מנצ'סטר יונייטד 2010/2011-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/10.

1. Gass12 Member

מה לא תלוי בו?ואם הוא מעדיף באופן ברור את אחת מהשתיים? למעשה הוא מקבל סוג של הרשאה ללכת לסגור את התנאים הכספיים שלו עם הקבוצה המיועדת.הוא לא יכול לומר לא הסתדרנו על המשכורת?
    הרי השכר הוא החלק הכי חשוב מבחינתו. מה זה מעניין לו את הקצה. כמה שילמו עליו?

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Gass12
    אם השחקן נחוש לעבור למנ יו, הוא לא יסכן את ההעברה שלו רק כדי שבלקבורן תרוויח עוד כסף. מבחינת מנ יו, אין שום סיבה שהעסקה הזאת תחרוג מעבר ל16 מ' פאונד במידה ולשחקן יש סעיף שחרור בגובה הזה.
    הדיון פה הוא האם יש סעיף שחרור או לא, אם יש אז הוא יעבור ובגובה סעיף השחרור, אני לא יודע למה זה מתעכב, אולי הבעלים של בלקבורן לא מבינים איך הדברים האלה עובדים והם חושבים שיש להם קייס, אולי אין לו סעיף שחרור, אין לי מושג, נחכה ונראה.

3. Gass12 Member

העיקר שהסכמנו על משהו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

4. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהנחה שיש סעיף שחרור אמיתי של 16 מ' פאונד כל הצעה על סך 16 מ' פאונד מתקבלת אוטומטית והשחקן מקבל אישור לדבר עם המועדון.
    מה קורה אם מציעים 19? כלום לא קורה, המועדון שמציע 19 פראייר, מועדון אחר (כמו יונייטד) יכול ולשים את ה16 ולדבר עם השחקן בדיוק כמו המועדון ששם את ה19. פה זה כבר תלוי בשחקן לאן הוא רוצה ללכת.

זה לא כזה מסובך, אבל כנראה שהסעיף של ג'ונס הוא קצת יותר מורכב מסעיף שחרור רגיל אם בלקבורן מרגישה שיש לה קייס לבקש יותר כסף.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני זורק פה חץ באפילה, שזה בערך מה שהדיילי מייל עושים על בסיס יומי, אבל אולי יש שם סעיף שאם יותר מקבוצה אחת הפעילה את סעיף השחרור אז יש להם את הזכות לקבל את ההצעה הגבוהה יותר. נחכה ונראה.

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לדעת מה קורה עם הסיפור של ג'ונס. בטיימס, אגב, נכתב שאפילו גורמים באיווד פארק לא יודעים מה הבעלים שלהם רוצים מהעניין ומה הם מנסים להשיג. זה בוודאי סעיף סטנדרטי. נראה.

לפי דיווחים, בבה בדרך להשאלה בבשיקטאש. יש גם טענה לסעיף רכישה בסכום של 2.5 מיליון יורו בסוף העונה הבאה. אם זה באמת נכון כולל סעיף הרכישה, זה די הודאה בכך שנפלנו איתו. אלא אם כמובן מדובר בסעיף שמאפשר לדבר איתו אבל לא לקנות אותו. הם נהיים פופולריים!

8. Gass12 Member

Legend Paul Scholes will play a testimonial against New York Cosmos on August 5. "This is going to be a big night for me and my family. I have spent my whole footballing life at Manchester United, so this will be an emotional farewell."
    מהפייס שלנו.
    אופסס..עכשיו ראיתי שהעלית קישור דומה קאריק.

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/11
  9. Gass12 Member

אמיר אם הדיווח נכון.לגבי ההשאלה ואופציית הרכישה.אני מצפה ממך להודות שצדקתי לאורך כל הדרך.
    יותר מידי סימני שאלה.יותר מידי סירחון נדף מהעסקה הזו.מיהרת לשלול את תיאוריית הקונספירציה שהעליתי. טענת שהעסקה כשרה על פי המלצה חמה של קיירוש.מנגד? הזמן שחלף. הבדיחה עם איך שהוא שיחק בOT והזריזות להיפטר ממנו.
    מוכיחות ש"אבל הם עבדו עלי דוד"..וזה לא בושה להפסיד לסלבדור...לא יתקבלו כאן כאליבי.
    אני אחזור שוב ושוב ושוב הייתה כאן קומבינה של הבעלים.לגלגל כסף לכיס.באותה התקופה הם היו על הפנים
    וזקוקים באופן נואש למזומנים.הכסף יצא מקופת הקבוצה עשה נסיעה לפורטוגל וחזר מכובס.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שכתבתי במקום אחר, גאס, אני לא פוסל את האפשרות שהיה פה תרגיל, אבל להתחיל לגלגל את זה לבעלים זה לסמן מטרה מראש. העובדה שאנחנו לא אוהבים אותם וחושבים שהם עלוקות לא הופכת אותם לאשמים בכל דבר לא טוב שקורה. יש מעל מאה מיליון בבנק. אם הם היו צריכים כסף באוגוסט, הם היו מוציאים וזה לא שהדבר היה מתפרסם לפני נתוני סוף השנה, אז הם היו נבלעים במיליון מספרים ואף אחד לא היה חושב על כך פעמיים. אתה לא בכיוון, עזוב. אפשר לתהות לגבי חורחה מנדס, קירוש. הגלייזרים? זה הזוי.

11. Gass12 Member

אני אנסה להסביר לך למה הם בעמדת החשוד המיידי.
    קיירוש קיבל עמלה (זה פורסם אני חושב משהו בסדר גודל של 1 מליון).
    נראה לך שבמחיר של מליון הוא יפיל בפח את פרגי ואת הבעלים? הוא ישרף לנצח.האמינות שלו תהיה בתחת.
    מה שמביא אותי אל הצוות שלנו הסקאוטינג -ועד פרגי..כולם נותרו על כנם לאחר הקומבינה.זה מטהר אותם פחות או יותר.
    פרגי? בהנחה שטיהרתי באופן חלקי את קיירוש.לא עולה בדעתי שהוא עבד על פרגי והעולם לא נפל.
    לפיכך זה מותיר לי אופציה אחת והיא...ההוראה באה מלמעלה.קשר של שתיקה בין קיירוש לבעלים.
    ...
    הקופה שלכאורה הייתה מלאה פה אתה טועה.הכסף אכן שם אבל לא יכלו להוציא אותו לכיסם הפרטי.שכן כל ההוצאות שלהם מכוסות גם כך דרך החברה.
    לדעתי אתה תמים מידי.בעולם הזה יש יותר רמאים מכשרים.כל החצים מצביעים עליהם.
    ...
    אפילו מה שהם עושים היום זה תרגיל מבריק.אם קראת את הניתוח הכלכלי שעשיתי בפורום השני.
    שים לב...הם רכשו את הקבוצה עם 20 אחוז הון בעלים.כל יתר המימון בא מכיס הקבוצה בתרגיל שהפיל עלינו את ההלוואות.איפה זה מעמיד אותם מבחינת היושרה? (תחשוב על זה)..

ועכשיו לעתיד..הם חיסלו את ההלוואות שישבו על הקבוצה ב500 מליון פאונד שהומרו לאג"חים.בריבית של 45 מליון שנתי. את הריבית אנחנו משלמים והקרן תישאר כמות שהיא עד ל2017.את הריבית הקבוצה משלמת כאמור.

בשנת 2017 שווי הקבוצה למכירה יעמוד על (לפחות)כ2.5 מיליארד..יחסלו חצי מיליאד וישארו עם שני מיליארד נטו
    בקיזוז 200 אלף העלות הראשונית הם נשארו עם מיליאד ושמונה מאות אלף ו13 שנים של עבודה בעיניים עם כל ההוצאות כלולות עלינו כולל הפינוקים הכי הכי.
    אז מי בכיוון כרגע? אני או אתה.
    די חלאס אתה תמים. צא מהסרט!
    *** לזכותי יאמר שאני טענתי מהיום הראשון שזה תרגיל.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שהגלייזרים עושים בכל הנוגע לעסקת רכישת המועדון ומכירתו העתידית זה דבר אחד, ויכול להיות שאתה צודק בעניין הזה. אבל לכל תיאוריית הקונספירציה על בבה אין שמץ של ביסוס. סתם השערות פרועות. אני לא זה שחי בסרט. אתה זה שהמצאת משהו בלי ביסוס והולך איתו עד הסוף. אם זה מה שרץ לך בראש, תהנה. רציונל לא יעבוד כאן.

אגב, איך אתה יודע שכל צוות הסקאוטינג נשאר על מקומו? אתה בכלל יודע לציין שמות של שלושה סקאוטים? אתה לא יודע דבר, גם אני לא יודע את הדברים האלה, אבל לפחות אני לא מפריח האשמות באוויר. ולא ידוע לי דבר על "עמלה" שקיבל קיירוש.

13. Gass12 Member

אמיר.שאלה לי אליך.האם גנבו לנו את הקבוצה בתרגיל מסריח (אבל כשר לדאבוני)..ואנחנו פראיירים שמשלמים על הרכישה? ברור שהתשובה היא כן! יודע בכמה עקצו אותנו? עם הריביות ששולמו עד היום
    כמיליארד פאונדים(זה כולל ה500 באגח"ים) לא כולל עוד 6X45 מליון ריביות עד לפירעון.סה"כ עקיצה של כמיליארד שלוש מאות אלף.נראה לך שמי שגנב-גונב-יגנוב ממך מול הפרצוף ידפוק לך חשבון כשהוא צריך דמי כיס קטנים של 7-8 מליון? והכל חוקי!..תחשוב על זה..

למיטב זכרוני קראתי בזמנו שקיירוש קיבל עמלה של 15 אחוז.אתה לא מצפה שיהיה לי את המסמך?
    אני סה"כ אוהד קטן מישראל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוהדים רבים של יונייטד עוקבים אחרי כל מה שהגלייזרים עושים בפינצטה, כאלה בעלי ידע בראיית חשבון גם בודקים את כל הדוח"ות שלנו מדי כמה חודשים. שמעתי דברים שונים על כל הסיפור של בבה, ביניהם טענות שהלכנו לפי הסוכן חורחה מנדש גם כדי לחזק את היחסים איתו כי הוא הפך לחזק מאוד (ובין השאר עומד לספק לנו בחור בשם דה חאה, זה עוד ישתלם...). הרעיון שהגלייזרים עשו איזו עסקה סיבובית בשביל כסף כיס לא נשמע עד כה, חוץ מפיך.

אני יודע בדיוק מה הגלייזרים עשו כדי לרכוש את יונייטד. לא אגיד אפילו שזה מסריח. אם לא היינו מועדון כדורגל בעל אוהדים רבים ומודאגים, אלא באמת עוד חברה רגילה, אני חושב שזה היה אפילו סטנדרטי. אתה קונה חברה בעזרת הלוואה, ומהרווחים שלה משלם אותה ואת הריבית. הגיוני לחלוטין. יוצא שאנחנו מועדון כדורגל, אוהדים שמביאים את אותן הכנסות, ולכן קשה לנו יותר לקבל את זה. מה לעשות, הבאנו את זה על עצמנו ביום שהפכנו שנכנסנו לבורסה. כן, הפכנו לחברה ציבורית. וקיבלנו יחס של חברה ציבורית.

וכן, נראה לי שלגלייזרים יש דברים טובים יותר לעשות בחיים מאשר שטיקים על סכומים פעוטים כל כך - וגם אופציות כלכליות, למרות כל מה שאומרים. שלושה חודשים אחרי עניין בבה, הם חיסלו את חובות ה-PIK. איך, אנחנו לא יודעים, אולי דרך הלוואה נוספת, אבל מדובר במאתיים ומשהו מיליון שפתאום היו להם. אז אתה מדבר איתי על שבעה? בחייאת.

15. Gass12 Member

אמיר? המליונרים האלו שאתה מנסה לעשות להם דמוניזציה נאלצו למכור את האחוזה בפאלם ביץ' בפלורידה בגרושים 24 מליון דולר. בינואר 2010 איך זה מתיישב עם מה שאמרת?