מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

למי שיצא לתפוס את אחד השידורים החוזרים של "עולם הפרמיירליג" השבוע, יש כתבה נחמדה עם אברה וצ'יצ'אריטו על מאחורי הקלעים של המועדון.

2. AW forever Member

כתבה נחמדה? שיעמום טוטאלי. אברה והרננדז מדברים עם איש המשק בקארינגטון (וואו, מישהו מצחצח לשחקני יונייטד את הנעליים! ועוד סקופ- פעם הנעלים של השחקנים לא היו בכזה מגוון של צבעים כמו היום!) ואז הולכים למכבסה שבה, ניחשתם נכון- מכבסים את הבגדים של השחקנים! בין אינסוף הקלישאות שהצמד ירה, אברה גם ציין שאספקה של מדים נקיים זה סימן למחוייבות של המועדון, לא פחות. אח"כ הם לקחו את הצוות לחדר כושר שבו לא ראו כלום ולא נאמר כלום ובזה הסתיימה הכתבה.

3. Wazza Member

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה שפנוי. נו, אז יש שמות ומספרים של שחקנים על הכיסא... הייתי ברד קפה פעם אחת. אין לי שמץ של מושג מה היה כתוב על הכיסא. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

5. Vanitas Member

מעניין כמה נקבות ישבו על גיגס

6. alexshw Member

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/12
  7. Selby Member

קצת מזכיר את 09\08, לא? העסק היה כבר גמור, החזרנו את היריבה לתמונה, עכשיו הם און פייר וטבז, באלוטלי, כולם יהיו באטרף ב30 לחודש. אני לוקח בחשבון הפסד בדרבי, אולי אפילו תבוסה(לא 6-1). זאת לא תבוסתנות, אני מקווה לטוב ביותר אבל מצפה לרע ביותר כך שמבחינתי אסור לנו לאבד נקודות בשאר 4 המשחקים. מחר וילה יילחמו על חייהם בניגוד לנוריץ' שכבר בים ויהיה מאוד מאוד קשה. אני מאמין שנראה אופי אבל אי אפשר לנצח את כל המשחקים רק עם אופי, נצטרך להראות גם איכות ואם לא ננצח אז אנחנו לא מספיק טובים, פשוט כך. אני מאמין שאנחנו כן מספיק טובים.

8. Wazza Member

ברור, עכשיו כל הלחץ על יונייטד ובסיטי יודעים שהקרב לאליפות לא סגור והם באים במוראל גבוה ומוטיבציה, לא יודע אם נוכל לנצח שם, אז מקווה לפחות שננצח את המשחקים עד הדרבי.

מה שבטוח יהיה סופר קשה נגדם. אנחנו טובים, זה פשוט שהם טובים יותר מאיתנו, יותר איכותיים מאיתנו. מה לעשות שביונייטד לא יכולים לנגב את החרא עם שטרות של כסף בניגוד לסיטי
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ON THIS DAY: In 1941, Jack Rowley scored 4 goals as #Man Utd beat ManCity 7-1 at Maine Road in the North Regional League.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרגי הודיע שפאביו יושאל בעונה הבאה לקבוצה אחרת כדי לצבור דקות. צעד הכרחי לדעתי, רגע לפני שהאפשרות שלו לפתח קריירה ברמות הגבוהות מתבזבזת. הבחור צריך משחקים, אנחנו פשוט לא יכולים להציע לו יותר ממשחק פה ושם (גם כשהוא כשיר). אני לא יודע מה נעשה לגבי גיבוי לעמדת המגן השמאלי - נטען שנת'ייניאן קליין מפאלאס שנקשר אלינו יכול לשחק בעמדה הזו - אבל השאלת פאביו נכונה לטובתו וגם לטובתנו לטווח ארוך.

10. alexshw Member

את אחיו בכלל הייתי מוכר. אין לשניהם מקום ביונייטד והגיע זמן שיהיה בקבוצה מגן ימני מהדרג הכי בכיר.

11. WellNeverDie Member

יפה אמרת. לא תופס מהם, הם קיבלו מספיק זמן ולא מפסיקים לעשות שטויות. אותו דבר אמרתי על אוונס בתחילת העונה אבל לעזאזל, הוא השתיק אותי. מה שגם, בעונתו הראשונה שהוא צבר משחקים - הוא מאוד הרשים. בעונה שעברה הוא ירד ביכולת, תחילת העונה גם היה חלש וההמשך טוב מאוד. אצל התאומים, בעיקר אצל רפאל, המצב ממש לא כך והגיע הזמן להגיד להם להתראות.

בכל מקרה, היום משחק גורלי בבית מול וילה שישפיע ישירות על האליפות. זה כבר קרה לנו, ואז הגיע מקאדה. זכרונות או לא, מעניין אותי מי יפתח היום (יאנג או נאני? צ'יצ'ריטו או וולבק? ג'ונס, שהופך למייקל אואן קטן בעניין הפציעות?). לא רק שצריך לנצח, צריך די להחזיר את הביטחון.
    משחק קריטי.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

צריך להפריד בין שניהם, זה שגם הם בטח מתבלבלים בינם לבין עצמם לא אומר שהם אותו שחקן. פאביו לדעתי מגן הרבה יותר טוב מרפאל, יותר יציב, בסוף העונה שעברה הוא הרוויח בצדק מקום בהרכב ועלינו איתו בכל המשחקים החשובים. בהחלט יש לו עתיד אצלנו. לגבי רפאל אני יותר בספק.

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא ראיתי שמישהו כתב פה, אבל כבר יומיים יש פרסומים על חקירה משטרתית בנוגע לעסקת ההעברה של בבה, נעלמו שלושה מיליון פאונד מהעסקה, ייתכן והיה שם משהו לא חוקי ואנחנו עשויים להיענש באמברגו העברות עד 2014 (מה שאומר שלסקולס אסור לפרוש עד גיל 40).

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...ese-police.html

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/12
  14. Selby Member

de Gea

Rafael
    Evans
    Ferdinand
    Evra

Valencia
    Carrick
    Scholes
    Young

Rooney
    Welbeck

SUBS: Amos, Jones, Cleverley, Giggs, Nani, Berbatov, Hernandez.

זה ההרכב הכי טוב, אבל יש לי הרגשה חזקה שנצטרך איזה שער ניצחון סטייל מקיידה.
    קום און יונייטד!

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/12
  15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה הציטוטים האלה של פרגוסון על בניטז? זה אמיתי?
    חסר כבוד לחלוטין ועלוב אם מדובר במשהו אמיתי.
    "You always get twists and turns, it's how you react that's important," he says. "I remember a few years ago when Liverpool beat us 4-1 at Old Trafford. That genius [Rafael] Benítez said they had planned to beat us by playing long balls behind us. Remember that? Clown."
    http://www.guardian.co.uk/football/2012/ap..._medium=twitter