מנצ'סטר יונייטד 2009/2010-העונה נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/6/09.

1. Sempre Inter Member

אוהדי יונייטד הוותיקים יותר - איך תיזכרו את דוויט יורק בקבוצתכם, אפשר לדעת?
    צריך למשהו אישי.
    תודה.

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

חלוץ מצוין שהיה אחד התורמים העיקריים לטרבל ולאליפות 2000 והייתה לו שותפות מצוינת עם אנדי קול, אבל היה פחות מדי שנים בשיאו ומהר מאוד החל להתהולל ולהתרכז בבילויים על חשבון הכדורגל, מה שהביא לירידה ביכולת כמובן.

נערך לאחרונה ב: ‏7/5/10
  3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לטעמי, 1998/99 היתה העונה הכי גדולה של חלוץ במנצ'סטר יונייטד שראיתי. לא פחות גדולה מוואן ניסטלרוי ב-2003. אלה לא היו רק השערים - הוא כבש "בסך הכל" 29, הרבה פחות מרוד או מרונאלדו (על תקן קיצוני) לפני שנתיים - אבל הוא גם בישל 23, בדיוק כמו בקהאם באותה עונה.

הגיוון במשחק שלו היה פנטסטי. כובש מצוין, ניתור נהדר, נגיחה נפלאה, אבל גם המון חוכמת וראיית משחק. באותה עונה הוא היה כמעט החלוץ המושלם, ורק חבל שכפי שנאמר כאן הוא עבר להתרכז בדברים אחרים ולא שמר על היכולת הזאת. העונה הבאה כבר היתה טובה, אבל לא יותר. השלישית כבר קטסטרופה ברובה מלבד השלושער ההוא נגד ארסנל, שגם זה לא הוציא אותו מהבור. חבל.

4. Andrei Kanchelskis Member

מישהו יודע אם ואן דר-סאר אמור להמשיך עונה נוספת?

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כן, הוא ממשיך.

6. Gass12 Member

אתה עושה שקשוקה מהסלט . אם היינו בישראלים הייתי אומר לך.
    אתה עושה בי שעטנז!!! אל תטריף לי את ראבי!!.
    ..
    ואן חאל לא יכל להיות כישלון טוטאלי לפני שהגיע לאלקמאר. כי אלקמאר הייתה קבוצתו הראשונה בקריירת האימון...ואגב הוא הצליח יפה באלקמאר כעוזר
    מאמן ואז באיאקס הנפלאה. שדפקה תארים וקופות שחבל"ז.
    עם שחקנים כמו האחים דה בור.קלארנס סיידורף (שמשחק עד הים במילאן).
    מארק אוברמארס, פטריק קלויברט ואחרון חביב......אדווין ואן דר סאר שלנו.

כשעבר לברצלונה בגלל ההצלחה באיאקס .הם רצו את הצ'מפיונס. וזה לא הצליח לו.
    למרות שעשה שתי אליפויות רצופות פוטר.
    הבן אדם בן 60 כמעט. והיה לו אח"כ סיבוב שני עם ברצלונה. ולפני כן עם נבחרת הולנד...ורק אז הגיע לסגור מעגל עם אלקמאר.
    לטעון שהיה כישלון טוטאלי מבלי לזכור לו את מה שעשה באיאקס ומה שעשה עם בארסה בסיבוב הראשון זה פשע!!..
    לעומתו מה עשה האדמוני? היה עוזר של פרגי .הצליח לא רע במידלסבורו.
    (הכל יחסי ).. והיה כישלון קולוסאלי בנבחרת...
    תתעורר ילד החיים לא התחילו בטוונטה.של 2010.
    לו זה תלוי בי חד משמעית. לא ליונייטד!!

נערך לאחרונה ב: ‏7/5/10
  7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה עוד מוקדם לשפוט את הקריירה של סטיב מקלארן. בסך הכל יש לו כישלון אחד עד כה. קולוסלי אמנם, אבל רק כישלון אחד, בקמפיין מאוד נקודתי של מספר משחקים קטן - בטח בהשוואה לעונה של קבוצה.

מקלארן עוד יכול להיות מאמן מצוין, אבל בוודאי שלהיות מנג'ר יונייטד על סמך מה שעשה עד כה, הוא עוד לא יכול להיות.

8. THE STRETFORD END Member

Michael Carrick

"בניגוד למסעות הקודמים בארה"ב ב2003-4 בהם פגשנו קבוצות כמו ברצלונה, יובנטוס, מילאן, ובאיירן מינכן, הפעם היריבות ברמה הרבה פחות גבוהה-סלטיק וקבוצות MLS. הרמה תהייה נמוכה וזו לא באמת תהייה הכנה רצינית לעונה הבאה"

שטויות,לירבות האימון לפני תחילת העונה אין שום משמעות לגבי הכנה רצינית יותר או פחות,
    לא אם זו יובנטוס ולא אם זו סלטיק וגם אם אלו הן קבוצות מתאילנד או ארה"ב.
    כן חשוב לבנות את הקבוצה לאט לאט מבחינת כושר משחק ולקראת הסוף לקבל משחקים דינמיים יותר מבחינת הקצב ואת זה אתה יכול לקבל דווקא מקבוצה כמו סלטיק שהעונה שלה נפתחת בסמוך לזו של יונייטד
    או קבוצות שנמצאות בעיצומה של הליגה המקומית,
    את זה לא תקבל מקבוצות מאיטליה או ספרד שהליגות שלהן מתחילות כמה שבועות לאחר האנגלית
    וכשאתה פוגש אותן הן רחוקות מלתת לך פייט רציני באמת משום שהן לא באותה רמת מוכנות.

9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני לא מסכים. אני חושב שמשחק ידידות מול יריבה חזקה שמשוחק בתנאים מציאותיים (בלי כמות חילופים בלתי מוגבלת או משהו אחר) יכול להיות הכנה טובה לעונה. לכן אני אוהב את המנהג שפיתחנו בשנים האחרונות, להזמין כל קיץ קבוצה בכירה לאולד טראפורד-ולנסיה, אינטר, יובנטוס, סביליה, אספניול במחווה לסולשיאר, ולכן אני אוהב שאנחנו משתתפים בטורנירים כמו גביע אאודי מול יריבות בכירות. לעומת זאת, משחקים מול קבוצות כמו האנגזהו גרינטאון שפגשנו בקיץ או כמו קבוצות ה-MLS שנפגוש השנה לא תורמים לנו דבר פרט לכסף.

10. THE STRETFORD END Member

הדבר הענייני יותר הוא באיזה שלב של טרום העונה ובאיזה שלב ורמה נמצאת היריבה שלך כשיש משחקי מבחן,לא השמות.
    שים לב שבשנים האחרונות בלא מעט פעמים האנגליות נותנות בראש לאיטלקיות במשחקים הללו,
    טוטנהאם למשל אם אני זוכר נכון נתנה לרומא 5-0 בקיץ לא מזמן,
    רומא היתה בפיגור של חודש אימונים כשטוטנהאם היתה כמה ימים לפני תחילת הליגה,
    אז מה עזר השם הגדול של רומא במקרה הזה?

בדרך כלל המשחקים הראשונים שלנו הם מול יריבות קלות יותר,לאט לאט המשחקים הם מול היריבות מתקדמות מבחינת יכולת,כושר ואתגר(בדרך כלל אירופאיות)ובהתאם לצרכים שלך.

בכל אופן,להגיד הכנה לא רצינית או פחות רצינית או רק בגלל כסף ובגלל מפגש עם קבוצות מארה"ב זו שטות,
    פרגוסון דיבר השבוע על התנאים,מתקנים ומגרשי האימונים הנהדרים שיש שם,זה לא פחות חשוב
    משם היריבה במשחק אימון.

נערך לאחרונה ב: ‏8/5/10
  11. Gass12 Member

אני לא דוחה על הסף את כל מה שטענת וסביר אפילו שאתה צודק.
    אבל המניע העיקרי בבחירת היעד הזה הוא חשיפה של היונייטד לקהל אמריקאי
    בתקווה שהאדמוני החלבן שלנו ירוויח מהמהלך.

12. THE STRETFORD END Member

גאס,

בוודאי שחלק מהעניין זה גם האישיו השיווקי של המועדון,
    זה לא התחיל מהגלייזרים וזה משהו שעושה אותנו חזקים,לכן פעם זה בארה"ב(וכבר היינו שם ועוד לפני תקופת הגלייזרים),פעם במזרח,פעם בדרום אפריקה ואני מניח שיהיו מקומות אחרים בעתיד,זה לא דבר רע,זה חלק מהמשחק כיום.
    זה לא בא על חשבון משהו מקצועי אלא ביחד איתו ובשילוב נכון.

13. Sir Alex Las' Killa

14. THE STRETFORD END Member

ששששש...שקט,שלפני הסערה?

רואים בפוגי,מי שרוצה לבוא למחוא כפיים לשחקנים ולא משנה מה תהיה התוצאה שלנו ושל וויגאן מוזמן.

אני עדיין מאמין!!!

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מה לרשום... אני עם וירוס בקיבה כבר יומיים, מהסוג הכי גרוע בערך, והדבר היחידי שאני חושב עליו זה המשחק היום.
    אני משאיר לאחרים את הניחוס לצ'לסי ואני פשוט מעדיף להישאר עם האמונה שלי והתקווה שהיום אנחנו לוקחים אליפות.
    הצלחתי לגרור את עצמי לחנות כדי לקנות שמפנייה (אל תספרו לאף אחד) מאוד מקווה שנשתמש בה היום.
    אהה כן, עכשיו זה בערך 24 שעות שאני ער, פשוט לא מצליח לישון, וזה לא רק בגלל המחלה, אלא בעיקר בגלל המחשבות שרצות.
    אם מישהו יודע איך מצליחים לישון במצב כזה ולכבות את הרגש לכמה שעות שיגיד בבקשה.

ואל תשכחו, לפחות עד השעה 20:00 נקווה שגם אחרי -

Champione Champione Ole Ole Ole
    :aaarse: