תעופה בחקירה עכשיו בערוץ נשיונל גאוגרפיק על אסון מינכן. התוכנית הזאת נהדרת באופן כללי, אמור להיות ממש מעניין. הקלטתי אותה בכל מקרה.
כבר שמעתי שמועות לא מבוססות שיאיא טורה יורחק מהדרבי הקרוב, היום הסתכלתי קצת ברד קאפה ומישהו העלה שם ציטוט מהטלגראף ודיברו שם אם זה באמת הולך לקרות. יש טענה שהוא עשה איזה סימן לקהל של וולבס במהלך המשחק, משהו שעליו גם סוארז קיבל קנס והרחקה על התגרות בקהל או משהו בסגנון. The Football Association are reviewing photographic evidence which apparently shows Manchester City's midfielder Yaya Toure making an offensive gesture towards to Wolves fans. The images, taken from television pictures and later circulated on Twitter, were taken shortly before half-time, while Man City were leading Wolves 1-0. If the FA's investigation finds that Toure was gesturing directly towards the Wolves fans, City could be without one of their most important players for next week's derby, because a clear precedent has already been set this season. Liverpool's Luis Suarez was received a one game ban and a £20,000 fine for giving a hand gesture to Fulham fans after he was abused from the stands at Craven Cottage. Toure was one of three City players named in the PFA's Team of the Year last night. His absence from Monday's night's showdown would infuriate Roberto Mancini ahead of what Sir Alex Ferguson called the "biggest ever derby" of his career. It is definitely the most important derby in my time at United, Ferguson said. We need to get a result at the Etihad, there is no question about that, we need to perform. בכל מקרה, לא יודע מה הסיכויים של זה להיות נכון, אבל במידה וזה יקרה זה חתיכת חור למאנצ'יני בקישור, אין לו תחליף ליאיא טורה, בארי ודה יונג הם פשוט כמה רמות מתחת.
Manchester United manager Sir Alex Ferguson "confirms" he's scouted Eden Hazard http://sportwitness.ning.com/forum/topics/...ms-he-s-scouted
להיפרד מהם? לאט לאט. אין ספק שהם צריכים להשתפר, אבל בשביל זה צריך זמן. אני לא יודע לגבי הפוטנציאל של פאביו, אך לגבי רפאל הוא בהחלט מסוגל להשתפר. יש לו 2 בעיות עיקריות; 1. מיקום גרוע. 2. איבוד עשתונות. מאידך, קשה מאוד לעבור אותו והוא יודע להצטרף להתקפה מעולה...
הפוך. מפאביו ראיתי הרבה יותר מרפאל, בעיקר בסוף העונה שעברה. פאביו היה מעולה בשלבי הסיום ואפילו בגמר היה לו משחק לא רע בכלל שזכורות לי כמה פעולות טובות שלו, כמו למשל הצלת גול בטוח כמעט מהקו. רפאל פח כבר תקופה ארוכה, הוא מאוד מוגבל, וגם כשיש לו משחקים טובים העונה אני אומר שזה לא מספיק - ומצטער, אני לא רואה את "הפוטנציאל" שאתם מדברים עליו. אף פעם לא היה לו רצף של משחקים טובים. ולא, תפסיקו להשוות את זה למקרה אוונס שהיה זוועתי בעונה שעברה ובתחילת העונה והשתפר בצורה מדהימה והיום הוא בעדיפות על פני ריו. אוונס, בעונתו הראשונה שמילא את המקום לאורך תקופה בעקבות הפציעות - היה מעולה. ראו שיש לו משהו. אצל רפאל אף פעם לא ראיתי את זה, בטח לא נגד קבוצות גדולות.
מתי פראל כן היה טוב? הוא כבר חירבן בקריירה שלו זכיה אפשרית בצ'מפיונס. לא פחות. אין לו מקום בסגל של השדים. הוא לא מתאים בכלל לכדורגל האנגלי.
בדיוק! אוקי, השטות אז מול באיירן הייתה "שכר לימוד" אבל מאז זה קרה לו עוד כמה פעמים, הוא לא השתפר, הוא פשוט לא תורם כל כך הרבה. סמולינג למשל, הרבה יותר מועיל (גם התקפית ובטח הגנתית) וגם ג'ונס. אפילו ולנסיה תורם יותר בעמדה הזו כי הוא אחראי יותר. זה נראה ממש קטל אחרי התיקו המעצבן מול אברטון אבל זאת האמת, ואני אישית אמרתי אותה עוד ממזמן. הוא לא לרמות הגבוהות, בטח לא למנצ'סטר יונייטד, וזאת העמדה הראשונה שצריכה חיזוק - אפילו לפני הקישור האחורי. הייתי רוצה את ג'ונס יותר בתור קשר-בלם ורק אז כמגן ימני ואת סמולינג קודם בתור בלם (כי על ריו ווידיץ' אי אפשר לבנות לעונה הבאה) ולכן יש לנו בעיה חמורה באגף ימין.
רפאל לא אשם בהדחה מול באיירן יותר מאברה שעשה שטות שאפשרה לאוליץ' להבקיע את ה2-1 במינכן או מריו שהתרשל בשער של אוליץ' באולד טראפורד שקטע את המומנטום דקה אחרי ה3-0 (אם אני זוכר טוב, המון זמן לא ראיתי את זה וגם אין לי ממש רצון לעשות את זה).
בגול של אוליץ' בOT הייתה גם איזו רכות מעצבנת של קאריק אם אני זוכר נכון. לא שאני חושב שצריך להעיף אותו מהמועדון (שתו מים קרים, זה עוזר), אבל אם כבר מונים את המינוסים של רפאל, יש לו קרוסים\כדורי רוחב מזעזעים. ואל תהיו חכמולוגים ותביאו לי לינק ליוטיוב עם בישולים שלו. הוא אכן יודע להצטרף מצוין להתקפה, אבל כשנוצר מצב שהוא זה שצריך להעביר את הכדור לרחבה, זה נראה רק מעט יותר טוב מאשר ג'ון אושיי בזמנו. רפאל לפעמים נראה מצוין ולפעמים נראה מזעזע. כשאנחנו מנצחים הרקדיט תמיד יילך לרוני, ולנסיה, סקולס... וכשאנחנו מפסידים יש את אלה שתמיד יקפצו לנו מול העיניים, כמו רפאל. עוד יש לו מה ללמוד, אבל הפוטנציאל שיש בו ותצוגות העבר המעולות שהוא כבר ניפק לדעתי שוות את זה. פאביו, מנגד, חייב לקבל הרבה יותר דקות. אני מודאג מהמשחק נגד סיטי. סקולס, קאריק ומי באמצע? גיגס? ג'ונס? וראינו שקשה לסקולס לסחוב 90 דקות. בעיה.
מצטער, לא רואה את הפוטנציאל הטמון ברפאל. אף פעם הוא לא התעלה על עצמו, לא רואה את זה קורה בעתיד. בנוגע למשחק מול סיטי זה מאוד תלוי עם יאיא טורה ישחק. אם לא - סקולס וקאריק יספיקו. אם הוא ישחק בסופו של דבר, יש לנו קצת בעיה, אבל אין לנו פתרון אחר חוץ מסקולס-קאריק. אין ברירה אחרת. אולי נראה סקולס-קאריק-גיגס באמצע ורוני כחלוץ בודד, אבל אין טעם לשנות שיטה, זה לא יוביל לטוב. סקולס-קאריק, אין לנו אופציות אחרות טובות יותר. רוני פשוט יצטרך לעזור יותר, ואפילו וולבק. ---- ומזל טוב לנאני! הבחור של התארס! http://www.whosay.com/Nani/photos/162724?w...fb&code=QzU39hc לא משהו הכלה שבדרך...
אני לא יודע, אני לא מסכים עם כל האש על רפאל. אני גם בטח לא מסכים לומר שהוא אשם ישיר ב3 מהגולים, גם לו היו איחורים בסגירה, אבל בחייאת אברה לא יותר טוב ממנו הגנתית כבר שנה וחצי ומילה לא שומעים על זה, וכבר כמה פעמים קורה שפתאום ריו ואוונס נכנסים לשוק הגנתי והתצוגה היא פשוט תצוגת נפל, כשהקבוצה השניה קצת מעיזה זה נגמר כמו מול אברטון. אני חושב שפרגוסון מאמן מספיק זמן לדעת למי נגמרו הצ'אנסים ולמי לא, ופשוט תשאירו לו את רפאל ואולי הוא ישתפר ויהיה מגן מעולה, ואם הוא יחליט למכור אותו, אז נדע שזה הזמן שלו ללכת. אני בעונה שעברה רציתי כבר שיעיפו את קאריק לאלף עזאזל, והעונה הוא מה שהחזיק אותנו בקישור עד שסקולס חזר.
איך אני לעזאזל מוציא אפטר בשביל לראות את הדרבי?!?!?! הכל תלוי בידיים שלנו תיקו ומעלה לנו ואנחנו שועטים לאליפות.. סיטי מנצחת והכל מתנקז למשחק שלה נגד ניוקאסל! נקווה להשאיר את המצב בשליטה
כריסטאינו רונאלדו אמר שהדבר שהוא הכי מתגעגע אליו בקריירה ביונייטד... Wait for it. זה הפאי תפוחים בסיום האימונים. .A True Story