מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Wazza Member

זו הייתה תגובה צינית שלי... הם סה"כ יזכרו להם את זה ויהיו עצבניים כשישחקו נגדם.
    בקשר להזארד, הוא אחד הטובים שיש כיום, מהצעירים שיש להציע, יש לו פוטנציאל עצום להיות אחד הטובים בעולם. אצלינו אני חושב שהוא יכול להשתלב מצויין. אבל הוא טוען שהוא אוהב לשחק מאחורי חלוץ(אתה ווינגר קיבינמט), ואם נחתים את קגאווה תהיה בעיה כי שניהם משחקים מאחורי חלוץ, אפילו רוני משחק מאחורי חלוץ. מה שבטוח זה שאם הוא בא אלינו הוא יכול לממש את הפוטנציאל שלו יותר מאשר מסיטי, גם לשחק בצ'לסי אולי ישתלם לו בסוף. מה שאנחנו יכולים להציע לו זה את חולצת ה-7 האגדית ו-76K אוהדים.

נערך לאחרונה ב: ‏25/5/12
  2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני חושב שלמעט אוהדי יונייטד לא היה אנגלי אחד שלא שמח כשאגוארו כבש, ראיתי אפילו אוהדי ק.פ.ר שאמרו שמרגע שבולטון לא ניצחה הם העדיפו שהקבוצה שלהם תפסיד. אתה לא יכול לנטור טינה לכל העולם וזה קצת פתטי ההתקטננות הזאת של רוני.

3. alexshw Member

זה כל הכיף. את ארסנל למשל שונאים בעיקר אוהדי טוטנהאם, את ליברפול אוהדי יונייטד ואברטון, את יונייטד שונאים בכל אנגליה.

כשאת יונייטד ישנאו רק אצל סיטי וליברפול, זה אומר שהקבוצה גם תדרדר לתקופה של שתי הקבוצות שהזכרתי.

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בשנות השבעים והשמונים ליברפול הייתה גדולה כמו יונייטד היום, אם לא יותר, ואני לא חושב ששנאו אותה באותה רמה. כלומר, השנאה אלינו לא נובעת מקנאה, אלא כי אנשים כמו פרגי, קין, רוני, רונאלדו, והרשימה ארוכה, כשהם לא בצד שלך הם בהחלט מייצרים אנטגוניזם. אצל חלקם זה במודע (פרגי יודע שזה נראה פתטי כל פעם שהוא מלכלך על שופטים, אבל מבחינתו אם זה איכשהו ישפיע על שופט בעתיד לשרוק לטובתנו אז הוא עשה את העבודה), אבל יש לזה מחיר.

5. StevieG Member

וואו, וואזה, כ?כ הרבה קלאס בחתימה אחת.

6. Cup of Tea Liverpool, UK

Michael Carrick,
    לא יכולת לכתוב את זה טוב יותר. מעכשיו, כל פעם שישאלו אותי למה אני שונא את המועדון שלך אני אפנה את הבנאדם להודעה הזאת.
    אני רק רוצה להרחיב משהו אחד, האנטגוניזם נוצר מכך שהאנשים שציינת פשוט יהירים, יכשירו כל אמצעי למען המטרה ויחייכו תוך כדי והם גם לדעתי מלוקקים ואנשים מגעילים מבחינת תדמיתית (להבדיל מאישית כי אני לא מכיר אותם אישית). שלא לדבר על גיגס שלא ציינת והדברים הנוראיים שהוא עשה.

ברור שאצל אוהדי יונייטד בחלקם אם לא בכולם יש את אותה ההרגשה כלפי שחקנים כמו סוארז, שמן הסתם חלק מהאוהדים באמת מאמינים לאברה איכשהו ושונאים את סוארז שנאת מוות בעקבות זאת. אבל להבדיל מאצלנו, אצלכם הם הסמלים של המועדון ולכן זה כל כך מגעיל כי אלה הפנים של המועדון.

זהו, תודה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא ציינתי את גיגס כי מה שהוא עשה זה בינו לבין משפחתו, על המגרש הוא שחקן הוגן וספורטיבי.

רוי קין אמר פעם כששאלו אותו מה הוא חושב על השנאה כלפיו: "מי שמשלם לי את המשכורת זה 40,000 האוהדים באולד טראפורד (נכון לניינטיז) והם רוצים שאני אעלה ואנצח בשבילם משחקים, אז אני לא רואה טעם לעלות ולהיות מיסטר נייס גאי".

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואלכס פרגוסון הלך בעקבות ג'וק סטין, שאמר לו פעם שהוא לא היה יוצא לארוחת ערב עם רוב השחקנים שלו, אבל כל עוד הם ניצחו במשחקי כדורגל בשבילו...

אנחנו לא מועדון חברתי, אנחנו מועדון כדורגל. אהובים, שנואים, העיקר שמשחקים טוב ומנצחים.

9. Eric Cantona Member

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שאין לי נבחרת מובהקת. אנגליה היא כמובן אנגליה, הנבחרת שאני הכי קשור אליה טבעית. הולנד היא האהבה הראשונה והאש שלעולם לא תיכבה, וגרמניה היא פשוט הנבחרת שאני הכי נהנה לראות ומקווה שלכדורגל שלה יהיה גם תמורה בדמות זכייה.

11. שםמשתמש Member

מייקל קאריק, הצדקנות שלך היא פתטית. נתת לפפה ריינה תירוץ כיסוי לסיבה האמיתית שהוא שונא את המועדון. זה בגלל שיונייטד זוכה בכל כך הרבה תארים בזמן שהמועדון שלו...לא כל כך. ריינה, איכשהו הצלחת לדחוף את גיגס בקטע רע שהוא סמל מקצועי מהגדולים אי פעם (מראה כמה אתה משוחד בקטע הזה, ושאתה סתם שונא את המועדון) ואת הקטע עם סוארז שברור שליברפול יצאו רע מאוד בקטע הזה.

אנשים שונאים את המועדון מקנאה, לא בגלל שום סיבה אחרת. בדיוק כמו רונאלדו יש שחקנים כמו גיגס וסקולס שבתור שחקנים יכולים לייצר רק רגשות חיוביים. בכדורגל תמיד שונאים את מי שמצליח.

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

סקולס יכול לייצר רק רגשות חיוביים? רציני? אני לא אוהב את הויכוחים האלה כי הם נראים לי מטופשים, אבל COME ON...

ורק לשם הדגשה - על מה אתם מתווכחים בדיוק? למה אוהדי כדורגל של שתי קבוצות יריבות שונאים את המועדון אחד של השני?

13. שםמשתמש Member

לא אני התחלתי, בעיניי זה ברור. סקולס יכול לייצר רק רגשות חיוביים בתור כדורגלן, וברור שאוהדי ליברפול היו מעריצים אותו אם הוא היה אצלם. הוא לא מושלם, אבל בתור כדורגלן הוא מייצג דברים שמעטים מסמלים. ג'רארד לבטח יכול לייצר הרבה רגשות שליליים עם שלל ההתחזויות שלו לאורך השנים, אבל לאוהדי ליברפול זה לא ממש מפריע, וככה זה צריך להיות, אז אין טעם להפוך סמלים של יונייטד ללא לגיטימיים רק בגלל שאתה קנאי או סתם אוהד של קבוצה עם יריבות של הרבה שנים. פפה ריינה כתב שלא צריך לשפוט מבחינה אישית כי אנחנו לא מכירים את השחקנים, אבל את גיגס היה לו קל מאוד לשפוט מהבחינה הזאת (ומי יודע מה נכון בוודאות בכל הסיפור הזה).

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

גיגס הוא כדורגלן שלא מייצר אנטוגניזם, גם לצורך העניין ריו פרדיננד הוא דוגמא לזה. סקולס כסחן לא קטן ורמאי ממש לא קטן... הוא לא הדוגמא. ולא, זה לא בגלל שהוא שחקן של יונייטד.

לא שאני מתווכח שג'רארד וסוארז מייצרים אנטוגניזם, אבל אם כבר חיפשת דוגמאות, סקולס הוא לא הדוגמא האידיאלית בלשון המעטה..

15. Wazza Member

הכדורגלן היחיד שאני לא חושב שיש כלפיו דברים שליליים אי פעם הוא דל פיירו. הוא באמת צדיק עלי אדמות. הוא בשבילי דוגמא למופת.
    סקולס וגיגס הם גם דוגמא למופת, אבל מה שגיגס עשה הרס לו את התדמית, ויריבות יונייטד ילכלכו על זה כל החיים.
    זה באמת כתם שחור גדול בתדמית שלו.

עם כל הכבוד לגיגס וסקולס, דל פיירו הוא סמל וצדיק בסדום, בעולם הכדורגל שלנו.
    פשוט מלאך השחקן הזה.