מנצ'סטר יונייטד 2010/2011-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/10.

1. דניאלושקה Member

בוואלה אומרים שיש שמועות בעולם על ז'וליו סזאר ולדעתי זאת אופציה טובה

2. Eric Cantona Member

3. Legolas Member

ברגע שברבטוב לא נכלל בסגל לגמר ליגת האלופות הסיפור שלו נגמר אצלנו,עכשיו זה רק שאלה של תוך כמה זמן ובכמה כסף נצליח למכור אותו.
    למרות שבעיני להחזיק חלוץ כמוהו על הספסל זה תמיד מעלה,בעונה ארוכה ביותר של משחקים,אבל אם פרגוסון בונה על לתת לוולבק ומי יודע אולי לאואו יותר הזדמניות השנה,אז צריך למכור אותו למרבה במחיר.

4. A. Arshavin Member

זה שלהחזיק חלוץ כמוהו על הספסל זה פלוס - זה ברור.
    הבעיה היא שחלוץ ברמתו לא רוצה לראות ספסל, אלא הרכב, ואת זה הוא לא יכול לקבל אצלכם.

5. Eric Cantona Member

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעל 100 מיליון ליש"ט... כן בטח. אם נסיים את הקיץ הזה בחשבון הוצאות של 40-50 מיליון ליש"ט מעל כל מה שנכנס, זה יהיה מפתיע לטובה.

7. Legolas Member

לא מובן לי דווקא העניין של ביורם דיוף,ממה שהספקתי לראןת אותו בבלקבורן,הוא חלוץ חסון עם מהירות וכוח פריצה טוב,גם מבחינת טכניקה התרשמתי ממנו,למה לוותר עליו כל כך מהר. מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אין ספק שיש לו יתרונות, אבל יש לנו יותר מדי חלוצים צעירים ומבטיחים בסגל ומישהו יצטרך לעזוב, אין אפשרות להשאיר את כולם מרוצים. וולבק ומאקדה טובים ממנו כנראה.

נערך לאחרונה ב: ‏2/6/11
  9. זאביק זלצר Member

יונייטד חייבת לבזבז בקיץ הזה 100 מיליון ליש''ט (אולי גם יותר )

10. WellNeverDie Member

אני עדיין לא מבין את הרעיון בהתחמת מייקל אואן. הוא נתן כמה שערים חשובים ותרם לאחד מהרגעים היפים ביותר שחוויתי בתור אוהד (בעוד 20 שנה, אני אזכור יותר את המסירה של גיגס מאשר את השער עצמו...) אבל מקאדה וולבק טובים יותר. מקאדה אומנם לא שיחק הרבה והייתי מעדיף שיושאל לקבוצת פריימרליג, כמו וולבק, אבל וולבק עצמו עדיף על אואן - מהיר יותר ומבחינתי הוא הוכיח את עצמו לתפוס את מקום החלוץ הרביעי. יש לנו את ברבאטוב, צ'יצריטו ורוני. תוסיפו לכך שלא מעט פעמים פרגי מעדיף לעלות עם חלוץ אחד, אני לא חושב שזה יהיה נורא לתת את המושכות לוולבק.
    אני עדיין מאמין, יותר מקווה, שהוא יקבל את ההזדמנויות שלו ויוכיח אותם וכך ידחוק את אואן מחוץ לסגל. נכון, לאואן יותר ניסיון אבל אני מאוד תופס מוולבק, לפחות ממה שראיתי העונה ואני בטוח שכאשר לצידיו ישחקו נאני, רוני וגיגס הוא יראה טוב בהרבה ביותר.
    לא יודע למה, אני פשוט מעדיף את וולבק ומקאדה על פני אואן. ברור שאם אואן יהיה, לא וולבק ולא מקאדה יקבלו דקות, אך אם הוא לא היה בסגל הם היו מחלקים את הדקות בינהם. בעונה הקרובה הם יהיו בני 20-21, ונקבל אותם שוב בגילאים 21-22, ולדעתי הם מתאמים כבר עכשיו בתור גיבוי - במשחקים קטנים הם מעולים ויצברו ניסיון ושאין אופציה אחרת וחייבים להוסיף ולרענן את ההתקפה במשחק חלש, מייקל אואן - איטי, נמוך - הוא לא הבחור. וולבק ומקאדה מתאימים יותר.

ובכל זאת, אני חושב שפרגי לקח ברצינות את הפרישות של VDS, נוויל וסקולס כשיקול והוא לא רצה לאבד יותר מידי ניסיון בסגל.

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

תראה זלצר, אני הראשון לטעון שהסגל לא מושלם וצריך חיזוק. אבל מצד שני, התוצאות העונה היו כל כך גרועות שצריך לשפוך 100 מיליון? שוער זה חובה, קשר לאמצע גם הכרחי, וכל היתר תלוי במצבת העוזבים, אבל אני לא רואה שום סיכוי שזה יגיע ל-100 או יתקרב לכך.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רק שאין סיכוי אלא גם אין סיבה שזה יגיע לסכומים כאלה.

13. זאביק זלצר Member

קאריק גיבסון ואנדרסון הם כבר לא שחקנים ברמה של יונייטד,אם כי הם זכו בתארים במהלך השנים עם יונייטד (אמרתי את זה לפני שאתם תתחילו עם זכיית התארים...),תוסיף לזה את סקולס שפרש

מי שמסוגל לשחק באמצע זה פלטשר ו... פארק

לפחות שני שחקנים צריכים להגיע למרכז השדא,ולקבוצה ברמה של יונייטד עדיף שהם יהיו ברמה הכי גבוהה שאפשר,וזה מבלי לדבר על ווינגר וגם על שוער

100 מיליון? בהחלט,בטח בשוק של היום שילד כמו דה חאה עולה 20,בלוף כמו יאנג שנה לפני סיום החוזה 16 מיליון

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

קאריק הוא בהחלט שחקן ברמה של יונייטד והוכיח את זה מספיק פעמים. בהנחה שהסטנדרט שלך זה לא צ'אבי אלא היריבים משאר 60 המשחקים בעונה. אנדרסון בקונסטלציה מסוימת גם כן, פשוט עוד לא מצאנו דרך להוציא ממנו את המיטב, אני מזכיר לך שבתחילת הדרך היו בטוחים שהוא שחקן להרבה שנים קדימה ודווקא נאני יהיה פלופ. גיבסון-מסכים איתך, שחקן שלא מתאים, אבל כמה הוא כבר משחק בעונה? אני חושב שקשר אחד יספיק, אין צורך להתחיל לפרק ולהרכיב הכל מחדש.

הלאה. אגפים-אולי משהו לא בסדר אצלי אבל אני מרוצה מאוד ממה שהיה שם העונה. ותחשוב שולנסיה היה בחוץ חצי שנה. מצד שני, אני לא בטוח שנאני ייתן עוד עונה כזאת אבל הוא הרוויח את הצ'אנס שלו ביושר. אני אוהב את יאנג ואת צ'רלי אדם אבל לא אמות מצער אם הם לא יגיעו.

בהתקפה אנחנו קודם צריכים לראות מי הולך ואז נוכל להחליט מי בא. בעיקרון יש לנו חוד יציב, יש לנו שלושה חלוצים צעירים שאני הייתי מהמר שאחד מהם יעזוב, ויש את אואן וברבאטוב. אם הבולגרי נשאר אז בכלל אין צורך בחלוץ נוסף, אבל גם אם הוא עוזב זה גבולי.

גם בשוק של היום-100 מיליון זה בערך 4-5 רכישות רציניות. אני לא רואה סיבה ליותר מ2-3.

15. זאביק זלצר Member

'הרכות' של יונייטד במרכז השדא במשחקי החוץ היא בגלל קאריק,השחקן הזה הוא עציץ ושקרן,הוא מאוד מזכיר את גארת' בארי (אולי הגירסא היותר משופרת שלפחות מלחצת כדור מידי פעם ונותנת פס מדויק,כמובן אני מדבר על שנתיים האחרונות )

לגבי אנדרסון-תשמע אין מהבחור תוצרת,הוא לא מניב בישולים ושערים,כן הוא מניע כדור טוב אבל הנעות כדור סתמיות שלא מובילות לכלום,אולי הוא ישתדרג אבל הוא בטח לא שווה הזדמנות בהרכב הוא יותר מתאים כשחקן ספסל

ולגבי הבניה מחדש אני חושב שזה יעשה טוב מאוד ליונייטד ולפרגוסון,אם כי חס וחלילה אני לא מזלזל בעבודה שהוא עשה עם הסגל הקיים