בספורט הארץ, ובסקיי הם אומרים האזארד וככה זה צריך להיות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx http://www.haaretz.co.il/sport/world-soccer/1.1471577
לא, זה פשוט אומר שהם טועים. וכן, אני לא מוציא את העיתון שבו אני עובד מכלל הטעויות. שם של בן אדם לא נתון ל"איך שאתה מבטא אותו במדינה ההיא או במדינה ההיא". אתה לא יכול לומר למישהו איך לבטא את השם שלו, רק הוא יכול לומר. או שאנחנו צריכים לקרוא לשוער שלנו לשעבר תומאסז קוסזסזאק? או לשוער שלכם ווז'סייץ' סזסזסני? לא, כי אנשים מבינים שאי אפשר לבטא את הדברים האלה כמו שאתה רגיל אלא בהתאם להגייה המקורית. זה שקל יותר לעשות זאת לסרחיו/סרג'יו או הזאר/הזארד לא הופך את זה לנכון. זה בדיוק אותו הדבר.
הסוכן של הזארד. "We have received the propositions of all interested clubs, Eden isn't negotiating anymore because everything is now clear." "He just wants a little bit more time to make his choice. There will be no try to get higher bids." "Eden will make up his mind after Belgium's matches vs Montenegro & England, then he'll go on vacation with an eased mind."
אתה יודע שאין ליגה שמתווכחים על הגיית שם... בקושי עברו שבועיים מהמחזור האחרון ואני כבר מתגעגע לרפיימרליג ושונא את תקופת הקיץ והעברות. נקווה שהיורו יהיה טוב
משום מה נראה לי שההפך הוא הנכון. כלומר, הקבוצות המתענינות הן אלו שיכריעו לגביו אחרי צמד המשחקים הללו.
Eden Hazard will reveal who has won the race for his signature in the next 10 days. Chelsea, Manchester United and Manchester City are battling it out for the Lille playmaker, 21. His agent says terms have been agreed with all three. All that remains is for Belgian ace Hazard whose buyout clause is around £30million to pick who he wants to join. Agent John Bico said: We have reached agreement with all parties. Eden is in a period of reflection. A decision will be taken before the end of next week. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Fergie says he will listen to offers for Anderson. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kagawa goes on to say that it's an honour that SAF said he should try such a big challenge
MirrorFootball @MirrorFootball RT @MirrorDarren: Confusion at CNN over Malcolm Glazer reports. Not confirmed. MirrorFootball @MirrorFootball Great news: Malcolm Glazer is alive! עולם הטוויטר... ואני נפלתי בפח!
Wayne Rooney has warned gloating Sunderland fans he will not forget their reaction to Manchester United's title heartbreak. "When the final whistle went, we didn't really know what the score at City was," he said. "But then we heard the Sunderland fans cheering. "It was sad to see that because they should be supporting their own team really. "They didn't have the best of seasons so for them to be cheering like that was sad. "It was something myself and a lot of the players won't forget." נו ו... הזהיר אותם ממה? שהוא יוריד אותם ליגה עונה הבאה?
ראיתי תמונות של גארי מתאמן עם נבחרת אנגליה, אם מישהו באמת מקווה להחתמה מרעישה בקיץ, זה יבוא מהכיוון הזה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
שיונייטד יעשו הכל כדי לקרוע אותם עונה הבאה? מה לא ברור, זה כדורגל... בדיוק כמו שמפסידים ומחכים לנקמה, זה מצב דומה, אולי יותר מעליב. הקבוצה פשוט תעלה בראבק נגדיהם, בעיקר באולד טראפורד שהקהל יהיה דלוק. בנוגע להזארד, אם זה כבר לא עניין של כסף ויש הסכמות עם כל השלוש(יונייטד,סיטי וצ'לסי), איך אתם רואים את הסיכויים שלנו להנחית את הילד פלא הזה אצלינו? אני דיי בטוח שלהרבה כבר נמאס ממנו בגלל כל הרעש בתקשורת, אבל צריך להבין שהתקשורת מנפחת ומנפיצה הרבה דברים, סה"כ הוא גם לא מנסה לסחוט כסף, הוא רק רוצה לחשוב איפה הכי כדאי לו לשחק, נשמע לי פייר, בכל אופן שחקן כזה זה מהסוג שיכולים להפוך לכריסטיאנו רונאלדו, אין לי ספק שהוא אחד מה3 הצעירים הכי מוכשרים בכדורגל העולמי כיום, שאליו מצטרפים גצה וניימאר, ולתפוס יהלום אחד כזה אצלינו למרות הכסף של צ'לסי וסיטי, ולמרות שרוב השחקנים כיום מעדיפים את ברצלונה וריאל, זו חתיכת זכייה גדולה למרות שהוא לא יהיה זול, אבל אין לי ספק שאם הוא ינחת באולד טראפורד, הוא יקבל את החולצה מספר 7, ומה4-5 משחקים שאני ראיתי שלו... הוא מסתמן כמנצח משחקים.