אני לא חושב שהשנים האחרונות של נוויל באמת פגעו בזיכרונות ממנו. לאורך רוב השנים שלו אצלנו לא באמת העריכו אותו. למה, אני לא יודע. זה לא בגלל שהוא היה שחקן בית אנגלי וכביכול כולם מסתוורים משמות זרים (הרי גם בקהאם וסקולס היו כאלה). זה לא בגלל שהוא היה מגן בסגנון ישן יותר ולא איזה תותח התקפי (הרי גם ארווין היה כזה והוא פופולרי ביותר). אולי זו תקופה חלשה ודי בלתי נשכחת שהיתה לו בתחילת המילניום (ומי ישכח את הצמד שהוא גרם לו נגד ואשקו). אנשים ידברו כמובן על זה, אבל לא על המעבר שלו למרכז ההגנה לצד סתאם אחרי פתיחת עונה חלשה ב-1998/99, והעזרה שלו לייצוב העורף במה שהפכה להיות עונה די חריגה... אבל אף פעם לא באמת היתה לי בעיה עם נוויל. הוא לא היה מגן גדול וכן, יש משהו בזה שהוא שחקן "של יונייטד" ו"של פרגוסון", כזה שמשלים את השחקנים היצירתיים יותר, המוחצנים יותר. שחקן של מועדון. אבל אם הוא היה לוקה מקצועית זה פשוט לא היה מספיק, לא לשחקן הרכב. אף שחקן לא מושלם וגארי גם לא היה כזה, אבל הוא השלים בצורה מצוינת את מה שהיה לנו. אתה הרי לא מחפש את 11 האינדיבידואלים הטובים ביותר אלא את ה-11 שירכיבו את הקבוצה הטובה ביותר, והוא היה כזה. לאורך השנים שלו אצלנו היו תמיד שמועות על ניסיונות להחתים מגן - סניול, סיסיניו, בין השאר. אף פעם לא הבנתי את השמועות ואף פעם לא הופתעתי שהן לא התממשו. לא היה לנו צורך בהם. לחובבי הז'אנר, ולנסיה קיבל את החולצה מספר 7. פאואל 25, קגאווה 26.
אני לא מאלה שעבורם החולצה מספר 7 היא דבר קדוש, אבל ולנסיה בהחלט בחירה ראויה. כמו כן, נקבע לנו משחק אימון אחרון לקיץ, מול האנובר בגרמניה, במסגרת טורניר ידידות כלשהו. אם אני לא טועה, שוער העבר האגדי שלנו רון רוברט-זילר משחק שם...
נו, ולפני כן היו דיבורים על מודריץ'. התקשורת כרגיל יורה לכל כיוון. מוטיניו הוא שחקן ששמו נקשר למועדונים באירופה כבר שנים. בינתיים הוא עבר רק בתוך פורטוגל. בכך מקרה, פרגי אישר שפוגבה עוזב, אומר שככל שידוע ליונייטד הוא חתם ביובה מזמן ושהשחקן לא הפגין כבוד כלפינו.
מנצ'סטר יונייטד תצא להנפקה בבורסה של ניו יורק. http://one.co.il/Article/Biz/202237.html זה אומר שהם יהיו חלק מהדאו ג'ונס או נאסד"ק,? שווה להשקיע במניית יונייטד...? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
סיגורדסון הוא לא מחליף עבור מודריץ' כי הם לא משחקים באותה עמדה. הוא יותר מחליף ל-VDV שאמור לעבור לשאלקה.
כמו לפני שנתיים אנחנו פותחים את העונה ביום שני. שזה מצד אחד מבאס, מצד שני בשנתיים האחרונות מי שפתחה ביום שני זכתה באליפות.
כרגע לא ידוע לאן הוא יילך, אבל הוא מחוץ לתכניות של הקבוצה. גם הוא עצמו וגם הסוכן שלו אמרו את זה בראיונות שונים...
לא בתוכניות זה דבר לא רלוונטי. יש לו חוזה, עד שהוא יימכר - אם הוא יימכר - הוא חלק מהסגל והוא יהיה מן הסתם על הספסל כחלוץ רביעי, כמו בעונה שעברה. ייתכן מאוד שהחוזה הגבוה שלו יגביל אותנו ברכש כל עוד הוא במועדון. זה הסיכון שלקחנו כשהארכנו אותו בניסיון להוציא כמה מיליונים דמי העברה.