K700: למרות שלרדת עליך ככותב זה יותר קל מאשת לרדת על מועמר קדאפי כעריץ - המנהלים ביקשו ממני לרדת מהגב שלך טיפה - וכדי לא לתת לך את העונג של להרוס עוד דיון (מספיק הפכת את דיון הNBA לאסלה הפרטית שלך) - אני לא אגיב לך.
אמיר - אני לא חושב שהוא התכוון לפגוע בווילשייר או משהו אבל זה כן צורם שהוא קורא לו ככה, Wilt זה בסלנג (תרגום חופשי) בערך כמו המילה "מעפן" בעברית, הבעיה שלי איתו היא הרבה יותר בזה שהוא בא בטענות לאוהדי ניוקאסל וליברפול (לפחות על הסקאוזרים נסכים שיש להם סיבה מוצדקת לשרוק לו בו) על היחס שלהם אליו. בכל מקרה איתו ספציפית אין לי בעיה, כמו שאמרתי. הזעזוע האמיתי הוא מהדברים של אוהדי יונייטד לגיבסון, פירסמו עוד ציוצים ששלחו לו - http://www.thejournal.ie/here-are-the-twee...lide-slideshow3 כולה שעתיים הוא היה בטוויטר...
אתה יודע דניס, לפעמים אין שום משמעות קונספיראטיבית מאחורי טעויות דקדוק והם סתם טעויות דקדוק. זה לא כזה קל גם לדוברי השפה. אני תוהה כמה שמות של שחקנים באנגלית אתה יכול לאיית ב100%.
הוא טעה באיות! או שאתה חושב שהוא עשה את זה בכוונה (ואז אני לפחות מבין את הטענות, גם אם הרעיון שהוא עשה את זה בכוונה מטופש. לעזאזל, הוא הצביע בשבילו), או שאתה חושב שזו היתה טעות ואז אין בכך שום דבר צורם. לאחד מגדולי הכדורסלנים בכל הזמנים קראו ווילט. ירדת על אואן בגלל ווילשיר, ירדת על אואן בגלל שהוא אמר שהוא "היה צריך לעזוב את ניוקאסל מוקדם יותר", ירדת על אואן בגלל מה שקרה בניוקאסל בזמנו... קיבלת תשובות שמסבירות איפה אתה טועה בהכל. ואחרי כל זה אתה אומר שאין לך בעיה ספציפית איתו. מה אומר לך, אתה מתיש. :aaarofl:
אמיר, הבחור שונא את יונייטד בצורה עיוורת. תסביך הנחיתות שלו כל כך גדול שאני לא אופתע אם גם לתסביך יש משתמש בפורום. באמת מפתיע אותך שהוא מחפש בנרות גם את אחד השחקנים הזניחים בסגל שלנו, ואולי את השחקן שהכי פחות "מקושר" למועדון?
אני מסכים איתך דניס. הגידופים והנאצות לא במקומם.אבל למען הגילוי הנאות אם חלק משחקני הקבוצה שלך או שלנו היו קוראים עברית.היו מגלים עד מהרה שבדיונים שלנו פיטרנו אותם לפחות 3 פעמים אוהדי הכדורגל הם עם דפוק.רעב לריגושים והישגים מיידים לא יודעים לדחות סיפוקים ומעמידים דרישות. והנורא מכל. כפויי טובה שלא זוכרים חסד נעורים לאף אחד (הכל בהכללה מדובר ברוב) יש שיאמרו בצדק רב כי זכותנו המלאה לאור השכר הבלתי נתפס שמקבלים השחקנים. ככה זה בכל העולם.ולשחקן שלא אוהב את זה אין הרבה מה לעשות חוץ מלהבליג ולהוכיח במגרש. כי בתוך בישול ושער הוא יהפוך ליקיר האוהדים שוב...
קודם כל, כבר בסוף העמוד הקודם אמרתי שאין לי בעיה איתו ספציפית, אז אל תהיה מופתע. טעות באיות... בשני טוויטים שונים (מכדורגלן שדווקא יודע לאיית), כשהטעות בכלל לא קשורה לשם האמיתי שלו ובמקרה מסתדרת עם כינוי גנאי שהדביקו לו... תגיד לי אתה אמיתי? אני מודה לגבי זה שלא קראתי לעומק את הסטטוס שלו שהוא היה צריך לעזוב את ניוקאסל מוקדם יותר, אני כן חושב שההתנהגות שלו בניוקאסל היתה של שכיר חרב ושלא יתפלא כשהאוהדים לא אוהבים את זה, בטח שלא יבוא אליהם בטענות (ועוד לאוהדי ליברפול גם כן). בכל מקרה זאת בכלל לא היתה הנקודה שלי אלא סתם הערה, אתה מוזמן לחשוב שהוא פעמיים עשה את אותה הטעות באיות, שיהיה בכיף, אני סיימתי. גאס - מסכים איתך. יש הבדל בין נגיד לקלל במגרש כשאתה מלא עצבים, לבין לשמוע ששחקן פתח טוויטר אז להתנפל עליו בכיף. זאת התנהגות מסריחה וזה קורה לצערי אצל המון שחקנים בטוויטר (אצלנו זה קרה לסאנייה, לא בדיוק אותו הסיפור אבל איזה טמבל אחד שיגע אותו על זה שההגבהות שלו לא טובות מספיק וכו'), שמח לשמוע שיש כאן אנשים שלא חושבים שזה בסדר גמור.
נו באמת, אתה מקשיב לעצמך? ניוקסאל שילמו על אואן הרבה מאוד כסף, הוא נכשל בניוקסאל, הקבוצה ירדה ליגה והאוהדים חשבו שהוא לא התאמץ כדי להשאיר אותם בליגה. זכותם הלגיטמית לכעוס ולהרגיש כך. בזמן שאואן עבר ליוניטד והמשיך כרגיל הם היו צריכים לסבול את הליגה השנייה. להגיד שהאכזבה של האוהדים היא לא לגיטמית או מעידה שאין להם מוח היא אטימות וחוסר הבנה של רגשות האוהדים בכל מקום ולא רק בניוקסאל. Dude, אין ספק שגיבסון היה צריך לדעת שברגע שהוא פותח חשבון הוא לקח סיכון שהוא יקבל ביקורת על היכולת שלו. ועדיין, במה עזרו אותם תגובות של האוהדים למשחק של גיבסון? זה יהפוך אותו לטוב יותר? זה יהפוך אותו פתאום לשחקן טכני יותר או חכם יותר? הדבר היחיד שזה יכול לעשות זה לפגוע לו בביטחון שהוא במילא נמוך. מיותר לדעתי.
דניס הוא גם היחיד שראה פנדל לזכות אברטון במשחק האחרון נגדנו,איך מישהו שם כתב לו בדיון המחזור,הוא עוול לענף הכדורגל. בעוד כל אנגליה ובמיוחד התקשורת האנגלית מחכה לאיזה נפילה של רוני בטוויטר החדש שלו,זה של גיבסון גונב בינתיים את כל הכותרות ולשם שינוי,אין לו שום אשמה בעניין. זה בעיקר חבל שכמה אידיוטים לא מסוגלים לכבד שחקן מהקבוצה שהם טוענים שהם אוהדים(הם לא)ואפילו שהוא לא הפייבוריט שלהם ואפילו שהוא משחק גרוע,הוא עדיין שחקן יונייטד וכזה שמזיע בחולצה האדומה. אם רק אתמול בבי בי סי היה סרט מרגש על לובשי החולצות שלנו,אותם אידיוטים לא למדו ולא ידעו לעולם את המשמעות של זה. זה חבל כי ההד של העניין יכול לגרום לפרגי להגיד סטופ לכל המצייצים למינהם,אומנם ברוב הזמן אין באמת דברים יותר מדי מעניינים לקורא ולשמוע איך קאי התנהג סביב שולחן הארוחה של משפחת רוני זה לא ממש מעניין אבל מדי פעם באמת יש פנינים שנחמד לקרוא,על מאחורי הקלעים ובכלל,בעידן של השנים האחרונות שהקשר בין שחקן לאוהד הפך להיות ללא קיים באמת,לא כמו בעבר,אז הטוויטר דווקא קירב בחזרה את הצדדים,אומנם כבר לא לשבת אחר הצהריים בפאב המקומי והיכולת לראות שם איזה שחקו ואולי להחליף איתו כמה מילים אבל כן לעשות זאת דרך הכתיבה. אין לי ספק שגיבסון יודע שהוא נתן משחק גרוע בשבת,אין לי ספק שהוא עצמו יודע שהוא לא פוגע וכי חלון ההזדמנויות שלו ביונייטד קטן מרגע לרגע ועדיין,אם מישהו מאיתנו פוגש אותו עכשיו ברחוב,אנחנו לו לוחצים לו יד ואומרים בהצלחה? השחקנים מקבלים מספיק קללות מהיציע,זה בסדר,גם לאוהדים מותר לקלל ובזמן משחק ואם זה שעוזר להם עם המתח והעצבים בזמן משחק וגם זה בגבול של הטעם הטוב, השחקנים יודעים שזה חלק מהעבודה,הם פחות שומעים ורגישים לעניין, אבל כששחקן פותח את "הבית" שלו ומקבל כאלה תגובות,חבל,עצוב ומביש. את פירס מורגן אגב אני לא סובל,אני חושב שהוא אוהד ארסנל ומהסוג הגרוע ביותר ואנחנו יודעים פה בפורום מה זה אומר.
אמיר, עוד לא הבנת שהוא יורד על אואן כי הוא שחקן של יונייטד? הוא יורה ואז מסמן את המטרה. לא רלוונטי מה ?חטאו?, הוא הרי שד אדום. הוא עוד התחיל את הדיון המטופש הזה בכעס על קללות לוילשייר(שזה כל כך מנותק מהמציאות) ולא ספר עד שלוש אפילו כדי להבין את המובן מאליו... וזה כמובן מגיע מהמשתמש שלא מסוגל להגיד שם של שחקן (מקבוצה שהוא שונא) ללא הוספת כינוי מעליב. ממש אוטומט של כינויים מעליבים הבחור. אולי אמרו לו שזה מאד מגניב ומאד אנגלי. פחחחחחח.
הבאתי לך לינק ממנו מסתבר שיש לא מעט אנשים, אפילו בתקשורת, שעושים את אותה טעות בדיוק בשם של ווילשיר. אם תחפש בגוגל תראה עוד כל מיני מקומות בהם מופיע שמו מאוית בשוגג, וממש לא אתרים של טוטנהאם אלא סתם אתרים נייטרלים. מי שלא אמיתי כאן זה אתה, אבל אני מבין שאתה חי בעולם משלך בו מי שקשור ליונייטד הוא אדם רע ורשע שיורד על אחרים, עד שהוכח אחרת. לא, הטעות לא קשורה בשם שלו. מדובר בג'ק ווילשיר, והוא קרא לו יונתן הקטן. הוא כתב Wiltshire במקום Wilshere. ביג דיל. אפשר לחשוב שהוא קרא לו Wiltshite או משהו כזה. סתם טעות חסר משמעות.
האכזבה של האוהדים לגיטימית, זה לא אומר שהיא נכונה. כמו שכתבתי קודם, אוהד זה קודם כל מהלב ולא מהראש. אבל תמיד יש גם צד שני ושחקן לא צריך להיות קורבן רק בגלל זה.
:aaarofl: אחרי המשחק בשבת שאלו את דייויד מויס לגבי שני ה"כאילו פנדלים" שהיו ברחבה שלנו. הוא אמר שאף אחד מהם לא היה פנדל. בטח יגידו שזה בגלל שהוא ממשרתיו של פרגי.
למשה ולשאר, אני לא חושב שהמעשה היה בהכרח קלאסי או מועיל, אלא שזה היה צפוי. אנשים באינטרנט מקללים. אנשים בפורומים מקללים. כל אחד בדרכו הוא. במיוחד בטוויטר שנותן גישה ישירה לשחקנים. ככה הפלטפורמה עובדת. זה לא נגד החוק ואי אפשר לעשות שום דבר בנושא פרט ללא לפתוח חשבון טוויטר. סטרטפורד מורגן שחצן, נפוח, מלא בעצמו ובמחזורי פרמיירליג הטוויטים שלו על ארסנל ונגד יונייטד בלתי נסבלים. אבל חוץ מזה, הוא בסדר בעיני. הוא ירש את לארי קינג בתכונית האירוח של CNN ואני נהנה מהסגנון שלו. יש לו תכונות שהופכות אותו לאיש תקשורת מעניין.
אני חייב לציין ש-Dude צודק בכך שהוא אומר כי מה שקרה לגיבסון היה צפוי. ברגע שראיתי שהוא פתח חשבון חשבתי שזה לא יסתיים היטב. אבל העניין פה לא קשור לטוויטר או לפורומים. זה קשור לכך שאוהדים של קבוצה יורדים על שחקן שלה ישירות, לא מתוך להט של משחק. גם לא באומץ גדול, כמובן. אם הם היו ניצבים מול גיבסון הם לא היו פוצים פה, בטוויטר זה קל. הם פשוט עלובים כאוהדים ולא יודעים את משמעות המלה. לגבי פירס מורגן, לא יודע מה יש בתוכנית שלו ב-CNN ולא ממש מעניין אותי. בטורים שראיתי שהוא כתב מדי פעם הוא יצא טמבל. או שהחשיבה שלו מעוותת, או שהוא סתם כותב שטויות כדי ליצור תסיסה. כך או כך, מושג רב אין לו, מה שהפך את כל הסיטואציה בה נתנו לו לכתוב טור כדורגל לאינפנטילית.