מנצ'סטר יונייטד 2009/2010-העונה נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/6/09.

1. THE STRETFORD END Member

אמיר ע,יואב

אל תתפסו רק ל 2 המשחקים נגד באיירן מינכן כסימן להנה,"השליישיה" הזו במרכז השדה וצריך לשנות פאזה או נמאס כי במשחקים אחרים,גדולים,העונה זה עבד יופי.
    קרו יותר מדי דברים,גם אבל לא רק מצד הקישור שדפקו לנו את רבע הגמר הזה.
    לא מסכים עם חולשה או ירידה משמעותית בעונה שעברה,גם לא העונה מצד קאריק,
    זה קאריק ותמיד הוא היה כזה פחות או יותר,לטוב ולרע ולא תמיד יציב(וזו הבעיה הכי גדולה)אבל כשפלטצר קפץ למעלה אז פתאום קאריק הפך להיות יותר בצל וזה טוב,זה מעלה את הסטנדרט.
    כתבתי מקודם,סקולס הוא לא יהיה(ובעצם,אף אחד לא)ואין לו את הדרייב של פלטצר שבאמת הפך להיות לאחד הקשרים המובילים באירופה אבל לא הוא הבעיה,הוא את שלו נותן,אנדרסון עוד לא,סקולס פישל בתקופה האחרונה,הארגריבס לא קיים,פארק לא שיחק מספיק באמצע בכדי לדעת אם זה שווה לטווח ארוך,סקולס וגיגס מצידי זה בונוס אבל לא העיקר.
    באיירן מינכן אגב השיגה את השליטה שלה במרכז השדה בעיקר בזכות ההשפעה והסגנון של הקיצוניים שלה,
    שחתכו פנימה,שהכתיבו את הקצב,רובן וריברי הם השחקנים היותר מרכזיים ומשפיעים שלהם בבניית ההתקפות ואפילו שהם קיצוניים ככה שזה לאו דווקא בגלל יתרון משמעותי של שחקן שהגיח מהאמצע.

אני לא חושש ובעד שחקן מרכז קישור נוסף,פליימיקר?פרגוסון אף פעם לא הביא שחקן קלאסי מהסוג הזה,
    תמיד היו שם שחקנים עם שילוב של כמה דברים ביחד.

ראינו העונה ואפילו שבתחילתה היו כאלה שהרימו גבה לגבי הסגל היותר מדי גדול שלנו,
    שהנה,המציאות חזקה יותר מהכל ואוי כמה שהיינו צריכים את הסגל הגדול הזה בכדי להגיע למעלה בעונת פציעות מטורפת שכזו,ככה שאני לא חושש מפקק של שחקני קישור,
    אבל שם,תנו לי שם שיכול להגיע ושיכול לשדרג את מה שיש לנו באמת,לא כזה שאולי יהיה עדיף על פני סיכוי לפריצה של אנדרסון.

נערך לאחרונה ב: ‏9/4/10
  2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא רק המשחקים נגד באיירן. זאת גם המחצית הראשונה במילאנו, שם נראינו בערך כמו שבאיירן נראו השבוע ב-45 הדקות הראשונות והיינו יכולים בקלות למצוא את עצמו בפיגור 3-4 שערים. זה גם המשחק האחרון מול צ'לסי. זה גם הגמר נגד ברצלונה, למרות שאנשים יציינו את חסרונו של פלטשר. אלה אמנם משחקים בודדים בשנה, אבל אף אחד לא מצפה שניראה כך נגד האל או בולטון. ואלה המשחקים שעליהם - בטח באירופה - מוכרעים תארים. המצב הזה שאנחנו משחקים עם שלישייה במרכז ועדיין בקושי מחזיקים בכדור הוא בלתי נסבל. ורגעי ההיסטריה האלה קורים לנו יותר מדי בשביל קבוצה ברמה שלנו.

אני מסכים לחלוטין שפליימייקר לא נחתים ולא נציב, לא במובן הקלאסי של המילה. באופן קלאסי, הייתי מת (מי לא) לאיזה רוי קין, שחקן שבמקרה הצורך יודע להשתלט על הקבוצה שלו ועל מרכז המגרש. אבל לך תמצא כאלה. בהיעדר כאלה, ובהתחשב ביכולות של קאריק ופלטשר, אני חושב שלהשלים אותם עם שחקן שנוח לו מאוד עם הכדור ומסוגל לדברים יצירתיים התקפית זה כן דבר חשוב. מישהו שיוכל לקבל את הכדור במצבי לחץ ולעשות איתו משהו. זה לא אומר שמדובר בפליימייקר, אלא בשחקן מגוון יותר - דוגמת סקולס. האמשיק די מזכיר לי אותו, בוודאי בכניסות לרחבה ובטכניקה. הנה, ביקשת שם...

האם הוא הצלחה של 100%? בוודאי שלא. אף אחד אינו כזה. אבל אני כן חושב שזה סוג השחקן שאנחנו צריכים לחפש. מי בדיוק, כרגיל, המנג'ר מחליט.

כל הקשרים שיש לנו נחמדים, ואם סר אלכס יחליט לשים את כל הביצים בסל של אנדרסון - So be it. את זה אני יכול לקבל. אבל הארגריבס לא יעשה שום דבר שהקשרים האחרים שלנו לא עושים, ופארק הוא אופציה נקודתית במרכז. הוא לא מישהו שצריך לשחק שם קבוע, לא כאשר אנחנו (או לפחות אני) מדברים על מישהו בעל איכויות התקפיות גבוהות. עם כל הכבוד לכמות, אנחנו צריכים קצת יותר איכות. חוץ מזה, עם הגיל של גיגס, נזדקק לפארק מאוד כגיבוי באגפים.

אגב, לא חישבתי את מספר השחקנים שיש לנו כרגע (כולל הרננדס) ועניינים כמו גילאים, אבל צריך לזכור שבעונה הבאה אפשר לרשום רק 25 שחקנים בסגל הקבוע לליגה (צעירים בנפרד, כך שאני מניח שזה לא כולל את רפאל, פאביו, מאקדה וכו'). אז טיפה יותר איכות על כמות לא תהיה קטסטרופה.

3. THE STRETFORD END Member

אמיר ע

זה לא היה רק נגד הבולטון והאל אלא גם נגד ארסנל וצ'לסי בחוץ(למרות ההפסד)שנראנו מצויין וגם אם לא החזקנו יותר מדי בכדור ואגב,החזקה והנעה של כדור צריכה להיות עם עזרה מהקיצונים,ממרכז ההגנה,
    זה לא נופל רק על מרכז הקישור.

שוב,אין לי בעיה ואני בעד חיזוק ושל קשר,הנקודה שלי היתה שלא קאריק הוא הבעיה,
    האמשיק..כמו שכתבת,סגנון משחק כן אבל לך תדע זמן והתאקלמות
    ומה שכן יש לנו זה לא מעט שחקנים שאנחנו ממתינים לזמן וההתאקלמות שלהם(צעירים או אחרי פציעה),אז עוד אחד?

אם להביא מישהו אז לכאן ועכשיו ועם פחות סימני שאלה(עד כמה שאפשר,אין מושלם) וזה יעלה כסף,לא מעט כסף ופה זה כבר עניין אחר של כמה משפחת גלייזר מוכנה להוציא אם בכלל.

4. THE STRETFORD END Member

רוני לא בסגל לבלקבורן,אני לא מאמין שגם הפעם פרגוסון יבלף לגבי זה,
    יהיה כשיר עד שבוע לאחר מכן נגד שיטי.

5. Dimitar Berbatov Member

כולם כאן כבר עם הראש לעונה הבאה - כן קאריק, לא קאריק, כן חיזוק לקישור (בוודאי שכן), לא חיזוק לקישור, כן ברבא (ודאי), לא ברבא. יש איזה משחק קריטי ביותר בראשון, משחק שהוא הכי מנצ'סטר יונייטד בעולם. עם הגב לקיר, אחרי שבוע קטסטרופלי כשמצב הרוח בקאנטים, צריכים להגיע לאחד האצטדיונים הביתים בממלכה ולפני שיטי חייבים לחזור לעניינים. בלי לנחס, אני צופה התפוצצות. אני מקווה מאוד שפרגי הפיק לקחים ונראה שני חלוצים - מקיידה וברבא ביחד כשבכנפיים נאני וולנסיה ובאמצע זה משחק טיפוסי לסקולס.

אני חייב לציין שאני לא אופטימי לגבי סיום העונה. אנחנו חייבים לנצח את כל המשחקים כדי לקחת אליפות. אני לא רואה את צ'לסי מאבדת יותר מ-4 נקודות עד סוף במקרה הטוב. ואני לא רואה איך אנחנו לא מאבדים נקודות ב-COMS ולחילופין שומרים על המאזן המדהים באולד טראפורד נגד טוטנהאם. צריכים לקרות הרבה דברים, הרבה מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏9/4/10
  6. THE STRETFORD END Member

עוד משהו לגבי קשר ועם נטייה התקפית,
    נכון שהוא רחוק מלהיות מוצר מוגמר ויש עוד הרבה עבודה איתו
    אבל הוא כאן,אצלנו,תוצרת בית ופרגוסון מאוד מאוד מחזיק ממנו,דארן גיבסון.
    לבחור יש חתיכת תותח ברגל,באמת משהו מיוחד ויש לו כבר כמות יפה של שערים העונה ובאחוזים טובים מבחינת דקות משחק,
    אם האופצייה היא בין להמשיך ולטפח אותו או להביא סימן שאלה כמו האמשיק(סימן שאלה של זמן והתאקלמות) או מישהו דומה לו
    אז אני מעדיף לטפח את גיבסון,כי אם לא זה יהיה על חשבון גיבסון וזה יכול להיות פיספוס
    כי ואם מדברים על סוג של יורש לסקולס אז לפחות מבחינת בעיטה גיבסון נראה הכי קרוב אליו וזה משהו שאני לא יכול להגיד על אף אחד ומלא מעט קשרי אמצע שהיו לנו כבר לא מעט שנים
    וקשר שמאיים על השער בצורה שכזו זה משהו שחסר לנו כיום עם פלטצר,קאריק,אנדרסון,הארגריבס ופארק ביחד.

זה אומנם יראה אולי כשהשוואה מצחיקה עכשיו אבל גיבסון של היום מזכיר לי את פרנק לאמפארד הצעיר והבוסר של שנים אחורה,
    בנויים אותו הדבר,בעיטה מצויינת,סגנון משחק דומה,רק צריך לשייף ולהשחיז.

7. k_700 Member

זה יהיה לא פאייר כלפי גיבסון וכלפי לאמפרד וסקולס להשוות אותו אליהם.
    אני על גיבסון כתבתי עוד כשהיה בן 17. סיפרתי על ילד מהאקדמיה שלנו עם פצצות מרגל ימין.
    אבל שוב עם כל הכבוד גם גיבסון וגם אנדרסון הם יותר שחקני מרכז מגרש דינאמיים.
    אנדרסון חשבו שיהיה שחקן התקפי במרכז המגרש אבל ככל שהזמן עובר אתה מבין שאנדרסון הוא יותר שחקן עם יכולות הגנתיות במרכז המגרש, ראיית משחק סבירה, בעיטה סבירה ברגל שמאל והמון בלאגן כשהכדור אצלו ברגל.
    גיבסון הוא גם שחקן מרכז מגרש דינאמי עם בעיטה טובה.
    אבל מה שחסר לנו זה שחקן יצירתי במרכז המגרש, סטייל סקולס. שחקן שידע להצטרף מאחורה, שידע להניע את כל הקישור, שחקן עם נגיעה רכה בכדור, עם טכניקה טובה כשהכדור אצלו.

כרגע אין לנו כאלה. גיגס נתן תפוקה מצוינת בחצי הראשון של העונה, לפחות מבחינת בישולים. לפרקים סקולס היה פתרון טוב. אבל כמו שאמרת בגיל הזה סקולס וגיגס הם בעיקר בונוס.

8. rooney-7 Member

אני דיברתי על להביא את סניידר עוד כשהוא היה באייקס, כלומר לפני שלוש שנים. כבר אז הוא נראה לי השחקן שהכי מזכיר את סקולס.
    בקיץ מאוד קיוויתי שפרגסון ינצל את המצב שסניידר לא בתוכניות של ריאל וינצל את הכסף שקיבלנו מרונאלדו.
    פספוס ענק לדעתי.

בכל מקרה מה שהיה היה.

האמסיק בהחלט אופציה מעניינת, אם כי הוא רחוק מלהיות שחקן שלם, ומבחינה התקפית הוא יתן פחות מגורקוף או יובטיץ. מה שעומד לטובתו זאת היכולת ההגנתית שבאופן בולט הרבה יותר טובה מהשניים האחרים. מה שיאפשר לו להשתלב גם במערכים של יותר מחלוץ אחד.

שאר שלוש האופציות דומות מבחינת התפקיד במשחק, ובעצם אנחנו מחפשים מישהו שיסחב את ההתקפה כשרוני לא שם, ישתף באופן מושלם עם רוני, יעזור בניהול משחק והנעת הכדור כלומר ירד גם אחורה, כאשר היכולת ההגנתית יתרון אך לא חובה כי שחקני האגף ורוני עושים אחלה הגנה ומאחוריו ישחק קשר אחורי ופלטצר:
    1)קאקא- לפי דעתי אין לו הרבה סיכוי להשתלב במערך של ריאל אותו מכתיבים היגוואין ורונאלדו, ולכן תמורת מחיר של 30-35 מיליון יורו נוכל לקנות אותו. מבחינה כלכלית הוא יחזיר את ההשקעה מהר בעזרת מכירת חולצות. מקצועית שחקן ענק ומוכח. חיסרונות- לא עושה ולא יעשה הגנה, מדברים שיש לו פציעה כרונות, האם יצליח לשחזר את יכולת השיא?.
    2) גורקוף- בורדו מאבדת את צאמח לארסנל ומצפים לה הרבה שנים של דעיכה, כי אין לה גב כלכלי או הכנסות מספקות, לכן גורקוף ירצה לעזוב, אולי כבר בקיץ. דומה מאוד לקאקא, שיאו עוד לפניו, אבל לא ברור אם אי פעם יגיע לרמה של קאקא בשיאו.
    3)יובטיץ- סיכוי נמוך שיגיע, כי עוד לא מיצה את עצמו בפיורנטינה, אך הכל יכול להיות.

9. k_700 Member

אתה מדבר שטויות.
    קאקא לא יעזוב את ריאל בקיץ גם אם ריאל לא תזכה בשום תואר.
    35 מיליון ליש"ט? הבן אדם עבר בקיץ תמורת 60 מיליון.
    חוץ מזה השבוע המועדון שלך פירסם הודעה שהוא לא יכול לשלם 40 מיליון תמורת וייה וזה אחת הסיבות שבסוף החליטו ללכת על חלוץ צעיר ומוכשר כמו הרננדז.

עוד דבר שאני לא מסכים איתו:
    יובטיץ ממש לא יותר טוב מהאמשיק בטח לא עכשיו. המונטנגרי יותר חלוץ או שחקן כנף( יכול לשחק גם כחלוץ שני) וחוץ מכמה הברקות ומשחקים גדולים לא הראה יותר מדי יציבות בטח לא כמו זו שמראה האמשיק בשנתיים האחרונות.
    שוב, גם האמשיק זה לא מניה בטוחה. בכל זאת השחקן מצליח בליגה האיטלקית, סגנון משחק שונה, שפה שונה, מעמד שונה כל אלו יכולים לעקב ואף למנוע את ההתאקלמות שלו אצלנו.

סניידר בהחלט שחקן שיכול להתאים לנו אבל כמה שזה עצוב גם עם אינטר אנחנו לא יכולים להתמודד כספית ברכישת שחקנים.
    גורקוף שחקן מצוין ואם אני לא טועה חתם לא מזמן על חוזה חדש בצרפת, בכל אופן אם ירצה לעזוב אני בטוח שחצי אירופה תקפוץ עליו.

10. rooney-7 Member

לא אמרתי שיובטיץ יותר טוב מהאמסיק. אבל מבחינה התקפית נראה לי שכן.
    תראה את יובטיץ עד סוף העונה, ותראה שהוא כבר האיש המרכזי של פיורנטינה. הכל הולך דרכו, והוא עושה את זה נהדר, מה שאומר שהוא נמצא בגרף שיפור מדהים, כי רק בתחילת העונה הוא נכנס לרוטציה, עם ההשעיה של מוטו קיבל מקום קבוע בהרכב, והיום הוא יציב(כמה שחצי עונה זה יציבות) ובכל מקרה עקבי. נותן גול או בישול כל משחק בחמשת המשחקים האחרונים.

אני מאוד מחבב את האמסיק, והמספרים שלו הם טובים, אבל ממה שראיתי לא ראיתי יכולת התקפית מדהימה כמו של יובטיץ.

וד"א יובטיץ משחק מאחורי החלוץ, למרות שהוא יכול לשחק גם כחלוץ שני, ולפעמים גם באגף.

לגבי המצב הכלכלי לא ממש ברור לי מה הולך לקרות. דבר ראשון, מתנהלת הרבה מלחמה על המחיר דרך העיתונים, שלא לדבר על המצאות של עיתונים.
    דבר שני, ולנסיה לדוגמא בחובות ענקיים, וגם בורדו לא יכולה להחזיק לאורך זמן את גורקוף כי היא נמצאת בשוק מאוד קטן. וגם אם מנצסטר בחובות היא עדיין בטופ של אירופה מבחינה כלכלית. היחידות שמעלינו הן צלסי,שיטי,אינטר,ריאל וברסה. ולאור הרכש הגרנדיוזי של ריאל וסיטי בשנה שעברה, והעובדה שהאחרות גם כן יתחזקו בשחקן או שניים מקסימום, לא רואה מצב שמנצסטר לא תציע את המחיר הכי גבוה על אחד מהכישרונות העולמיים ויש המון כאלו, או על שחקן שיפלט מאחת העשירות.

בקיצור או שהמחירים ירדו, או שנתחיל לראות תופעה שכוכבים גדולים נשארים להרבה שנים בקבוצות יחסית קטנות כמו אתלטיקו ופיורנטינה.

11. Ben-Ami Member

עצוב פשוט עצוב
    הצבא קצת מפריד בייני לבין הקבוצה מבחינת לראות משחקים, בזמן המשחק הייתי עם החיילים בשטח, איך שהתחיל המשחק המג''ד ירד לישיבה עם כל הסגל של הפלוגה שלי ואשכרה כל השעה וחצי המג''ד דיבר, הפלאפון היה מוסתר בכובע ובאסאמס של ה3:0 רציתי לקום ולרקוד עם המג''ד, פתאום עוד גול גרמני ועוד גול גרמני, אתה חוזר למאהל של המחלקה שלך ומסתובב כל הלילה מחוץ לאוהל בשיא הקור מעשן עוד סיגריה, מכניס את הראש לפליז, כולך שבור, כאב לב, מדליק עוד סיגריה מחפש את הנחמה, גם הסיגריה השלישית לא הביאה את הנחמה, הכדורגל הגרמני הוא מקולל, מקולל .

אבל אין מה לעשות, אוהדי כדורגל אנחנו וזה חלק מהמרכיבים של לאהוד קבוצת כדורגל, לא רק גביעים ובהלה לכרטיסים למשחקי גמר, גם כשלונות, גם צרות וכאבי לב, זה חלק מהבנייה הרגשית שלך בתור אוהד אני מאמין.

ניקח או לא ניקח אליפות, אין ספק שהולכים לקיץ של הערכות מחדש, לא בנייה מחדש אבל סוג של הערכות, עיצוב הייתי קורא לזה.

ככה או ככה, אין תחליף רגשי לקבוצה הזאת, אם היא לא היתה קיימת היה צריך להמציא אותה !

M.U.F.C THE RELIGION

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ידיעה בגרדיאן היא ידיעה בגרדיאן. לא הודעה שהמועדון פרסם.

אני לא רוצה חלוץ בן 28 תמורת 40 מיליון ליש"ט ולא משנה מי זה.

לגבי הרננדז, מוכשר ככל שיהיה, עשוי להיות העתיד. ההווה הוא עניין אחר לחלוטין ואנחנו לא יכולים להגיע למצב שאין לנו תחליף ראוי לרוני כחלוץ בודד. נראה בסוף הקיץ אם בכך באמת יסתכם הרכש שלנו. הרי בסך הכל, בסכומים שהושקעו בסמולינג, בטוסיץ', בהרננדס, בדיוף - בטח אפשר היה להביא שחקן מוכח ומנוסה אחד.

אגב, אני לא זוכר אם הדבר הוזכר כבר, אבל כשהיו פרסומים לפני שבועיים שאוניל עשוי לעזוב את אסטון וילה, דיברו על מעבר אפשרי של ג'יימס מילנר ליונייטד. אם כבר דיברנו על שחקני מרכז.

בכל מקרה, גיבסון שחקן נחמד, אולי הוא יתפתח למה שאנחנו צריכים - אבל כאן טמונה השאלה. האם אנחנו מחכים? הרי אנחנו לא ארסנל. כשאני מסתכל על ההרכב הקלאסי שלנו, החולשה הגדולה שאני רואה היא בשחקן ההתקפי מבין השלושה במרכז. גם במשחק פתוח, גם במצבים נייחים שאנחנו פשוט איומים בהם וזה בזבוז עצום. אז האם אנחנו מקווים שמישהו יתפתח לעמדה הזאת, או לוקחים סיכון מסוג אחר וקונים מישהו? נכון, אתה אף פעם לא יודע איך שחקן ישתלב והכל, אבל ממתי זה הפריע לנו? לא צריך לפחד לקנות שחקן לעמדה שאתה זקוק לחיזוק בה.

אם גיבסון היה נראה כמו פאברגאס צעיר, הייתי מחכה לו. אבל בגיל 22.5 הוא לא נראה כמי שעומד להתפתח לאותו שחקן התקפי שלטעמי אנחנו זקוקים לו. אחד מהשלושה, כן, אולי. לא האחד הקדמי. אנדרסון, מאז שהגיע אלינו כקשר התקפי כביכול, תופקד פעמים רבות בעמדה הרבה יותר אחורית, אז אני לא יודע מה התוכניות שלנו לגביו. אבל אנחנו זקוקים לניצוץ הזה. לא רק בשערים, גם ביכולת להחזיק בכדור ולהרגיע את כולם כשלא כל כך הולך. כי כרגע, כשלא הולך, אז אנחנו מאבדים את הראש ואין במרכז אף אחד שיוציא אותנו מזה.

בנוגע לכמה כסף יש להוציא, לגלייזרים הפיתרונים. לומר שלא היתה לנו את היכולת הכספית להתמודד עם אינטר על סניידר זה לא רציני. מאז, קנינו את דיוף, את סמולינג ואת הרננדס בסכום מצטבר שלפי דיווחים (וגם אם לוקחים בחשבון שרק חלק מהסכום מובטח והשאר תלוי בהופעות וכו') בוודאי עולה על ה-13 מיליון פאונד (נדמה לי) שההולנדי עלה. פשוט לא רצינו.

נערך לאחרונה ב: ‏10/4/10
  13. rooney-7 Member

גם אני חשבתי על גיימס מילנר. אבל ממה שראיתי למרות היתרונות הרבים שלו, אין לו את מה שאנחנו מחפשים, כלומר שחקן שיכול להעמיד שחקנים מול השוער במסירה אחת, מנהל משחק איכותי, וכובש שערים בחסד.

14. THE STRETFORD END Member

אמיר ע

להביא מישהו שיעשה סדר בשעת לחץ זה אומר מישהו עם נסיון ולא רק יכולת,
    כלומר אתה צריך להביא מישהו מוכח יותר,
    אחרת אתה מביא פוטנציאל נוסף וזה יכול להיות על חשבון מישהו שכבר נמצא במערכת,אם מבחינת נסיון ואם מבחינת יכולת.
    אין מה לפחד מלהביא עוד שחקן וסגל עמוק זה תמיד טוב אבל בגזרת האמצע בקישור
    זה יכול לגרום של מצב של צפיפות יתר ושאף אחד לא יתקדם וישדרג את עצמו/אותנו.
    אנחנו לא ארסנל ולא סוג של שפני ניסונות,המצב בקישור וגם היום הוא רחוק מלהיות קטסטרופלי,
    רחוק מזה.
    שערים,תארים ושליטה במשחקים השגנו וגם עם מרכז קישור פחות התקפי אלא עם יותר דגש של חלוצים וקיצוניים.
    אז אם לקנות,רק מישהו בכיר באמת וזה יעלה
    וזה נכון גם לגבי חלוץ,פוטנציאלים יש,מישהו בכיר נוסף אין ואם יגיע זה יהיה על חשבון מישהו אחר גם כן.

מילנר,אחלה שחקן,מתקדם כל הזמן אבל לא תודה.

15. Gass12 Member

אתה מבין מה אתה מנסה לומר כבר כמה הודעות טל?
    את אותם מילים שלי במהלך כל העונה רק במילים אחרות. אבל בשבילך .על מנת שנהיה ברורים האחד לשני אציב בפניך שאלה?.
    ממתי אנחנו היונייטד בונים אסטרטגייה שלמה סביב "איך להעמיד קבוצה טובה בכלום כסף"?
    זה מה שקורה עכשיו. פקח את עינך.פרגי מקבל לאווים מוחלטים על הוצאה מעל
    15 מליון.השחקן המוכח המוכר בעל הנסיון שיהיה "בעל הבית במרכז המגרש"
    ושיעלה גרושים . נמצא בקומה השלישית בצד שמאל באגף סרטי מדע בדיוני...

כולם סביבנו מתחזקים. ואילו אנחנו עומדים במקום.
    עמידה במקום=הליכה אחורה .כי כולם מתקדמים .
    עד מתי תשחק את הברכיים של גיגסי וסקולסי?
    יודע למה החזקנו מעמד עד היום בצורה מעוררת התפעלות? רק בגלל שלנו יש את פרגי. אבל מה לעשות פרגי הוא קוסם שלפעמים כבר אין לו שפנים לשלוף מהשרוול. לכן אחת משתיים או שמחתימים את פרגי עד גיל 120
    כולל זכות השימוש בדשא ב"אחוזת לנקשייר" בית האבות שהמצאתי על green hill
    ומבקשים ממנו תבנה שוב את קבוצת התינוקות של פרגי.
    או שמשחררים כסף לרכש. לדאבוני כל עוד החזירים בתמונה אני לא רואה איך זה קורה.