מנצ'סטר יונייטד 2009/2010-העונה נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/6/09.

1. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

עצומה להחתים את רוברט גרין, שוערה של נוריץ' בעבר.

2. FaN_MU Member

מחצית של כלום ושום דבר. והכי מדאיג שאין שחקן שיביא לשינוי כלשהו.

3. k_700 Member

הא?!!

מערך הזוי מאוד של הסקוטי.
    הכל טוב ויפה.
    את רגעיו היפים נתן גיגס העונה כשהוא משחק בקישור יותר מלמעלה כשמאחוריו שני קשרים צעירים תוססים שעובדים קשה ובצדדיו קיצוניים שמעבידים עוד יותר קשה את ההגנה.

כמעט אירוני אבל את רגעיו היפים העונה נתן סקולס בדיוק כשהוולשי היה פצוע והוא היה צריך לשחק כמעט על אותה עמדה.

אז מה לעזאזל במשחק הכי חשוב העונה אנחנו עולים עם גיגס וסקולס ביחד בקישור.
    לא זכור לי כמה שנים טובות את גיגס וסקולס משחקים ביחד באמצע. זו התאבדות מול קישור מעובה, אתלטי, חזק ומהיר של כמו של צ'לסי.

בדיוק למשחקים האלה חסר לי אנדרסון. לשים אותו ליד פלטשר שיסגור את ג'ו קול ואנחנו נראים אחרת.

מחצית נוראית שלנו, ככה לא משחקת קבוצה שרוצה להיות אלופה בטח לא בבית ולא מול קהל ביתי.
    דחוף שינוי במחצית. נאני צריך להיכנס לאגף ולהתחיל להעביד קצת את פריירה שהתחיל להרגיש סטודנט חופשי באגף.

הפנדל הראשון על פארק ברור, החילוץ של נוויל נקי שימו לב שהוא שם את הגוף מצוין.
    בארבאטוב כלום ושום דבר. שום עבירה. במקום לסגור סיפור לפני המחצית ולצאת גדול הוא חיפש לצאת גאון ולעשות סיבוב סתמי.

4. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אתה רציני? הפנדל על פארק ברור ועל אנלקה לא?

5. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

תקן אותי אם אני טועה, אבל גיגס לא באגף, כשסקולס, פארק ופלטשר באמצע?

ולגבי זה :
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

6. avdz7 Member

התאכזבתי בגדול. המחצית הראשונה הייתה מזוויעה, את השניה פתחנו טוב אבל גול מסריח בנבדל הרס את התכניות ואת הסיכוי לצאת עם נקודה לפחות.

עוד משהו. אני חושב שכמעט ולא הייתה התקפה שגארי נוויל לא שותף. הוא אמנם הגביה פה ושם כדורים טובים (ומנגד היו לו כמה מסירות מגוחכות בנוסף גם לסגירה שלו בשער של ג'ו קול), אבל אני חושב שבמידה והיה לנו פה מגן ימני שיודע לעשות מהלכים התקפיים (סטייל ראפיניה, מאיקון) המשחק היה שונה לגמרי כי גארי כמובן הוא לא מסוג המגינים האלה שנותנים תוספת אדירה להתקפה (כמו אברה למשל), ובמשחקים מהסוג הזה אפשר לראות את החשיבות של הדבר הזה. מה גם שכבר כמה שנים שהעמדה הזו אצלנו בינונית מינוס. חייבים להשתדרג בה ולהפסיק עם הבינוניות...

על הדרך גם צריך חלוץ. לא יתכן שניראה סופר בינוניים ללא רוני. וברבאטוב זה ממזמן לא זה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/4/10
  7. Rudess Member

נו, מי יהיה הראשון שיכתוב היום פה, We'll never die ?
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

8. George Best Member

קווין פיליפס.
    לך תמכור מטריות של ארסנל.

9. Rudess Member

היום גם השופט לא יכול היה להציל את הבלוף שנקרא העונה מנצ'סטר יונייטד. נקווה שיחד עם ההפסד לבאיירן ביום רביעי, ועם הפציעה של רוני, המשבר שלכם יימשך עד סוף העונה. אליפות העונה ממש לא מגיע לכם (גם לנו לא למען האמת).

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דברים בקשר למשחק:

1. כתבתי בדיון הראשי ואני כותב את זה שוב כאן, היום הוכח כמה הטענות שהשיפוט לטובת יוניטד השנה היו טענות מגוחחות.
    השופטים הגישו לצ'לסי את המשחק על מגש של זהב.

2. פרגוסון הפסיד את המשחק בכך שהפסיד לאנצ'לוטי במאבק ביניהם.
    לא יתכן שכאשר רוני לא משחק נאני נמצא על הספסל. לסמוך על הברקות של פלטשר, בארבטוב, גיגס ופארק, הברקות שלצערנו הם לא עקביות, היא לא שיטת משחק נכונה.

נראה כי פרגוסון עלה למשחק כדי לא להפסיד אותו וככה בדיוק מפסידים משחק.

ואם כבר עלית עם המערך של 4-5-1 והיוניטד פשוט חושך, למה לא לשנות? למה לחכות עם החילופים של קיקי ונאני?

3. בארבטוב לא מתאים ליוניטד. היום הוכח שוב שגם אם מדובר בשחקן עם פונטציאל עצום, הוא לא עקבי מספיק, לא טוב מספיק ולא מתאים לסגנון המשחק של היוניטד.

4. will never die
    http://www.youtube.com/watch?v=4aq9HIdKpIA&feature=related

11. k_700 Member

במקום לעקוץ בוא נישא תפילה ביחד שאלמוניה לא יהרוג אתכם פעם שלישית תוך שבוע אחד.

12. Rudess Member

אנחנו הרי יודעים שהוא יהרוג אותנו, לצערנו התרגלנו לשחק בלי שוער מאז שלהמן עזב. חבל שהמנג'ר שלנו לא מבין שאי אפשר לזכות בתארים בלי שוער (ההוכחה היא שאת התואר האחרון שלנו הביא לנו השוער האחרון הגדול שהיה לנו).

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

we'll never die... לפחות ללמוד אנגלית אם אתה הולך לטחון לנו את זה שבוע אחרי שבוע.

לא ברור לי למה לקח לפרגי, שאני תופס ממנו מנהל המשחק הכי טוב בעולם ואדם עם חוש למומנטום וטיימינג שבד"כ אין שני לו, כל כך הרבה זמן לעשות את החילוף המובן מאליו ולהכניס את נאני. מי יודע איך המשחק הזה היה נראה אם נאני היה פותח את המחצית השנייה.

ואני לא חושב שיש שחקן ששונאי יונייטד יותר אוהבים מגארי נוויל. הבנאדם קוסם.

14. Igi Member

אני מבין את הטענה שצ'לסי בהחלט תהווה אלופה ראויה, אבל אולי תסביר את עצמך במקום לזרוק סיסמאות ריקות מתוכן לאוויר על היונייטד ?

Nigel Winteburn, לי דווקא אין טענות לפרגי. המומנטום של היונייטד במחצית השניה היה פשוט אדיר ולהחליף שחקן באותו רגע היה מעט תמוה לדעתי, אני חושב שפרגי, שמנוסה בקרבות האלה של הטיימינג בחילופים 'קצת' יותר ממני וממך, הכניס את השניים בזמן.

נערך לאחרונה ב: ‏4/4/10
  15. avdz7 Member

משה, העובדה שברבא לא מתאים לנו הוכחה כבר ממזמן. רק שאתם התעקשתם על זה. אנחנו צריכים חלוץ טוב יותר כשאנחנו במערך של 4-4-2 לצד רוני, ואנחנו צריכים חלוץ טוב יותר כשרוני לא על המגרש ואין מישהו שמתקרב אליו ביכולת.