מנצ'סטר יונייטד 2010/2011-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/10.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרבה זמן לא זכור לי שחצי קבוצה (התעלה וידיץ' שהחליט למחוא לשופט כפיים בהפגנתיות) באה בטענות כל כך חמורות לשופט. נגיעת יד ברחבה, תוספת זמן מצחיקה לאור כמות החילופים + בזבוזי הזמן של ואלדז + הכביכול פציעה של בוסקטס שהחליט לשכב על הדשא ולבזבז זמן. ולא התחלתי לדבר על השריקה על כל נגיעה, כביכול כדורגל הוא לא ספורט של מגע. קצת פיזיות לא הרגה אף אחד, בטח בתאקלים שהיו היום.
    ב10 דקות האחרונות שיחקו נטו אולי רבע מהזמן והכל בחסות השופט ההונגרי שנתן לזה יד.
    לא הכריע את המשחק הבחור, אין ספק שהגיע לברצלונה, אבל כשפרגוסון מדבר על שופטים חזקים, הכוונה היא בעיקר למעמדים כאלה ולא קיבלנו אחד כזה היום.

2. קטלוני Member

מה?מה בדיוק התלונות הפעם?כולם אומרים שהשיפוט היה מצוין היום.

3. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aaarofl: :aaarofl:

אוי משה... אולי זה יפתיע אותך, אבל מאד חבל לי שהשופט היה בעדכם היום (להגיד שקופחתם אחרי שחזרתם למשחק עם שער מנבדל זאת חוצפה שיכולה לבוא רק ממך), רציתי שתהיה שוב טעות לטובת ברצלונה וסוף סוף תבינו מה מרגישות שאר הקבוצות באנגליה.

Messicre!

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

4. 亚历山大帕托 Member

http://i53.tinypic.com/15gasz6.Xxx

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שיפוט מצויין היום, חוץ מהגול של גיגס בנבדל, ופנדל שאולי אולי היה מגיע ליונייטד, מעבר לזה, נתן למשחק לזרום, אחלה שיפוט.

6. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אתה קורא לזה פנדל, אז איך אתה קורא לנגיעת היד ברחבה של יונייטד במחצית הראשונה?

אתה גדול, תמשיך!
    :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:

7. 亚历山大帕托 Member

הא? אני מקווה שאתה לא מדבר על נגיעת היד של וייה. שום אולי, בחיים לא פנדל.

8. Ian Wright Member

אתה לא מתבייש? השופט "החליק" ולא פגע בשטף של המשחק אפילו פעם אחת. אם הוא היה רוצה הוא גם היה מוציא את ולנסיה באדום היום.

נגיעת יד ברחבה? דיי עשה לי טובה, אברה עם נגיעת יד זהה כמו של דויד וייה במחצית הראשונה. על שתי הנגיעות לא הייתי שורק פנדל. סליחה שאני עונה לך ככה אבל בחייאת רבאק, דיי לזיין את השכל. עלק שיפוט רע. סופסוף יש משחק במעמד גדול שלא צריך לדבר בכלל על שיפוט בצורה שלילית. על מה אתה מתלונן בכלל?

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אמרתי אולי כי ראיתי את זה רק בהילוך אחד, אם הייתי רואה הילוך חוזר הייתי נותן דיעה נחרצת.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

השיפוט היה מצוין וכל מילה עליו מטופשת ומיותרת. הוא אפילו היה אקסטרה חביב ליונייטד בכך שהוא קיבל משחק חזק, מהסוג שצפוי יותר לראות באנגליה ולא בספרד, כסטנדרט.

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

היה פה איזה מישהו שטען שיונייטד עצרה את ברצלונה בשנת טיזנבו בדיוק כמו שאינטר שנה שעברה וצ'לסי לפני שנתיים עצרו.... מעניין מה הוא חושב עכשיו.

הדבר הכי מעניין הוא היום שאחרי. מה פרגי יביא ליונייטד בקיץ. סניידר? אולי החוליה החסרה שתמוטט את שלטון הקטלונים. דה חאה? יכנס לנעליים של ואן דר סאר? מי יהיו המגינים? צ'לסי וסיטי לא יביטו לאחור אני מאמין, וברצלונה לא הולכת לשום מקום. אה כן, מוריניו תמיד בעונה שנייה עושה את שלו.

קיץ סופר מעניין לחבר'ה בתיאטרון החלומות.

נערך לאחרונה ב: ‏28/5/11
  12. קטלוני Member

א.נבדל כזה קטן קשה לראות במהלך המשחק.אני לא מאשים את הקוון כי גיגס היה כמה סנטימטרים אחרי קו ההגנה.קשה מאוד לראות את זה.
    ב.היד של ויאה היא בדיוק היד של פארק במחצית הראשונה ברחבה.זו נגיעת יד מכדור שעף אליהם ליד והם ניסו למנוע אותה.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק לירן, לדעתך משחק שבו מאושר שער בנבדל (לא יכול להגיד בבירור כי הייתי עסוק בלחגוג ולכן אני אומר "כביכול", אבל עצם ההסכמה שלי/אי הסכמה שלי איתך אין קשר כמובן למסקנה שלך) ופנדל שלא נשרק הוא משחק שיש בו שיפוט מצוין. טוב נו, כניראה הסטנדרטים שלנו שונים. אהה כן, אני מסתכל גם על העובדה שבסוף המשחק הוא לא נתן למשחק לרוץ ולא נתן ליוניטד לשחק בצורה פיזית. מצטער, לא לרמות האלה.

ושוב, חבל שאנחנו דנים על הכוכבית שלי כפי שמישהו ציין כאן מקודם שהיא לבטח לא העיקר היום.
    יש מקום רחב יותר לדון במשחק עצמו. בכל מקרה תרשו לי ללכת לישון ולא להיות חלק מהדיון, הערב הזה כבד עלי.

we'll never die

14. Eric Cantona Member

סניידר האריך חוזה באינטר נראה לי, הודיע שהוא נשאר.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בדרך כלל בדיוק כך מתחילה סאגת עזיבה.