מנצ'סטר יונייטד 2010/2011-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/10.

1. THE STRETFORD END Member

קונצלסקיס,

ברומר היה בשבוע אימונים/מבחנים כמו לא מעט שחקנים שמגיעים ליונייטד להתרשמות במשך העונה,שמות שאף אחד לא שומע עליהם כי המועדון לא חשב שהם מספיק טובים באמת.

אל תאמין לעניין הפציעה שטירפדה את הכל כי פרגוסון ידע להמתין לשחקנים וגם כשנפצעו עוד לפני ההגעה שלהם ליונייטד וכשרצה אותם באמת.

למה לא אניימה,כי הוא נמוך מדי ולא מספיק טוב בשביל הרמה הזו.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב בתקופה ההיא גם טל בנין הגיע אלינו למבחנים, אני זוכר שהוא הגיע לתוכנית של דן שילון והייתה שם איזה מגדת עתידות שאמרה שהוא יתקבל וישחק אצלנו. טוב ברשיה זה די דומה לליברפול.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפרופו ברומר, זמן טוב להזכיר את אחת האנקדוטות האהובות עלי בחיים, מהספר של בריאן מקלייר "אוד מן אאוט" שעוסק בעיקר ב-1996/97. "היום הגיע אלינו למבחנים בלם ישראלי ממלטה". עד כדי כך הוא עניין אותם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

אגב, בעיקר באותה עונה, בין הקטסטרופות ההגנתיות שהיו לנו שוב ושוב, דווקא חשבתי שברומר יכול להיות שחקן ראוי, בצעירותו הוא באמת היה סבבה. הפציעות גמרו אותו, אבל זה לא אומר שבאמת היה לו מקום אצלנו גם אז. מצד שני, קנינו את בבה אז מי יודע, כשמסתכלים על פוטנציאל, הכל יכול להיות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏28/4/11
  4. GiladG2 Member

אחרי יום קשה בלימודים הייתי צריך לקרוא משהו מצחיק כדי להתפרק. אניימה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx אולי נחזיר את ויקטור צ'אנוב מפרישה...

באשר לסוגיית השוער: כאשר הכשרון כל כך גדול, עדיף לפעמים להסתכן בטעויות של חוסר נסיון תוך כדי ראייה לטווח רחוק. זה הסיפור מבחינתי עם דה חאה. כן בן 20, לא בן 20, הוא כבר שוער מצויין ואם הוא ישחק אצלנו בשער מגיל 21 הוא יכול להיות מפלצת בעוד שנתיים-שלוש. ככל הנראה נשלם על זה כמה פעמים באובדן נקודות, אבל רוב הסיכויים שזה יקרה גם אם נביא שוער ותיק או את סטקלנבורח למשל, שגם הוא יכול להיות טוב בשבילנו. לפעמים שווה ללכת עם צעירים חסרי נסיון, אפילו בעמדה קריטית כמו שוער. תשאלו את אוהדי ארסנל. לגבי בופון - לא תודה. אם זה היה בופון של לפני 3-4 שנים זו הייתה קנייה חלומית שהיה שווה לשבור עליו כמה קופות. זה לא אותו בופון, לא קשה לראות גם למי שלא עוקב אחרי יובנטוס. הוא יעלה לנו גם לא מעט בשביל בחור בלי גב.

ראיתי את המשחק של הריזרבס נגד ארסנל. לא התעלה לרמה גבוהה בלשון המעטה, יכולת די חלשה של 2 הקבוצות. השופט גם עשה 2 טעויות קריטיות, אחת לכל צד. הנקודה מספיקה לריזרבס שלנו לסיים את הבית במקום ה-1 וזה מעלה אותם למשחק על האליפות נגד בלקבורן שסיימה 1 בבית המקביל. כמו שאמיר ציין פלטצ'ר שיחק את המחצית הראשונה ולמען האמת נראה די זוועה מבחינה פיזית, יש לו עוד דרך לעבור עד שיהיה מוכן לחזור לכושר משחק. מצחיק/עצוב לראות שהשיטה של ארסנל גם משוחקת בריזרבס מבלי לסטות מהתוכנית. הנעת כדור טובה, מגיעים ל-25-30 מטר מהשער ומשם לא קורה שום דבר. ורמאלן שיחק 90 דקות דרך אגב ושרד כדי לספר.
    גאס - אין התקדמות משמעותית בגזרת בבה. הוא מהיר, חזק, יש לו בעיטה טובה, אבל הוא עדיין לוקה מאוד בטכניקה בסיסית של דריבל מול שחקן, דבר שדי חיוני שיהיה אצל ווינגר טוב. אני עוד רחוק מלהספיד אותו למרות שההעברה הזאת כבר נכתשה מכל הכיוונים. אבל אין ספק שיש לו עוד המון על מה לעבוד כדי להיות שחקן לגיטימי אצלנו.
    גם ווס בראון שיחק ביחד עם אחיו הקטן ריס, שכבר כמה משחקים אחרונים משחק במרכז המגרש ונראה שם הרבה יותר נוח וטוב מאשר בעמדה הטבעית שלו כמגן ימני, ממה שראיתי ממנו עד היום. עוד שחקן שאני רוצה שוב לציין זה ריאן טניקליף שפשוט כיף לראות וקל להתחבר אליו. רץ בלי סוף, מתקל, משחק לעומק, מוסר טוב, אחלה פרוספקט.

5. THE STRETFORD END Member

ואם כבר שחקנים נבחנים,קראתי פעם את סקולס באחד מהמאגזינים של יונייטד
    מספרים על איזה נבחן שהגיע (עוד בימי הקליף) וכקבלת פנים נעימה נציג המועדון עבר איתו שחקן שחקן בחדר ההלבשה כשאלה ישבו על הספסלים מתלבשים לקראת היציאה לדשא,הציג את השחקן וכל שחקן לחץ לו יד.
    למחרת הוא הגיע לאימון נוסף והפעם לבדו עבר שחקן שחקן בחדר ההלבשה כשאלה התכוננו לצאת לאימון והושיט להם יד...

6. alexshw Member

אפרופו צ'אנוב, הוא עצמו טוען שאחרי שחתם במכבי חיפה, יונייטד פנו אליו, אבל בסוף הלכו על שמייכל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    STRETFORD END ולגבי העברה של שמייכל, גם צריך לקחת בחשבון, שספק רב אם יונייטד היו אחד המועדונים העשירים בעולם. ספק גם אם באנגליה. כנראה שהיה קושי לא קטן להביא שוער טוב. בדיוק כמו עכשיו, אבל מסיבות אחרות.
    זו הייתה יונייטד אחרת, יונייטד שלא מצליחה לקחת אליפות 24 שנים. שרק התחילה את תקופת הזוהר.
    זו לא הקבוצה הכי טובה בעולם ביחד עם ברצלונה.

אה וראיתי היום את הסרט UNITED, לא יודע מה רוצים ממנו. אהבתי מאוד.
    הסצנה בסוף מאוד מרגשת.

נערך לאחרונה ב: ‏29/4/11
  7. THE STRETFORD END Member

alexshw

תוריד את הספק,יונייטד היתה מהמועדונים המרוויחים והעשירים ביותר גם אז,באירופה ובטח באנגליה.
    ותוריד ספק נוסף,יונייטד תמיד אבל תמיד היתה מועדון נחשק,גם ברגעי השפל שלה,בטח בכל הנוגע לשחקנים מקומיים.
    יונייטד ודרך פרגוסון תמיד הלכה צעד אחד קדימה,בגלל זה בתחילת שנות ה 90 כבר ראינו מציאות של שחקנים זרים,שמייכל וקונצלסקיס.

8. k_700 Member

נחמד לבחור שמות לפי המנג'ר או הפרו אבל חצי ממה שהזכרת לא מתאימים.
    אקינפייב?
    שוט סטופר ותו לא.

הוגו לוריס? מברטז יותר מבארטז בשיא. לא התלהבתי ממנו מעולם, גם לא במונדיאל, גם לא לפני.
    לדעתי לא מתאים לרמות האלה.

9. alexshw Member

אני ראיתי אותו ביכולת גדולה באלופות. ומה קשור מנג'ר בדיוק? רשימה של שוערים ראויים שהוזכרו כמועמדים.
    להחתים את דה חאה ב - 20 מליון יורו זה סיכון גדול מדי לטעמי.
    כתבתי, לפני כן שהמון תלוי בסכום שיוקצה. אל תשכח שביונייטד רוצים גם לחזק את הקישור.

ואגב אתה פוסל את ריינה ממניעים לא רציונליים כלל. מה זה משנה איפה שיחק שחקן קודם לכן? זה לא שהוא סקאוזר בכל רמח איבריו, אז עוד הייתי מבין.
    הכל תלוי בחיבור של השחקן למועדונו החדש ולתרומה שלו.

10. GiladG2 Member

ולהחתים את בופון ב-25 מיליון יורו זה צעד "בטוח" יותר?

11. k_700 Member

גם זה לא באמת קנה מידה למשהו טל.
    למשל נוייר, אני זוכר לו העונה לפחות 4 שערים באשמתו.
    הוא ספג שני שערים מעבר לקו מחצית המגרש וזה רק השנה.
    אפילו הבאתי לפני איזה חודש סרטון של אחד השערים פה.

אבל כל מי שקצת עוקב אחריו יודע עם מה הוא מתמודד.
    הוא אשכרה מוצא את עצמו ב1 על 1 לפחות 4-5 פעמים במשחק.
    שוער אדיר בכל קנה מידה.
    שוער של משחקים גדולים וזה לא רק המשחק הזה.
    הוא כבר נתן תצוגות כאלה לפני כמה עונות מול פורטו בשמינית, הוא נתן תצוגות נהדרות במונדיאל, מול ולנסיה, מול אינטר ומול באיירן.

גם ואן דר סאר, היו לו כמה שערים שאפשר לתת לו את האשמה עליהם ועדיין כמות הפעמים שהוא נתן לך עצירות שנשארת עם פה פעור העונה עולה על כל הטעויות שעשה(תשים סוגרים ובריבוע למה שכתבתי).

שוער ענק. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

12. alexshw Member

כן, אם יעשו בדיקה מקיפה למצבו הבריאותי.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בטוח שגם הארגריבס עבר בדיקה מקיפה. אני זוכר שדיברו על כך שאואן עבר בדיקה מקיפה. זה עזר... בעיות גב בכלל הן עסק מסובך. מה לעשות, מסוכן מדי לגעת בעניין.

לגבי נוייר, אני מקבל את זה ששוער עושה מדי פעם טעויות. מצד שני, אני לא מסתנוור יותר מדי מהצלות. צריך לבחון גם היבטים נוספים וגם מה חשוב לנו יותר. בסופו של דבר, כל שוער הוא שוט סטופר טוב. ואן דר סאר לא נחשב לשוט סטופר ענק ובגיל שלו הוא בטח לא אמור להיות כזה, אבל תראו כמה הצלות גדולות הוא ניפק לאורך השנים כשהיינו צריכים. צריך לחפש מעבר. דווקא זה שנוייר מתייצב מאחורי הגנה חלשה וזוכה להתבלט בקביעות בהצלות, גורם לחשש מסוים, כי מה מעבר? האם הוא יודע לשמור על ריכוז במידה שהיריבה לא מגיעה לשער שלו הרבה? איך משחק הרגל שלו? וכו' וכו'...

14. alexshw Member

די, נו, שנינו יודעים שאואן הגיע רק כי הוא היה שחקן חופשי.
    לגבי הארגריבז, נכון שהוא נעדר תקופה יחסית ארוכה גם בבאיירן, אבל הפציעות הממושכות באמת התחילו ביונייטד.
    ושוב, בופון זה לא המועמד היחיד.
    אפשר למצוא בכל מועמד יתרונות וחסרונות. בסוף יצטרכו להחליט.

15. k_700 Member

מזה בדיקה מקיפה? מה היא תתן לך? מספיק להסתכל על הגיליון הרפואי כדי לדעת שלבחור מזמן את הפרופיל הקרבי לו זקוקים בקבוצה של לוחמים כמו יונייטד.

אנחנו לא זקוקים לשוער מנוסה שיבלה יותר בבתי האבות במנצ'סטר מאשר על המגרש.

וואללה יופי, בוא נחזיר גם את דינו זוף, ראיתי תמונה שלו לא מזמן הוא נראה לא פחות בריא מבופון.

לשלם על בופון 25 מיליון לישט כבר עכשיו אני אומר לך שזו משימת התאבדות.