מנצ'סטר יונייטד 2009/2010-העונה נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/6/09.

1. George Best Member

ילד כאפות מסכן שחושב שהוא מצחיק.
    טוב נו, אחרי שרוני זיין אותו 4 פעמים בפחות מ-180 דקות...אל תשפטו אותו.

2. 亚历山大帕托 Member

למה אתם כועסים? אנגליה מועמדת רצינית לזכיה במונדיאל הרבה בזכות השחקן הענק הזה ואיתו היא באמת יכולה לעשות זאת, מה שאני לא רוצה שיקרה. אני מעדיף שיגיע למונדיאל לא כשיר אחרי פציעה מאשר בשיא שהוא נמצא בו עכשיו.

3. פול סקולס Member

יאללה, מתחילים לאבד את זה לקראת שבת בצהריים.

פציעה של רוני- כן או לא זה דבר אחד.
    אבל מה קורה באמצע המגרש? זה עשוי להכריע את ההתמודדות.
    באופן אישי לא הייתי מרכיב את סקולס נגד צ'לסי, אבל בלאו הכי זה בלתי סביר בעליל שהוא ישחק 3 משחקים תוך שבוע.

אז בעצם השלישיה באמצע תורכב מ: פלטשר, קאריק, גיגס או פארק- אחד מהארבעה בחוץ כמובן.

האם ההופעה של קאריק אתמול, שלדעת רבים הייתה חלשה להחריד, תזכה אותו בהורדה ישירה לספסל במשחק העונה? במידה וכן (אני ממש לא חושב שזה יקרה), סביר שנראה את פארק באמצע ובכך נאני ו-ולנסיה בצדדים, ברבאטוב בחוד... אני חושש שאין לנו אפשרויות לגיוון בסך הכול. רוב הקבוצות לא מסוגלות להתמודד עם האיכות שלנו כקבוצה, כאשר זה פחות משנה אם פארק או סקולס משחקים (לדוגמא...).

כאן, אם נתפוס יום כזה ששום דבר לא הולך, או שצ'לסי תהיה דומיננטית במגרש ואפילו על לוח התוצאות, מאיפה תוכל לבוא הישועה?

ותהיה נוספת, במידה ורוני כשיר למשחק הזה, אתם חושבים שיש סיכוי ל 2-4-4?

שכחתי לציין שאבוי לנו אם צ'לסי תכתיב את קצב המשחק ותניע כדור, כי כידוע, לעשות הגנה פירושו להשקיע יותר אנרגיות, ואנחנו אחרי משחק בגרמניה בו עשינו בדיוק את זה, בעוד שצ'לסי נחה. לא טוב.

נערך לאחרונה ב: ‏31/3/10
  4. Dimitar Berbatov Member

אתם פאתטים, מה כבר הוא אמר? בסך-הכל חווה את דעתו לגבי הפציעה של וויין. ואחרי זה באים בתלונות על הפרובוקציות של האיטלקים, אשכרה גטו פתחתם פה. אין יוצא ואין נכנס. דברו כדורגל.

ניר, אני לא חושב שנראה 4-4-2 גם אם רוני יהיה כשיר. פרגי התאהב ב 4-5-1 ואנחנו רואים לאחרונה שאפילו במשחקים נגד קבוצות נחותות מאיתנו בליגה וקבוצות שאנחנו חייבים לנצח, את המערך הנ"ל. בכל אופן, לגבי המשחק בשבת - מלבד סאגת רוני, אני לא צופה שינויים מרחיקי לכת. קאריק למרות הופעה מאכזבת אמש יפתח לטעמי - בעיקר מכיוון שמרכז שדה עם פארק, גיגס ופלטצ'ר (סקולס לא ישחק בוודאות) הוא בעל אורנטצייה התקפית מידי.
    אני מאמין שנראה את נוויל, למרות הכל. טל העלה את אופצית רפאל - כמה שאני מחזיק מהברזילאי אני לא סומך עליו מספיק כדי להתמודד עם ז'ירקוב ומאלודה שנמצאים בכושר מעולה. מה גם שהמון זמן לא ראינו אותו מקבל דקות כדי לחזור לעניינים.

אגב, אם רוני חס וחלילה חס ושלום, טפו טפו טפו - לא יפתח בשבת (אני עדיין אופטימי כפי שאתם מבינים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx ), זה המבחן הגדול של ברבאטוב. להשתיק את כל המקטרגים ולשבור את האקסיומה של וואן מן טים. על אף אהבתי אליו, אני לא אוהב לראות את ברבא כחלוץ יחיד ואני לא אופטימי לגבי שילובו במערך הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏31/3/10
  5. George Best Member

בין אם רוני כשיר או לא, אני משוכנע שנראה 4-5-1 כשפארק מתחת לחלוץ, השאלה מי הוא יהיה (סביר להניח ברבה, לא רואה סיכוי שרוני ישחק).
    לטעמי פלטצ'ר (באנקר) וקאריק ישחקו באמצע, ולנסיה ונאני באגפים.
    בהגנה אין יותר מדי איפה לשנות, גארי חייב מנוחה, ומול מאלודה בכושר בלתי יאמן (איך הבינוני הזה נמצא בפורמה כזו?!), צריך מישהו יותר טרי ורענן (כמה שאושיי חסר..).

6. פול סקולס Member

נוויל באותו מצב של סקולס, 3 משחקים תוך 7 ימים.
    מצב שני, רפאל ישב על הספסל לא מעט ברצף השמחקים האחרון שלנו, ו"להפשיר" אותו נגד צ'לסי, ובכן, אני מניח שיש בזה הימור מסוים.
    מצד שלישי, אנחנו לא אלה שנמצאים בקארינגטון יום יום ורואים מי ומה ובאיזה כושר החבר'ה האלה נכון לזמן מסוים.
    מרכז-מגרש שיכלול את פארק, סביר להניח שיתקשה בהנעה מהירה של הכדור, בפסים שיצרו מרווחים בתוך הצפיפות. יותר טוב שיתופקד באגף, ושוב אנחנו חוזרים לאופציה הכי ריאלית בעיניי- קאריק, פלטשר וגיגס. אין סיבה לא לסמוך על השלישיה הזאת.
    באופן מוזר משהו אני מתגעגע לאנדרסון.

7. קינג לדלי Member

הבמה עכשיו היא כולה של ברבאטוב.
    אני מעריך שבהעדרות של רוני הוא גם יכבוש יותר שערים וישחק קרוב יותר לשער.

8. FaN_MU Member

זה נשמע רע...

9. GiladG2 Member

אם רוני ייעדר תקופה ממושכת (טפו טפו טפו), ברבאטוב יצטרך להוכיח סופית שה 30 מיליון פאונד לא הלכו לפח. אם לא, לדלי יישמח לקבל אותו חזרה בקיץ.. לא?

10. THE STRETFORD END Member

Dimitar Berbatov

מה אתה משחק לנו אותה דון קישוט?
    כשמישהו מגיע לדיון של קבוצה אחרת ולאחר משחק כמו אתמול וכותב שהוא קיווה ששחקן שלהם נפצע בצורה רצינית(והוא כתב את זה,לא רק העביר דעה על הפציעה,תלמד לקרוא ולהבין)
    וכשאנחנו מכירים ויודעים באיזה כותב פרובקטור וילדותי מדובר אז שום גטו ושום נעליים,
    אם זה היה מתרחש בפורום האיטלקי ההודעה היתה נמחקת תוך דקה.

11. קינג לדלי Member

חרי מה שהוא עשה ממש לא.
    גם עם קין לא היינו סגורים והתמיכה שלו מהקהל ירדה פלאים.
    מבחינה מקצועית אני לוקח את הבולגרי עכשיו בעיניים עצומות.

לדעתי הוא יעשה את העבודה וישמור אתכם במאבק.
    אל תזלזלו בו כי אין להרבה שחקנים מה שיש לו בשכל.
    מה שכן עכשיו כשאואן גם פצוע אתם צריכים להכשיר מישהו מהיר ואולי דיוף יתחיל לשחק.

אם רוני ינוח עד לסיום העונה זה מצוין לאנגליה ורע ליונייטד.
    ברגע שזה טוב לפרנסנל אז גם אני מצטרף לתפילות.

12. THE STRETFORD END Member

לזלזל בבארבטוב...על מה ולמה?

אם רוני יעדר תקופה מסויימת אז זו מכה גדולה ללא ספק אבל זה לא מוריד מהאיכויות של בארבטוב ו וואלה,
    אפשר לשחק גם עליו כשחקן המרכזי בהתקפה,
    אם יקבל תפוקה ולשם שינוי יהיה הכתובת העיקרית לכדורים אז הוא יידע לסיים את זה גם כן,
    למה מה,חלוצים פחות טובים לא נתונים תפוקה בקבוצות אחרות כשמפעילים אותם?

כשרונאלדו עזב אז היינו צריכים שכל שאר השחקנים יקטינו את הוואקום שנוצר,
    אז אם רוני ייעדר לכמה משחקים אז השחקנים ובארבטוב עצמו יצטרכו להפיק מעצמם עוד יותר.

13. Selby Member

סקיי אומרים שרוני ייעדר לפחות שבועיים.

14. שלו Guest

ברבאטוב אמנם חלוץ מצויין אבל החסרון של רוני ללא ספק יורגש. אי אפשר להגיד שאין הבדל בין השניים אבל אני מאמין שברבאטוב יקח את ההזדמנות בשתי ידיים ויוכיח שהוא מסוגל למלא את המשבצת החסרה, כי לכבוש הוא יודע ואפילו יודע טוב מאוד. בכל אופן, אני לא חושב שהפציעה של רוני עד כדי-כך חמורה ולטעמי הוא לא ייעדר יותר משבועיים.

15. AW forever Member

סתם שעשע אותי ששתי קבוצות שנואות ודורסניות מפסידות באותו ערב. שורה תחתונה גם אתם וגם מכבי תעלו לחצי הגמר.