אני מאוד מאוד מקווה שרוני וריו מקבלים מנוחה ושזה לא פציעה, אבל לפחות במקרה של ריו אני חושש שזה כן פציעה. אבל עם כל כך הרבה ניסיון בהרכב אני בטוח שנדע לקחת את שלושת הנקודות. COME ON UNITED!!!
ניצחון מרשים אבל תוצאה די משקרת, זה הלך מאוד קשה עד השער השני. ובכל זאת ניצחון יפה, הכי חשוב היה להגיע במצב בו תיקו מול צ'לסי לא יהיה אסון ועשינו זאת.
משחק ענק של וידיץ', ובכלל משחק מצויין של החלק ההגנתי שלנו, פרט לבעיטה של מואמבה(איזה הצלה של VDS :aaa8: ) סה"כ בחצי הראשון לא היינו משהו, אבל כמה שהניצחון הזה היה חשוב. חשוב מאוד לביטחון של נאני שני הבישולים האלה, הוא הולך להיות פקטור מאוד משמעותי במשחקים שנותרו לנו. הפנים למינכן בשלישי, אני מאמין שההרכב שייפתח שם יהיה זהה לזה שפתח מול ליברפול.
לא קל לעלות למשחק חוץ כשאתה יודע שצ'לסי עלתה למקום הראשון אחרי הפצצה על וילה האפורה. לא קל לעלות למשחק חוץ כשאתה יודע שריו ועוד יותר רוני אפילו לא בסגל. לא קל לשחק מול בולטון בחוץ אבל בכל פעם שכן הגענו למצבים באיזור הרחבה זה היה רק עניין של זמן עד שמרכז ההגנה הדי מוגבל שלהם יפול, ברגע שעמדנו בגבורה מול כמה וכמה דקות של ההפצצה האווירית שלהם בתחילת המחצית השנייה בראשותו של הטייס וידיץ אז משם הדרך היתה נוחה יותר עם האיכות שיש לנו והיום בראשותו של נאני. ואן דר סאר - שוער שמביא נקודות,8. גארי נוויל - בתקופה נהדרת,6. וידיץ - אומנם כבשנו 4 אבל הוא איש המשחק,המשחק הטוב ביותר שלו העונה,וידיץ של העונה שעברה,9. אוונס - עדיין מתקשה מול חלוצים חסונים במשחק הגובה אבל בסך הכל עבודה טובה,6. אברה - תודה לאל על מגן העצם,6.5. נאני - במחצית הראשונה שקט,בשנייה 2 בישולים נהדרים,7.5. סקולס - ברוב הפעמים בעל הבית,6.5. פלטצר - נגמרו לי הספורלטיבים לגביו,7.5. ולנסיה - יום שקט מבחינת ייצור מצבים,6. גיגס - שיחק בעמדה קדמית יותר,לא הרשים במיוחד,5.5. בארבטוב - בעיטה מצויינת במחצית הראשונה,החטאה/החלקה מסמרת שיער בשנייה,הרבה עצבים בין לבין וקינוח של 2 שערים חשובים,יש לו כבר 11 העונה,7. גיבסון - לבעוט הוא יודע. קאריק - נגע בכדור. מקיידה - וולקאם בק. טוב שכבשנו ארבעה שערים כי צ'לסי עשו מהפך מבחינת הפרש השערים ב 2 המשחקים שלהם השבוע, צריך לקוות שהם ביזבזו את התחמושת לתקופה הקרובה ולפחות בשבת כשהם מגיעים לאולד-טראפורד. ממשיכים לנצח ולהיות תלויים בעצמנו. רוני,ריו ופארק עם מנוחה היום,סביר שנראה את שלושתם בגרמניה ביום שלישי. לא לאכול מצות,זה משמין,צריכים להישאר קלילים לישורת האחרונה של העונה.
בזמן האחרון אני מרבה לחשוב שגם בהילוך שני אנחנו ניצחנו מה שהוביל אותי לחשוב שאולי ההילוך השני שלנו הוא בעצם היכולת הטובה שלנו ? נכון שיש גם המון משחקים טובים אבל הם בעיקר כתוצאה מלחימה בקישור פלוס רוני . תחשבו על זה, למרות התוצאות היכולת לא הכי טובה ועדין מצליחים לנצח ויכול להיות שזה פשוט בגלל האופי ולא בגלל היכולת כי היכולת די פושרת במשחקים האחרונים ואיכשהו בגלל הברקות וכמה מהלכים יעילים אנחנו פשוט מנצחים? יכול להיות מקרה שכזה? יכולת די חלשה אבל מנצחים בעקביות ... מוזר מאוד אבל אני בהחלט יכול לקבל את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
נכון אבל מאוד אהבתי את איך ששיחקנו גם עד הגול השני, משחק לחימה אדיר, הופעה מקצוענית(ונגר תלמד). אחרי הגול השני נאני הנהדר פירק אותם מהאגף שלו. זה סיוט לשחק נגד בולטון בחוץ, מאמנים הולכים ובאים שם אבל הם נשארים אותה קבוצה מעצבנת, היום גם אטקינסון עיצבן מאוד כשנתן כל החלטה של 50/50 לבולטון כולל כמה החלטות הזויות במיוחד אבל הראנו איך עושים את זה נכון, השחקנים לא נרתעו מהמשחק הפיזי, לא נהיו מתוסכלים מהחלטות השיפוט והמשיכו לשחק בסבלנות. שוב, ונגר תלמד. נאני- יופי! האמת, קיוויתי לראות משחק טוב שלו אחרי החוזה החדש, אני מאוד שמח שזה קרה. ברבה- משחק טוב מאוד וטוב לראות שהוא כובש כמה שערים שחלוצים צריכים לכבוש. מצטער שער עצמי, אבל אני מעדיף שברבה יסיים במקום השני בטבלת הכובשים שלנו. וידה- הרוצח הסרבי חוזר! VDS- לא הייתי מחליף אותו באף שוער בעולם, איזה מלך! אני מזכיר את ארבעת אלה אבל כמעט כולם היו נהדרים(פלטשר, גארי, סקולסי...). ועכשיו מגיע ה-שבוע הכי גדול של העונה עד עכשיו, אי אפשר לחכות אבל גם יש לחץ! לא יכולנו להגיע בכושר טוב יותר. לי אישית חשוב יותר המשחק נגד צ'לסי, ניצחון ואנחנו באמת באמת במושב הנהג.
אתה אולי לא יודע איך לכנות את התופעה אבל אני אסכם לך את הכל במילה אחת. (אל תדאג אני כבר מגיע).. ברבה רציתי לחנוק אותו במו ידי לפחות 3 פעמים על אובר חוכם יעני התחכמות יתר.גיגסי חלש , הגנה פנטסטית ג'וני אוואנס חלוד. אבל לנו יש את פלטצ'ר שהיה תותח ושני שחקני אגף מדהימים ובמיוחד נאני שהיה פנטסטי. זה לא נראה יפה. אין לזה מבטא צרפתי אבל קוראים לזה יעילות. באים עושים את העבודה. לפעמים מצטרפים ליעילות גם הברקות ומהלכי כדור יפים .אבל אם לא ? לא חייב !תביאו לי את הנקודות. פתחתי בדימיטר ואסיים בו. כשהוא עובד נכון היעילות שלו באה לידי בטוי. גול בצ'יפ קטן אין חובה לבעוט פצצה ואין צורך בסלטה ערבית בצוקהארה לאחור.
תשמעו, ככל שאני מסתכל שוב ושוב בלוח המשחקים הרצחני שלנו ככה אני אעריך יותר את השחקנים האלה אם ניקח את האליפות השנה. שני מפגשים עם באיירן מינכן כשבאמצע משחק העונה נגד צ'לסי,שני משחקי חוץ רצופים נגד בלקבורן ושיטי(שתשמח כמובן להרוס לנו),משחק בית מול התרנגולים, משחק חוץ באצטדיון האור ובבית נגד סטוק סיטי כשלכל זה בעזרת השם יתווספו אולי עוד צמד משחקים(ואולי שלושה משחקים)אם נעבור את הגרמנים. אם נצליח לזכות באליפות זה פשוט יהיה הישג מדהים מבחינתי.
אני מסכים אבל בלי שום קשר ללוח המשחקים, העובדה שאחרי שלוש אליפויות רצופות, אחרי שלוש שנים של הצלחה מדהימה השחקנים לא יודעים שובע ואנחנו במצב מעולה לקראת זכייה בפאקינג אליפות רביעית ברציפות, אחרי מכירת השחקן הטוב ביותר שלנו בשלוש השנים האלה ואחרי שכולם כבר הספידו אותנו, זה מה שמדהים! תענוג!
אתה פשוט רואה קבוצה שמשחקת כמה שנים ביחד ויש לה תנועות מובנות ואוטומטיות. כדורגל(וספורט בכלל) זה משחק של הרגלים.בקבוצה הזאת יש ניסיון, כישרון,נעורים, אלמנטים חדשים שמצטרפים כל עונה והבנה של מה צריך לעשות בסיטואציות שונות.
זו לא הקבוצה הראשונה של היונייטד שמשחקים ביחד כמה שנים , אבל אני לא זוכר רצף של משחקים שניצחנו בהפרשים גדולים יחסית של 3 גולים 4 גולים או קבוצות גדולות כמו ליברפול (למרות הירידה ביכולת ובאיכות שלה זה עדין משחק נגד ליברפול) למרות יכולת פושרת למדי , פשוט הברקה פה וניצול מצבים מצויין של הקבוצה ביחד עם הגנה חזקה. תמיד היה לנו עוד משהו בנוסף לזה.
סוף סוף קיקו חוזר אחרי פציעה לא קלה ביכלל. דיי הרבה זמן נעדר מהמגרשים.. אני מקווה שנראה אותו העונה משחק עוד ואפילו כובש. אני זוכר כמה חוסר מזל היה לילד הזה נגד צסקא ששיחקנו בבית 2 קורות ומשקוף אם אני לא טועה! אני כל כך בונה על הילד הזה שיגיע רחוק כישרון יש לו בשפע פשוט!
מבחינת הכדורגל שלנו העונה וגם בתקופה האחרונה,לטעמי הוא הרבה יותר טוב,מרגש ואיכותי לעומת העונה שעברה. לא חושב שאנחנו משחקים לא טוב או פחות טוב,פשוט יעילים,הכי יעילים שאפשר, עובדים כמו מכונה,משמנים אותה עם נשמה ומלחמה ולא מעט ניצוצות,כל פעם מישהו אחר, היום זה היה נאני,שבוע שעבר זה היה פארק,קודם לכן רוני.
לא יודע סטרטפורד , אני מדבר רק על המשחקים האחרונים - לא תצוגות גדולות ועדין נצחונות, לא אומר שאני מתלונן כי העיקר שאנחנו מנצחים , אבל לדעתי הכדורגל שהיה לנו באמצע העונה היה יותר איכותי ויותר נעים לעין . עכשיו המשחקים איטיים יותר, נכון שיש כל משחק מישהו שיבריק ויעשה את העבודה, אבל בעבר הרחוק יותר הקבוצה כולה הייתה מבריקה , הרמה של בקהאם, סללום של גיגס, בעיטה של סקולס, דאבל פאס בין יורק וקול , בעיטה חופשית של ארווין , ואן ניסטלרוי שפשוט עומד ברחבה, אבל פה אני כבר מדבר על תקופה אחרת לגמרי...נראית רחוקה אבל האמת שזה היה לא מזמן. העונה אני מרגיש כי חסר לנו משהו, יכול להיות שזה חלוץ מבריק לצד רוני, יכול להיות שבכנף ולנסיה נחלש לקראת סוף העונה וזה קצת פגע ביופי ובזרימה של המשחק, יכול להיות שזה בגלל שנאני נזכר להתעורר רק בחודשיים האחרונים . לא יודע בדיוק לשים את האצבע...אבל חסר משהו.