אמיר.תתחשב למה אתה אנוכי? אנחנו לוקחים אליפות 9 נקודות הפרש.משאירים אבק לליגה.שוברים את ה18 של הסקאוזרס לרסיסים.הקבוצות שלהם סגרו את הבאסטה לפני X מחזורים....משעמם להם בסוכה של שמעון המציל.תרשה לפרוק תסכולים.גם ככה הת'ארד הזה משעמם תחת.אף אחד כבר לא ממש כותב כאן. לדעתי מותר להם...
למען האמת, חצר המלכות נראה לי יותר הגיוני אם אתה שואל את זה. סתם מוזר לי ששלושה אנשים שונים טרחו להיכנס לדיון של יונייטד כדי לעסוק בנושא הזה, ואף אחד מהם אינו אוהד יונייטד.
בסדר, אני חושב שגם בדיון של צ'לסי דיברו על טרי בזמנו ואני חושב שאין מה לטמון את הראש כאילו אין לכל העניין הזה קשר, ולו קלוש, למנצ'סטר יונייטד. לך מוזר שבאו אוהדי קבוצה אחרת לנושא "שלכם" לעסוק בזה, לי מוזר שאוהדי יונייטד מתעלמים מזה באופן די שקוף...כל אחד ומה שמוזר בשבילו. אני רק חושב שזה לא כ"כ יוצא דופן כמו שאתה מתאר, לא חסר אוהדים מכל קבוצה שאוהבים לבוא לנושאים של קבוצות יריבות ולעקוץ לאחר כשלונות ספורטיביים, אז בטח שגם על סיפור כזה.
אני היחיד שיש לו הרגשה שהסיפור הזה ישאיר את גיגס לפחות מחוץ להרכב בגמר? אני זוכר שלא האמנתי שפרגי ישאיר את רוני בחוץ בגודיסון פארק לאחר שהתפרסמו פרשיות האהבהבים שלו, אבל זה קרה. נכון שבוומבלי האווירה פחות עוינת ועדיין יש לי חשש כזה.
כן, אתה היחיד שיש לו הרגשה כזו. הסיפור קיים כבר כמה וכמה שבועות ותכל'ס, מי שקצת טרח לבדוק (וגם הרבה כאלה שלא. אני, לדוגמה) ידע במי מדובר. זה השפיע על היכולת של גיגס בתקופה הזו? הביצועים שלו ידועים. Mellow29, טרי התעסק עם בת זוג של חבר לקבוצה לשעבר והיה לזה אפקט בעל משמעות ברמת הקולגיאליות בכדורגל. גיגס לא. מצדי שכל השחקנים של יונייטד יז**נו את מי שבא להם מהבוקר עד הערב. לא מעניין, כל עוד זה לא פוגע ביכולתם. אם מישהו חושב שהוא עוקץ אותנו בבדיחות או בשערים הללו, הוא חי בפנטזיה. הבדיחה היתה משעשעת, אבל לא חדשה. השער הראשון היה בסדר, השני מיותר. לא נעקצתי, לא נעלבתי, לא מעניין אותי. לא שזה משנה. גם כך טמטום של שני הצדדים הרג את הדיון הזה.
הדיון הוא לכולם. אבל אני מוצא את זה מעניין ששלושה אנשים שונים מרגישים צורך להיכנס לא כדי לדבר על כדורגל אלא בשביל זה. קצת פאתטי.
ממש לא פאתטי, אולי לא נעים לך לדבר על מעלליו של אחד משחקני הקבוצה האהובים עליך. הנושא הוא מעבר לכמה פעמים גיגס עשה אותה, זה נושא שקשור לכוח שיש למפורסמים להשתיק ולמנוע פרסום פרשות מביכות על ידי הוצאת צווי איסור פרסום (שבעידן האינטרנט היום שווים לתחת). בדיוק כמו הצנזורה הצבאית שיש בארץ והיא שייכת לעידן המנדט, כך גם צווי איסור הפרסום האלה לא ממש ניתנים לאכיפה ברשת כמו טוויטר.
אוהדי יונייטד מתעלמים מנושאים לא נעימים אז אוהדים מבחוץ צריכים לדאוג לעדכן את הדיון. imogen thomas is a singer? apparently she's been doing gigs all over manchester
כן, כאילו אשכרה הדיון הזה נולד או הלך לכיוון של "יחסי התקשורת והאנשים ששולטים בה"... לא מבין את ההתנגדות לעצם הדיון אבל בוא לא ניתמם לגבי המניעים.
AGENT ORANGE, מה לא נעים בנושא הזה? כמו שאמרתי, לא אכפת לי מה השחקנים עושים מחוץ למגרש כל עוד זה לא משפיע על ההופעות שלהם במגרש. ראית את גיגס בשבועות האחרונים? אם כבר, זה רק עשה לו טוב. שימשיך כך. וכמו שאמר KirkH, לא ראיתי שמישהו פתח או ניסה לפתוח כאן דיון בעניין, אז אל תיתממו. ואם רוצים לפתוח דיון בעניין, והוא בהחלט לגיטימי, אז שוב - חצר המלכות הוא המקום הנכון לזה. לא פורום של קבוצה זו או אחרת.
כשהכותרות בעיתונים היו בנושאי ג'ררארד, הדיון התפתח דווקא בדיון שלנו ולא בשום חצר מלכות. כרגע הכותרות באנגליה הם על גיגס, יש מקום לעקיצות ויש מקום לדיון. אם הייתי מביא את הידיעה הזאת לפה גם אני הייתי כותב אותה בדיון שלכם ולא בחצר המלכות. זה קשור אליכם באופן ישיר.
זה כמו להתעסק עם ילדים קטנים ומטומטמים. טוב, אוהדי כדורגל הם כאלה. "הא! יש סיפור עם שחקן מנצ'סטר יונייטד. בואו נעקוץ את אוהדי יונייטד!". טוב, אז תרשמו - אתם לא יכולים לעקוץ, כי אין מה לעקוץ. Liverpool-Forever, אם חשבת "נעקץ" בגלל ירידה כזו או אחרת על חייו הפרטיים של ג'רארד, אז יש לך בעיה. סיימתי, תעשו מה שבא לכם. כאמור, גם כך הדיון הזה מת.
אני לא חש נעקץ, אתה זה שהקפיץ את הנושא בהקשר של עקיצה אז אולי אתה הרגשת כך. ההודעה הזאת במקומה הנכון ואני חושב שיש דברי טעם במה שרודס כתב. אני זוכר שגם שחקן שלנו נאבק בעזרת עו"ד שלו כדי להוציא איזה סיפור מהעיתונים ובסוף זה באמת לא פורסם.