מנצ'סטר יונייטד 2010/2011-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/10.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה של קאריק היא היכולת שלו להתמודד עם לחץ. הקישור של שאלקה היה די חביב בתחום הזה. מצד שני, הקישור של צ'לסי הרבה פחות נוח והוא התמודד עם זה היטב. הוא הודה בראיון לפני כמה ימים שהיה לו קשה להתאושש מההפסד לברצלונה בגמר. כדי שזה יהיה אחרת הפעם, גם הוא יצטרך להתעלות מעל למה שהציג באותו ערב.

2. פול סקולס Member

אני חושב על זה,
    מי אמור לחלץ מהגמדים האלה את הכדור?

סקולס יחטוף אדום, לגיגס אין רגליים, קאריק איטי, פלטשר חולה... פארק יודע לשחק באמצע? אולי אנדרסון, ששיתק יפה את ג'רארד ופברגאס בזמנו.

אגב, לפני שמעיפים את דארון גיבסון לאלף עזאזל, הבן אדם יכול לשחק בחצי גמר ליגת אלופות עם התוצאה שעשינו בחוץ :aaarofl:

נכון שהוא הבקיע מול באיירן ברבע שנה שעברה, אבל זה עדיין מצחיק אותי.
    לא הייתי מרכיב אותו ב 11 בחצי מהקבוצות בפרמיר ליג.

3. k_700 Member

קצת קברת את פלטשר מוקדם מדי.
    הגמר עוד חודש, פלטשר בהחלט יוכל לחזור. ואם הוא חוזר הוא חתיכת פקטור רציני במשוואה.
    עד היום מדברים כמה הוא היה חסר באותו גמר ברומא.

גיבסון? למשחק השני כבר אין יותר מדי חשיבות. הייתי רוצה שגיבסון יעלה למשחק רק בגלל האתגר המאוד קליל שיהיה לו במרכז המגרש.

באמת שלא נתקלתי במרכז מגרש+הגנה כל כך חלשה כמו שהציגה שאלקה(שגם הבינה שזה גמור) במשחק הראשון.

גם את אנדרסון הייתי רוצה בהרכב(אפילו מחר אם אפשר).

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יציב ביכולת? 19 שערים ו18 בישולים זה חוסר יציבות?
    הוא הגיע לטוטנהאם בגיל 17 והיו לו קשים בהתאקלמות. בראיון לאחרונה הוא אמר שהוא הרגיש בודד לחלוטיין. היום אחרי שנתיים בQPR הוא בשל יותר, בוגר יותר ובעיקר טוב יותר.
    היכולת שלו השנה היא מפלצתית, הוא מפוצץ בכישרון ואם יש מישהו שיכול ללטש את היהלום הזה זה פרגוסון. יוכל להיות הקשר היצרתי באמצע שאנחנו צריכים.

5. דניאלושקה Member

איזה תצוגת שיפוט עלובה במשחק של צ'לסי אשכרה הביאו להם 2 גולים מתנה! כמה מתסכל אבל כנראה שנאלץ להמתין עם החגיגות והמשחק מחר מול ארסנל הופך לסופר סופר סופר חשוב!

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

תכירו, David de Gea, אולי השוער הבא שלנו -
    בן 20, 1.92 מאתלטקיו מדריד:

http://www.youtube.com/watch?v=92SqCrZdAQkhttp://www.youtube.com/watch?v=WAbfTCPksfs&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=FdWJAKUrmoE&feature=related

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/03/29/article-0-08C6940E000005DC-22_472x302.Xxx

ולנושא אחר -
    אני מסיים ללמוד מחר בראשון בשעה 15:30, מישהו יודע האם "הבארסה" בראשון משדר את המשחק? הבנתי ש"האידאה" בראשון לא יפתח מחר ואני מניח שככה יעשו גם רבים אחרים בגלל ערב יום השואה.
    מחפש כמובן מקום לראות את המשחק, רצוי אחד שאפשר להגיע אליו תוך חצי שעה...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/4/11
  7. Andrei Kanchelskis Member

משה אתה עדיין בבית ספר?!

בכלל שאני חושב על זה מהו גיל הממוצע של אוהדי מנצ'סטר יונייטד פה? יכול להיות שגם סטרפורד,אמיר ע וk 700 עדיין בתיכון?

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בגן. הגננת חמדה הסכימה לשחרר אותי מחר בזמן.

9. WellNeverDie Member

אולי לומד באוניבסיטה או משהו? או שיש שם חופשה עכשיו?

זה לא משנה, אבל אם אתה תלמיד תיכון עדיין (כמוני), תעשה מה שעשיתי עד כה ברבים מימי ראשון אחרים השנה - אל תגיע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    לפעמים מרוצים (כמו השלושער של ברבאטוב על ליברפול) ולפעמים מתבאסים שהבסת שעות על הפסד (כמו ב3:1 נגדם בחוץ) אבל זה שווה את זה. ובכל מקרה, סוף שנה, אין כבר ממש לימודים.

ומה שכן, אני כמעט בטוח שהם סגורים, כמו המון פאבים אחרים ברחבי הארץ מחר.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בית ספר לא החמצתי בשביל משחקים (לא שלא החמצתי בית ספר באופן כללי, אבל לא נאלצתי לעשות זאת למען כדורגל, השעות התאימו בכל מקרה), אבל לטיול השנתי ב-1996 לא יצאתי. יום אחרי ה-6-3 מול סאות'המפטון, וברקוביץ', וכל האבו ג'ראס. מי לעזאזל רצה לצאת מהבית.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטודנט שנה שלישית למשפטים.

WellNeverDie, יש ברים שפתוחים מחר. המ.א.ש בת"א פתוח בוודאות אבל אני מעדיף קודם למצות את האופציות בראשון שכן אני ללא רכב (אצטרך לסמוך מחר על תחבורה ציבורית/טרמפים).

12. THE STRETFORD END Member

מזמן לא בתיכון,גם לא הייתי חוזר לזמן הזה,כן לחופשה שבין התיכון לצבא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

משה,

מאחורי האידיאה יש פאב גם כן,לא זוכר את שמו,בצד השני של הכביש יש את בארסה שאתה מכיר.
    מקרה הגרוע,בכל פיצה,בית קפה,פיצוציה,חנות ווינר יש טלוויזיה,תהיה נחמד ותבקש שיראו את המשחק.

ב 97 ראיתי ניצחון 2-1 שלנו על טוטנהאם בליין בגלידריה בכפ"ס,היה לי אפטר(תמיד בשבוע שהייתי בבסיס,ביום משחק זה היה יום האפטר עם או בלי אישור)והייתי אמור לראות בבית של חבר,הוא נתקע בעצמו ביציאה מהבסיס אז לא היתה לי ברירה...

13. AW forever Member

חבר טוב שלי זכה בזוג כרטיסים לגמר בוומבלי והוא מוכר כרטיס אחד. המחיר? מחיר השוק, שזה אומר יקר מאוד. מה שכן, להבדיל מספסרים אין סכנה לזיוף, 100% אמין. מי שמעוניין נא לפנות בפרטי.

14. k_700 Member

אמממ פאב הברון בראשון, מקום נחמד מאוד.
    לא זוכר את שם הרחוב אבל זה ממש על תחילת הטיילת(צריך לעלות במדרגות).
    ראיתי שם פעם משחק שלנו בצהריים, אני יודע שזה פתוח.

15. k_700 Member

K_700 סיים צבא לפני חודשיים בערך.