מנצ'סטר יונייטד 2009/2010-העונה נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/6/09.

1. Selby Member

לא לא אני כמעט בטוח שזה היה בוז אבל באמת של קמצוץ, אני לא מתייחס לזה בכלל אלא רק לתמונה והרעש של הקהל כשדייויד נכנס ולאחריהם הדמעות של בקס שנחרטו לי בראש, תענוג!
    אחרי המשחק העבירו בסטרים שלי לאולפן ומדברים שם בעיקר על ההדחה של מדריד כך שאני לא יודע מה קורה באולד טראפורד אבל שמעתי שדייויד שם צעיף ירוק-זהוב ובכה בראיון, אח, עוד מעט גם אני אבכה...

עריכה: הנה סטרטפורד מאשר, זה כל כך מרגש!

נערך לאחרונה ב: ‏11/3/10
  2. Selby Member

http://i43.tinypic.com/r77ts2.Xxx

לגבי הכן בוז לא בוז לבקהאם, אני חושב שטעיתי ועכשיו אני די נבוך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. THE STRETFORD END Member

איזה כיף,סוף סוף נקמנו במילאן על ההדחות בעבר ובסוף זה היה משפיל ממש עבורם.

הגול המוקדם של רוני גמר די גמר את הסיפור וזה השפיע על המשחק שלנו במחצית ראשונה לא מרשימה במיוחד,
    הגול המוקדם השני בכלל סיים סופית את העניין,הבדלי הכוחות גם ככה היו גדולים מדי עבור מילאן
    אבל השער השני הוציא להם את כל הרוח מהמפרשים(אם בכלל עוד היתה רוח),
    לאחר מכן זה היה לפרוטקול,לנסות לא להיפצע,לא לקבל צהובים מיותרים,רק חבל שסקולסי כרגיל בשלו,לא יכול בלי שטויות
    והיה קינוח בדמות עוד 2 שערים ומסירות בתוך הרחבה של מילאן כאילו היה זה משחק קט רגל בשכונה ביום שישי אחרי הצהריים.

ואן דר סאר - לקח כל כדור,7.
    גארי נוויל - בישול בהגבהה מצויינת,בהגנה לא עברו אותו,מה רע?7.
    ריו - שקט וטוב,7.
    וידיץ - שקט וטוב ובלי לקבל פיצוץ בפנים הוא לא יכול,7.
    אברה - שקט וטוב,7.
    ולנסיה - פעיל לפרקים,עזר להגנה כשהיה צריך,7.
    פארק - ידברו על רוני והצמד שלו,ידברו על בקהאם וכל המסביב,אני לוקח מהמשחק הזה את הגיבורים השקטים,אלה שעושים עבודת קודש ולא זוכים בדרך כלל לכותרות,
    והפעם את פארק שקיבל הוראה לקחת אישית את פירלו,השחקן הכי מסוכן וטוב שיש למילאן,הוא פשוט חנק אותו למוות,לא נתן לו לנשום,כשהגנו הוא היה לידו,כשהתקפנו עלה למעלה
    הבעיטה היחידה של פירלו במשחק היתה לאחר איבוד כדור של נאני סמוך לרחבה,עוד מסירה אחת טובה וכמה כדורים נייחים,זהו.הוא גם הוסיף גול לקינוח,9.
    סקולס - רכז כמו בכדורסל,7.
    פלטצר - נהדר וגול ראשון באירופה,7.5.
    נאני - במחצית הראשונה כל פעולה שלו הלכה הפוך,מסירות ליריב,איבודי כדור ליד הרחבה שלנו,
    מחצית שנייה ובישול גאוני,6.5.
    רוני - שמח לראות שלא שכח איך מבקיעים עם הרגל,אין עוד מלבדו,7.5.
    גיבסון,בארבטוב ורפאל השתתפו בחגיגה.

2 משחקים נגד מילאן,לא בתצוגות מי יודע מה אבל סופר יעילים ופשוט הרבה הרבה יותר טובים.

מילאן,בלי קשר לבעיות שיש להם,יש דרך להפסיד,גם בהפרש גדול,
    כשהם תפסנו אותנו עם המכנסיים למטה לפני כמה עונות והפסדנו 3-0 בסן סירו עד הדקה האחרונה עוד ירקנו דם בכדי לצאת לפחות מזיעים מהמשחק,בכבוד,
    השחקנים שלה לא עשו זאת,די ביזו את הסמל.
    מעבר לזה,קבוצה מבוגרת מדי,לא מספיק טובה בכדי להתקדם באירופה,
    אולי גדול עליה לרוץ צמוד ב 2 חזיתות עד סוף העונה.

יש מנוחה עד יום ראשון ופולהאם שמחר משחקת נגד יובנטוס,
    אז אפשר להרים איזה כוסית אחת(לא יותר)לרגל העלייה לרבע הגמר,
    ממשיכים הלאה.

4. Wave Member

איזה כיף לנצח אותם 4-0 , סוף סוף
    פארק במשחק פשוט אדיר, הוא מתפקד הרבה יותר טוב כשהוא משחק במרכז המגרש בתפקיד חופשי מאשר כשהוא מתופקד כקיצוני.
    נאני בחצי ראשון חלש אבל בחצי השני הוא היה נהדר עם בישול מדהים לרוני ובכלל מחצית מצויינת שלו.
    רוני נהיה אחד הנוגחים הטובים באירופה, ואיזה קור רוח בגול השני, פלצ'ר גם הוא במשחק טוב ואיזה יופי שוידיץ' וריו חוזרים למרכז ההגנה
    יאללה לרבע

5. Dimitar Berbatov Member

יום נפלא. רונאלדו והאימפריאליסטים ממדריד בחוץ, בקהאם מקבל את המגיע לו - אגדה אמיתית ואחד השחקנים שבגללם התאהבתי במנצ'סטר יונייטד, רביעיה מול מילאן וסוף סוף הנאחס נשבר, אה וגם עוד ניצחון של אנגליה על איטליה. נחמד, נחמד מאוד.

אני רוצה להתעכב על שני הכובשים האחרונים שלנו היום - ג'י סונג פארק ודארן פלטצ'ר. שני האנטי-גיבורים שלנו אם תרצו, שני השחקנים שישכחו באחורי העיתון (היה כזה טור סאטירי של חנוך לוין, לא?) כשרוני יככב שוב בתמונה הראשית, אבל הם שניים מהטובים ביותר שלנו העונה והטובים ביותר היום לטעמי.

אגב, עוד נקודה אחרונה - נאני, אני לא יודע איך לאכול אותו. נגד וולבס הוא היה חלש מאוד, היום מחצית ראשונה חלשה עם כמעט בישול לרונאלדיניו ובחצי השני - הברקה אחת, הבלחה אחת עם בישול גדול שגמר את המשחק.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

ועכשיו בואו נהיה רצינים, היה ברור עוד לפני המפגש שזה פשוט לא כוחות.
    המשחק היום היה יכול להיגמר גם באותה תוצאה שהאיטלקה הקודמת שהגיעה לאולד טראפורד קיבלה.
    הבדלי הרמות עצומים. ושב הליגה האיטלקית מוכיחה שחוץ מאינטר אין בליגה הזאת שום קבוצה שהיא באמת ברמה של הטובות באירופה. בטח לא מילאן.

רוני ממשיך להיות נפלא, גארי (עם מספר הרמות לא מדויקות אבל עם אחת נפלאה בפתיחה שדי סגרה את הסיפור) ופארק עם עוד שער מוכיחים שוב למה המשכתי להאמין ולגבות אותם בזמן שהרוב כאן שלחו אותם לפנסיה או לקבוצה אחרת (במקרה של יורם ארבל העיוור זה היה לענף אחר).

תודה לך יוניטד על עוד משחק קסום, על עוד לילה שבו החיוך לא ירד לי מהפרצוף.

7. 亚历山大帕托 Member

http://www.youtube.com/watch?v=6jZG4u79U9Y

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/11/26/article-1231223-00AD5079000004B0-650_306x423.Xxx

הראיתם איזה כבוד יש לכם, וואנקרס.

מילאן זו קבוצה חדשה, חלשהו ופצועה, עם מאמן חסר מושג והרבה שחקנים שלא ראויים ללבוש את החולצה הזאת. רונאלדיניו בראש ובראשונה. היה יותר כואב לחטוף רביעייה מלה קורוניה כי באותה העונה היינו כל כך טובים והלכנו על דאבל. זהו רק תחילת עידן והקבוצה תחליף הרבה זהויות עד שנמצא את זו המנצחת שמשפילה אריות אירופה בשיאן.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

די כבר לקשקש, את הפדיחות שלך עשית. היום הקבוצה שלך ירדה מובסת ומושפלת, גם להפסיד יש דרך.
    הלינק שלך רק חיזק את הטענות של טל. שחקני יוניטד לקחו ללב, נלחמו, ובדקות שראית רואים הרמות לרחבת מילאן, רואים את היוניטד תוקפת, רואים את רונאלדו מנסה, רואים את השחקנים שלנו נלחמים.

הבדלי הרמות היו הם עצומים. אינטר היא היחידה שעוד נשארה באיזור ועוד מסוגלת להגיע לשלבים הגבוהים ביותר. כל שאר האיטלקיות לפחות רמה אחת מתחת לקבוצות הטובות של היבשת מאנגליה (יוניטד, ארסנל, צ'לסי) וספרד (ברצלונה).

9. THE STRETFORD END Member

AGENT ORANGE

בשביל מה באת,לריב?
    מתי תהיה מסוגל להתעלות מעל הילדותיות שלך?
    אותנו ניצחתם כשלא היינו בשיא גם כן,כשהיינו עסוקים במאבק על כמה חזיתות ביחד,עם הגנה פצועה לגמרי,
    וכי הייתם טובים יותר,ככה שלא כדאי לך להכנס להשוואות שכאלה,
    4-0 זו השפלה כשמדובר במפגש בין ענקיות ולא משנה איך תנסה לתרץ זאת.
    יש לי הרבה כבוד למילאן אבל אולי כדאי שתלמד לדעת לקחת הפסדים וגם כאלה בכבוד גם כן ולא פחות חשוב,לתת קרדיט למנצחת אחרת אתה יוצא הכי קטן שבעולם!

10. קינג לדלי Member

אני חושב שאם אריה מילאן יכנס לסגל של מילאן ממוצע הגיל ירד...

11. Dimitar Berbatov Member

אוחיון, די להתסיס ועוד ללכת בשביל זה לפורום האיטלקי. אתה לא צריך לרשום את אותה טענה 3 פעמים, שהכדורגל האיטלקי בקאנטים וככל שהשנים חולפות ההבדלים רק הולכים וגדלים, זאת טענה שאף איטלקי לא הכחיש.

אפשר בקלות להחליף את ה-'אותנו' במילאן של היום וזה ישאר אותו הדבר. כשאנחנו הגענו בסוף עונת 2007 לסאן סירו עם פציעות ובמאבק בשתי החזיתות אז אפשר להשתמש בכך כנסיבה מקלה, אך כשהיום מילאן מגיעה עם אינספור פציעות וכשהיא עדיין בתמונה בסרייה א', אז לא?

12. THE STRETFORD END Member

Dimitar Berbatov

כן,בהחלט כן,כתבתי,הם קבוצה מבוגרת ויש להם בעיות אבל זה לא מוריד מהעניין וההישג שלנו.
    כשהם ניצחו אותנו כתבנו דאז מפורשות,בצדק,היו טובים יותר,
    ולא אני התחלתי לעשות השוואות עכשיו ולנסות להוריד מערך הניצחון בגלל פציעות,חיסורים ומה שזה לא יהיה
    לא של יונייטד ולא של מילאן בעבר,להיפך,חידדתי דאז את השיעור שרונאלדו ורוני קיבלו בזמנו,הם למדו מזה לא רע בכלל הייתי אומר והחזירו את החוב.
    אבל מה,היה הבדל בסיום המשחק ההוא לעומת היום מצידנו לעומתם,
    הקליפ ש AGENT ORANGE הביא בנסיון לקונטרה חזר אליו כמו בומרנג כי זה בדיוק מה שכתבתי עליו
    אבל ככה זה,יש אוהדים שיודעים להפסיד בכבוד ויש כאלה שלא,
    לא בעיה שלי.

חבל לבזבז את הזמן עליו,נמשיך הלאה,כדורגל.

13. 亚历山大帕托 Member

נכנסתי כדי לברך אתכם על נצחון מרשים כי למרות שידעתי, הופתעתי עד כמה אנחנו זקוקים לשיפוצים ועד כמה יונייטד חזקה מבחינת משמעת טקטית. כל זה נעלם בגלל השקר שלך שאתם נלחמתם בכבוד ואנחנו לא. על מי אתה מנסה לעבוד? השחקנים שלנו לא טובים מספיק, השחקנים שלכם ביזו את הסמל ואת המעמד. זה היה גועל נפש ואתה מנסה ליפיף את זה. זה מה שאנחנו היינו צריכים לעשות כשאנחנו מפגרים? בחיים לא אסכים לראות דבר כזה בקבוצה שלי, על אחת כמה וכמה אנסה לתרץ אח"כ למה זה היה לגיטימי.

השקרים הקטנים שלך לא יעברו, ואני אעמת אותך עם האמת בכל פעם שתנסה לעשות תרגיל כזה. אין לזה שום קשר להדחה הצפויה שלנו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/3/10
  14. Dimitar Berbatov Member

זה לא מוריד שום דבר מההישג שלנו היום כמו שזה לא מוריד משלהם כשעשו לנו בית ספר בחצי גמר ב-2007, וזה לא בדיוק ניכר כשכתבת 'השפלה' ומנגד זה נשמע היה שהקלת בהישג של מילאן בחצי הגמר - שהגענו עם פציעות, עומס וכ'ו. ואתה בעצמך כתבת, אין טעם להיכנס להשוואות האלו.
    ובואו נסיים את הדיון המטופש הזה כאן. 

אנדריי, אם מה שהשחקנים שלנו עשו במשחק ההוא נקרא לבזות את המעמד אז כמעט בכל חודש שחקנים של קבוצה X מביישים את עצמם ואת המעמד. זה קורה כל-כך הרבה, כך שלמרות שזה לא הכי יפה וספורטיבי, כבר מעלימים עין.

15. THE STRETFORD END Member

Dimitar Berbatov

אולי כדאי שפעם הבאה תשאל לפני שאתה קובע למה התכוון המשורר במקום לקשקש?
    השפלה של שחקני מילאן עצמם בסמל שלהם באיך שסיימו את המשחק,
    אפילו צהוב אחד של תיקול מתיסכול לא היה שם.

הלאה.