שלא הבנתי אותך בכלל?
    כי אם אתה מדבר על הגמר, מן הסתם עדיף ברצלונה עליכם. לא?

14. פול סקולס Member

אני מתכוון שהפסד של יונייטד זה הדבר היחיד ש"אתם" יכולים לשמוח לגביו,
    כי בסופו של דבר יצאתם מהעונה הזאת עם "כלום ושום דבר".

זה לא טבעי אצלי העוקצנות הזאת (שמאפיינת את אייסוקר ד"א), אז אולי זה גם השתקף בניסוח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

לשאלתך, לא הבנת אותי

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יכול לדבר על כאב לב מיוחד או משהו בסגנון. לא יודע למה. אולי זה בגלל שבכלל לא ציפיתי שנגיע לגמר הזה. אולי בגלל שאחרי גרנט בשנה שעברה, לא חשתי בצורה נואשת שבמשחק הזה אנחנו חייבים לנצח. היתה לנו עונה נפלאה, השגנו את הדבר הכי חשוב (האליפות ה-18) בנוסף לעוד כמה וכמה דברים יפים, וזהו. אני לא מסתכל על חצי הכוס המלאה, אני מסתכל על 3/4 הכוס המלאה.

ואם להביט על פן חיובי מסוים, העובדה שבשנה הבאה לא יהיו לנו שטויות כמו סופר קאפ וגביע העולם למועדונים תצמצם את מספר השינויים שנבצע בהרכב ותעזור לנו לשחק כדורגל טוב יותר, שזה בהחלט משהו שאפשר לצפות לו.