מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Wazza Member

"What obsesses me is sweating this shirt to death, and I will never stop running"- Chicharito

2. Eric Cantona Member

הילד כבר למד איך לדבר לאוהדים, בירכותיי. נחכה שתגיע הצעה של סיטי ואז נבחן.

3. שםמשתמש Member

מה?

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

רוצה לומר, דיבורים זה יפה וקל, אבל המבחן האמיתי הוא אם אתה עדיין עומד מאחוריהם כשמישהו זורק עליך שטרות של פאונדים מהולים בנפט ומציע לקחת אותך למועדון אחר.

לא מדובשם ולא מעוקצם. אני לא חושד בשחקנים שלי כל הזמן שיהיה להם קל לנטוש את הספינה, כמו שאני לא מתלהב מדברי נאמנות שלהם.

5. WellNeverDie Member

http://www.manutd.com/en/News-And-Features...-in-summer.aspx

נמניה מתכנן לחזור ביולי. הוא מדבר קצת על הפציעה ועל העבודה הקשה שלו לחזור לכושר וכמו כן על העובדה שהוא עובד כעת קשה יותר מאשר ששיחק ולמרות זאת יש לו יותר זמן לבלות עם משפחתו.

6. Wazza Member

שיחזור כמה שיותר מהר, אבל מצדי שלא יחזור העונה. בינתיים ההגנה מתייצבת ודה חאה מקבל בטחון עם צוות ההגנה הנוכחי, אוונס וריו. לדעתי אוונס יהיה שלד ההגנה הבא. חוץ מזה שפרגי והצוות הרפואי יחליט מתי טוב לו לחזור לשחק. פרגי אמר שהוא לא חושב שוידיץ' יחזור לשחק העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏21/3/12
  7. פול סקולס Member

יש תכנית להעביר את הקהל שבא להתארח באולד טראפורד ליציע ע"ש אלכס פרגוסון, קומה 3.

המשחק מול אסטון וילה יהיה ה trial version של העניין הזה, ואם מקבלי ההחלטות יהיו מרוצים, הסידור הזה יהפוך לקבוע החל מהעונה הבאה.

http://www.manutd.com/en/Tickets-And-Hospi...uson-stand.aspx

8. Wazza Member

תגידו, יש מפעל של ליגת אלופות לנוער עד 18 או משהו כזה לא? אנחנו לא שם?
    אני יודע שאייאקס ליברפול,סיטי, ברצלונה, אינטר, מארסיי ועוד כמה שם. לא חושב שאנחנו שם. מישהו יודע למה? ואני זוכר שיונייטד הייתה מארגנת מפעל מיוחד לנוער שדרכו גילו את צ'אבי, אנייסטה, מסי פאברגס ועוד.. הוא עדיין קיים?

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

התשובה היא שכן, יש, ושלא, אנחנו לא שם. את הסיבות והפרטים אני לא יודע.

10. Wazza Member

בחימום למשחק נגד וולבס בעיטה של רוני שברה את פרק כף היד של ילד בן 9.
    רוני: "אם שברתי לילד הזה את פרק כף היד בזמן החימום אני מתנצל. אם ההורים של הילד יצרו קשר עם המועדון אשמח לחתום לו על חולצה."
    קצת אנוכי מצדו יש לומר.

נערך לאחרונה ב: ‏22/3/12
  11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אולי זה קצת יהיר מצידו לחשוב שחתימה שלו על חולצה אמורה לשמח כל אדם, אבל אני לא רואה איפה הוא התנהג לא בסדר.

12. WellNeverDie Member

אם הילד מן הסתם אוהד יונייטד, פגישה קצרה עם רוני וחתימה יכולה לעודד. אני בטוח שהוא גם ישלם על הנזק (למרות שהביטוח כנראה מכסה). מקסימום שהילד ימכור את החולצה ויעשה קצת כסף.

ותראו לאן הגענו, דרגות חדשות של שעמום

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

זה היה במוליניו, וילדים לרוב לא נוסעים למשחקי חוץ, אז כנראה שמדובר באוהד וולבס.

14. Wazza Member

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעביר לכאן משהו מהדיון של סיטי.

מגוחך. אתה אומר לי שהוא יכול לתת לנו שירות נהדר של 15 שנה ולהיות מלך השערים שלנו בכל הזמנים - וזה לא יספיק להיות אגדה בגלל סיפור שנמשך כמה ימים (שידענו עליהם) ואולי כמה שבועות?

מישהו בכלל יודע וזוכר מה היה לפני עשרות שנים? תופתע, אבל גם אז היו שחקנים שעשו בעיות, שהעלו דרישות, ושאפילו עזבו את יונייטד בגלל ענייני כסף. זה שהסיפורים הללו נשכחו, או נשארו על אש קטנה כי היתה פחות תקשורת מבעבר, גם לא אומר שהאגדות שלנו היו טהורות. טהורות? מה היה כל כך טהור בג'ורג' בסט? הוא גורם לרוני להיראות כמו מלאך! רוי קין ממש החזיק את יונייטד בביצים עם החוזה שלו, ריו פרדיננד גם משך אותנו חודשים, וזה אחרי סיפור בדיקת הסמים וההשעייה, עליה שילמנו ביוקר. ככה בקלות נוריד שחקנים מדרגת אגדה ל"עוד שחקן טוב"?

די כבר עם הסטנדרטים המושלמים והכמעט בלתי אפשריים הללו. וויין רוני בדרכו הבטוחה להפוך לאגדה. והסיפור ההוא עם החוזה או הדרישות או מה שזה לא היה, יסתכם בפסקה קטנה בקריירה גדולה. כל השוואה לחרא שקרלוס טבס האכיל את סיטי מגוחכת.

נערך לאחרונה ב: ‏22/3/12