מנצ'סטר יונייטד 2008/2009-אלופת אנגליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏5/7/08.

1. THE STRETFORD END Member

אמיר ע

שחקנים צעירים טובים צריכים גם מזל בכל הנוגע לביסוס המעמד שלהם,מזל בכל הנוגע למצבת השחקנים והאיכות שלהם בעמדה עליה הם נלחמים,
    אוונס צמח למציאות שבה ווס בראון הפך יותר ויותר להיות מגן מאשר בלם(בגלל הפציעות הארוכות של גארי נוויל)וכשג'ון אושיי כולבויניק,
    מעבר להם לא היה לו עם מי באמת להלחם על מקום הבלם המחליף הראשון,
    קמפבל הגיע למציאות שונה לחלוטין,בתחילת העונה וגם לפני כשהיה צעיר יותר,כשנאלץ להלחם מול שחקנים בכירים רבים יותר בגיל ה 18,19 ועכשיו לאחר כמה השאלות נוספו למלחמה שלו גם צעירים מבטיחים וככל הנראה לדעת פרגוסון,מבטיחים יותר ממנו,
    בדיוק כמו במקרה רוסי כשלא היה עוררין על האיכות והפוטנציאל שלו אבל היה צפוף מדי עבורו להישאר ביונייטד.

עריכה:
    כנ'ל לגבי רפאל,הוא נכנס למציאות שבה ווס בראון נפצע מייד בתחילת העונה ולגארי נוויל לקח זמן לחזור מהפציעה של העונה שעברה וכשהוא כבר חזר הוא מהר מאוד מצא את עצמו בחוץ פעם נוספת עם עוד פציעות
    ככה שגם הוא הרוויח מהמצב שבמציאות שונה ועם פחות פציעות של שחקנים אחרים על אותה המשבצת אולי הוא היה משחק הרבה פחות ממה שראינו.

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/09
  2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שמזל משחק חלק בכך עם כישרונות טובים שהם או לא עילויים נוסח גיגס, שכבר בגיל 17 כבר שיחק בבוגרים, ורוני, או משחקים בעמדות רגישות יותר כמו בהגנה או במרכז השדה. אבל בסופו של דבר, איכשהו, בעונה ארוכה, שחקנים מקבלים את הצ'אנס שלהם, בטח אצל פרגוסון. פיקה בעונה שעברה ודאי לא שיחק כמו אוואנס העונה, אבל גם הוא קיבל את המשחקים שלו (ולא היה יותר מבסדר, בסופו של דבר). מזל או לא, יונייטד לא תנפנף בקלות כישרון גדול. לגבי "פרויקט" שדורש השקעה ארוכה, כמו שפלטשר היה, זה משהו אחר. לפעמים זה באמת לא משתלם.

קמפבל קיבל העונה הזדמנות להראות למה הוא מסוגל, ולא עשה את זה. לא ממש באשמתו, כי ההשאלה לטוטנהאם באמת לא היתה בשבילו, בטח אחרי כל החלוצים שהם הביאו בינואר. זה באמת מזל נאחס, כי עונה טובה בספרס היתה יכולה לגרום לנו להחזיר אותו. אבל אם הוא דרך במקום עוד שנה, זו בעיה.

3. elidr1 Member

אני בסך הכל אמרתי שזה הפנטזיה שלי שיאנג יגיע אלינו. וכן, לדעתי אם פרגי יירצה לפתוח את הארנק, נאני+15-20 מיליון ליש"ט זה עסקה הוגנת ללא ספק.
    בלי שום קשר, כדי לך לשפר את הגישה שלך. כמו שאני מתייחס לדעתך בכבוד, כדי שגם אתה תלמד להתייחס לדעות של אחרים בכבוד.

הרושם שעלו מדבריך שיאנג אינו שווה 15-20 מיליון ליש"ט +נאני. כמו שכתבת- שחקן ברמה נמוכה ועוד כ- 8 מיליון. מהכתוב נובע בפירוש שלדעתך הוא שווה כ-20 מיליון ליש"ט.

אתה מוזמן לכתוב את זה בפירוש. אני לא חושב שאני חיי בסרט, למה חסרים שחקנים שפורגסון הוציא עליהם את הסכומים הללו?

אמיר ע-
    אני מבין את המחשבה שלך ואני לא שולל אותה. אבל עדיין, אני חושב כשיש שחקן בית שיש לו את הפוטנצייאל להיות שחקן מצויין, צריך לתת לו את הדקות המשחק. נכון שזה סיכון להשאר עם שני חלוצים מנוסים, אבל אם תמיד נבוא בגישה הזאת, אז הסיכוי שישהיה לנו שחקני בית ברמה של גיגס, סקולס וכד' הם אפסיים.
    בל נשכח שהקיץ פרגי יביא כנראה קיצוני מנוסה. גם אם נתקע עם חלוץ פצוע למספר שבועות, נוכל לשבץ במשחקים קריטיים את רונאלדו כחלוץ. כשהקצוני שיגיע+פארק בצדדים. לא סוף העולם.

4. THE STRETFORD END Member

לפעמים מזל יכול להיות הבדל בין שער לבין החמצה,
    בתחיל העונה קמפבל שיחק כמה משחקים אצלנו,לפני ההשאלה והגעתו של בארבטוב
    ואם אני זוכר נכון,במשחק הראשון של העונה בתיקו נגד ניוקאסל היתה לנו התקפה טובה והוא עשה תנועה נכונה
    ונגח מצויין בתוך הרחבה אבל גיבן הציל שער בטוח,
    לו זה נכנס כל המומנטום לגביו יכול היה להשתנות,כותרות בעיתונים,לחץ האוהדים ואולי מחשבה של פרגוסון,הנה,הוא כן יכול לספק את הסחורה כאן ועכשיו.

גם בטוטנהאם הוא היה ולפחות בהתחלה כששיחק,סוג של משב רוח מרענן וחיובי,
    יש לו את הפוטנציאל ואני בטוח שהאל הולכים להרוויח ממנו לא מעט אבל במקרה שלו
    אני חושב שהכי הרבה השפיע היה דני וולבק שפרגוסון ומה לעשות,מחזיק ממנו הרבה הרבה יותר,
    גם כן מזל נאחס של קמפבל שצמח לאחריו חלוץ כמו וולבק אחרי כמה שנתונים של חלוצים שלא היו פאקטורים רצינים מספיק לעתיד אצלנו.

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/09
  5. THE STRETFORD END Member

אגב עוד חלוץ שלנו שאולי נמשיך ונראה אותו בהאל גם כן הוא מאנוצ'ו,
    לעומת קמפבל הוא רחוק היה מלהרשים אותי,
    לזכותו מגיעה לו שנה נוספת בכדי שיהיה אפשר לתהות על קנקנו בצורה פיירית אבל אני אהיה מופתע
    אם נראה משהו יוצא דופן וכזה שיחזיר אותו ליונייטד.

6. Rudess Member

פרייזר קמפבל אמור לעבור להאל תמורת 6 מיליון ליש"ט, בכך האל ישברו את שיא ההעברות הקודם שלהם שהושג בהעברה של ג'ימי בולארד.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצטער, ממש מפריע לי לעין העובדה שהכותרת של הדיון היא סגנית אלופת אירופה. לא שביקשתי לרשום אלופת אנגליה, אלופת העולם, מחזיקת גביע הליגה וסגנית אלופת אירופה, אבל לפחות שיהיה כותב שם גם אליפות אנגליה...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/6/09
  8. Dimitar Berbatov Member

רשום אלופת אנגליה, או שהוסיפו רק עכשיו..

9. AronB Member

מאז האליפות זה אלופת האנגליה. והתת כותרת זה סגנית אלופת אירופה.
    ככה זה צריך להיות גם.

10. MENASHE909 Member

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.378.60413.html

האם זה סוף סוף יקרה כבר?.. אני יודע שזה ספורט5 ושזה לא הכי אמין..
    אבל בחייאת שילך כבר
    וכן אני יודע שהוא חשוב ובלעדו זה לא אותו דבר אבל וואלה נמאס.. מנצ'סטר היתה לפניו ותהיה אחריו. אנחנו לא קבוצה של שחקן אחד (במיוחד לא כזה שמת לעזוב).

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

סליחה, אבל איפה בדיוק הוא הביע רצון לעזוב? היה את הסיפור בקיץ שעבר, כולנו מכירים אותו, אבל הוא היה בקיץ שעבר. בינתיים כל מה שיש זה את הפעלולים הרגילים של העיתונאים המדרידאים. פלורנטינו אמר, פלורנטינו עשה. עזבו. הם כבר שנים מבלבלים את המוח על מה שקורה עם רונאלדו וקאקה. הפעם היחידה שהם סוף סוף פגעו היתה שגאליאני ואבא/סוכן של קאקה ממש הגיעו למדריד, ואז זו כבר ממש לא חוכמה לומר שקאקה עובר (אחרי שאתה טוען את זה שלוש שנים, וטועה שוב ושוב). עצם העובדה שב"אס" מדברים על הגלייזרים מראה עד כמה אין להם מושג במה שקורה כי הגלייזרים מעולם לא היו ומעולם לא יהיו מעורבים בעסקאות העברה.

12. קינג לדלי Member

כשרונאלדו שקט אתם צריכים עוד יותר לדאוג ולהתכונן לעזיבה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/09
  13. pazer Member

אגב, הכתבה הזאת נלקחה מאס.
    שמעתי לאחר הכתבה הזאת שדיוויד גיל הודיע לפרז שרונאלדו יימכר להם ב-96 מיליון יורו...
    עזוב, לא ניתן באמת לדעת מה קורה שם אלא אם כן הם אומרים את זה רשמית.
    כל מה שידעו לנו רשמית זה שפרז אמר שהוא רוצה את רונאלדו, לא יותר מזה.

14. MENASHE909 Member

אני כבר רואה אותו חותם במדריד.. ובכל העיתונים.. רונאלדו: "הגשמתי חלום"
    לא ידוע מה איתך אבל לא נראלי בכלל שרונאלדו מתנהג כמו שחקן שמודה לה' על כך שהוא במנצ'סטר..

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

Naa, thats crap

בשנה שעברה אמנם היו קולות מצדו, אבל רק בשבועות הראשונים אחרי העונה, כשהוא היה עם פורטוגל ביורו וכל העיתונאים היו סביבו. אחר כך נהיה שקט, כשהוא עבר ניתוח ויצא לחופש. עכשיו הוא שוב בחופש.