מנצ'סטר יונייטד 2010/2011-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/10.

1. Mellow29 Kopite

יש הבדל בין לאהוב את המועדון, קרי האוהדים, השחקנים, ההיסטוריה, האיצטדיון ושות', לבין העבודה היומיומית במועדון. בסה"כ הבוס שלו לא היה הקהל האוהב אלא בניטז, שלא כ"כ החזיק ממנו, וניסה להחליף אותו בבארי, ובתנאים כאלה באמת קשה לצפות ממנו להישאר. אני לא חושב שחייבת להיות סתירה בין אהבה כלפי המועדון לגבי חוסר רצון להישאר בו. ע"ע תיירי הנרי, למשל.

אחרי שכבר הונחה הצעה מריאל מדריד ברור שהוא היה עוזב, אבל מה דעתך ההרגשה של בנאדם שאוהב (או לא אוהב, תחליט לבד) את המועדון אבל המנג'ר מנסה להחליף אותו והוא נשאר רק בתור ברירת מחדל. אח"כ אתה מצפה ממנו שישאר לעוד עונה של עבודה יומיומית עם מישהו שרואה בו רק כברירת מחדל רק מתוך אהבה לליברפול?

ואם אתה רוצה להמשיך את הדיון על כך, דיון לא כ"כ מעניין בעייני, בוא נעבור לנושא של ליברפול.

2. Eric Cantona Member

בסופו של דבר בשביל כסף וכן גם קצת יוקרה כמעט כולם עוברים קבוצות. אם יש לו עוד סיכוי בקריירה לקחת אליפויות תחת אלכס פרגסון, אל תפסלו שהוא לא יקח את ההזדמנות בשתי ידיים. שחקנים ששיחקו באנגליה מתגעגעים בסופו של דבר לפרמיירליג. אף פעם אל תגידו אף פעם.

נערך לאחרונה ב: ‏21/6/11
  3. Strawberry Fields Member

DarrenCanalPlus Darren Tulett
    Hearing #mufc agreed a fee with #PSG for Berbatov. Doesn't mean deal is near. But shows both clubs' intentions.

4. ARSI Member

בדיחה טובה. מלך שערי הפריימירליג וגאון כדורגל יעבור ממנ. יונייטד לפ.ס.ז'.

5. Strawberry Fields Member

PSG נרכשה ע"י קבוצת משקיעים מקאטר. היא המנ' סיטי של צרפת עכשיו.
    הוא יעבור אם ביונייטד יחליטו שרוצים להחזיר חלק מהסכום ששילמו עליו ושזה הזמן להיפרד.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי מושג אם הדיווח הזה נכון או לא, אבל רק שתדע שפסז' נרכשה ע"י רוכשים די עשירים שכבר הביאו כמה שחקנים לקבוצה שממילא הייתה בצמרת בשנה שעברה. הם גם לקחו את לאונרדו מאינטר שיהיה דיירקטור אוף פוטבול. הם הולכים לרוץ חזק שנה הבאה.

7. Eric Cantona Member

פרגסון לא יקצר את הסגל שגם ככה קוצר בשל פרישות. מדובר בשחקן שאפשר עוד לבנות על דקות משחק מכובדות ממנו. עם כל הכסף של כל מיני קבוצות, אם פרגי מחליט להשאיר אותו אז הוא נשאר. כמה מילים לכיוונים שונים והוא מתיישר. זה לא שפ.ס.ג' מקום יותר מפואר מיונייטד לשחק בו או משהו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/6/11
  8. Ian Wright Member

ברור שלא אבל שם הוא יקבל הרבה יותר דקות. אל תתפלא אם הוא יימכר בקיץ הקרוב ודני וולבק ייקבל את המפתחות מפרגוסון ברוטציה.

9. Eric Cantona Member

זה גם יותר דקות וגם יותר כסף, אני מודע לזה. בכל מקרה לצד פרגי עומדים גם יתרונות: קודם כל הוא יכול פשוט לא לשחרר, הוא תחת חוזה, ועל הדרך כמובן גם במילים יפות ולתת לו להרגיש שהוא עשה את הבחירה הנכונה וזה לא נכפה עליו. הדבר השני הוא שהשחקן יודע שמדובר במקום הרבה יותר נוצץ לשחק בו אחרי הכל, וללכת להולנד זה להתחיל לסיים את הקריירה במובן מסויים. לפחות הקריירה בצמרת הגבוה של הכדורגל. לדעתי 90% תלוי בכמה פרגי באמת רוצה אותו, כך ייחרץ גורלו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/6/11
  10. Ian Wright Member

צרפת כמובן.

האמת שדמיטאר ברבאטוב כבר הראה רצון להישאר בקבוצה גם בעונה הבאה. מכיוון שמייקל אואן חתם לעונה נוספת בקבוצה, השאלה המתבקשת היא אם דמיטאר ברבאטוב עקב כך בדרך החוצה או שדני וולבק יושאל לעונה נוספת?

11. Eric Cantona Member

טעות שלי, צרפת כמובן. התשובה לשאלה שלך שוחה שחיית בטן בראש של פרגי. אם נשאלה דעתי, אז דמטרי ממשיך עוד עונה לפחות (אם לא יותר).

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שכשאתה משאיר את הסקורר המוביל שלך בליגה מחוץ לסגל בכלל בגמר ליגת האלופות לטובת חלוץ שכבש 2-3 שערים כל העונה ושיחק הרבה פחות ממנו, זה מצביע על חוסר אמון גדול מאוד. כזה שבהחלט יכול להוביל לפרידה ממנו, אלא אם מבחינת פרגי זה פשוט היה עניין של רגע - באותו רגע, באותה תקופה הוא ראה באואן אמין יותר במקרה שנצטרך שער, זה לא אומר שזה יהיה כך לאורך זמן.

כך שמכירה של ברבאטוב נראית לי כמו עניין ריאלי מאוד. העניין הוא גם התזמון והאופציות האחרות. האם בקיץ שמוביל לכמה שינויים משמעותיים, אנחנו רוצים להתעסק גם בהתקפה? מכירה של ברבאטוב באופן הגיוני כן צריכה להביא לרכש. לקדם את וולבק זה מצוין, אבל אני לא משוכנע שלהישאר לצד רוני עם צ'יצ'ה (עונה שנייה, בטח יקבל מנוחה אחרי גביע הזהב וכו'), וולבק, אואן והפציעות ואולי מאקדה שבכלל צריך שוב לצאת להשאלה זה לא מסוכן מדי. צריך עוד ראש מנוסה, ואני לא יודע אם יש לנו אפשרות להביא במקום ברבא חלוץ במחיר טוב שגם יהיה מוכן לשבת על הספסל.

נערך לאחרונה ב: ‏22/6/11
  13. Gass12 Member

למה להשעות? בסה"כ נסע לאיטליה :)

אני די חושב כמוך בעניינו של ברבה.להערכתי פרגי אכן הביע סוג של אי אמון
    מה שלא ברור לי זה למה? ז"א פרגי בסה"כ ידוע כג'נטלמן,אנושי ותומך.
    על פניו זה לא נראה כצעד חד צדדי כעונש או משהו כזה. זה יותר נראה כמו שהוא ישב עם ברבה והסביר לו למה הוא נוקט בצעד כזה או אחר. ניאלץ להמתין.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

תוקן!

אני לא חושב שהיה בכך עניין של עונש. פרגי החליט שהוא הולך עם חלוץ אחד על הספסל, ובחר באואן. לטעמי, בצדק מוחלט. אם אתה מכניס חלוץ מחליף אתה צריך שער, אם אתה צריך שער, בהתחשב בסיום העונה של ברבא ובמשחק האחרון נגד בלקפול, בו הוא החמיץ בלי הכרה בעוד אואן כבש ממצב אחד, זו היתה החלטה די קלה.

פרגי אנושי, אבל פרגי גם חסר רחמים כשצריך לקבל החלטה בשביל הקבוצה, וזו היתה החלטה כזו. ועדיין, כשמנג'ר מגיע להחלטה כזו, זה אומר משהו.

15. Eric Cantona Member