הוא כן עשה טעות בהוצאה של רוני(אני משער שגם כך היה אמור לצאת בדקות האלו. אוקיי. תכניס קשר/קשר התקפי/חלוץ, תסיט את פלצ'ר במקום רפאל) וההכנסה של אושיי- אם היה נשאר עוד 10 דקות, אפשר להבין. בדקה 55? זאת הייתה הזמנה לבאיירן לקטוש את המגרש וככה זה גם נראה. בתחילת המחצית השנייה המשחק עוד היה מאוזן, האדום והחילוף של פרגוסון הפכו אותו לחלוטין. אילמלא הברקה מדהימה של הגאון ההולנדי זה גם היה יכול להיגמר ב3-1 ועלייה, ועדיין אני בכל מקרה לא אוהב את החילוף הזה ובכלל מהסוג הזה.
תודה לך על גילוי האמפטיה זה יפה בעיני. הדברים שכתבת אכן נכונים והם בהחלט חיוביים אבל הלילה הזה כנראה יהיה לילה לבן של משחקי מחשב מטופשים כשזוגתי תקרא לי לבוא לישון ואני כמו אחרי כל הפסד אענה לה תיכף.. עד שתתייאש. כי זה הכי מבאס אותי בעולם להתגלגל ולהתחפר במצעים מבלי להצליח להירדם. למזלי הטוב זוגתי גם בעניין של יונייטד והיא מבינה לליבי. ולא עושה לי עניינים מאהובה אחרת.
אמיר, אני באמת ובתמים חושב שהטעויות של פרגוסון הם אלה שהכריעו את המשחק. לא יתכן שהוא לא יגיב לאירועים במשחק. לא יתכן שבבית נרד לבונקר מחפיר ונזמין את השער. לא משנה כמה שתדבר על ההרחקה של רפאל או הטעות של קאריק ברגע שפרגוסון אחרי הרחקה מוציא חלוץ, בטח כשמדובר ברוני, ומכניס מגן, הוא משדר לקבוצה פאניקה, משדר לקבוצה ללכת אחורה. לא רק שלא תקפנו באותם דקות אלא בכלל לא היינו במשחק. לנצל את המתפרצות? למעט בעיטה אחת של נאני לא ניצלנו בכלל את העובדה שכל באיירן היו למעלה. כשבאיירן השוו וכבר רצינו להשיג את השיווין כבר היה קשה לשנות מומנטום ולהחזיר את השליטה בכדור. יתכן שהויכוח על החילוף של קאריק הוא ויכוח פתוח, אבל התגובה שלא הייתה קיימת לרפאל? החילוף של רוני? הבונקר? החילופים המאוחרים? כל אלה משלימים מבחינתי שבוע אחד שפרגוסון נכשל בו ובגדול. כל כך חבל שזה קורה דווקא בשבוע המכריע של העונה. נ.ב cityblues, כניראה שכחת, לנו יש גביע השנה, אפילו העפנו איזה קבוצה קטנה בחצי הגמר למקרה ששכחת...
עצוב, אבל ממשיכים הלאה. לא מסכים עם זה שזה כואב יותר לעוף אחרי פתיחת משחק כל כך אדירה. הייתם מעדיפים לעוף אחרי שנראינו כמו חרא? לשחק גרוע ולהפסיד 1-0 כמו ב 2001? ולנסיה ונאני היו פשוט גדולים, שרק ימשיכו להציג את אותה היכולת ב 5 המשחקים שנשארו לנו, ובכלל. קאריק מאכזב בענק, לא ברור מה עובר על הבחור. כמו שנאמר, באיירן קבוצה פחות טובה והם עלו בגלל כל המתנות חג שחילקנו להם. אלה 4 שערים שבשנתיים האחרונות אנחנו פשוט לא מקבלים, רמת הריכוז והיעילות בהגנה שלנו לא באותה הרמה. יותר מדי שטויות שמזכירות את ההדחות שלנו בשנים שלפני 2007. אי אפשר להאשים את פרגוסון בניהול משחק שגוי אחרי כל כך הרבה טעויות של ההגנה. אני בטוח שהוא לא ביקש מהם לעשות את זה. עם זאת, אני במקומו היום מכניס את מאקדה במקום ברבאטוב וזורק זין על ההשלכות. ברבאטוב פשוט לא יכול להועיל כחלוץ בודד מול שני בלמים שאיטיים בדיוק כמוהו וחזקים ממנו פיזית. ואן בויטן ודמיקליס שיחקו חלק משמעותי בהנעת הכדור והעברת הזמן, היה צריך להכניס מישהו שמסוגל ללחוץ אותם. ברבאטוב כבר שנתיים לא רץ, למה שהוא יתחיל עכשיו? לא לאבד את הראש, שנה הבאה נהיה חזקים יותר. ועוד משהו, יורם ארבל לפני המשחק: "אולד טראפורד.. זה לא קאמפ נואו אבל עדיין איצטדיון נחמד"... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
משחק מוזר ביותר. הייתי אומר שרפאל וקאריק הרגו אתכם היום (לגבי רפאל -אני מניח שזה חלק משכר הלימוד שצריך לשלם על שחקן צעיר), אבל לטעמי זה לא מסתכם בזה. עליתם למשחק בטירוף והיה נראה שזה הולך להיות טיול. אפילו שחקן כמו גיבסון שלא מסוגל לעבור עמוד נראה פתאום כמו למפארד (הייתי אומר שלא יצא ממנו כלום, כי חוץ מבעיטה אין לו כלום, אבל לך תדע עם פרגוסון). ולנסיה מצויין. כל כך מעט דאווין בהשוואה לבכיין הפורטוגלי, כל כך הרבה ת'כלס. נאני נתן משחק גדול ועשה התקדמות יפה העונה. אבל משהו השתבש לכם.. לדעתי זו לא ההגנה (עדיין חושב שיש לכם שלושה משחקני ההגנה הטובים בעולם - פרדיננד, וידיץ' ואברה). וגם לא החוד כמובן, כל עוד רוני משחק. לטעמי חסרה לכם איכות במרכז השדה, ולכן בלא מעט משחקים העונה לא הצלחתם להיות מספיק דומיננטים באמצע. פלטצ'ר זה טוב להתלהבות וללחימה, אבל לא מעבר לכך. קאריק אומנם מוסר בחסד, אבל כבד, איטי וביותר מדי משחקים לא מורגש. סקולס ענק גם בגילו, אבל לא משחק יותר מדי ואי-אפשר לבנות עליו הרים וגבעות בגילו. אפשר היה לראות את זה בעיקר במשחקים האחרונים, בהם הפסדתם את מרכז השדה ביותר מדי דקות, וזה הרג אתכם. אתם עולים בטירוף המפורסם, ולכן בהתחלה קשה לשים לב שיש לכם בעיה באמצע, אבל כשעוברות הדקות שמים לב. אני במקומכם לא הייתי דואג.
מי שמחפש נקודה לנחמה הערב ימצא אותם בדברים האלה. אני שונא להפסיד, אבל יתכן שההפסד היום היה צעד חשוב כדי להעיף את הגלייזרים מהגב שלנו. We'll never die
לא שכחתי גביע שלקחתם בצדק ואני לא אקרא לו גביע מיקי מאוס אך הוא התואר השלישי בחשיבותו באנגליה. והקבוצה הקטנה הזאת שעברתם בחצי הוציאה ממכם את המיץ עד שהחזיר עשה לזה סוף. אגב-הקבוצה הקטנה הזאת חוזרת למימדיה הטבעיים. הענק מתעורר.
לא מבין את הראש שלך. מתי תלמד להמין קצת ? יש לך את הדיון שלכם,כנס שם ותשתין עליהם כמה שאתה רוצה. טיפה סטייל. במיוחד כשהקבוצה שלך מחפשת את וומבלי 400 שנה. יואב,כל מילה בסלע.
כן כן, הענק מתעורר, שמענו. בגלל זה עברה עוד שנה ושוב האוהדים שלכם מוצאים את רגעי האושר הגדולים ביותר שלהם בכשלונות שלנו ולא בהצלחות שלכם (מפני שפשוט אין כאלה). הגיע הזמן שתורידו קצת את הראש, גם אם יש לכם הרבה כסף, ותבינו שעד שאתם לא זוכים בתואר אתם צריכים לשמור על פרופיל נמוך ולכבד את אלה שכן זוכים בתארים. לא יודע איך נצליח לישון עכשיו, לפני שבוע בדקה ה5 במינכן הכל היה נראה כל כך ורוד ועכשיו... נ.ב זוכרים את הויכוח על רובן בתחיל השנה? האם שווה לשלם את סכומי הכסף שביקשו בשביל שחקן שמרבה להיפצע? אז היום היה השער ה15 שלו בכל המסגרות לזכות באיירן מהם 11 שערים מכריעים. דעתכם השתנתה היום? אני חושב שכשהוא בריא הוא מהטובים בעולם בעמדה שלו, וחשוב יותר מכל, שחקן של מאני טיים, של רגעים מכריעים, של שערי ניצחון.
רובן נפלא והעיקר העונה שהוא שומר על כשירות לאורך זמן (אם כי אני לא בטוח שזה היה קורה בליגה האנגלית הפיסית), אבל כשאני מביט על ולנסיה ונאני, אין לי שום חרטות. יש לנו שני קיצונים מצוינים לטווח ארוך, גם אם אף אחד מהם אינו רובן כרגע.
שוב, חלק מהדברים לא תלויים רק במנג'ר. הבונקר היה אומלל, אבל זה לא אומר שפרגי הזמין אותו או ביקש אותו. אם השחקנים לא מצליחים להחזיק בכדור, מה היה עוזר חלוץ? זה מקסימום מישהו שאפשר להעיף לו כדורים בתקווה שיגיע אליהם. זה שבוע שמנצ'סטר יונייטד נכשלה בו. פרגוסון הוא לא חלק ממנצ'סטר יונייטד, הוא ראש הקבוצה, אז יש את העניין של כל האחריות וכו'. אבל אני לא אוהב לסכם את זה ב"המנג'ר נכשל".
ואני מזמין אותך לבדוק מי הסכים לרכוש אותו גם בעבור 12 משחקים בעונה. רוצה רמז? אבל למרות שאני ממש בעדו אני חושב שהכנפיים שלנו בסדר גמור נאני וולנסיה צעירים ועוד ידברו רבות בעתיד.ומסכים עם אמיר בעניין
אירוניה צורת התבטאות ובה המשמעות הגלויה מנוגדת למשמעות הסמויה. צורה שמביעה לעג, יחס של ציניות, הגזמה וסלידה. האירוניה מציגה ניגודים.
אמיר, תסלח לי, אבל כאן בדיוק נמדדת האיכות של מאמן. פרגוסון לא יכול לשלוט על רפאל כשהוא בתוך הרחבה ומחליט לבעוט במקום למסור לרוני ונאני הפנוים. פרגוסון לא יכול לשלוט על רפאל כשהוא מחליט לתפוס בטיפשות את ריברי. פרגוסון לא יכול לשלוט בסקוטי, בקאריק ובגיבסון כשהם מפסיקים ללחוץ או מאבדים את הכדור מהר מידי. אבל פרגי יכול לשלוט בצורה שהקבוצה שלו משחקת, באיזה שחקנים נמצאים על המגרש. הוצאה של רפאל או הוראה מסוימת במחצית לבטח תמנע מרפאל צהוב שני מטופש. החלפת קאריק או גיבסון לבטח תביא שינוי במשחק. השארת רוני במגרש, או הכנסת חלוץ אחר, רצוי אחד שלוחץ, אכן תביא לשינוי בחשיבה של השחקנים במשחק. ברגע שמאמן מוציא חלוץ ומכניס מגן הוא מסמל משהו לשחקנים שלו. לא יודע אם שיחקת פעם כדורגל במסגרת מסודרת, אבל מי שעסק בספורט יודע שהשחקנים במגרש רואים ויודעים הכל. תכניס מגן אחרי הרחקה במקום החלוץ היחידי שלך, השחקנים שלך ירדו לאחור. הם יפרשו את החילוף כהוראה לשמור על התוצאה. אתה לא צריך להגיד להם כלום, הם יבינו את כוונתך מהחילוף עצמו. ברגע שירדנו לאחור, ואיבדנו את הכדור מהר מידי, פרגי היה חייב להגיב. מה תפקידו של מאמן אם לא בסיטואציות כאלה? כמו שידענו לשבח את פרגי בעבר, צריכים להגיד את האמת, ההחלטות שלו בשבוע האחרון היו נוראות. גם לפני משחק והיום בעיקר בזמן המשחק וניהולו. ההשפעה שלו על הקבוצה היא אדירה, וכשהוא טועה, אנחנו משלמים בצורה חמורה.