מנצ'סטר יונייטד 2010/2011-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/10.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם מאז שמכרנו את רונאלדו הוצאנו רק חצי מהסכום שלו - בתקופה של שנתיים - הרי שזה לא רע בכלל כי אתה מצפה שמועדון כמו יונייטד גם יקציב למנג'ר סכומים נוספים לרכש. מצבנו הוא שיש בבנק 110 מיליון ליש"ט ובדוחו"ת הבאים הסכום אמור להגיע ל-170 מיליון. כמה מזה מוקצה לרכש? לא הכל, בוודאי. אבל כסף יש, גם במצבנו.

אני לא רואה את ג'וני אוואנס הולך לשום מקום הקיץ. יש לו מלחמה על המקום, כמו שצריך ביונייטד. גם לא ממש ברור עד כמה גדולה המלחמה הזו, כי ייתכן שאנחנו בכלל מסמנים את ג'ונס כקשר ולא כבלם. בכל מקרה, ג'ונס רק בן 19, במועדון חדש, תקופת התאקלמות והכל. בלי בראון ונוויל גם יש לנו פחות אופציות באגפים וג'וני יכול לשחק מגן במקרה חירום (לא קלאסי, אבל נראה טוב נגד צ'לסי. פחות מול בלקבורן). יש לו מקום ביונייטד ואם הוא ייענה למאבק הצפוי לו כמו שצריך, ימשיך להיות לו מקום. בגיל 23, בכל מקרה, הוא כבר בוודאי בשלב בו השאלה לא רלוונטית.

אני בהחלט חושב שזה עשוי לסמן את הסוף עבור גיבסון, במיוחד אם יש עוד קשר על הפרק. אמרו שברוס רוצה אותו בסנדרלנד אחרי העזיבה של הנדרסון, ייתכן מאוד שזה יקרה.

Michael Carrick, אם אוואנס יילך זה לא יהיה בגלל עומס על העמדה שלו, אלא בגלל חוסר הערכה של צוות מקצועי שבחר להביא שני שחקנים על העמדה שלו, וזה אומר עליו הכל. אבל אני לא חושב שזה כך. השנה הבאה תהיה מעניינת בשאלה הזו, אבל אני די בטוח שאוואנס יהיה חלק מהשנה הזו.

2. Ian Wright Member

ההבדל הוא שלדעתי שפרדיננד ביחד עם וידיץ' זה מרכז ההגנה הטוב בעולם ואני לא מתלהב מאיבאנוביץ' בכלל כבלם.

בכל מקרה, וויכוח דיי מיותר. לשתי הקבוצות יש מרכז הגנה מצוין.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל יש לפחות חצי מהכסף שקיבלנו על רונאלדו.
    אסור גם לשכוח שיש סיכוים לא מעטים שעל כל ג'ונס שיגיע ימכר אחד כמו אוונס, על כל יאנג שיגיע ימכר אחד כמו אוברטן ועל כל אחד כמו דה חאה ימכר אחד כמו קוז'אק. אומנם המחיר שיתקבל מהשחקנים שימכרו לא יתקרב למחירים שנוציא, אבל הוא יצמצם את העלויות.
    לדעתי גם שחקנים כמו בראון, דיוף, דה לאט וגיבסון יעזבו בכל מקרה את המועדון וגם מכאן נכניס כסף. ככה שלא מדובר רק על קיץ של הוצאות.

4. Selby Member

כל אנגלי צעיר שאנחנו מביאים זה צעד מבורך, אבל רק לי מפריע הגובה שלו אם הוא מיועד להיות בלם?

5. Rudess Member

כנראה שהחתמתם את ג'ונס, 15 מיליון ליש"ט.

Sky Sports News understands that Phil Jones met Arsene Wenger last night but has chosen United over Arsenal, and will join the Reds for £15million on a five-year deal. If the deal does go through, by the way, well done to The Mirror for predicting this morning that Jones would head to Old Trafford.

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/11
  6. אבו Member

סקיי ספורטס: סנדרלנד שמה הצעות של השולחן על שלושת הנגרים היודעים לשימצה: גיבסון, ג'ון אושיי וווס בראון.

7. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

סמוך על ברוס שיקנה את הריג'קטים של יונייטד ובטח במחירים מופקעים.
    מצד השני, הוא חשב שאנגוג שווה 7 מ' פאונד, אולי הוא פשוט לא ממש טוב במקצוע שלו בכללי.

8. Strawberry Fields Member

והנה הלך הכסף ממכירת הנדרסון.

9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעקבות ההודעה שלך הלכתי לבדוק ומסתבר שהגובה שלו הוא 1.80. נתון שמאוד הפתיע אותי. הייתי בטוח שהוא משמעותית יותר גבוה מזה. אבל אולי זה מה שיכול לעודד אותכם - הוא לא משחק כאילו הוא 1.80 "בלבד". הדבר שאולי הכי בולט אצלו זה שהוא חיה מבחינה פיזית, פשוט בחור בריון. וגם באוויר לא התרשמתי שיש לו איזו בעיה מיוחדת. ככה שלא נראה שיש לכם מה לדאוג. ועוד לא הזכרתי את זה שהוא גם יחסית נוח עם הכדור ברגל ואפילו יודע לכדרר קצת...

בקיצור, יש לכם את צמד בלמי העתיד של נבחרת אנגליה. עכשיו רק נותר לפרגוסון לטפל קצת באגואים שלהם בזמן שהם מתבשלים על הספסל מאחורי וידיץ' ופרדיננד. אם יש מישהו שמסוגל לכך זה הוא.

10. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

די נו. בראמבל, בנג'אני, ריצ'ארדסון, בארדסלי, אפילו גרנט בכל מה שקשור לרכש עולה עליו.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא הוציאו כסף טוב על ססניון וג'יאן, שני שחקנים טכנים ומלהיבים, למה לא להמשיך בקו מחשבה הזה? מילא אושיי, הוא בסדר ו-ורסטילי, בראון לא שיחק באופן סדיר כבר תקופה ארוכה מאוד אין שום סיבה לשים עליו סכום כסף משמעותי וגיבסון שחקן מאוד מוגבל.

12. KirkH Member

לגמרי. אבל זה לא חדש. כבר כמה וכמה עונות שאני מרגיש שהאדון ברוס בעיקר יודע לדבר והרבה פחות מכך להתייצב מאחורי הדברים. מאז שהוא הבריז לברמינגהאם הוא בעיקר מנפח בלונים ונותן לקבוצה שלו לפוצץ אותם בעצמו.

אם כי יש לומר שאושיי ובראון הם שידרוג רציני להגנה המצחיקה וחסרת עמוד השידרה של סנדרלנד.

13. פול סקולס Member

את דארון גיבסון לא הייתי מביא להפועל פתח תקוה.
    שחקן של כלום ושום דבר, אעלק יודע לבעוט מרחוק. גול 1 (אז מה אם לפעמים הם יפים?) מתוך 40 ניסיונות זה טוב? וגם אם מישהו היה מצליח לשכנע אותו אחרת בנושא הזה, בלאו הכי אין לגיבסון שום דבר להציע חוץ מבעיטות. לא מיקום בהגנה, לא מסירות מטורפות, לא מלחמה יוצאת דופן. אני רק חושב על כניסה שלו למשחק בפיגור 1-0 מול ברצלונה... השם ירחם.

הם צריכים להתלונן עליו בחברה להגנת הטבע של מנצ'סטר עם כל הציפורים שהוא הרג.
    צריך למצוא איזה פראייר שישלם עליו יותר משני מיליון ליש"ט ולמכור אותו בלי למצמץ.

לעניות דעתי, אם כפיל של גיבסון היה יוצא מהאקדמיה של בולטון או ניוקאסל או מי שזאת לא תהיה הוא היה מדשדש בצ'מפיונשיפ.

מעניין אם במקרה של שחקן כמוהו המחיר שלו יהיה גבוה יחסית רק כי הוא יוצא האקדמיה של יונייטד. אני משער שכן. פראיירים תמיד יש.

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/11
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה נראה לכם מקרי שכתבתי סנדרלנד עוד לפני שפורסם בסקיי שהם רוצים את בראון,גיבסון ואושה? תמיד הם יקפצו על כל מה שיוצא לכם מהמועדון. אני עדיין לא מבין איך מכל כך הרבה אפסים הוצאתם מיליונים של פאונדים. כל מיני היגנבוטמים וכאלה.
    בכל מקרה, אני חושב שאושה יהיה רכש טוב עבורם, יכול להיות לו אימפקט דומה לזה שהיה לפיל נוויל באברטון לדעתי.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לבקר תמיד קל, אבל אם מסתכלים על התמונה הגדולה, אחלה רכש של ברוס.
    ב12 מיליון פאונד הוא קנה לעצמו 2 מגינים עם משחק הגנה מצוין שפתחו (כל אחד בזמנו) בהרכב הראשון שלנו בשלוש השנים האחרונות. וקשר שאולי לא מספיק טוב ליוניטד אבל יכול להתפתח לאחלה שחקן לקבוצה כמו סנדרלנד.
    אושה אולי מוגבל התקפית אבל טוב הגנתית. אני מאוד מקווה שהשמועה אינה נכונה כי אני חושב שפביו ורפאל עדיין לא בשלים הגנתית ותמיד טוב שיש אחד כמו אושה בקבוצה.
    בראון נכנס לסיטואציה מוזרה עם פרגוסון והיה ברור שהוא יעזוב בקיץ.
    וגיבסון? לא מספיק טוב אולי למנצ'סטר יוניטד אבל יכול להתאים לקבוצה עם השאיפות של סנדרלנד. בעיטה טובה, הוכיח שהוא גם יודע למסור, לדעתי במקום עם פחות לחץ הוא יכול להצליח.

12 מיליון פאונד בסכומים של היום זה בכלל לא הרבה כסף, ולמרות שיש בעיסקה סיכון גם יכול להיות שברוס יוצא מהעיסקה עם שלושה שחקנים שישדרגו את סנדרלנד (בקשר לבראון ואושה זה כמעט ודאי לאור מה שיש לסנרלנד היום).