ציינתי את זה ואף אחד לא התייחס. בכל מקרה רעיון נחמד. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- כבר יש דיווחים בעיתונים (דיילי אקספרס) שנשפוך בקיץ 100 מיליון ליש"ט על רכישות על מנת למנוע מסיטי להיות הכוח הדומיננטי החדש בפריימר ליג. העונה, יכול להיות שהשדים האדומים יסיימו עונה בלי שום תואר(שזה לא קרה 23 שנים). לפי העיתנים פרגוסון מעוניין ב: *אדן הזארד (ליל) *לוקה מודריץ' (טוטנהאם) * פרננדו יורנטה (אתלטיק בליבאו) *ג'ורדי אלבה (וולנסיה) גם ווסלי סניידר ופיקה מקושרים אלינו שוב. אני הפעם די אופטימי שלפחות שניים(לא יודע אם מהרשימה) יבואו בוודעות הקיץ.
הזארד מקושר אלינו מזה תקופה ויש אחריו הרבה מחזרים. אין ספק שאיתו זה כמו להוציא את הקישור מלוע של תותח. הוא יעשה את כל השחקנים מסביבו ליותר טובים, רוני מאוד יהנה מקישור שמורכב ממנו, מולנסיה ומנאני.
זה לא אופייני ליונייטד ככה לשפוך בקיץ אחד. אבל, אין ברירה, הרכישות התעכבו אז הקיץ צריך להתחזק משמעותית. מה זה כולם היום שופכים 100 מיליון בקיץ? וברצלונה לא מעניינת. אז יורנטה ירד מהפרק, יהיה מישהו אחר. וקגאווה לא ברשימה.. אני מקווה שפרגי יביא אותו בקיץ.
אני בגדול הצבעתי על חוסר הטעם שבכתבות האלו... אני לא זוכר קיץ שלא יצאה לפחות כתבה אחת של 'אברמוביץ' מכין 100 מיליון לרכש', מלווה ברשימה דומה של שחקני על. וזה עוד הדיילי אקספרס... מה יצא לך מלהאמין לזה? לגבי האזרד, הוא ווינגר, ככה שאחד מהנוכחיים שלכם לבטח יעזוב אם תצליחו להחתים אותו.
הם ישמחו להחליש אותנו, זו מטרה עילאית מבחינתם. אז מה אם הסגל מלא ב 30 שחקנים אדירים? לא מפריע להם לכיס.
נכון, זה כבר נהיה מרגיז שאנחנו עוקבים אחרי שחקן הרבה זמן ופתאום הם דוחפים את האף שלהם וגונבים לנו אותו... הם באמת עושים את זה כדי שלא נתחזק והם כן, למרות שהם לא יצטרכו אותו... זו פשוט אסטרטגיה של סיטי.
הם עושים את זה גם לארסנל, כל הזמן הם מעוניינים לקנות תותחנים. במקום שלא נתחזק הם מחלישים אותנו. גם לצ'לסי הייתה תקופה שהייתה הרגשה שהם מנסים להרוס לאחרים, ושהתחרותיות בליגה תיפגע מכך. אבל בכל זאת הליגה נשארה תחרותית, והם לא הצליחו להרוס לגמרי לקבוצות אחרות. גם הפעם שאר הקבוצות יצטרכו למצוא דרכים להתמודד עם המיליונרים שבאים להרוס לאחרים.
סילבה? הדבר היחיד ששמעתי על סילבה בהקשר שלנו זה שבחיים לא נשלם עליו 35 מיליון יורו, שזה מה שסיטי שילמה ושולנסיה רצתה. ובעניין דז'קו, הם לגמרי עשו לנו טובה גדולה. אני רוצה בקיץ הזה רק את כריסטיאן אריקסן, לא מבקש הרבה, ממש לא רוצה את קגאווה, רק את הפליימייקר הדני של אייאקס, לא סיפור, 15 מיליון יורו אמורים להספיק. כמובן שאם הזארד במקום זה ישמח אותי, אבל רק אחד מהשניים האלו עבורי. אם יבוא קשר עם אריינטציה הגנתית ביחד עם אחד מהם זה יהיה נפלא (חאבי מרטינז much?) עריכה: ורק לא, רק לא(!), רק לא גאיטן!
wazza, לדעתי לא התעניינתם באף אחד מהם. אם תחפש את השם שלהם ושל יונייטד בגוגל כנראה שתמצא איזה דיווח של אתר קיקיוני... אבל לדעתי לא יותר, לא זוכר שפורסם שהגשתם הצעה או משהו כזה. סיטי לא" גנבה" לצ'לסי אף אחד, אבל אם כבר מדברים, הם ניצחו אותנו בקרב על רוביניו והחתימו את אגוארו שהיה מקושר אלינו די חזק כמה שנים.