מנצ'סטר יונייטד 2010/2011-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/10.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

תכלס, אני חושב שבראון נכנס לסיטואציה בעייתית עם עצמו. אחרי שהיה שחקן הרכב ב-2007/08 הוא איבד את כל העונה הבאה לפציעות, אושיי התקדם לפניו, רפאל פרץ, אוואנס חזר מהשאלה והתקדם, ומה נשאר לבראון? מה גם שכשהוא כן שיחק הוא אף פעם לא נראה כמו אז. כמובן שזה קשה כשאתה לא משחק, אבל אלה החיים במועדון כזה והוא יודע את זה היטב, מן הסתם בגלל זה לא ביקש לעזוב או משהו. אתה צריך לנצל את ההזדמנויות שלך כשאתה מקבל אותן. הוא לא באמת עשה את זה.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובדיוק מהסיבה שבראון נפל כל כך למטה בהיררכיית שחקני ההגנה שלכם אין סיבה שסנדרלנד תשבור את הבנק עבורו. איך לעזאזל אפשר להגיע ל12 מ' פאונד מ3 השחקנים האלה?
    לגיבסון ובראון אין שום עתיד אצלכם, הקבוצות יודעות שאתן תרצו למכור אותם ולכן המו"מ צריך להראות בהתאם, זה לא צריך להיגמר ביותר מ4 מ' פאונד עבור שניהם. אושה שחקן סביר וכבר רשמתי עליו, אין לי בעייה שהוא לבד יעלה 4. איך מכל זה יצא 12? כמו שבד"כ יוצא עם עסקאות מכירה שלכם, מחירים יפים מאוד רק כי הם יצאו מהידיים של גאון הכדורגל אלכס פרגוסון.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא משנה מה כולם יגידו על גיבסון, פרגוסון מעולם לא נתן אפילו רמז שהוא לא בונה עליו. בראון שני מיליון, גיבסון ארבעה, אושיי שישה. מחירים ראויים, לא נמוכים וגם לא מופרזים. יש לא מעט אוהדים של יונייטד שאומרים שזה מעט מדי. אני ממש לא חושב כך, אבל זה גם לא יותר מדי.

ואני בכלל מקווה שאושיי יישאר.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

המחיר יכל היה להיות גבוה יותר אם היינו מוכרים כל אחד בנפרד. אבל, אז גם היה את הסיכוי שלא נמצא קונה לכולם וחלקם ישארו למרות שנראה שהם כבר לא נספרים על ידי פרגוסון.

בקשר לגיבסון ובראון, הכתובת הייתה על הקיר ודיברתי על זה בימים האחרונים. בקשר לאושה? מאוד מפתיע. שחקן בית, זכה להרבה מאוד דקות השנה, גם שיפר העונה את מעמדו (לטעמי גם את היכולת), אחד שיכול לשחק בכל העמדות בהגנה ויש לו את הניסיון הדרוש בניגוד לפביו ורפאל.
    אם אני מנסה להיכנס לנעלי פרגי, אחרי שראה שגם פביו מסוגל לשחק באגף ימין ולאור העובדה שאברה הוא באנקר בשמאל, רפאל ישחק בימין, אברה בשמאל ופביו יחליף את מי מהם שיצטרך חילוף. יתכן גם שיגיע מגן נוסף הקיץ.

באופן אישי, מחכה לשמוע את ההודעה הרשמית. לפחות בנוגע לג'וני, מצער שהוא עוזב, למרות האפרוריות שלו, אחד מהשחקנים האהובים עלי בקבוצה בגלל הפייטריות שבו.

http://img638.imageshack.us/img638/7964/mugarynevilletestimonia.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/6/11
  5. Igi Member

הגיע הזמן "לחדש את המלאי"... ג'ונס מקסימום יכול להיות מאולתר כמגן כמו אושיי שבאמת היחיד שיורגש שחסר בעמדה שלו.

6. WellNeverDie Member

אם זה באמת נכון, נשארו לנו את רפאל ופאביו כמגנים ימניים שגם סמולינג כאופציה שכבר נוסתה, ובמקרה הכי גרוע - פלצ'ר.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי יום של לא מעט שמועות והעברות, קחו רגע של הפסקה ותצפו בזה -
    http://www.youtube.com/watch?v=pxKmx8aoc6U...ture=grec_index

ובזה -
    http://www.youtube.com/watch?v=IcOujukDqZ0
    מדהים לראות איך בקליפ לא משנה מי ממול, ארסנל, צ'לסי, מילאן בסן סירו, הוא עדיין מוסר באותה מהירות, באותה יעילות, באותה איכות, המוסר הטוב שראיתי.

ולקינוח, 10 הגולים הגדולים שלו -
    http://www.youtube.com/watch?v=rx_oM60tkv0&feature=related
    איזה טכניקה בבעיטה, מדהים.

ק עכשיו אני מתחיל להפנים, זה לא יהיה אותו הדבר בלעדיו, המוסר הטוב ביותר שראיתי.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Richard__Buxton BBC Radio Lancashire claim that #Rovers defender Phil Jones has failed #MUFC medical #BRFC
    JamieDalton82 So, BBC Radio Lancs are apparently reporting that Phil Jones has failed his medical at Manchester United. Whoa!

המממ?...

If you fail a medical that Owen Hargreaves once passed then you must be clinically dead
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

OliverKayTimes For those asking re Phil Jones #MUFC deal, he's just arrived at England U21 camp and he's in high spirits. "Rumour" appears to be rubbish
    לא ברור כרגע האם הוא נכשל בבדיקות או לא...

נערך לאחרונה ב: ‏9/6/11
  9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הכבוד שיש לי לטוויטריאדה, צריך יותר ממישהו ששמע משהו ברדיו (ואף אחד אחר לא שמע, מסתבר) כדי שתהיה סיבה לחשוב ששחקן נכשל בבדיקה רפואית.

10. WellNeverDie Member

גרמתי לי ללכת לישון שוב בתסכול כשאני חושב על כך שהוא לא ישחק איתנו יותר. מצד שני, הוא יהיה לצידו של הסר אז נאמין שיהיה טוב.

11. Gass12 Member

אז מה? נהיית לי מנהל רכש.או שמאי מקרקעין מתוסכל שחושב שיכול להפוך לשמאי כדורגלנים?
    בעולם הכדורגל המטורף שבו זורקים עשרות מליונים על בלון מנופח או עשרות על בלוני נסוי.
    ואני יכול להביא לך דוגמאות רבות לרכש מוכח שהפך לפלופ.לשלם בממוצע 4 מליון /פר שחקן
    זה כלום כסף.ממש כלום כסף. יש דבר שאתה לעולם לא תלמד להבין.הם עם שנים של ותק אצל פרגי.על זה ברוס משלם את הכסף..ברוס עצמו כאחד שמעריץ את האדמה שעליה דורך פרגי ובצדק רב(מנסיון אישי של שנים).
    יודע ומבין שהשלושה היו שחקנים לגיטימים כל אחד בתקופתו.גילו מחוייבות רבה יש להם הרבה יותר ממסור ומקצועה בבית המלאכה...נפלטו מהמערכת כי פרגי החליט על נקיון אורוות והחלפת דור בקבוצה לאור הפרישה
    של הותיקים ולאור הגדרת המשימות מחדש כי רעב כזה יש למעטים...שלא לדבר על המון מקרים של זנב לאריות שהפכו עם הנסיבות הנכונות לראשים לשועלים.

12. פול סקולס Member

אני מסכים עם האוהד של ליברפול; בראון וגיבסון לא שווים את הכסף שאומרים שנקבל בעבורם.

אבל, כשחושבים על זה, אתה משלם היום איזה מיליון ליש"ט על פוטנציאל מהליגה הצרפתית (לא כמו המקרה של גבריאל אוברטן. אני מתכוון, קבוצה קטנה באנגליה שקונה מקבוצה קטנה מצרפת לצורך העניין).

ואז, אם מסתכלים על זה ככה, אולי שחקן שבכל זאת יש לו עבר יפה במנ. יונייטד שווה קצת יותר מזה. אם נוסיף לזה את ההערצה של ברוס כלפי פרגי שאתם מדברים עליה- הרי שזה לא עד כדי כך מופרך.

על גיבסון אני חושב שכבר שיברתי מספיק. הוא שווה ערך לדקל קינן או משהו כזה.

13. Gass12 Member

אתה מבין שבסופו של דבר אמרת דבר והיפוכו. חוץ מזה שטענת שאתה מסכים איתו. חזרת מילה במילה על הטיעונים שלי.משמע?
    אני אומר לך בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים. ישנן קבוצות רבות שיכולות לחיות על הזבל שאנחנו זורקים.
    מאידך עם כמה שאני לא אוהב את גיבסון הוא שחקן נבחרת ארצו.
    כנ"ל היה ווס בראון.
    על מכירת ג'ון אושיי אני מאוד מבואס.כלבויניק.מחוייב במלוא נשמתו למשחק ולקבוצה...

14. Eric Cantona Member

אם הם שווים את הכסף או שלא, זה זמן יגיד. מה שפרגי יכול להוציא משחקים דרך הדרכה שלהם ועיצוב המשחק שלהם, אני לא צריך לספר לאף אחד כאן. גם הכסף שעבורם נשלם הוא חלק מכללי המשחק לצערי, כי יודעים שיש לנו בקופה מה להוציא ולכן אנחנו נשלם יותר. אם לא נשלם, עוד נשאר עם הזין ביד ופרגי לא יתן לזה לקרות.

15. דניאלושקה Member

פיל ג'ונס מיועד להיות בלם או קשר אחורי?