מנצ'סטר יונייטד 2010/2011-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/10.

1. AW forever Member

בסופו של דבר ועם כל השנאה שלי ליונייטד, הגמר יהיה לדעתי אחד מהמשחקים השקולים והמעניינים שיכולים היו להיות העונה. כמובן שככה זה כל גמר, אבל אני חושב שאחרי שמוריניו מכל מיני סיבות (אהם) לא הצליח ללעצור את ברצלונה בשני משחקים, אלכס פרגוסון יותר ממסוגל לעשות את זה במשחק אחד. לברצלונה יש שיטה אחת שהיא מבצעת בשלמות, אבל טקטיקת "מוריניו" שתבוצע ע"י היחידה היותר מאומנת ויותר ממושמעת ויותר פיזית של יונייטד ואני לא רוצה את ברצלונה נותנים גול בוומבלי. יונייטד מסוגלים לרצוח במתפרצות. יהיה מעניין.

2. cityblues beter dead than red

מנהל עם 1700 הודעות מתנהג בבריונות...צודק ככל שיהיה זו התרסה וקריאת תיגר על המשתמשים.

תרגיע,ותרחיק אותי אם בא לך.
    תמשיך בדרכך,אני משוכנע שתישאר כאן בסוף עם ארבעה משתמשים שתקועה להם הלשון בתחת שלך.

אם אתה רוצה להכאיב לי-תרחיק אותי עד אחרי הגמר שלנו.

בכח-לא תשיג דבר...
    עצה שלי,עונשים קולקטיבים טובים לצבא ולא לכאן.
    תמסור ד"ש לקובי דג'אני (KOBY WHO?).

נערך לאחרונה ב: ‏5/5/11
  3. Gass12 Member

למען הסר כל ספק.ורק מאחר ואתה בחרת להוציא באופן פומבי את ההשעיה שלי לשבועיים.
    חובתי וזכותי להביע כאן בדיוק באותו הדיון את עמדתי.
    בעת ההשעיה שלי המשתמש דנידין אמר דברים אישיים פוגעים נגדי. שקולים מבחינתי לא פחות אם לא יותר.
    בחרת לא להשעותו. לזכותך יאמר ששמרת אותו בסוג של פנקסנות.ואכן מאוחר יותר כשבוע או יותר השעית אותו בגלל אותה התנהגות...
    המשתמש סטיבי ג'י אולי לא בחר במילים קשות ברמה האישית.אבל הוא בוחר ובאופן תדיר לפגוע בכל יהודי באשר הוא.הדעת אינה סובלת להתיר התנהגות כזאת. מבחינתי היא גובלת בחוסר נאמנות.
    חיבתו העזה לפלסטינים חוצה את גבולות הלויאליות למדינה.
    לטעמי אתם חייבים להבהיר לו בצורה שלא תשאיר ספק. מותר לך להחזיק בדעות שמאלניות אבל לא נקבל חציית קווים.האמן לי שבזמן אחר ובמקום אחר יכלו לאסור אותו על אמת.ולא רק להשעות השעיה מטופשת מהפורום...אם אתה חושב שהפרזתי אני מבקש שתיכנס לדיון אקטואליה החדש והישן כאחד ותקרא את התוכן.
    לסיכום.ישנה תחושה עזה של איפה ואיפה. תנו על כך את הדעת. תודה.
    ** אני את הבחירות שלי עושה בעצמי ולכן לפני כשבוע בערך.הודעתי בדיון אקטואליה שמבחינתי אין משתמש בשם סטיבי ג'י. אני לא מתדיין איתו.לא מוכן לתת במה לדעותיו ועל אחת כמה וכמה לא מוכן להעניק לו לגיטמציה.את ההשעיה לנצח הוא קיבל ממני.איני זקוק לעזרתו של אף אחד בכדי להשעות אדם שמחזיק בדעות שפוגעות במדינה.

4. ארצ'י באנקר Member

אף אחד לא ביקש כאן הנחות בסגנון של מותר למשתמשים ותיקים לרשום הכל בגלל הפז"מ אלא צויינה העובדה שיש מקום להתייחס אליהם ובעצם לכל משתמש אחר קצת יותר ברצינות וזאת לא התחושה אחרי הבית דין שדה שעשה פה כבוד המנהל.
    התחושה שלי לפחות היא שמדובר בגן ילדים + ניצול הזדמנות לחיסול חשבונות מהעבר.

כמה שילמו לך..
    יחזור בזחילה..
    להחזיר אותו לקרקע..
    אתם בטוחים שזה פורום כדורגל כאן?

5. 亚历山大帕托 Member

אני לא מבין מה אתה מציע לעשות לגבי משתמשים שממשיכים לקלל אחרים. כמה אפשר למחוק ולהזהיר? השעיה קצרה זה לא כזה נורא ואולי הפעם הוא יתייחס ברצינות לאזהרות המנהלים. אתה אומר שהמנהל טעה, אבל אתה בטוח שאתה יודע את כל פרטי המקרה?
    למה זמן אחר? גם היום אפשר למצוא הרבה מדינות בהן תוכל לחטוף אם תשמיע דעות שאינן תואמות למה שאומרים לך לחשוב. למרבה האירוניה, אלה מדינות שאתה בוודאי לא מחבב.

6. ארצ'י באנקר Member

איג'נט: לא ראיתי את כל ההתנהלות, אני כמעט ולא נכנס לדיוני האקטואליה באייסוקר.
    אני מציע התנהלות יותר מכובדת של כבוד ההנהלה הנכבדה, אני מציע לא להפעיל השעייות אלא במקרים חריגים מאוד ולא נראה לי שמדובר כאן במקרה כזה. יש למנהל את השוט של מחיקת הודעות וזה שוט מספיק חזק.
    כפי שכתבתי אין מוסר אחד והיו כאן גם בעבר הודעות ושימוש בביטויים חריגים שעברו חלק, אז מי בעצם קובע מה מוסרי ומה לא ולמה?
    אל תנסו לחנך, פשוט תנהלו.

העץ הוא גבוה העץ הוא ירוק..

7. cityblues beter dead than red

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
    כנ"ל ארצ'י

8. הקופ בישראל Member

אולי השוטר/שופט ינהל פה את הפורום, הוא לא בעל דעה משוחדת...

http://i.imgur.com/UuRoP.Xxx

9. eastlands Member

נכנסתי לראשונה לדיון האקטואליה, ואאו איזה מזל שלא ידעתי על הדיון הזה בכלל, כל כך לא מעניין ואפילו עצוב לדעת את הדיעות הפוליטיות בעוד אני מסתתר כאן בשם אלוהי הכדורגל ויכול לדבר עם כולם על המכנה המשותף של כולנו האהבה למשחק.

הבעיה הכי גדולה שלי עם ההשעיה של סטרטפורד ועם הפרישה של שאר חברי, בעקבות החלטת ההשעיה
    מה לעאזזל נעשה עכשיו בהתחלה של חודש הכי מכריע בעונה? הדיון באנגלי בלי האנגלים, הרי לדיון של חטאפה אני לא נכנס .

לדעתי צריך לדחות את ההשעיה ליוני,בדיוק מתחלים המוקדמות לרולן גארוס ולוומבלדון, ועונת הקריקט ממש בפתח. ומה עם ערעור כבר היה?

זהו נסגר ככה בתחילת מאי, טוב תעדכנו אותי מתי חוזרים ביי

וחוץ מזה איך אתם יכולים לדרוש מסטרטפורד ששר כל השנה "וי דו ואט וי וואנט " לשתוק, זה הרי ברוח המועדון שהוא ממיסדיו

10. 亚历山大帕托 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

11. Wave Member

מזכיר לי את מה שהיה עם איסטלנד לפני כמה עונות וההשעייה שלו אחרי המשחק בו מסי כבש עם היד בליגה הספרדית. עם כל הכבוד למועדון האוהדים הישראלי של יונייטד (ויש הרבה כבוד ליוני,ניר וסיימון שנותנים עבודה מדהימה) כאן זה הבית לטעמי לאוהדים המטורפים של יונייטד בישראל. חבל שההרחקה של כל החבר'ה מעיבה על התקופה ולא יהיה עם מי לחלוק את המחשבות על המשחק הקריטי בראשון. ובכלל אני לא מבין מה הקשר בין פוליטיקה לספורט, הבן אדם דיבר לא כמו שצריך בפורום אקטואליה אז תשעו אותו מפורום אוף טופיק.

12. AW forever Member

לאור המשחק מול שאלקה והמנוחה שקיבלו השחקנים הבכירים- מה לדעתכם יהיה ההרכב מול צ'לסי?
    המנוחה של הרננדז ורוני אומרת שפרגוסון יפתח עם שניהם בהרכב?
    צ'לסי זה בד"כ התגוששות במרכז השדה עם הבהמות שלהם אסיין ומיקל, האם פלטשר החלים כבר ויש אפשרות שהוא יפתח?

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

פלטצ'ר שיחק אתמול, סימן שהוא יכול לשחק, אבל אני מאמין שההרכב יהיה דומה לזה שעלה נגדם בליגת האלופות-הישענות על קאריק, פארק וגיגס.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרגי דיבר על כך שאולי פלטשר יהיה על הספסל, אני לא רואה אותו פותח ולמען האמת לא רואה סיבה לכך. הוא עדיין רזה מדי, וקאריק וגיגס הוכיחו שהם יכולים לעשות את העבודה.

15. Ian Wright Member

מייקל קאריק הוא באנקר ביום ראשון. הוא היה השחקן הכי טוב של מנצ'סטר יונייטד מול צ'לסי ברבע גמר ליגת האלופות.