מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. היודע Member

נראה לי שהוא התכוון ששניהם ביחד לא יבואו.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

נפגשנו עם קגאווה, הגשנו הצעה לדורטמונד (שנדחתה), אם להאמין לדיווחים. זה נראה לי קצת מעבר לסיטואציה בה אנחנו רק מחזיקים אותו כאופציה למקרה שעניין הזאר ייפול. WellNeverDie דיבר על הצורך בשחקנים בארבע עמדות נוספות.... בין אם יגיעו הזאר וקגאווה או רק אחד מהם, אין מצב שיבואו עוד ארבעה שחקנים.

מגן ימני בכלל לא נראה לי אופציה והאמת שגם אין צורך ממשי. חרף מה שאנשים יגידו על רפאל, אנחנו לא מוותרים עליו. ועם וידיץ' שחוזר, נרצה לתת דקות לג'ונס ולסמולינג בימין.

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/12
  3. Wazza Member

אם הוא קונה את קגאווה והזארד הוא בטח מתכנן לשנות מערך...

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רואה אותנו משחיקים יותר פעמים 4-5-1 (או 4-3-3, איך שלא קוראים לזה), אבל זה לא שנמנענו מהמערך הזה לחלוטין בשנה האחרונה. גם כך זה לא יהיה באופן קבוע ונמשיך לראות הרבה 4-4-2, אין סיבה שלא.

5. פול סקולס Member

יש תופעה כזאת,
    שכל הקניות של סיטי, צ'לסי, ריאל מדריד וברצלונה (אני מניח שאפשר גם להכניס את יונייטד לרשימה הזאת באופן כזה או אחר) האלו את המחירים בשוק בצורה מטורפת,

ועדיין הקבוצות הגרמניות מוכרות את הכוכבים שלהן ב"מחירים של פעם" (אוזיל וקדירה למשל).
    לפי הקו הזה, קגאווה אמור לעלות בערך כמו ש-פיל ג'ונס עלה, אם לא פחות.

אני מקווה שכשדורטמונד דוחה הצעה שלנו היא לא אומרת לנו "חבר'ה, אנחנו לא פראיירים, יש קבוצות שישלמו הרבה יותר".

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/12
  6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

דורטמונד הצהירה לפני כמה ימים בדיוק כמה היא מצפה לקבל - 20 מיליון יורו. ההצעה שלנו לא היתה רחוקה, אבל לא הגיעה ל-20. אין סיבה שהם לא יתמקחו קצת. מה שהם דורשים זה מה ששילמנו על אשלי יאנג, פחות או יותר. שחקן במצב דומה, שנה לפני סוף חוזה. זה אולי מעל למחיר השוק הגרמני, אבל זה עדיין מחיר טוב עבור שחקן מצוין.

7. אלי מתחן Member

הם שילמו על רויס, שחקן פחות טוב מקגאווה טיפה פחות, אין שום סיכוי שהם יסכימו לסיים עם הפסד את החילוף הזה.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינני יודע מה היתה הסיטואציה החוזית של רויס, אבל לקגאווה נשארה שנה. זה לא משאיר לדורטמונד הרבה מרווח תמרון. בכל מקרה זו לא בעיה, אני לא רואה את יונייטד מושכת את הסיפור לאורך הקיץ בניסיון לחסוך כמה מיליונים.

9. Wazza Member

אם אינני טועה הנהלת דורטמונד אמרה שהיא דחתה אתה ההצעה כי היא רוצה יותר כסף, בגלל מה שהיה עם נוייר שעבר משאלקה לבאיירן כשנשארה לו עונה אחת נוספת תמורת 22 מיליון, אם אינני טועה.

10. Ricky van Wolfswinkel Member

אני יודע שהחוזה של פארק אמור להיגמר השנה.
    יש איזשהו סיכוי שתשאירו אותו?

11. Eric Cantona Member

פרגי בסך הכל אוהב אותו ובכלל שחקנים שקטים כמוהו שנלחמים ועושים קילומטרג' על המגרש. הוא יובש בסוף העונה ופרגי נזכר מאוחר מידי להשתמש בו ברגעי ההכרעה וחבל. זה שחקן שצריך לשחק יותר ואז גם מקבלים ממנו יותר.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שזה תלוי בדברים שאנחנו רוצים לעשות בשוק ההעברות. אם אנחנו רוצים להביא מספר שחקנים עד למצב שנתקשה לדחוק את כולם לסגל של 25, פארק בהחלט במצב פגיע. קל לומר שפארק צריך לשחק יותר, אך הוא ממש לא צריך לשחק במרכז השדה (זה היה אסון בכל פעם) וכקיצוני הוא פשוט לא מציע בהתקפה משהו שמתקרב לאיכויות של נאני, ולנסיה ויאנג.

אם יש לנו מקום בסגל והוא שמח להישאר ולשחק רק מדי פעם, אין בעיה. אבל אני לא רואה אותו משחק תפקיד משמעותי יותר, וגם צריך להודות שבגילו היכולות הפיסיות - שהן חלק גדול ממנו ככדורגלן - נוטות להיחלש.

13. ChiChaRiTo14 Member

הוא אמר שלא אכפת לו ממש מעמדו בקבוצה אלא מאוד רוצה לסיים את הקריירה במנצ'סטר יונייטד.

14. Wazza Member

כנראה שבשעה חמש בערך(שעון אנגליה), הזארד יודיע איפה הוא חותם..
    כאילו, WTF? אני מתחיל לשנוא את הבנאדם, מה זה האגו הזה?
    אני לא רואה שהוא מצטרף ליונייטד ואני גם לא אבכה אם הוא לא יבוא.
    חוצפן זה.

15. WellNeverDie Member

ז"א ששעתיים מעכשיו זה סוף סוף יגמר, תקופה ארוכה של שמועות אין סוף. הגיע הזמן.
    לא יודע כמה אגו זה, היום פשוט זה המצב בכל עידן הטוויטר-פייסבוק והתקשורת. ברגע שהוא אמר שהוא מתלבט התחילה החגיגה.