מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Wazza Member

ברגע שיש קבוצה שיודעת להניע כדור, שיכולה לשחק בנגיעה וכו', אנחנו בבעיה חמורה.
    להלן בילבאו אייאקס וכו'.. ושלא יזבלו את המוח שזה נובע מזלזול, זה חוסר יכולת להתמודד עם המצבים האלה, לכן חייב, פשוט חייב לקנות קשרים יצירתיים, טכניים יותר, פליימייקרים. גם בהגנה לא יזיק שיפור( מגן שמאלי וימני חדש).

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלה דברים שאף אחד מאתנו לא יכול לדעת. אבל, וצריך לומר את זה, שכשקרלוס קיירוש היה ביונייטד וליונייטד היו יותר מדי בעיות מקצועיות באמצע העשור הקודם, גם הוא לא הביא ישועה. הוא זכה לקרדיט רב ומוצדק על הנטרול של ברצלונה בשני המשחקים ב-2008, אבל לעזאזל, היינו אז הקבוצה הטובה באירופה, זה לא שהוא הביא אותנו מבינוניות לעליונות.

אני מודה, אני פשוט לא רואה מה היינו יכולים לעשות היום אחרת שבטוח היה עובד טוב יותר. הו, כן, לכל אחד יש דעה. אבל אני חושב שהמערך היום היה נכון והאיוש - גם אם לא מושלם - היה סביר. אולי קיצוני אחר במקום גיגס. ספק אם זה היה משנה המון.

3. Wazza Member

המערך של היום לא היה נכון. כישלון טקטי. החה צריך לפתוח עם וולבק ורוני מההתחלה, עם וולנסיה ויאנג/נאני.. לא להכליל את פארק בכלל כי ידעתי שהוא לא יעשה שום דבר במשחק.זה היה אמור להיות 4-4-2 סטנדרטי ואז היינו מפעילים עליהם יותר לחץ..
    הדבר היחיד שאני אזכור מהדרבי זה ההתעצבנות שלו על מנצ'יני, בחיים הוא לא הגיע לרמה הזאת, אני מתפלא עליו.

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/12
  4. WellNeverDie Member

אני לא מבין אותך.
    מערך שלא שוחק אף פעם העונה - ולא משנה כמה תעבוד עליו באימונים, זה ממש לא אותו הדבר. מנצ'סטר יונייטד נבנו העונה על רוני מתחת לחלוץ ועל משחק אגפים ולא היה את זה היום. להוציא את פארק מהקבר בדרך כלל עובד, והיום לא. פרגי טעה ובגדול כי למשל דברים בסיסיים כמו אגף שמאל שלנו, שהיה בית בושת אחד גדול.
    ניסיון נחמד אבל זה לא עבד. אני לא הייתי מנסה את זה ואין ספק שה-6-1 עוד ישב בראש אצל השחקנים. גם תחילת המשחק הייתה זוועתית ולא הצלחנו לחבר 2 מסירות ומפה כבר סיטי "השתלטה".

יאיא טורה פשוט טרף אותנו, ובלי קאריק היום זה היה עצוב מאוד גם ב23.10.

5. Eric Cantona Member

צריך לבקר את פרגסון על הקיץ ולא על המשחק הערב. היה נכון לשחק על תיקו ובמערך הזה ואפילו עם פארק בהרכב, אבל אם היה לנו קשר מרכזי אחר (רכש) אז גיגס היה על הספסל. משחקים כאלו הם כבר לא בשבילו. הוא אגדה, מלך, אבל לא בשביל 90 דקות כאלו יותר. הסגל צריך ריענון וזה לא חדש לאף אחד, עוד דיברנו על זה בקיץ. דם חדש היה מביא רעב חדש והיה פותר גם בעיות מקצועיות מן הסתם.

לא נורא, תרימו את הראש ואל תשכחו מי אתם!

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/575534_400538309986314_100000904445824_1204531_751638524_n.Xxx

6. Wazza Member

כשקבוצה באה לשחק על תיקו בד"כ היא מפסידה בסוף...

7. Eric Cantona Member

זו סיסמא ריקה. אתה לא צריך להסתכל רחוק ותראה מה קרה בסך הכל בשבוע שעבר כשצ'לסי הלכה לשחק על תיקו. צריך להגיד את הדברים כמו שהם, הסגל עייף וצריך דם חדש. לשחק הגנתי לא הורג אף אחד עם עושים את זה נכון ועם שחקנים שיש להם רגליים לרוץ. גיגס כבר לא בנוי למשחקים כאלו יותר והגיע הזמן מבחינת המלך לקבל משחק פרישה מכובד ומקום של כבוד לנצח במועדון. יש כמה מקומות נקודתיות לחזק בקיץ שהפעם פרגי לא ימנע מלחזק, אפילו אם ניקח את האליפות. הוא לא עיוור לדברים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/5/12
  8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

WellNeverDie, Wazza

למנצ'סטר יונייטד הנוכחית אין את הקישור ללכת למשחק חוץ נגד סיטי עם 4-4-2, זו התאבדות. בעצמכם כתבתם שיאיא טורה אכל אותנו, וזה היה עם שלושה שחקנים במרכז. המערך היה נכון, האיוש הוא... מה שנשאר. למען האמת, זה לא עבד כל כך רע. מה שראיתם היה מה ששווים הקשרים הללו. ומה שהשלישייה הזו ביחד מיוחדת לעשות זה להקשות על סיטי לפתח משחק ולייצר מצבים. היא לא יכולה גם לעשות את זה וגם להוציא את יונייטד קדימה. ללכת עם הראש בקיר, עם וולבק ורוני, ולקוות שאיכשהו נסתדר היה רומנטי, אבל לא ריאלי. העובדה שמה שנוסה לא הצליח לא הופך את האלטרנטיבה לנכונה.

מסכים לגבי האגפים ואמרתי את זה. לא משנה מה קורה, אנחנו ממשיכים עם גיגס במשחקים הגדולים. מוגזם, שני בני 38 זה מוגזם. יש ולנסיה, יש יאנג, אפשר היה לפתוח עם אחד מהם באגף. לא שאני חושב שזה היה משנה הרבה. לב הקבוצה, מרכז השדה, פשוט לא עובד מספיק טוב ולא מחזיק את העסק. ככה זה כמו לפתוח כל משחק גדול בעשרה שחקנים.

לא הייתי אומר שבאנו לשחק על תיקו. אבל ברור שלא באנו לשחק על ניצחון או לא כלום, וזה בסדר. אין כאן נכון או לא נכון בהרכב או בטקטיקה היום. אלה המגבלות של הקבוצה, הן נראו גם נגד טוטנהאם או נוריץ', למרות שניצחנו במשחקים האלה. הן נראו גם נגד אברטון, שבדקות מסוימות שלטה נגדנו מבלי שנצליח לעשות דבר.

9. Wazza Member

כשאני חושב על זה, מאז שאני זוכר את עצמי, לא היה ליונייטד קישור דומיננטי...
    הגיע הזמן להפוך אותו לדומיננטי וטכני יותר

10. Eric Cantona Member

תבדוק לפני 4 שנים למי היה קישור טוב יותר ותחזור אליי. בכל מקרה זו לא הנקודה, הקישור בחלקו התחלף, בחלקו הזדקן ובחלקו בירידה וצריך דם חדש. הפעם יגיע.

11. Wazza Member

וולבק עזב את המגרש עם protective boot... לא טוב...
    אין, אסור לנו לעלות 4-5-1, כל פעם שעולים במערך כזה, לא רק שאנחנו גם לא שולטים במשחק אנחנו גם מפסידים...
    "I'm sure he'll improve his squad.He's an honest person and he'll recognise there are areas of the squad he needs to strengthen." -Neville

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/12
  12. פול סקולס Member

he's an honest person...

אני מניח שהוא היה כזה גם בקיץ שעבר ובזה שלפניו.
    כביכול כל הסימנים מראים ש"הפעם בטוח נתחזק בקיץ" אבל כבר היינו בסרט הזה.

ביום שאחרי, כשמצב הרוח יותר בסדר (אחרי ה 4-1 מול ליברפול הרגשתי הרבה הרבה יותר גרוע, אפילו שההפסד אתמול כנראה עלה לנו בתואר. ובעצם, ההפסד ההוא לליברפול גם יותר כאב מהתבוסה לסיטי 1-6), עצובה לי הדרך, לא השורה התחתונה.

בנוסף לזה שהבעלים של סיטי מפוצץ בכסף, עושה רושם שהוא מתנהל נכון, עם הסתכלות על העתיד. קומפאני סיפר בראיון שהשייח' בא לאימון שלהם שלשום ואמר לשחקנים שלא משנה מה תהיה התוצאה, הוא מאוד גאה בהם. אולי לא כולם יאמינו למשהו כזה, אבל זה מכניס שקט למערכת, וזה משהו שמאוד קשה להאמין שהיינו שומעים מרומן אברמוביץ' למשל.
    הם כאן כדי להישאר, ובסופו של דבר הם היו זוכים באליפות באחת העונות הקרובות, ואין סיבה שהם גם לא יישתפרו משמעותית באירופה.

חוץ מזה, אפילו שהם הגיעו לגדולה בדרך שרחוקה מלהיות רומנטית ומוערכת, ההתחזקות שלהם מוסיפה לנו אתגר, וזה מה שאנחנו כאוהדי כדורגל בכלל ויונייטד בפרט הכי אוהבים.

לא מפתיע אותי שהפסדנו להם; בסך הכל הסגל שלהם עולה על שלנו ובעיקר המאצ'-אפ בין שתי הקבוצות הולך מאוד בכיוון שלהם.

התיקו נגד אברטון הרבה יותר מרתיח, לא הייתה שום הצדקה להירדמות הזאת.

13. Wazza Member

סיטי עוד תבנה מסורת, תייצר ניסיון.. אולי לא בדרך הכי כנה ויפה שאפשר, אבל עוד כמה שנים היא תהיה בורג מרכזי גם באירופה.
    ויונייטד אלופים בלדבר בולשיט... פרגי אומר שהם באים לשחק בשביל לנצח... ההבדל בין לנצח למה שראינו אתמול רחוק שנות אור.
    שחקנים אומרים שהם יהיו פחות שאננים ויתקפו יותר, והדיבורים לאוויר(כמו מקרה באזל למשל)
    כל הזמן אוהבים לדבר אבל מעשית לא עומדים במילים של עצמם...

14. WellNeverDie Member

שום התאבדות. אומנם זה לא האדיאל אבל בהרכב של אתמול לא היה לך אגף שמאל וזה הרג אותנו. בנוסף, לנסות לשנות פתאום את השיטה בדרך כלל לא עובד למרות שיש מנג'ר כמו סר אלכס ושחקנים כמו סקולס וגיגס. רוני לא מצא את עצמו וכל הזמן נשלחו לו כדורים אבודים, לסקוט וקומפני נהנו ממשחק מאוד מאוד קל. גם בהרכב הרגיל ב-4-4-2 אני חושב שיכלנו להוציא הרבה יותר - אולי להפסיד, אבל להראות כמו קבוצת כדורגל. זה בהרכב הזה חטפנו את ה-6-1 לא אומר שההרכב היה גרוע כי במחצית הראשונה נראנו יותר מבסדר גמור והמשחק היה מאוד שקול. ואז בא הכרטיס האדום וההתפרקות המנטלית, בעיקר בדקות הסיום שקיבלנו עוד שלושה שערים מפגרים.

אפשר היה לעלות אתמול 4-4-2 רק במקום סקולס, שלא יכול ללחוץ ולסגור את בארי ויאיא טורה כמו קאריק, לשחק עם ג'ונס שם ורוני שיותר עוזר אחורנית. הנעת הכדור שלנו היית מאוד נפגעת במרכז אבל היינו מתרכזים יותר במשחק דרך האגפים ותאמינו לי שולנסיה היה אוכל את קלישי בקלות ולסילבה ונאסרי היית יותר עבודה בלעזור בהגנה.

מנצ'יני הלך על הנקודות החזקות של הקבוצה שלו ופרגוסון ניסה לחפות על הנקודות החלשות שלנו - מרכז המגרש - במקום לנסות וללכת על הנקודות היותר טובות שלנו שזה האגפים.
    בגמר נגד ברצלונה הוא לא ניסה לעשות את זה וזה עלה לו ביוקר, אתמול הוא כן ניסה לעשות את זה וזה עלה לו ביוקר. אין פה טעות של פרגוסון לפני המשחק, כי זה הכדורגל ולא תמיד הדברים מסתדרים, אבל ניהול המשחק שלו היה מהגרועים שראיתי מיונייטד כי לא לראות מה שהלך באגף שמאל במשך כל המשחק, או לא לראות שלגיגס גם נגמר האוויר - זה רע מאוד. גם להוציא את נאני לא היה חכם, היה אפשר לשחק עם נאני, ולנסיה ויאנג (ולנסיה על חשבון ג'ונס) בטח שזה משחק של אליפות ונאני הוא מהשחקנים היצירתיים ביותר שיש, למרות המשחק הגרוע שלו.

15. Sir Alex Las' Killa

בן כמה אתה? אם אתה ''זוכר את עצמך'' מתקופת פוסט-רוי קין (המחליף שלו היה 'רק' ניקי באט) אז כן, בהחלט. אבל לפני כן... ממש לא. בעונות האחרונות לטעמי קאריק לא מספיק טוב להיות שחקן הרכב ב4-4-2 קלאסי של פרגי, אבל לזכותו יאמר שלאור הבלופים שקדמו לו הוא מאוד יציב לאורך העונה. והוא גם משתלב טוב עם שלושה במרכז.

אנדרסון בעונה הבאה = הזדמנות אחרונה בהחלט. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx