לי כוונת המשורר ברורה מאוד כאן ואני לא צריך שום ניתוח ותרגום בגוף הסרט. ואתה עוד כותב לא משנה איך תנסה לתרץ את זה, כשזה בדיוק מה שאתה עושה כשאתה מתייחס לחצי הגמר ב-2007. כשאנחנו נותנים להם בראש רביעיה זאת השפלה, כשהם נותנים לנו בראש שלישיה זאת לא השפלה - הרי יש נסיבות מקלות וגם נתנו חתיכת תצוגת לחימה, לא? תחי האובייקטיביות!
באמא שלי גנון, כמה טיפשי זה לקחת משפט מפה ומשם ולצייר תמונה ומבלי להבין. מהתגובה לאחר המשחק: "כשהם תפסנו אותנו עם המכנסיים למטה לפני כמה עונות והפסדנו 3-0 בסן סירו עד הדקה האחרונה עוד ירקנו דם בכדי לצאת לפחות מזיעים מהמשחק,בכבוד, השחקנים שלה לא עשו זאת,די ביזו את הסמל" יש מבין? 4-0 בין מעצמות כדורגל זה משפיל גם כן,כן הרכב חסר,כן פציעות או לא! יש מבין? הלאה או שאתה רוצה גם לחזור ולספר לנו על תאצ'ר ופאשיזם?
אתה פאתטי. מצד אחד אתה לא רוצה להיכנס להשוואות אבל הביזיון של מילאן היום וההרמת ידיים בהשוואה לתצוגת הנפל של יונייטד שנלחמו בשביל הסמל לפני שלוש שנים אלו הבדלים עצומים. אבל העיקר שאתה לא רוצה להיכנס להשוואות. 4-0 בין שתי מעצמות כדורגל זאת השפלה, וודאי, אבל כשחוזרים למשחק ההוא בסאן סירו פתאום עולים דיבורים על הפציעות והגודיסון פארק. איך אתה אומר? נו שוין תאצ'ר והפשיזם? אנגליה של תאצ'ר זה דיון מרתק והמשכתי לדבר על הנושא הזה בפרטי עם גאס. אני מעדיף שלא להרוס את הדיון (בניגוד אליך) ולהביא אותו למחוזות אחרים.
בקהאם: http://www.youtube.com/watch?v=12EYyE--aCo אני לא יודע אם הראו זאת בשידור של ערוץ 5 לפני המשחק גם כן אבל באנגלי הראו אותו במנהרת השחקנים לפני המשחק ניגש ל 2 נשים מבוגרות שעובדות שנים ביונייטד, כנראה אלה שמכינות את התה לשחקנים או משהו כזה ונתן להן נשיקה על הלחי, לא שכח מאיפה הוא בא ולמשהו שתמיד מספרים עליו,למרות על העושר והפרסום, ביסוד הוא בחור צנוע בנשמה וילד טוב,פשוט ילד טוב.
אומרים שכל המוסיף גורע. במקרה של העמוד האחרון בדיון הזה, כל הגורע דווקא היה מוסיף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx תוצאה אדירה, שהושגה - כך נראה לעתים - בהילוך שני. אפילו הצלחנו לתת לרוני קצת מנוחה. כן ירבו. לא שמתי לב אם ציינו את זה כאן, אבל נחשו מה - הקאמבק של הארגריבס במילואים נדחה. לטענת יונייטד, לא בגלל שקרה לו משהו רע, זה פשוט לא משתלב עם תוכנית האימונים שלו.
גורג בסט צדק כשכתבתי לו פה לפני יומיים שהוא יראה את החזרה של הארגריבס לדשא, הוא אמר שיש 6 ימים והארגריבס בטח ימצא את הדרך להיפצע או לא להיות כשיר באמת. מצחיק אבל הרבה הרבה יותר עצוב.
בקהאם על הצעיף. He said: "I did it as I'm a United fan, always will be." "It's not for me to comment about the ownership of the club or how it is run, that is for other people. "I saw the scarf and I picked it up because it is the original colours of the club as Newton Heath. "I hope United now go all the way. They deserve to. It's a great fanbase at a great club with a great manager." איש ענק. נטול רגשות נקמה או רחמים עצמיים על כך שהועזב מיונייטד. הלוואי שכולם היו שלמים עם עצמם כמוהו. הוא יושב על הספסל בנבחרת ומגיב לשערים של שחקנים שמתמודדים איתו בחיוך ענק. חייב להיות בנבחרת בקיץ רק בגלל זה.
אני תמיד טענתי שפארק זה שחקן שהעונה שלו בכלל לא מתחילה באוגוסט ביחד עם כולם, הוא מתחיל להתאמן איפשהו באוקטובר ומתחיל להיכנס לכושר משחק רק בפברואר והרגעים האלה הם כבר רגעי השיא השלו. עוד משחק ענק שלו במשחק גדול, כמו שתמיד איפה שצריך הוא נמצא, על מי שצריך להתעלק הוא מתעלק והכי חשוב מבחינתי-הוא משלב את המשחק ההגנתי,הנחישות והרצון גם עם משחק התקפי טוב בזמן האחרון מה שמעודד הרבה יותר לגביו. היה משחק מרגש מאד אתמול, לנצח ככה את מילאן ולהביס אותם 4-0 זה בהחלט סוג של נקמה על 2007 ובאמת שעשינו את זה בהילוך ראשון, ההגנה עמדה מצויין(סוף סוף אני מקווה שנזכה ליציבות הגנתית לקראת הישורת האחרונה),רוני היה ענק כרגיל ופלטשר, פשוט תענוג. אני כל הזמן ידבר ויטחן כמה הבן אדם הזה עשה שידרוג פשוט מפליא ביכולת שלו, השחקן הכי חשוב שלנו במרכז השדה. אי אפשר לדבר על המשחק הזה בלי להזכיר את בקהאם, לא משנה מה קרה ולא משנה מה יקרה תמיד אני אזכור אותו כאהבה הראשונה שלי והאכזבה הראשונה שלי, דמות למופת וספורטאי למופת. לא משנה כמה כסף יש לו, כמה פרסום יש לו ואיזה מעמד הוא נמצא הוא תמיד נותן את הכל על המגרש לא משנה כמה דקות הוא קיבל. היה מרגש מאד לראות את בקהאם מזיל דמעה(ביחד איתי אני חייב להודות)כשעלה למגרש ולא שוכח מאיפה הוא בא, כיף שזכינו לראות אותו חוזר לאולד טראפורד בפעם האחרונה לפני שהוא פורש. אני חייב להודות, בסיום המשחק שלנו זיפזתי לברנבאו לראות תוצאה ונחתתי בדיוק על תמונה של רונאלדו יורד עם ראש כפוף לחדר ההלבשה לאחר שהודח כבר בשמינית הגמר, אני מודה העלתי חיוך גדול נוכח התמונה הזאת. כיף לראות בערב אחד אותנו נותנים בראש למילאן ולראות את החלום הגדול של רונאלדו ככה מתנפץ לנגד עיניו.
בוקר טוב,בוקר עם חיוך,מהבקרים שבהם לא משנה אם ישנת כמה שעות בלבד(4 במקרה שלי)לא מרגישים את העייפות. אני חושב על רונאלדו ומעניין מה עבר לו בראש ככשמע את התוצאה של יונייטד? שמח?הלב נעקץ?מחשבות של חרטה? אני חושב על השופט אתמול ובטוח שלו הוא היה יכול בוודאי היה שולח מכתב תודה לשחקני מילאן שעזרו לו להעביר שמינית גמר שכל העולם צופה בו בלי שום עבודה. אשכרה רבע גמר וכמעט בלי גליצ'ים ...טוב נו,חוץ מסקולס שכנראה לא יכול היה לסבול את האבטלה של השופט אז במחצית הראשונה נתן איזה גליץ' ותודה לפלאמיני שקפץ הצידה,אז כשזה לא עזר המשיך לבעוט בכדור אחרי שריקה שלו בכדי לקבל צהוב. אני חושב על 3,000 אוהדי מילאן שהיו במשחק ועל איך עברה להם בראש המחשבה איך זה שכשאינטר היו באולד-טראפורד עונה שעברה זה נגמר רק ב 2-0 ולמה הם היו צריכים לקבל מנה כפולה, לא מספיק מה שאינטר עושה להם בליגה? אני חושב על גורג' בסט ואבי שהיו ביציע וכמה אני שמח בשבילם שראו ערב קסום מקרוב. אני חושב על ווין רוני שמסתכל הבוקר בראי וחושב לעצמו שהוא חייב לנגוח פחות כי גם ככה הוא מקריח אבל בכל נגיחה לרשת נושרות לו עוד שיערות מהראש.
אין מילים להביע את התפעלותי מהאיכות שלכם ובעיקר מהאופי. אתם קבוצה מדהימה שככל שאתם מצליחים כך קל לי יותר לשנוא אותכם. וידוי קטן-אחרי שהובלתם 0-2 והבנתי שמילאן כבר לא תעבור שלב-הפכתי את עורי ואמרתי שכבר עדיף שתכסחו אותם ותשפילו את הכדורגל האיטלקי. ביום ג' צ'לסי תסגור את הסיפור הקבוע של השנים האחרונות ולא תותיר ג'אנק איטלקי ברבע הגמר. שמגיע מחמאות-תקבלו אותם ממני. אך הן תמיד יהיו מהולות בשנאה תהומית.
גדול פשוט גדול, עוד לילה קסום באולד טראפורד היה אתמול. והנה תמונה אחת שווה מיליון מילים http://www.bbc.co.uk/blogs/philmcnulty/becksscarf595.Xxx בקאהם באמת אחד הגדולים ששיחק אצלנו ועד היום אני אוהב את השחקן הזה עדיין. אוהד אמיתי של הקבוצה ואוהד נאמן! רק לראות אותו אתמול שוב דורך על הדשא באולד טראפורד ובסוף המשחק שהריע לקהל שלנו, פשוט אוהד גדול של הקבוצה. והוא מיזדהה איתנו בידיוק כמו כל האוהדים נגד הגלייזרים. הלוואי ופרגוסון ישלים איתו סוף סוף. ובקס יפרוש אצלנו במועדון ביחד אם גיגס וסקולס ונוויל למקום אליו הוא שייך באמת. הוא שד אדום אמיתי!
שלום לכולם, היחיד שיכול להחזיר אותי לכתוב זה דיוויד בקהאם. הוא והשעיר ההוא מצד שמאל שבזכותם אני אוהב כדורגל, בזכותם אני רואה את המשחק הזה. דמעות אמיתיות נצצו לי בעיניים אתמול בסוף המשחק, כמה הייתי נותן בשביל לראות אותו משחק כל השנים האלה עם החולצה שלנו, פשוט בנאדם ענק, כדורגלן ענק, מקצוען ענק ולא משנה כמה יברברו על כל מה שהיה לו מסביב הוא תמיד נשאר אותו דיוויד בקהאם מהבית החם והתומך של האמא האופה והאבא הדוור(אם טעיתי במקצועות, אני מצטער, אין לי באמת כח ללכת לבדוק בספר) בלונדון, אותו דיוויד בקהאם שחי את החלום של כל אוהד לשחק בקבוצה שהוא אוהד עד שתקרית גרמה לנו להיפרד ממנו, וכמה שהפרידה הזאת הייתה קשה אז, וכמה רחב הפצעים נפתחים במאורע שכזה. בקשר למשחק, עוד הצגה אירופאית שלנו בטראפורד, פלצ'ר פשוט עצום...אני חושב שאני וסטרדפורד היינו היחידים בעונות המוקדמות שלו שתמכנו בו והאמנו שעוד ייצא מהבחור משהו, ועוד איך ייצא, השחקן הכי יציב שלנו העונה ביחד עם חזיר הבר(אבל עליו אין מה לכתוב...חוץ מזה שהוא עצום ושימשיך לגדל ניבים ולאבד שיערות). הרבה מילים טובות גם לפארק שכרגיל במשחק גדול הוא נכס טקטי נפלא, ושימשיכו לברבר שהוא לא לרמות האלה. אני אוהב את מה שאני רואה בשבועות האחרונים, וגם אם לפעמים זה לא נמצא על לוח התוצאות כמו היום, אנחנו משחקים כדורגל נוזלי ומדהים פשוט. בהצלחה לנו ברבע,
אגב,תצוגת ענק נוספת גם מצד הקהל בכל הנוגע למלחמה בגלייזרים, מעבר לצעיפים גם דגלים ו 2 גדולים מהקומה העליונה שנפרשו למטה בסטרטפורד אנד, מעניין שהפעם הסדרנים לא נלחמו בזה והחרימו דגלים והוציאו את האוהדים שתלו זאת, יכול להיות שההנהלה שינתה כיוון והחליטה לא להחם בתופעה במשחקי הבית כשהבינה שזה יוצר אפקט שלילי והפוך עוד יותר כנגדם.