מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. alexshw Member

מייקל קאריק, יונייטד המועדון הכי גדול באנגליה גם הווה ולו מתוקף היותו האלופה הכהנת(ולא רק).
    תפסיק עם הגישה הלוזרית. זה לא פעם ראשונה. אני לא מבין איך לאוהד יונייטד יכולה להיות כזו גישה אחרי כל השנים.

אמיר, ויונייטד לא מציע לו התמודדות ברמות הכי גבוהות? בטח שמציע.
    זה נטו שיקול כספי.

יש גם שורה של שחקנים שהיה להם נוח יותר לבוא לידי ביטוי ביונייטד, מאשר בקבוצה שקונה כל שחקן ב - 50 מליון יורו.
    בטח הוא גם יוכל ללמוד יותר אצל מאמן כמו פרגוסון.

הרצליה עד מוות, הוא לא מטומטמם, אלא כמו שכתבתי אידיוט. היה צריך להבין שגם הוא מיצה את עצמו וגם הקבוצה כולה והיה צריך להבין שיונייטד זה התקדמות ופסגת הקריירה שלו, לפני שהוא עובר את השיא.

נערך לאחרונה ב: ‏5/5/12
  2. PrimeTime Member

זו היא כבר סתם חמדנות.
    זה לא שעם המשכורת שהוא יקבל ביונייטד הוא לא גומר את החודש.
    זה פשוט חמדנות, ולאו דווקא שיקול מקצועי, אולי אם רובם היו עם ראש על הכתפיים, אז הקריירה שלהם הייתה הולכת בדרך טובה יותר.
    הרבה שחקנים בוחרים בכסף והרבה פעמים זה מתגלה כלא משתלם מבחינת קריירה.
    מה לעשות, כדורגלנים בגיל ה20 עם סוכנים רעבים לכסף, זה לא האוכלוסיה הכי מבריקה.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

alexshw, כאן דווקא בא הכסף לידי ביטוי בעניין אחר - לא הסכום במשכורת של השחקן, אלא הכסף שהמועדון יכול להוציא. תגיד שיש מספיק דוגמאות לכך שקבוצות הצליחו גם מבלי להיות המבזבזות הגדולות ביותר, ואתה צודק. אבל אין מה לעשות, כסף מגביר משמעותית את סיכויי ההצלחה.

PrimeTime, כשאתה משתכר סכומים כאלה אתה יכול וצריך לחשוב מעבר לכסף, ועדיין, גם זה שיקול. קריירה של כדורגלן קצרה ומחר היא יכולה להיגמר. למקסם את הרווחים שלך כל עוד אתה יכול זה שיקול לגיטימי ונכון.

אני פשוט לא רואה את הבעיה בלבחור ב"כוח החדש" על פני הכוח הוותיק. פעם גם גוגל היתה חברה קטנה מול איי בי אם הגדולה, נגיד. דברים משתנים, גם בספורט.

4. alexshw Member

סבבה, לא מזמן הוציאו רשימה של המבזבזות הגדולות בחמש השנים האחרונות ויונייטד נדמה לי הייתה חמישית. הסר עדיין יודע להוציא כסף על שחקנים בהם הוא חושק.
    עם כל הנתונים, יונייטד קבוצה הכי תחרותית שיש.

מה שאתה אומר נכון לכל עידן האוליגרכים.

5. AOOF Member

אני לא יודע מי מעוניין בנאני, אולי יובנטוס אולי ריאל אבל בכל מקרה אפשר למכור אותו בסכום שיעלה להביא את האזרד ליונייטד(בהנחה שהוא רוצה לבוא).
    כל הרעיון במהלך הזה הוא שבעצם שאר הכסף שגם ככה מתוכנן לרכש בקיץ יתבזבז על הקישור שצריך חיזוק דחוף ובנוסף אנחנו אולי מרוויחים סופרסטאר.
    מאז שרונאלדו עזב אני לא מרגיש שיש לנו שחקן בקבוצה שנותן גול מכלום, ואנחנו יודעים כמה חשוב שחקן כזה, ריאל יכלה לאבד את כל היתרוןן שלה בדרבי מול אתלטיקו עד שרונאלדו בא עם גולים משום מקום.
    לדעתי האזרד יכול להיות שחקן כזה.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון. ועם זאת, אין ספק שלסיטי או לצ'לסי יש כיסים הרבה יותר עמוקים. הוכחנו פעם אחת עם צ'לסי שאפשר להצליח יותר גם עם פחות כסף, אבל כששחקן רואה את הכסף שיש לסיטי ויותר מכך עכשיו, את ההצלחה המתגלגלת, הוא רואה אפשרות גם לסיכוי גבוה מאוד להתחרות בטופ וגם - כן - להרוויח ים של כסף. זה לא מצב רע להיות בו, ואם הוא לא קשור ליונייטד כאוהד כמונו, הדברים האחרים יעניינו אותו פחות.

AOOF, אולי. אני לא הייתי מתחיל להיכנס למהלכים כאלה, כישרוני ככל שהזארד יהיה.

7. WellNeverDie Member

גם נאני עוד לא אמר את המילה האחרונה, וזה לא שהוא גרוע. אני מאמין שהוא בעונה הבאה יעשה את הצעד הגדול הבא - וזה כמובן לשמור על יציבות לאורך כל העונה.
    צריך לזכור שלא רק הפציעות של נאני בלמו אותו, אלא גם הפציעות של ולנסיה ויאנג (ברגע שהם נפצעים, הרוטציה נפגעת). האזרד מבטיח, אבל לך תדע אם יקח לו המון זמן להסתגל לעיר חדשה, לקבוצה חדשה ולליגה כמו הפריימרליג. זה ממש לא פשוט, והימור רציני.
    למה לעשות שינויים? אפשר לחשוב שהשנה התפוקה שלנו בהתקפה לא טובה. יש לנו עונה נהדרת מבחינת כיבושים וברור לכולם שהחולשה היא במרכז השדה וגם קצת בהגנה (למרות שאם נוותר על המשחק עם השישיה, נפילה חדש פעמית, גם מאחור היינו מאוד יציבים למרות ההיעדרות של וידיץ' והפרישה של ואן דר סאר).

הסגל לא רע בכלל, הוא גם מעולה. אנשים לוקחים את ההדחה מהצ'מפיונס כמדד לחוזק הסגל ולדעתי זאת טעות.

8. Sir Alex Las' Killa

מעבר לנפילה הגדולה עם הבולגרי, שפכנו די הרבה על החלפתם של בראון, אושי ונוויל. גם ההחתמה של אשלי יאנג (שחקן טוב לכל הדעות) לדעתי לא הייתה הכרחית. לפחות לא כמו קשר.

9. Wave Member

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

סלחו לי על הקלישאה, אבל כשאני אראה אותו בקרינגטון אני אאמין. עד אז, כל אחד יכול לטעון מה שבא לו. סוכנים עושים את זה הרבה. למשל, לפני שנה איתי שכטר, גילי ורמוט והסוכן שלהם הודיעו על חתימה בקייזרסלאוטרן, למרות שמצד הגרמנים היו עוד הרבה דברים לסגור והעסקה נחתמה רק כעבור חודש. עושים את זה כדי לנסות לקבוע עובדות בשטח.

11. פול סקולס Member

ואם אפשר, אל תביאו לפה סתם לינקים בלי לכתוב כלום בגוף ההודעה,
    בטח כשאתר אינטרנט מתיימר לדעת ששחקן סגור אצל יונייטד בחודש מאי.

12. Sir Alex Las' Killa

כנ''ל לגבי גאיטאן. צמד שחקנים מאוד מוכשרים שבהחלט יכולים לתרום אבל אנחנו צריכים יותר פליימקר בסגנון של מודריץ.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו פתח היום חשבון בטוויטר, טען שהוא עובד ברשת הזאת שנקראת אוסאקה TV והביא את הציטוט הזה... עכשיו זה כבר הגיע עד לסוכנות הידיעות AP. טוויטר גרם לאנשים ולעיתונאים לאבד את הראש. כמות הדברים שהם מעזים לפרסם ללא ביסוס מביכה. האמת, מתבייש...

14. Eric Cantona Member

אה הוא לא אצלנו? טוב אומר למקעקע למחוק

15. PrimeTime Member

חחחח עכשיו הלינק לESPN פה ריק, אין שם כתבה כמו קודם חחחח.
    כנראה שהבינו שיש איזו פלטה עם הציטוטים המוזרים האלו.