מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Wazza Member

קיבלנו בסופו של דבר גולים שהגיעו לנו.. לא משנה באיזה דרך, בסופו של דבר היה צריך להכנס ונכנס. ואני לא חושב שיש סיכוי שנעבור אותם.

2. yonmu Member

אז זהו, שאין לכם בסגל שחקני קישור שיכולים לתת את הטון במרכז השדה.
    קלברלי אולי פוטנציאל גדול, אבל כרגע הוא עדין ילד. סקולס כבר אחרי הקרירה. אנדרסון עדין לא מצא את עצמו. פלטשר עם בעיות בריאותיות. ג'ונס לא סגור על העמדה שלו. קאריק הקשר היחיד שיש לכם, וגם הוא לא שייך לרמות הגבוהות באמת (אלונסו, אסיין, פברגאס, צ'אבי, סניידר).

3. פול סקולס Member

אני מניח שהיינו יכולים להתמודד איתם עם שלושה בקישור. קאריק - סקולס - אנדרסון/גיגס.

זהו פחות או יותר.

לא יודע למה האסימון הזה נופל לי רק עכשיו,
    אל כשאני מסתכל על כל העונה האירופית שלנו, יש משהו שהוא לא United-Oriented בעונה הזאת מבחינתנו.
    עולים בי לפעמים רגשות שאני מזהה באוהדים של ארסנל וצ'לסי בפורום, בהקשר של איך הקבוצה שלהם מנוהלת.

אני לא כ'כ יודע להסביר.. דברים פשוט... מוזרים.
    אין ספק, אנחנו לא מספיק טובים השנה, אבל חסר לי משהו. זה לא רק זה.

4. Andrei Kanchelskis Member

זה יישמע מוגזם,זה יישמע נסחף,זה יישמע מטורף לפחות כרגע אבל אני מתחיל להעלות בראשי דיעה שאלכס פרגוסון מתחיל לאט לאט לפלס את דרכו החוצה מאולד טראפוד ושבזמן שאינו רחוק תגיע לה הודעת הפרישה המדוברת.

מנצ'סטר יונייטד של השנה כשלה(ועדיין כושלת) באירופה נטו בגלל החלטות "דביליות" של הסר שבשנים בהן היה רענן וזחוח לא היה שום סיכוי שהן היו קורות, אלכס פרגוסון מתחיל לאבד את זה וגם אם נצליח בשנה או בשנתיים הקרובות לא יהיה מנוס מלהודות באמת-סופו של הסר על הקווים קרוב.

5. alexshw Member

אנדריי קנצ'לסקיס תפסיק להמציא דברים ולנתח את הסר לפי משחקי גביע הליגה.
    אחרי אתמול דווקא נהייתי יותר אופטימי לגבי האליפות.

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

hold your horses. כולה משחק רע אחד. אולי פרגוסון עשה כמה טעויות השנה באירופה, ובאופן כללי העמיד השנה קבוצה לא מרשימה במיוחד, אבל דווקא בליגה אני חושב שהוא עושה עבודת אימון אדירה. להביא קבוצה עם סגל יחסית מוגבל כמו יונייטד הנוכחית למצב של תחרות צמודה ראש בראש עם סיטי האימתנית, שהספסל שלה יכול לסיים בטופ 4 בקלות, זה הישג אדיר. ואני ממש לא אתפלא אם זה ייגמר באליפות השנה, מה שבכלל יהפוך את ההישג לענק. וכל זה תוך קידום מאסיבי של צעירים ובנייה לטווח ארוך.

בקיצור, לא רואה איזושהי הדרדרות ביכולות האימון של הסקוטי או סיבה לחשוב שסופו במועדון קרוב...

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/12
  7. Andrei Kanchelskis Member

זה לא רק גביע הליגה וזה לא רק הליגה האירופית, זו גם ליגת האלופות בה נכשלנו כתוצאה מיהירות מפגרת והחלטות תמוהות.
    גם בליגה אנחנו לרוב קבוצה בינונית לא אחת כזו ששוטפת את המגרש כמו בימים הטובים, יש פה משהו חורק ואי אפשר להתכחש לזה, העזיבה של פרגי תלוייה אך ורק בו ואין לדעת מתי היא תהיה אבל זה מתחיל להיראות כאילו היא קרובה, כאילו פרגי של עכשיו זה לא הפרגי של פעם...

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינונית ולא שוטפת אבל צוברת נקודות. ולצבור נקודות בכזה קצב עם סגל די מוגבל זה אופי גדול ועבודת אימון נדירה. תחליף את הסגלים של יונייטד ושל סיטי ופרגי היה לוקח אליפות בפער של 20 נקודות.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוהו, כמה ששמעתי את זה כבר ב-2005, כשהיינו בסיטואציה מאכזבת יותר. צא מזה.

אני מאמין שבהרכב מלא יותר היינו נראים אתמול טוב יותר. שחקנים כמו ריו וקאריק הם חלק מהשלד שלנו ובלי השלד הזה אנחנו פגיעים הרבה יותר. אבל, אני לא יכול להאשים את פרגי על בחירת ההרכב. הליגה קודמת לליגה האירופית, חד וחלק. קאריק כמעט לא יצא מההרכב בחודשים האחרונים והפציעה של וידיץ' הפכה את ריו, שבעצמו פגיע, לקריטי עבורנו. בין הבעיות של וידיץ', פלטשר, אנדרסון וקלברלי, המרכז שלנו ספג מהלומה לא קטנה העונה ואנחנו צריכים להיום זהירים בטיפול במה שכן יש לנו.

10. alexshw Member

הכוונה הייתה לליגה אירופית, כן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    או קיי אתה צודק, אבל שוב זה דברים שקרו. ב - 2005 יונייטד גם עפה.
    אחר כך הגיעו 5 עונות מוצלחות, שרק ברסה השיגה יותר בהם בצ'מפיונס.

ונגר יכול להתפאר ב - 700 עליות רצופות לנוק אאוט. הוא היה קרוב לזכות בתואר פעם אחת וב - 2003/04 יצא לוזר ענק כשהודח ברבע גמר עם הסגל הטוב באירופה באותה עונה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/12
  11. WellNeverDie Member

אני באמת לא מבין למה אתם נטפלים להרכב שעלה אתמול או לשאלה אם שיחקו בזלזול. בילבאו היו פשוט יותר טובים, אין פה הרבה מה להרחיב. זה לא היה כמו בוומבלי במאי הקודם, אבל באמת הרגשתי הבדלי רמות. יכול להיות שזה חד פעמי, אבל את זה נוכל להגיד רק אחרי הגומלין - והסיכוי שלנו להוציא מהם שם משהו הוא קלוש.

12. ShaiG Member

אני דווקא מבין למה נטפלים, אבל אתה לדעתי מסתכל על זה פשוט מהזווית הלא נכונה.
    אני רואה את זה ככה, זה לא משנה לי השם על החולצה. משנה לי האדם שבפנים, השחקן שרץ, המקצוען שלא מוותר והאינסטינקט הפרימיטיבי שמציב לך מטרות בכל שנייה ומצית לך את הרצון להשיג אותן.

אז אתמול היו שחקנים שעשו המון טעויות, או שלא הורגשו בכלל (מרפאל, שאחרי אתמול לא הייתי נותן לו לעלות גם בהרכב רביעי, או פארק או אפילו אברה ואבנס שלא היו בשיאם).
    זה מה שעושה קבוצה חלשה, יונייטד אתמול פשוט לא הייתה קבוצה, היה גיבוב של שחקנים שמחפש מה לעשות עם מה שיש לו. שאם תקביל לזה למירוץ, זה כמו שאדם צולע ינסה לנצח מרתון אדם בריא, כיוון שברגע שיש X שחקנים לא פעילים לקבוצה, הם מהווים נקודות פגיעות ונקודות חולשה, וככה נוצרו השערים שלהם אם תיזכר. (ששניים לבד היו באשמת רפאל).
    ואתמול בילבאו היו קבוצה. כל השחקנים הצטרפו, כולם באו לקבל כדור, כולם היו נחושים, כולם רצו, כולם עלו וכולם ירדו. ולכן בכל מקום היה להם יתרון מספרי עליך, כי כשרפאל ופארק לא פקטור, אז רוני וגיגס יורדים להגנה, ובהתקפות מתפרצות הרננדז לבד למעלה מנסה לעשות את הבלתי ניתן לביצוע.

ואם אתמול כולם היו רצים ורוצים, זה היה נראה אחרת לגמרי. אין מה להסתכל על זה בדרך התיאטרלית שהשדרנים והפרשנים מציגים את זה, אלא בדרך הפשוטה, הגסה והראשונית.
    ובכל משחק שנשחק ככה, נתקשה ואין לי ספק שברוב גם נפסיד. לצערי.

13. PrimeTime Member

זה נכון.
    אבל במקרה הספציפי הזה התכוונתי שחקנים כמו קאריק, סקולס, אנדרסון.
    לא דיברתי על העונה הכוללת, אלא רק על המשחק הזה, והכוונה הייתה שפארק גיגס ורפאל בקישור הם בטח לא הפיתרון להחזקה בכדור ובטח לא נגד קבוצה כמו בילבאו עם שחקני קישור מוכשרים ונמרצים.

14. Wazza Member

why always b?

#Barcelona
    #Basel
    #Benfica
    #Besiktas
    #Blackburn
    #Bilbao

15. WellNeverDie Member

בעניין רפאל אתה צודק. מתחילת העונה אני אומר שהוא זבל. הוא עושה טעויות, ואף פעם לא לומד מהם שזה תמיד גרוע. הוא ואחיו מבחינתי אותו הדבר למרות שלפאביו יש חסד על כך שהוא שיחק פחות מרפאל, ובזמן שהוא שיחק הוא היה טוב יותר (כמו בגמר ההוא בוומבלי שלדעתי הוא היה נהדר, ואפילו הציל גול מהקו). רפאל פשוט בדיחה, הוא לא לומד ובמילא לא ראיתי שנוטף מהשחקן הזה כישרון מי יודע מה, אז גם זלזול וטמטום? תוסיף לזה שיש לו רגלי זכוכית ותקבל שחקן עלוב. אושה היה עדיף עליו בכמה רמות.
    אגב, גם אוונס, שבסך הכל עונה סבירה, לא מתאים. הוא לא מתעלה על עצמו ואף פעם לא ראיתי ממנו משחק גדול או מנהיגות. בלם מחליף ולא יותר מזה.
    בעונה הבאה לא רוצה לראות אותו אפילו בסגל. אני מאמין שדחוף לנו מגן ימני ושמאלי לא פחות מאשר קשר לאמצע.