מנצ'סטר יונייטד 2010/2011-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/10.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Ravel Morrison pleads guilty to criminal damage charge, fined £600. He denied assaulting girlfriend and charge dropped

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב מאוד. מה יש לומר, עם כל השטויות שהוא עושה, קשה לי מאוד להאמין שייצא ממנו שחקן שיוכל לתרום לנו, אבל על כישרון כזה לא מוותרים עד שיודעים שניסית הכל.

3. פול סקולס Member

טוב, ברצלונה בשבת בערב.

זוכרים איך גווארדיולה הפתיע את פרגוסון במוסקווה, כאשר סמואל אטו הוסט לאגף ימין ו-מסי בעצם היה 'חלוץ' באמצע? לא בדיוק חלוץ, כי הוא כל הזמן ירד לכיוון הקישור והשתתף בהנעת הכדור, מה שהוציא את וידיץ' ופרדיננד קדימה ושיבש לנו- כך לפחות אני מעריך- את תוכנית המשחק.

אז אני חושב לי, מעבר לזה שהם קבוצה טובה יותר,
    האם אפשר בכלל להפתיע אותם?

מן הסתם, תתייצב חוליית ההגנה הטובה ביותר שעומדת לרשות פרגי. לעלות נגדם עם 2 קשרים באמצע זו התאבדות, ואני לא רואה מצב שבו לא נציב שלושה- קאריק, אנדרסון ועוד מישהו. פארק האיש למשחקים מיוחדים בצד אחד, נאני או ולנסיה בצד שני, רוני בחוד.
    אולי רוני בשמאל והרננדז בחוד, או ברבאטוב...

בכל אופן, הגשם שסביר שאני טועה בשמות שיהיו בהרכב, אין קושי בלהתכונן למשחק מול יונייטד. אנחנו פשוט טובים יותר מרוב הקבוצות, וגם מול צ'לסי לא הייתה איזו הכנה טקטית שדרשה שבועות של אימון- 1-5-4, אנחנו מכירים אותם והם אותנו. על שאלקה אני לא מדבר בכלל.

ואני שואל את עצמי, מה יש להם בשק הפעם? ואיך עוצרים את הנעת הכדור המטורפת הזאת, גם אם יעלו בהרכב הרגיל של בוסקטס-צ'אבי-אינייסטה-מסי-פדרו-וייה?

4. WellNeverDie Member

פול סקולס, הרבה זמן לא ראיתי אותך כותב פה, נקווה שתמשיך לכתוב פה יותר כי הדיון קצת מת.

בכל מקרה, אתה צודק. אבל היתרון שלנו הוא כמובן פרגוסון, וכמובן שהשיטה של ברצלונה מוכרת וידועה לכולם - בעוד פרגי יכול להכין המון הפתעות.

אני חושב שיהיה לנו הכי טוב לעלות 4-4-2 כמו נגד צ'לסי ושאלקה - רוני מאחורי צ'יצריטו, קאריק וגיגס באמצע, פארק וולנסיה באגפים. ההרכב הזה הכי ממושמע והכי הוכיח את עצמו, מה שגם הוא מעולה במשחק לחץ וזה יהיה מעולה.
    בעניין ההתקפות אין הרבה מה להרחיב, קאריק מאחור יותר וגיגס הוא היצרתי, ולנסיה ופארק יעשו את שלהם ורוני יעזור לגיגס למצוא את צ'יצריטו.
    בהגנה הסיפור שונה לגמרי - נגד צ'לסי, רוני עזר לסגור את אסיין הקשר האחורי. הפעם רוני לא יעזור לסגור את בוסקטס. ברגע שהכדור יהיה אצל ברצלונה, זה יעבור ל4-5-1 - פארק זז משמאל לאמצע, רוני זז ממתחת לצ'צ'ה לצד שמאל. כך פארק וקאריק סוגרים את קאריק ואנייסטה, אני נותן לגיגס להתמודד מול בוסקטס - הכי פחות יצירתי, הוא שם רק במקרה שהמשחק תקוע.
    רוני זז שמאלה כדי לסגור את אלבס - כמו התכנון ברומא 09, שאז הוא נעלם לחלוטין. הפעם, בהתקפות, הוא יזוז בחזרה לעמדה המקורית שלו.

בגדול, כך אני חושב שהכי חכם: 4-4-2 בהתקפה, 4-5-1 בהגנה. פארק ורוני הם אלו שמחליפים תפקידים והם באמת שחקנים מספיק אחראים ומנוסים לעשות את זה, כך נוכל ללחוץ את ברצלונה ולא לאבד את גיגס/צ'יצריטו. אגב, התפקיד של הרננדז יהיה גדול המשחק - הוא זה שילחץ על הבלמים שלהם, וזה דבר סופר חשוב נגד ברצלונה. שוב, ברומא, רונאלדו לא עשה לחץ בכלל והם יכלו להניע את הכדור בחופשיות מאחורה למשך המון זמן. הלחץ של צ'יצ'ה על הבלמים, הסגירות של פארק וקאריק במרכז והעבודה של רוני על אלבס תעשה את שלה. על אברה שיסגור את פדרו ורפאל את וויה אין מה להרחיב, הבעיה היא שמסי הוא לא חלוץ קלסי שריו ונמניה רגילים אליהם, אלא הוא יורד הרבה לעזור לצ'אבי ואנייסטה לבנות את המשחק. במצב הזה, אני חושב שאם אחד הבלמים ידבק איתו ויעשה עבירות קטנות רחוק מהשער זה יהיה מעולה. לשחק עליו חזק, וברסה במלא גרועים במצבים ניחיים.

5. avdz7 Member

החידה היחידה בהרכב לקראת ברצלונה - היא מי נראה בעמדת המגן הימני (אושיי\פאביו\רפאל\סמולינג).
    לגבי השאר, אני מאמין שנראה את ההרכב הרגיל:
    ואן דר סאר
    אברה, וידיץ', ריו,?
    פארק, גיגס, קאריק, ולנסיה
    רוני, צ'יצ'ה

רוני כרגיל ישחק קצת מאחורי הרננדז (במשחק הספציפי הזה כנראה נראה אותו עוד יותר אחורה).

אולי בכל זאת פרגי יתכנן הרכב מעט שונה עם אמצע חזק יותר.

אגב, נשחק עם חולצה לבנה כמו אז

6. דני נוימן Member

לגבי דה חאה-יש דיווח שהוא לא מעוניין לעבור

7. Andrei Kanchelskis Member

דה חאה גורם עכשיו לאלכס פרגוסון כאב ראש רציני כשהוא טוען שהוא אינו סגור במנצ'סטר יונייטד ושאם תתבצע חתימה היא תהיה רק אחרי 30 יוני.

לפרגוסון אסור לסמוך על התזה הזו שכו לכו תדעו מה יכול לקרות בכל התקופה הזו עד שדה חאה יחתום אם בכלל, צריכים להציב לו אולטימטום- או שאתה אצלנו או שלא ולא להתחיל למרוח זמן יקר שילך לאיבוד ובסוף נמצא עצמנו בלי שוער ראוי.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הוא היה מתכוון להישאר, הוא היה מודיע את זה מזמן. הוא היה מודיע את זה בסוף העונה. הוא היה מודיע את זה. יש דיבורים על כך שהוא מחליף סוכנים ושהסוכן החדש הוא זה שעושה את העסקה אתנו. אולי רק בסוף יוני הוא מסיים סופית את הקשר עם הסוכן הקודם. אני לא חושב שפרגי היה מדבר סתם.

9. אלעד כהן Member

שלום, אני מצטער על בורותי, אך אני מעוניין לדעת מי משמש כקפטן מנצ'סטר יונייטד בהווה? ריו פרדינדד, נמניה וידיץ' (ואם מישהו יוכל להסביר לי כי הבנתי שהוא הקפן הקבוע), ומהו מעמדו של ראיין גיגס בכל הסיפור?

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

החל מהקיץ האחרון וידיץ' הוא הקפטן הקבוע.

מה שמוביל אותי לרונן דורפן שמצא נתון סטטיסטי מעודד:

11. אלעד כהן Member

חן חן אקווה מאוד שהמסורת תמשך והסרבי יניף את הגביע, אך האם זה לא תמוה שוידיץ' הוא הקפטן ולא שחקן אחר? מעניין מאוד מה הוביל להחלטה של פרגוסון, ומדוע לא גיגס.

12. A. Arshavin Member

התשובה הכי הגיונית שעולה לי לראש היא העובדה שהוא לא משחק (או פותח) באופן קבוע

13. Strawberry Fields Member

14. WellNeverDie Member

כמה ספקולציות על ההרכב למחר...442, 451, עכשיו פורסם שפרגי יעלה ב343 שהוא כמו 523 הזוי במיוחד...

המתח הורג אותי, עוד 33 שעות!

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בקיצור, 3 בלמים, אברה ועוד מגן (?), 3 קשרים שעושים עבודה קשה, רוני והרננדז... הגיוני משהו, אבל לכו תדעו.