מנצ'סטר יונייטד 2009/2010-העונה נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/6/09.

1. Dimitar Berbatov Member

יואב, הפסדנו למונאקו (שערי חוץ) ברבע הגמר.
    אני יותר מידי מצוברח כדי לנתח ולסכם (ועכשיו אני לא יכול לתרץ ששום דבר עוד לא נגמר כפי שטענתי כשהתחילו כאן סיכומי העונה אחרי ההדחה נגד באיירן..). זה היה מביך מה שקרה היה באיווד פארק והמשחק הזה סיים את הסיכויים, סופית. צ'לסי בכושר הרבה הרבה יותר טוב ועם לוח משחקים טוב יותר, זה שלהם.
    בכל אופן, אני מנסה לקחת את הדברים בפרופורציות. עברנו שלוש שנים כה מתוקות ואני נזכר בימים שבהם לא היינו פקטור במאבק האליפות כבר בכריסמס, ימים שבהם סיימנו במקום הרביעי בבתים.. אני מסתכל על אוהדי ארסנל וליברפול שחווים שנים כה קשות ואומר, יאללה גם את זה צריך לעבור. איך אתם אומרים כאן? אני מאמין, יהיה בסדר? לא לדאוג לעולם, יאצק תמיד נופל וקם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

2. k_700 Member

מה יגידו אנשי רעל מדריד שכל שנה קונים את אותם סופרסטארים שאתה כל כך אוהב ואוכלים תכובע.

יש יתרונות בלהביא שחקנים כמו אגוורו ויש גם חסרונות.
    אחד החסרונות זה הלחץ הענק וההד התיקשורתי שזה יוצר.
    הרי אם נביא את אגווארו תמורת 45 מיליון ליש"ט והשחקן יתן 12 שערים בעונה יתחילו להתפוצץ עלינו כאילו קנינו מינימום באברטוב. אני חושב שגם פרגי למוד הניסיון מכיר ומבין את זה.
    לא תמיד להביא סופרסטארים זה הולך, ראינו עם ורון, ראינו עם בארבטוב ויש עוד דוגמאות רבות.

יש לי חבר ארגנטינאי במחלקה שמכיר את קון אגווארו הרבה יותר שנים ממה שאנחנו מכירים אותו.
    הוא עוד זוכר את קון משחק בגיל 16 בארגנטינה. הבחור אומנם צעיר ויש לו כדורגל אבל תמיד אני זוכר את החבר שלי אומר שהחסרון הגדול של קון זה שהוא לא מגיע אף פעם כמעט למשחקים הגדולים.
    אני כמו רבים מסכים שאגווארו הוא אחד מהחלוצים האיכותיים ביותר שנמצאים בשוק אבל גם הוא יודע שלשחק ביונייטד זה ממש לא כמו לשחק באתלטיקו מדריד.

3. THE STRETFORD END Member

צ'לסי הודחה סיבוב מוקדם יותר מאיתנו בליגה האלופות וזה יכול היה ליצור 2 מצבים מבחינתה,
    להתפורר לגמרי או לשלב ידיים ולצאת לדרייב רענן בליגה,
    כל הכבוד להם שבחרו באופציה השנייה,לא נפלו לרחמים עצמיים,נתנו 5 לפורטסמות,7 לוילה,
    ב 2 משחקים החזירו את הפרש השערים לטובתם,התנופה המשיכה באולד-טראפורד ועכשיו הם נראים כבלתי ניתנים לעצירה.

אנחנו נכנסנו ובשבוע אחד למרה שחורה,עם הפסד מטופש במינכן בזמן פציעות ובתוספת פציעה של רוני ודווקא בזמן הזה של העונה,
    (בכלל עונת פציעות הכי נוראה שלנו שאני זוכר,מדברים עכשיו שגיגס ואושיי הוחלפו גם בגלל פציעה,גם ריו נראה כמו סוחב את המפשעה)וחוסר אנרגיה שנפלה עלינו טוטאלית(להוציא מחצית ראשונה נגד באיירן מינכן בגומלין).

2 הדברים הללו,מצד צ'לסי ומצידנו...זה יותר מדי.

4. ManUtd Fan Member

האמת, שאני עדיין לא הרמתי את הידיים. נכון שזה נראה הכל שחור ואני בהחלט מבין את אלה שחושבים שהעונה נגמרה, אבל אני פשוט מסרב לוותר. אני עדיין מאמין שאפשר לעשות את זה כנגד כל הסיכויים.
    אבל, אני כן חושב שאיבוד נקודות אצל השכנים יסגור את הסיפור סופית, ניצחון לדעתי יחזיר אותנו חזק אל המירוץ כי, משום מה, יש לי הרגשה חזקה מאוד שצ'לסי לא מנצחת בטוטנהאם.

WE'LL NEVER DIE!

לגבי ברבאטוב, אני חושב שהכל נאמר כאן. לא מתאים לסגנון שלנו, לא בנוי ללחץ של יונייטד וכו' וכו'. האמת, כשרואים איך שהוא נראה עכשיו קשה שלא לחשוב מה היה קורה אילו טבז היה נשאר וברבא לא היה תופס את מקומו.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי בעיה עם סופרסטארים, אני פשוט לא מצפה שהם ינחתו ביונייטד. אף פעם לא הבנתי בדיוק מדוע, אבל אנחנו לא היעד הכי נחשק בעולם הכדורגל. למה? לא יודע. העיר, מזג האוויר - אנא ערף. אז אני לא באמת מחכה לשם גדול. כבר אמרתי אלו שמות מעניינים אותי, דוגמת גורקוף והמשיק. הם לא סופרסטארים, אבל הם יכולים להיות שחקנים נהדרים. זה מה שחשוב. וייה, ריברי, סילבה... אף אחד מהם לא יגיע לכאן.

6. Gass12 Member

כתבתי פעם מאמר שמדבר על מה היה אילו יכולנו לשפוט התרחשות מסויימת בהווה על פי עתידה.
    דהיינו אם הייתה לנו את היכולת לשפוט כאן ועכשיו האם מה שקורה בהווה יתפתח לטובה בעתיד ...

העצב מיותר . לתיסכול אין מקום. היום הפסדנו את האליפות אבל היום גם היום הרווחנו את הקבוצה!!!!!
    צריך להביט למציאות בפנים ולומר את האמת לא נראינו טוב ביותר מדי משחקים.
    ככה לא לוקחים אליפות.
    לעומתנו צ'לסי עושה עלינו דאבל . דאבל על ארסנל.ורחוקה ניצחון אחד מדאבל על ליברפול.
    זה לא פשוט ולא מוערך מספיק.אבל לקבוצה כזאת מגיעה אליפות ובצדק. לנו לא!!!!
    וביננו? אם היינו זוכים זה היה תואר לא ראוי.כפי שאם ארסנל תזכה זה יהיה תואר שהם לא ראויים לו.
    עוד יבואו ימים והם לא רחוקים שיעופו הגלייזרים אני רק מקווה שתישאר בריאות מעולה לפרגי
    וחשק להתחיל מחדש. אין צורך בריסוק ובנייה מחדש. שיפצורים במקומות הדרושים ויהיה בסדר.

7. פול סקולס Member

באמת, זה מאוד מוזר כל הקטע הזה.
    שחקנים רוצים לבארסה וריאל, אוקיי.
    ולמה לא יונייטד?
    והם צ'לסי וארסנל נמצאות לפנינו ברשימה הבלתי-אפשרית-למדידה הזאת? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

8. AW forever Member

לא באמת זרקתם את המגבת, נכון?
    הפער מחיק, ראינו הרבה תהפוכות בליגה השנה ובכלל, אני עדיין מפחד מכם.

9. THE STRETFORD END Member

לא זרקנו עוד שום מגבת,גם לא דגל לבן,
    אבל כן מגהצים אותם.

10. Arsenali Member

שאלה לאוהדי יונייטד .

האם אתם לא מצטערים על מכירת רונאלדו ? ולא חושבים שפרגוסון טעה בכך שלא החתים שחקן מהשורה הראשונה במקומו?
    לדעתי אתם קבוצה מצוינת גם בלי רונאלדו , אבל כן , הוא חסר לכם מאוד (גם כשרוני משחק) ובמשחקים שאני רואה שאתם מתקשים בהם היום , תמיד היה לכם את רונאלדו שהיה מבקיע שער מהברקה אישית והיום אין לכם את זה ולדעתי זה חיסרון גדול .
    אם פרגוסון טעה או לא את זה נראה בסוף העונה , לדעתי החסרון שלו מורגש דווקא בזמן הזה של העונה שבו אתם צריכים את השער הזה מהברקה אישית..

11. avdz7 Member

על רונאלדו אני לא מצטער, על טבז כן (האמירות שלו לא הוסיפו, אבל הוא חלוץ ענק)..

12. Dimitar Berbatov Member

יום אחרי והפנים לעונה הבאה ולקיץ. אתם יכולים להגיד מרים דגל לבן, לוזר, שום דבר לא נגמר ושלא זו הרוח של מנצ'סטר יונייטד. אבל אני ריאלי - אנחנו נהיה מחר בלילה במרחק 4 נקודות+הפרש שערים כשנותרו ארבעה משחקים לסיום וגם אם הבלתי יאמן יקרה וצ'לסי תמעד מחר, זה שלהם - הם יכולים להרשות לעצמם. טוב אז העונה הבאה.. אני כבר השלמתי עם כך שברבאטוב+יונייטד זה לא זה. אבל אני עדיין מתעקש שאם יש לנו אפשרות להביא חלוץ נוסף ולהשאיר אותו באולד טראפורד צריך לעשות את זה כי אני מאמין שהוא עדיין יכול לתרום. לא במעמד של שחקן הרכב (שלצערי כנראה גדול עליו), אבל כשחקן 12, שחקן רוטציה - כן. מבחינתי, סאהה ופלאייני לעונה הבאה ואנא מבסוט אל חמדו לילא. אני לא בדעה שסופרסטאר הוא חובה ואני לא בדעה שיש לנו את הכסף בשביל כזה. הבעיה היא שמויס עקשן כפרד והוא יודע לסחוט כסף.

לגבי טבז, הוא אולי היה מתאים פונקט לסגנון המשחק של יונייטד בניגוד לברבא ושיתוף הפעולה עם רוני היה חלומי - אבל שחקן מסוגו, עם האופי הארגטיני המסריח שלו, היה נפלט במוקדם ובמאוחר מהאולד טראפורד - מספיק איזה סיפסול לשניים-שלושה משחקים כדי שיצא המרצע מהשק. 100% twat

נערך לאחרונה ב: ‏12/4/10
  13. מכבי או מוות!!! Member

איזה חוסר אופטימיות אצל יוניטד,כבר ראיתי שפרגי אמר שהוא מרים ידים ואליפות לא תיקחו השנה,ביינתים אתם נקודה מצ'לסי {בסדר ידוע שיש להם משחק חסר וקל נגד בולטון } ויש להם גם את ליברפול באנפילד שרוצה צ'מפיונס עונה הבאה...לא מתאים להרים דגל לבן ולהיכנע אבל מה אכפת לי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/4/10
  14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק. המערך שהצליח אצלנו מאוד השנה כולל חלוץ אחד. אז טבס בכל מקרה היה רואה הרבה ספסל במשחקים הגדולים, וצריך לציין שגם הוא לא קלאסי כחלוץ בודד. הבעיות היו צצות במוקדם או במאוחר.

הרעיון של לא לקנות שחקנים משמעותיים בקיץ היה מסוכן. מצד שני, אני חושב שהעונה הזאת נתנה לנו הרבה תשובות שלא היו לנו לפני שנה, וכעת אנחנו יכולים להגיע לחלון ההעברות הקרוב חכמים הרבה יותר וכשברור לנו באופן מדויק יותר מה אנחנו צריכים כדי להתחזק.

טעות, לא טעות. זה לא כל כך פשוט. אם רוני לא היה נפצע במינכן, ייתכן מאוד שכל העונה היתה נראית אחרת עכשיו. לפעמים ההבדל הוא באמת נחיתה לא טובה של שחקן על הקרסול.

15. AW forever Member

אז אני מבין שאתה מאלה שחושבים שזה לא שהגדולות נחלשו- זו הליגה שהתחזקה.
    7 הפסדים ליונייטד בעונה, ועדיין במצב לקחת אליפות. זה לא רק הקרסול של רוני.