Dude את מורגן גם ראיתי ב britain got talent כשהיה שופט בתוכנית,הוא היה מעיק ומשעמם גם שם. את תוכנית האירוח שלו ב CNN לא ראיתי אז אני לא יכול לחוות דעה.
הוא היה העורך של הדיילי מייל ושל הNOTW בתחילת הקריירה. סנסציוניזם לא זר לו והטורים שלו במייל לא בדיוק מדהימים. כמראיין, לעומת זאת, השחצנות, העוקצנות, וחוסר הבושה שלו שמהולים בנימוס וניסוח זהיר מאוד הם מרעננים.
אותו דבר קרה גם ב2004. ארסנל חגגה אליפות בWHL עם 2:2 נגד טוטנהאם, המשחק לא שודר אבל ראיתי את החגיגות במבזק חדשות של סקיי ספורטס וזה קרה בדיוק כמה דקות לפני הצפירה. הייתה הרגשה מוזרה, מצד אחד הקבוצה שלך חוגגת אליפות ומצד שני יש צפירה לזכר של חללי צה"ל. שמחתי כמה דקות, צפיתי בחגיגות והמשכתי הלאה. כמה שכדורגל זה חלק בלתי נפרד מהחיים שלי ובטח שארסנל, אבל עדיין צריך לתת כבוד ויום הזיכרון לחללי צה"ל יותר חשוב. אתה תדע בזמן אמת איך צריך להגיב.
בזמן המשחק אני אהיה בבית של איסטלנד לראות בלווין,אני כבר מתאר לעצמי את הסיטואציה, אולי הרגע שבו רשמית זכינו באליפות,לעמוד דום לזכר חללי צהל,מול הטלוויזיה ובסלון בית של אוהד שיטי... קן הקוקיה
מגעיל מאוד מה שהלך עם גיבסון, מי שקילל או העליב אותו לא אוהד של הקבוצה. מצד אחד לא כיף לראות את זה, אבל מצד שני - למה ציפית כשפתחת את החשבון? בלי קשר לזה שהוא כדורגלן או מפורסם בזכות משהו אחר, ובלי קשר לזה שהוא שחקן טוב או לא, מעטים הם אלה בטוויטר שלא זוכים לקללות או להעלבות מצד ילדים קטנים או סתם חסרי תרבות וחינוך. יש כאלה שבוחרים להתעלם, הוא בחר למחוק את החשבון, וחבל. אגב, עכשיו אומרים שהוא מחק את החשבון בגלל שעצבן אותו זה שהטלפון שלו צילצל בלי סוף (כן, כי זה יותר הגיוני למחוק את החשבון מאשר לבטל את ההתראות..) wiltshire http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
אם שמעתי נכון(אם לא אז אני מתנצל) אז לקהל של שיטי יש שיר חדש Who put the ball in the munich net Yaya Yaya Toure מעניין מה לקמפיין הריספקט או להתאחדות יהיה להגיד על זה
פרדיננד: Darron Gibson says he came on to see what the lads were up to....he came off because he couldn't be bothered with it not any other reason. לצערי אני לא קונה את זה.
גם אני לא וזה לא משנה. בסך הכל חבר לקבוצה נקרא לעזור ולסנגר על חברו. אני בעד זה. אמרתי כבר שאני מקווה שפרגוסון יעשה סוף לטוויטר. עם כל הצער שבדבר ועם כל האבל על כך שלכמה משועממים לא יהיה יותר מה לעשות בחיים כי כמה כדורגלנים לא יספקו להם רכילות ואקשן, אנחנו צריכים להמשיך להתעסק בכדורגל ופחות בדברים שהם מחוץ למגרש. מי שרוצה טוויטר שילך לשחק בלונדון או במדריד.
את האמת, אני לא מבין למה הטוויטר מפריע. אני חושב שהוא דווקא תורם ביחד עם הפייסבוק. נכון, אז יש שחקנים כמו ריו שמגזימים אבל אם זה מה שעושה לו טוב בחיים והוא מאושר, מה אכפת לי - זה לא פוגע בו בשום צורה. ובמה זה תורם? טוב, יש שחקנים שמתייחסים לשמועות לגביהם דרך הטוויטר, כמו נאני לא מזמן שדובר על כך שהוא יעזוב והוא פרסם לאחר מכן את אהבתו לקבוצה. זה כמובן לא רציני ונתקלנו בשחקנים שאוהבים את הקבוצה ואז עזבו, ובכל זאת זה דבר נחמד.
האוזן המוזיקלית שלי שמעה טוב מאוד,אוהדי שיטי עם שיר חדש http://www.telegraph.co.uk/sport/football/...ich-chants.html וזה היה יציע שלם,לא קומץ. ובוא נראה את ההתאחדות עושה משהו בנידון.
למה, כי היא עושה משהו עם השירי הייזל\הילסבורו שנשמעים בOT בקול תרועה שבוע אחרי שבוע? או עם האוהדים המטומטמים שלנו ששרים על מינכן? ההתאחדות לא יכולה לעשות כלום, האחריות צריכה להיות של המועדונים עצמם לגרש את האוהדים האלה מהמגרשים.
Walkon ואתה נמצא בכל שבוע או היית בכלל באולד-טראפורד לשמוע את שירי הילדסברו בכל משחק? אני הייתי שם עשרות פעמים,לא שמעתי מעולם שירי הילדסברו ואם יש מיעוט אידיוטי תהיה בטוח שהוא מושתק וגם נזרק מהיציע. אתמול זה היה יציע חוץ שלם,לא קומץ מפגרים,יציע שלם וזה כל-כך צרם שלא רק האוזן שלי כאוהד יונייטד שמעה זאת,עובדה,זה מופיע גם בתקשורת. אני בעד המון ציניות וארס בשירים ביציע אבל יש גם גבול ומוות כמו הילדסברו,כמו מינכן,כמו בראדפורד הם חלק מזה. העצוב הוא שלאוהדי שיטי יש זיכרון קצר,רק לפני 3 שנים הם התגאו בשקט המופתי שלהם בזמן דקת הדומייה בדרבי שבדיוק נפל על תאריך ציון לאסון,הם שכחו שגם לשיטי עצמה היה נציג באסון, הם שוכחים שעל הספסל שלהם יושב בראיין קיד,שהיה הדור שהגיע אחרי הקבוצה שהלכה לעולמה.
סליחה על חוסר ההבנה באמת, שירי ההילסבורו ולעשות קולות של החנקות זה רק כשאתם נגדנו. We won it three times without killing anyone מצד שני שומעים כל שבוע, זה בראש מצעד הפופולריות של השירים בOT, עזוב אולד טראפורד בעצם, השחקנים שלכם בעצמם שרו את זה עם האוהדים במוסקבה. Stay classy united. מצחיק לי שאתה לא מחשיב את הייזל כאסון שאי אפשר לשיר עליו, וואלה, אולי עכשיו תצדיק את זה גם ותגיד לי "אבל באמת האוהדים שלכם הרגו אותם" כמו פעם קודמת, לא מנצלים בציניות מוות של כ"כ הרבה אנשים והנסיבות בכלל לא משנות. עובדתית שומעים אצלכם שירי הייזל כל שבוע, אז מה פתאום כשאוהדי סיטי עושים משהו כזה אתה דורש צדק מההתאחדות? כמו שצריך לטפל בהם צריך גם לטפל באוהדים שלכם.
הייתי גם בכמה משחקים נגדכם,בית וחוץ,לא שמעתי קולות של החנקות ולא שירי הילדסבר,אז אל תקשקש אלא אם כן אתה היית עד לדברים,היית? וכבר דיסקסנו את עניין השיר We won it three times without killing anyone וגם אז לא הבנת שהכוונה היא שיר גנאי למתים האיטלקים,לא חושב שלאוהדי יובנטוס יש בעיה עם זה.
סטרטפורד, ואיך תסביר את ה- murderers שהקהל שלנו שר לליברפול? כשהייתי ב 0-3 באותו משחק שמסצ?ראנו הורחק, הקהל שלנו לא הפסיק לשיר את זה.