Interviewer: "What's the best part in being a Manchester United footballer?" Berbatov: "Being a Manchester United footballer CLASS!! בהערה קצת הומואית, הייתי רוצה לציין שיש לו עיניים מהפנטות!!
אני די עם הסקאוזר בעניין החיזוק. אני דווקא כן חושב שאנחנו צריכים חיזוק במרכז השדה. אנדרסון לא מספיק יציב וסקולס כבר הרבה מאחורי השיא וגיגס גם לא מתפקד בצורה הכי טובה באמצע ואני לא מעוניין לראות מרכז שדה אנטי-יצירתי של קאריק את פלטצ'ר לכן לדעתי צריך שחקן נוסף באמצע. באגף אותו דבר: טוסיץ' עוד לא עשה שום דבר בקריירה שלו, נאני עד עתה בלוף, פארק בסדר ורונאלדו מצוין כמובן אבל עדיין אי אפשר לבנות רק על זה.
דניאלושקה עם אנדרסון הלא מספיק יציב וסקולס מעבר לשיא,גיגס שלא מתפקד בצורה הכי טובה באמצע עם קאריק ופלטצר האנטי יצירתיים,נאני הבלוף,פארק הבסדר ורק רונאלדו המצויין זכינו לפני כמה שבועות באליפות שלישית ברציפות באנגליה והגענו לגמר גביע אירופה שני ברציפות, אני מפחד לחשוב מה היית כותב על אותם שחקנים לו לא היינו זוכים באליפות ומגיעים לאיזה גמר.
אני מנחש שזה היה משהו בסגנון "פרגוסון הזה כבר תיש זקן, צריך להתפטר ולפנות מקום למאמן צעיר וחדשני שיביא את השחקנים הנכונים!!!מסי! קאקא! רונאלדיניו! דייגו!"
אני גם חושב כמו סטרטפורד שהעמדה הכי דרושה לחיזוק היא הקישור. במת צריך דמות קשוחה שתקח את התפקיד של קין. בכלל אני חושב שאם נמצא מישהו שיוכל להיכנס לנעליים של קין בעקביות גם אנדרסון ילך יותר קדימה ואז גם נראה יותר מה הילד הזה מסוגל לעשות. מצד אחד ראינו עונה נהדרת מגיגס ששיחק במרכז, אבל צריך לזכור שלעונה הבאה אולי היכולת של גיגס וסקולס במרכז כבר לא תספיק ליותר מדי משחקים ובאמת כדאי לחשוב על העתיד. Scouser Tommy, אני לא מבין על מה אתה מדבר. אנדרסון לא הראה מספיק כישרון? אנדרסון הוא הכישרון מס' 1 של ברזיל היום לפי דעתי. הוא הוכיח את הכישרון שלו גם לפני שהגיע ליונייטד עם עונה מצוינת בגרמיו(שחקן העונה אומר משהו?). עזוב אני שונא להסתכל על הסטטיסטיקות, מעולם לא הייתי כזה. מספיק לראות באיזה מנוע מדובר, באיזה שומר נדיר מדובר. מדהים לראות איך לפעמים הוא לוקח כדור במשחק שכולו תקוע והוא רץ מהחצי דרך המרכז באין מפריע. על הסיומת, הבעיטה והסיכון של השער אני חושב שיש לו עוד הרבה במה לשפר אבל שוב אני חושב שהוא פחות מצליח התקפית כי הוא צריך קשר אולטימטיבי שישחרר אותו מהתפקידים ההגנתיים. DEMITAR BERBATOV, אתה דיברת על עונה ללא חיזוקים אפילו אם טבז עוזב. אתה בעצם טוען שצריך לתת לכל הצעירים המוכשרים לשחק(מאקיידה,קמפבל, וולבק, גיבסון,טוסיץ' וכו). אני טוען שבמידה מסוימת אם אתה מחליט שמקאיידה יהיה החלוץ ה-3/4 שלך אתה לא תוכל לזכות בתארים. מה לעשות עם כל הכישרון והפוטנציאל של חיילנו הצעירים הם לא יציבים מספיק כדי לתת להם תפקידי מפתח בקבוצה. אנחנו כן צריכים חיזוק 1 או 2 גם כדי לרענן את הקבוצה ולגרום לה לרות עם אותן אנרגיות גם בעונה הבאה.
אני תומך בלהביא את אנטוניו ולנסיה מוויגאן שמקושר אלינו, שחקן כנף נפלא ויכול לפתור לנו את הבעיה של הווינגר היצירתי כשרונאלדו פצוע או כשאנחנו זקוקים למתקפות מהירות משתי הכנפיים יחד. כמובן שהייתי רוצה להביא מישהו כמו אשלי יאנג או וולקוט אבל ולנסיה קניה יותר מציאותית.
רונאלדו שיחק הרבה פעמים כחלוץ מרכזי ופרגי השנה המשיך בהרבה משחקים, ובניגוד לעונות קודמות גם במשחקי ליגה לשחק עם שלושה קשרים באמצע מה שאומר חלוץ בודד כאשר שני קיצונים בצדדים. האמת כשדיברתי על וולבק ומקיידה שצריכים לקבל יותר דקות משחק התכוונתי בעיקר לוולבק שנראה לי יותר בשל ומוכן. בכל מקרה, רשמתי כבר שהאלמנט של הרגש והרצון לראות כמה שיותר צעירים משחקים מעוות קצת את את הדעה, האולי יותר הגיונית וריאלית. מקס, אני מסכים במאה אחוז לגבי ולנסיה. שחקן נהדר עם טכניקה גבוהה, השחקן הכי טוב של וויגן בעונה החולפת, אפילו יותר מפלאסיוס. גם המחיר לא גבוה במיוחד בטח בהשוואה ליאנג ואחרים.
לדעתי זאת צביעות. יחסים עם מועדונים אחרים ומנג'רים אחרים אף פעם לא היו חשובים לא, בטח לא על פני החתמת שחקן בקליבר של רונאלדו. הוא יעשה הכל כדי שרונאלדו יגיע למדריד
אני דווקא נוטה להאמין לו. הוא אינו מעוניין לשלם את הסכומים אותם היונייטד תדרוש עבור רונאלדו (לפחות לא כרגע) ויאחז בתירוץ הזה על מנת לדחות את קניית רונאלדו בלפחות שנה.
כן, אהבתי את הקטע הזה. מתברר שיש לו גם חוש הומור, ובכלל, יש לו רגשות. בזמן האחרון אני מנסה להיות בנאדם רגוע, וברבאטוב הוא המודל לחיקוי שלי והדמות שאני חושב עליה כשאני מאבד ת'סבלנות\מתעצבן\עצוב.
אני בסך הכל די מסכים שחסר לנו שחקן יצרתי במרכז המגרש, אבל אני נגד הבאת שחקן כזה השנה. אני חושב שלאנדרסון יש הפונטצייאל להיות הכשר המרכזי, שייתן דריבלים, הגנה, מסירות וכד', השאלה הגדולה היא האם הוא מסוגל לפתח גם בעיטה ראוייה ולהבקיע 10 שערים בעונה?. אם השנה אנדרסון ייעלה את הרמה והיציבות שלו ובנוסף יתחיל לתת בעיטות למסגרת+ שער ראשון בקבוצה, אז כנראה יש לנו שחקן שניתן לבנות עליו כשחקן מפתח בהרכב. אם לא, כנראה נצטרך לקנות אחד.
אני מקווה שזה נכון, ולנסיה שחקן נהדר. הגעה שלו = פגיעה במעמד של פארק ונאני, וכנראה עונת השאלה לטוסיץ'. אני חייב לציין שאני מאוד מתלהב מטוסיץ', ואני אהיה מאושר לראות אותו מושאל לקבוצת פרמיירליג בעונה הקרובה. אגב, אין לי ספק שולנסיה יעדיף אותנו מאשר ריאל. שני משחקים לא טובים שלו בריאל בתוספת עוד עונה רעה של הקבוצה, והקריירה שלו תהיה בסכנה. גם הוא יודע שפרגי הוא האיש הכי מתאים להעלות לו את רמת המשחק והמקצוענות בשתי רמות.
בקשר לנאני לדעתי הוא צריך להיות מושאל לשנה. הוא שחקן מוכשר שלא יודע לשחק עם קבוצה, לדעתי הוא צריך זמן משחק בקבוצה הראשונה, ובמנצ'סטר הוא לא מקבל את זה.