מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא בטוח שזה ריאלי לחשוב בכיוון של הזארד. הוא צעיר מוכר מאוד, כנראה שהרבה מועדונים רוצים אותו. קצת מאוחר מדי בשבילנו, לטעמי, המחיר שלו יכול להמריא לשחקים. קגאווה יהיה מצוין.

2. alexshw Member

לא צריך הזארד. צריך שני קשרים לאמצע.

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

קגאווה הוא קשר התקפי משובח ולדעתי הוא יכול להיות הרכש הכי טוב שמניו יכולה לעשות בעידן של אחרי סקולס. יורש הולם ביותר.
    בעמדה הזה יש מעטים באירופה שמגיעים לרמה שלו (והזארד בעייני לא).

4. Vanitas Member

אנחנו צריכים יותר קשר אמצע מנהל משחק\ קשר הגנתי - מאשר עוד קשר תוקף (כאלו יש לנו מספיק).

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אז זה בעיה. למרות שהוא יכול גם לשחק בעמדה של עושה המשחק.
    אני רואה את החוזק שלו בעיקר קדימה יותר...

6. Vanitas Member

אולי הולכים לשחרר את אחד הקשרים ההתקפיים עבורו והקבוצה הולכת להשקיע בעוד קשר הגנתי. מדברים על הרבה חיזוקים העונה.

7. Eric Cantona Member

הראש לא מצליח להתעסק בזה עכשיו. יש לנו מאבק אליפות גורלי בשבועיים הקרובים. אחר כך נתפנה לתקופה המשעממת של העברות והשמועות המעצבנות.

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/12
  8. Wazza Member

לא, באמת שהגיע הזמן להתעסק ברכישות, העונה גמורה כמעט בוודאות, Lets Face it.
    לסיטי מגיע לזכות באליפות, ואני לא חושב שקיים הרבה סיכוי שהם יפשלו ב-2 המחזורים האחרונים.

9. Eric Cantona Member

מגיע למי שיסיים ראשון וכל עוד יש לנו סיכוי, העונה לא גמורה. אנחנו לא קבוצה שמוותרת גם כשאין סיכוי, אז למה שנוותר שיש שיווין בנקודות? איזו מן גישה תבוסתנית זו?

10. פול סקולס Member

בכל עונה אפשר למצוא סיבות למה לאלופה הגיע לזכות.

למה ליונייטד? התמודדות עם משבר פציעות בקנה מידה מטורף, וסגל פחות טוב משל סיטי.
    למה לסיטי? הכדורגל של תחילת העונה, הרקורד הביתי והקאמבק בסוף.

אם שמים בצד את דיוני הסרק על השיפוט,
    לא תמצא אלופה שלא הגיע לה לזכות.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כיוון שאנחנו, האוהדים, יכולים לדבר על כל נושא שבעולם וזה לא ישפיע על מירוץ האליפות, אין לי בעיות לדבר גם על רכש אפשרי והעונה הבאה. תכל'ס, גם פרגוסון עושה את זה...

לגבי קגאווה, אני חושב שמעבר להגדרות תפקיד שונות - קשר הגנתי, קשר התקפי, 50/50 וכל השאר - אנחנו פשוט צריכים ball players. שחקנים ששולטים בכדור, שחקנים שלא חוששים מלחץ של יריבה, שיידעו לשמור עליו, שיידעו לצאת אתו קדימה בכדרור או במסירה. אם קגאווה עונה לדרישות הללו, ואני מאמין שכן, אז זה מה שחשוב. אם הוא קשר אמצע, או קשר תוקף, או לא יודע מה, הדברים האלה משתנים. סקולס פעם היה שחקן שמשחק קרוב לרחבה ומבקיע הרבה, ובערוב ימיו נסוג לאחור. אז קשר הגנתי זה באמת משהו אחר, אבל בנוגע לשחקן שלידו, קצת פחות חשובות לי ההגדרות - אמצע, התקפי. העיקר האיכויות, ולקגאווה יש אותן.

12. PrimeTime Member

יש שני שחקנים שאני רוצה בקבוצה ואני יודע שאם הם יהיו זה ישדרג את הסגל בהמון.
    זה אדן הזארד וחאבי מרטינז. אני יודע שתכלס זה לא מציאותי, הזארד מבוקש ע"י סיטי, צ'לסי, טוטנהאם, ארסנל, מילאן ועוד חצי מאירופה.
    וחאבי מרטינז סביר להניח יישאר בספרד, ויעבור לבארסה או ריאל או כאלו דברים ושות'.

אבל פשוט זה הרכש המתאים לדעתי. נמשיך להתפשר על קאגוואה במקום הזארד ונמשיך לרדת ברמה.
    שחקן טוב, לא מתאים כל כך ליונייטד לדעתי, אף פעם לא שיחקנו עם קשר התקפי כמוהו, ואני לא חושב שהוא מספיק טוב כדי להצליח להפוך את זה לדבר קבוע בהרכב, ואם זה יהיה רק מידי פעם אז זה לא שווה את זה בכלל.
    אין לי ספק שהזארד זה שחקן לא רק של אגפים, אפשר לשחק איתו באמצע, והוא באמת יכול לשדרג את הקישור, יש לו בעיטות בשתי רגליים, דריבליסט מוכשר, מהיר, וגם הוא נראה לא פראייר מבחינת מאבקים פיזיים.

13. alexshw Member

להתפשר ולרדת ברמה? קגאווה אחד השחקנים הבולטים בשנתיים האחרונות באלופה הגרמנית.

14. -sAndmAn- Member

מבחינת היכולת האישית ההבדל בין קגאווה להאזארד אינו גדול בכלל(ולדעתי קגאווה הוא גם הטוב מביניהם) מה שגם הוא יגיע בשליש או ברבע מהמחיר העצום של האזארד וישאיר עוד מלא כסף לחיזוק עמדות אפילו יותר קריטיות כמו הקישור האחורי, התפשרות או ירידה ברמה בטח שלא קיימת פה...

15. Wazza Member

הזארד הולך אך ורק לאנגליה. הדילמה היחידה שלו היא לאן? סיטי או יונייטד?
    אלה ההעדפות שלו. לא צ'לסי, לא ארסנל ולא טוטנהאם.
    בטעות רשמתי גרמניה, רק עכשיו שמתי לב