מנצ'סטר יונייטד 2010/2011-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/10.

1. שםמשתמש Member

אני בתור אוהד יונייטד לא ידעתי על זה אפילו עד הרגע הזה. טוב, לא מפתיע שאוהדים של קבוצות כמו ליברפול וארסנל, שאין להם דברים חיוביים להתעסק בהם, מתעסקים בדברים של קבוצות אחרות.

2. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, אין ספק שאוהדי יונייטד מתעסקים רק בקבוצה שלהם. לך לטיול קצר ברד קפה ותחזור לספר לנו על זה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/5/11
  3. WellNeverDie Member

4. danik56 Member

ישדרו הערב את המשחק נגד יובנטוס בכבלים או באינטרנט?

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

סקיי ספורטס משדרים את המשחק (לכבוד הפרשן החדש שלהם) כך שאני מניח שלא יהיו חסרים לינקים.

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/11
  6. Cosmic Weed Member

התיקשורת הספרדית מדווחת שעיסקת דה גאה סגורה.

7. AW forever Member

אם זה נכון לגביי דה חאה, אז זה יהיה מעניין מאוד לראות איך הוא ישתלב ביונייטד. בסה"כ שוער צעיר במועדון מאוד לחוץ. אני חשבתי שפרגוסון ילך על אופציות מנוסות יותר כמו סטקלנבורג (גמר מונדיאל) או נוייר (יותר ניסיון באירופה, כמה מעמדים מחייבים בכדורגל הגרמני כמו גמר גביע) מאשר שוער שמגיע מקבוצה יחסית חסרת אמביציות מספרד.

אז רגע מותר או אסור לתת בדיחות גיגס-אימוג'ן?
    אם כן אז:
    Ryan giggs- Tearing Imogen apart since 2010
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהחלט יהיה מעניין לראות כיצד דה חאה ישתלב, אבל אני לא יכול לומר שהאופציות האחריות הלהיבו אותי יותר. אנחנו יודעים מניסיון שאתה לעולם לא יודע את מי תביא - שוער מוכח מאנגליה (בוסניץ'), שוער סביר מאיטליה (טאיבי), אלוף עולם ואירופה (בארטז), כישרון טוב מאוד מארה"ב (הווארד) - לא תדע איך זה ייראה עד שהוא אצלך, מתמודד עם הלחץ בפועל. סטקלנבורג מנוסה, אבל אני לא מחזיק ממנו. נוייר היה אופציה טובה מאוד, אבל מה לעשות, הבחור לא מעוניין. כל שוער הוא הימור, ואם ההימור על דה חאה יצליח, נרוויח שוער מעולה להרבה מאוד שנים.

9. Andrei Kanchelskis Member

אני סומך על פרגוסון שיעשה את הבחירה הנכונה ביותר.

דה חאה אומנם צעיר אבל אין לכך הרבה משמעות לדעתי והדוגמאות שנתן אמיר בהחלט ממחישות את המציאות שלנו עם שוערים-כל שוער הוא הימור ולא משנה מיהו ומה הרקורד שלו טרם בואו אלינו. שמייקל אגב היה הימור גדול מאוד...

10. AW forever Member

נכון שכל שוער הוא הימור, אבל עד עכשיו פרגוסון ניסה ללכת כמה שניתן על שוער עם יחסית הרבה ניסיון, כמו כל הדוגמאות הנ"ל. מדהים שאחרי כל השנים האלה עוד יש לו חשק לפרוייקטים ארוכי טווח של בניה.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הווארד היה מבוגר מדה חאה בשלוש שנים לערך, אבל אני לא בטוח שזה באמת נותן לו יותר ניסיון רלוונטי בהשוואה לשוער שמשחק שנתיים בליגה הספרדית וזוכה בליגה האירופית. לגבי פרגי, תמיד חושב לטווח ארוך, יחיד בדורו. טוב, אולי זה עניין אנוכי. הוא תמיד אומר שלהיות בחברת חבר'ה צעירים גורם לו להרגיש צעיר.

12. Andrei Kanchelskis Member

החשש היחיד שלי מדה חאה היא העובדה שבפעם היחידה שהלכנו על שוער צעיר ללא שום ניסיון כמעט הכישלון אומנם לא היה עד כדי כך גדול אבל היה ומדובר פה באמריקאי טים הווארד.

השוער היחיד שבאמת הייתי רוצה לראות אצלנו זהו נוייר כי אין ספק שהוא עונה על ההגדרה של שוער מהטופ העולמי. מסטקלנבורג אני לא מחזיק בכלל מאחר ומדובר פה בשוער שמשחק בליגה חלשה מאוד והוא עדיין לא בא לידי ביטוי בליגת האלופות ומונדיאל אחד טוב שנתן לא יכול לקבוע אם הוא באמת שוער גדול(גם בארטז הגיע אלינו עטור תהילה אחרי יורו גדול ונכשל), שוערים כמו צ'ך,קסייאס, ו-ואלדס הם פנטזיה שכמובן לא תוכל להתגשם...

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

נכון שהוא צעיר, אבל הוא לא כזה חסר ניסיון ובטח שלא ביחס לגילו. אבל בלי קשר לכך, התחושה שלי היא שמדובר בשוער שהולך להיות בטופ של הכדורגל העולמי בתפקידו הרבה מאוד שנים. כבר עכשיו הוא אחד מהטובים שיש לדעתי והוא רק ישתפר עם הזמן. לפחות ככה אני מאמין.

14. WellNeverDie Member

דה חאה או לא, היום פורסמה חולצת השוער של יונייטד יחד עם חולצה הבית (הרשמיות כמובן), כנסו לסטור כדי לראות:
    http://store.manutd.com/stores/manutd/prod...MP=PSC-LEO4RR75

חולצת השוער נחמדה מאוד, אהבתי אותה. הבית - פשוטה, רגילה, אין מה להרחיב.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

נדיר מאוד ששוער בן 19 כבר פותח בקבוצה גדולה, חוץ מדוגמאות כמו קסיאס ובופון נדיר מאוד למצוא כאלה. כל בחירה שמנ יו הייתה עושה בקשר ליורש של ואן דר סאר הייתה נחשבת להימור, אני חושב שההימור הנבון ביותר היה לבחון עד כמה ריינה מחוייב לליברפול ולנצל את סעיף השחרור שלו בחוזה העומד על 20 מ' פאונד. הם בחרו שלא, אולי דיברו עם הסוכן של ריינה והבינו שאין סיכוי אולי לא, בכל מקרה נראה איך הילד הזה יתפקד תחת הלחץ, אם אני קוצ'אק אני לא מעז לעזוב הקיץ.