מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Wazza Member

גם בליגה אנחנו נראים לא משהו איזה תירוץ יש לזה? אנחנו מזלזלים גם בזה?

2. alexshw Member

לא הייתי מגזים. הקבוצה לקחה 6 נקודות במשחקים קשים וקריטיים. נכון שטוטנהאם שלטה בחצי הראשון, אבל את החצי השני של השדים אהבתי.
    בנוריץ' הקבוצה גילתה גם אופי. כל קבוצת צמרת תתקשה שם.

באוקטובר-נומבר הקבוצה הייתה בכושר פחות טוב.

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/12
  3. Wazza Member

אנחנו פשוט לא מספיק טובים, השחקנים אפורים וזה מה יש. אם רוצים להחזיר את ההרתעה ולהגיע להישגים יותר חייבים רכישות, כי הסגל הזה הוא זבל. חוץ מרוני ונאני כל הסגל שווה ל***. ונאני עכשיו גם נראה זוועה. טוב טיפה נסחפתי, אבל חייב קישור חדש דנדש אחרת נמשיך להראות מגעיל.

4. Eric Cantona Member

מה קרה לך? התחלת להשמע כמו זה שכבר לא כאן בגלל שהוא התנסח כך.

אנחנו לא בתקופה טובה, שוב, לצערנו. עם זאת, אנחנו הרבה יותר יציבים מאז חזרתו של סקולס לשורות ואני הרבה יותר שקט במשחקים. נכון שיש הרבה אפס אנד דאונס, יותר ממה שצריך להיות לקבוצה ששואפת לזכות בהכל, אבל הסגל הוא סגל טוב שצריך רק שיפורים קלים בהגנה (מגן וקשר אחורי). יש נטייה לראות הכל שחור אחרי משחקים רעים, אבל בוא לא נאבד את הראש. הדם חם, תרגע ונדבר עוד יומיים.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרייסט. כשראיתי את מה שכתבת על רפאל, רציתי לציין מה שאנשים כתבו בעבר על ג'וני אוואנס. ואז ראיתי שאתה חושב שהוא אפילו לא צריך להיות בסגל שלנו. לא יודע אם זה knee jerk או לא, אבל זה כל כך רחוק מהמציאות ומההיגיון... תתכונן להתאכזב.

6. ShaiG Member

קשה לי להאמין שאתה רציני בחלק השני שרשמת.
    מעבר לעובדה שרפאל לא שחקן פח, אלא פשוט מאוד מוגבל. אחרת לא היה מגיע ליונייטד בכלל, או משחק כל כך הרבה.

אוונס? אתה רציני? אחד השחקנים היותר נורמלים שהתפתחו אצלנו, אני דווקא כן חושב שיש לו מקום בסגל. לדעתי הוא נופל מג'ונס פרדיננד וידיץ' ואולי גם סמולינג, אבל לא בקאדר? לא בסגל? זה הגזמה חסרת כיוון.
    אני כן רוצה אותו בסגל, וכן רואה אותו נכנס לנעליים גדולות יותר בעתיד.
    את רפאל לעומתו, הייתי מבסוט לראות מוחלף, כי הראש שלו לא בכדורגל. לא יודע איפה הוא, במשחקים האחרונים הוא לא.

Wazza, אתה אומר שהקישור שלנו כל כך "אפור" ו"פח" (תן לי להזכיר לך שב"קישור" אתה מדבר על ולנסיה, נאני, קאריק, סקולס, אנדרסון, גיגס, פארק, יאנג).
    מי היית שם במקומם? ואל תתחיל לירות לי פה שמות לא הגיוניים, כמו מסי רונאלדו ולא הגיוניים אחרים, זה פשוט מיותר.

7. aloneli Member

?bayern

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשמישהו כמו Wazza אומר ש"חוץ מרוני ונאני כל הסגל שווה ל***" או שצריך "קישור חדש" אני יודע שאין טעם להיכנס לדיון כי הדברים הללו לא נובעים מהיגיון אלא מ-knee jerk. הסגל שלנו מלא איכות וגם בקישור יש לנו על מה לבנות (קאריק מצוין העונה, לקלברלי יש פוטנציאל), הגם שאני סבור שאנחנו זקוקים לחיזוק במרכז. אבל זה תוספת פה ושם, לא מהפכה. להזכיר לכם מה היה ההבדל בין יונייטד שמודחת בשלב הבתים ב-2005 ולא מהווה פקטור במירוץ אליפות מהרגע הראשון לאלופה בעונה הבאה? בכל הקשור לרכש, מייקל קאריק. זהו. וברור שלא הוא עשה את ההבדל לבדו. היתה איכות רבה בסגל ההוא, יש איכות רבה בסגל הזה. אולי אנחנו צריכים תוספות מסוימות, אולי יותר ניסיון לכמה שחקנים, אולי יותר מזל עם פציעות, אולי הכוונה טובה יותר מהצוות המקצועי. סביר להניח שכל הדברים הללו גם יחד. אבל הסגל הזה עוד יוביל אותנו לדברים נהדרים.

9. alexshw Member

גם וידיץ' ואברה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

10. Eric Cantona Member

לא לגמרי מדוייק. נכון שצריך שחקן למרכז ואולי גם להגנה, אבל גם יש מקומות בסגל שאנחנו הולכים להצעיר בקרוב (גיגס וסקולס). הקבוצה כן תשנה פנים בין אם נרצה ובין אם לא ונקווה שתמשיך להצליח כמו שאתה אומר. אני מאמין שהבסיס טוב כך שכאן אין לנו מחלוקות.

11. Wazza Member

זה דווקא הגיון. הקישור שיש הוא לא קישור שמסוגל להחזיק נורמאלי בכדור, ולא כזה שיכול להחזיק אותו מבלי לאבד אותו ישר. צריך קשרי אמצע, פליימייקר. המצב קשה אם רוני צריך כל הזמן לרדת לקישור ולהתחיל התקפות, לדבר כזה אני מצפה ממנו בגיל 30+, לא עכשיו. הוא צריך עשות את העבודה שלו בתור חלוץ ולא כל הזמן לרדת למטה. מה לעשות, ככה זה כשיש לך קישור מוגבל. חייבים שני מגנים, שמאלי וימני, ושתי קשרים, אחורי וקדמי. ובאמת הגיע הזמן להוציא קצת כסף על שחקנים 'קצת מוכרים'

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    "Every day I feel more at home here so I can see myself spending my whole career at United."

- David De Gea.

"Some of my team-mates were a bit sleepy at Old Trafford. We played really badly and Athletic will beat you if you make it easy for them."

- David De Gea.

והנה האוהדים המגעילים של יונייטד

Only 59,265 at Old Trafford, nearly 20,000 less than full capacity.
    Perhaps it’s a sign of the economic times and United fans would rather watch the Premier League were they might win some silverware.
    After all this season United have been, to put it mildly, disappointing in Europe, so why waste your money.

האוהדים של יונייטד נהיו אוהדי הצלחות משהו. איפה האוהדים של פעם, שהיו תמיד תומכים בקבוצה, גם כשהייתה בליגה ב'.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בין המצב הכלכלי לעליית מחירי הכרטיסים בשנים האחרונות, אני לא יכול לבוא בטענות למי שמחליט לוותר על משחק. מי מאתנו, אם היה נוסע לאנגליה, היה בוחר לעשות זאת למען משחק בליגה האירופית?

Eric Cantona, שינויים יש כל הזמן. גם בין עונת 2006/07 ל-2007/08 עשינו שינויים והבאנו ארבעה שחקנים. יהיו עוד שינויים, והתוספת למרכז השדה היא זו שאמורה לצמצם את משמעום של גיגס וסקולס, הגם שאחרי כל השנים הללו, אני כבר לא ממש בטוח שנראה אותה. הייתי משוכנע שזה בלתי נמנע בקיץ האחרון, זוה עדיין לא קרה.

13. פול סקולס Member

"האוהדים של יונייטד נהיו אוהדי הצלחות",
    כותב זה שטוען שכל הסגל שלנו שווה לתחת.

Ironic, ain't it?

14. Wazza Member

אמרתי שקצת מסחפתי עם ההודעה, אבל יש שם הרבה שחקנים שהם לא טובים מספיק.
    ואני האחרון שאתה יכול להגיד עליו אוהד הצלחות, אני פשוט אומר את האמת.

15. ShaiG Member

Wazza ידידי, אתה אולי מתכוון לאמת, אבל אתה לא מנסח אותה כראוי, כנראה.

בואו לא נכנס פה לאוהדי הצלחות לא אוהדי הצלחות, זה דיון מיותר וכולנו יודעים איפה זה ייגמר, לא חבל? :)

ולדיון -

אני לא חושב שצריך לעשות שינוי עד כדי כך דרסטי כמו שאמרתם פה, כיוון שהוא מיותר. זה דברים מהסוג שריאל מדריד עושה, ורוב הזמן גם נכשלת.
    זה שצריך לעבות את הסגל לקראת פרישה של שחקנים מבוגרים יותר, ברור מובן ומקובל.
    אבל לקחת את כל החומר הצעיר הנהדר שיש לקבוצה ולזרוק אותו תמורת זבל אחר שאתם לא יודעים איך יתפקד? לא מכיר חיה כזו, לא רוצה להכיר גם.
    ברוב הפעמים אני אעדיף שחקן נוער שנותן את הנשמה ובא למשחק מאה אחוז, מאשר שחקן חוץ שבא ומנסה לגנוב את ההצגה ויוצא טיפש (דוגמת רפאל בצד ימין, לעומת סמולינג).

תשאל כל אחד בעולם, לאו דווקא אוהד יונייטד, אם הוא חושב שכל השחקנים הצעירים שלנו חרא.
    ואני מדבר על ג'ונס, דה חאה, אוונס, סמולינג, וולבק, הרננדז, פאביו ורפאל, קלברלי, מקדה, פוגבה, פריירס או ג'ונסטון.