אברטון דורשים על ביינס מחיר מופרז. לגבי באסטוס, ממה שאני זוכר ממנו בליגת האלופות, הוא סוג של מרסלו. תומך יפה בהתקפה, לא מי-יודע-מה בהגנה. אני לא חושב שזה עונה על הצרכים שלנו.
הוא בכלל ווינגר, הוא היה מגן רק במונידאל. אבל למה אתם חושבים שהוא או מוטיניו יבואו אליכם, אתם לא מושכים שחקנים מהקאליבר הזה, קגאווה הוא בעצם השחקן הבכיר הראשון שבא אליכם מאז ורון ב-2002.
לא חושב שקגאווה בכיר יותר מטבז שהיה בזמנו כשחתם במועדון, אני גם לא חושב שקגאווה או מוטיניו קרובים למוניטין שהיה לורון ב2002. ורון אז נחשב לאחד השחקנים הגדולים באירופה והיה שנה אחרי אליפות עם לאציו בליגה שאז נחשבה כהכי חזקה. עם כל הכבוד לקגאווה הוא מגיע כשיש לו הרבה מה להוכיח, וגם מוטיניו. ורון הוא באמת דוגמא חריגה במדיניות הרכש של מנ יו אבל רכש של קגאווה/מוטיניו לא שובר אותה.
"הקאליבר של מוטיניו או מישל באסטוס"? אתה רציני? מה הם כבר עשו בקריירה שלהם? האחד נתן יורו טוב והשני הבקיע כמה גולים באלופות? זה נכון שיש באירופה מועדונים עם כח משיכה גדול יותר מזה של יונייטד כרגע (ובכמה שנים האחרונות), אבל אלה לא השחקנים שממחישים זאת.
אתה רציני? אחד זכה בטרבל והשני הוא בורג מרכזי בכל קבוצה שהוא עבר בה. הם בטח עשו יותר ממה שכל השחקנים שאתם מביאים אותם בסכומים מוגזמים כמו ג'ונס, סמולינג ויאנג עשו בקריירה שלהם. אין לך בכלל מה להשוות, טבז נתן חצי עונה טובה בווסטהאם, קגאווה הוא שחקן העונה בגרמניה.
מוטיניו עדיין בגדר כישרון שיש לו עוד הרבה מה להוכיח. הוא עשה זאת נהדר ביורו אבל לא מעבר זה. שוב, לא עקבתי אחריו בליגה אבל מאמין שאם הוא היה כשרון על כבר היו מקשרים אותו אלינו עוד מוקדם יותר העונה. מה שכן, הוא נראת האופציה הטובה ביותר שהיא גם ריאלית למרכז השדה שלנו ואחרי עזיבת פארק ועוד כמה פאביו, פרייארס ופוגבה אני מאמין שיגיע עוד שחקן בכיר וגם גיבוי לאברה. או שאולי פרגי מייעד לרפאל את תפקיד הגיבוי לאברה? גם אופציה, בהתחשב בזה שגם אחיו היה ימני ושיחק באגף שמאל.
אם היית קורא מה שכתבתי, היית מגלה שאני טוען שקגאווה הרכש הבכיר של יונייטד מזה עשור. WellNeverDie אני בניגוד אליך, כן עקבתי אחריו במשחקים של פורטו שיצא לי לראות והוא אחד השחקנים הטובים בפורטו, הוא בטח לא כשרון שצריך להוכיח. אם תביאו מחליף זה בטח יהיה איזה מייקל קאריק, לא יותר מזה.
אתה יודע, יש גם כדורגל מחוץ לאירופה כן? טבז בנה את המוניטין שלו ככישרון על בבוקה וקורינתיאנס. אני לא מבין למה אתה חושב שקגאווה רכש בכיר יותר מטבז בזמנו.
לטבז הייתי מוסיף את פרדיננד שהגיע שנה אחרי ורון, את ברבאטוב שהגיע מטוטנהאם בתור סופרסטאר לכל דבר ועניין (שוכחים את זה כי התקופה אצלנו הייתה לא כל כך מוצלחת), ואתה יודע מה, אפילו רוני, למרות שהיה בן 18, אפשר להתייחס אליו בתור כוכב שהגיע כשהיו לא מעט מתעניינות אחרות.
"שחקנים מהקאליבר הזה"? זאת עוד פרובוקציה שלך? אתה מדבר כאן על אחד מהמועדונים הגדולים בעולם, כנראה בשלישייה או הרביעייה הראשונה. יש היום בכל העולם אולי 2 או 3 מועדונים עם יותר כוח משיכה ממנצ'סטר יונייטד, בהנחה שלא מחשיבים עיניין כלכלי, כי יש מועדונים כמו סיטי שהתחילו להציע משכורות עתק. יונייטד מראש לא מחפשת את השחקנים הבכירים, אלא את השחקנים האלמוניים. ההצלחה שלה למרות זאת היא הישג עצום למועדון. ועוד באסטוס ומוטיניו...שחקנים שיכולים לחלום כרגע על לשחק במנצ'סטר יונייטד (שחקני ליון ופורטו, עם כל הכבוד).
אז כן נחמד לקבל דעה כזאת. שים לב עמוד אחורה ביקשתי קצת דעה ממי שכן עקב אחריו העונה פרט ליורו ואמרתי שאין לי בכלל ידע לגביו - לא התיימרתי לדעת שום דבר. מבחינתי כל עוד השמועות סביבו מתחזקות ואפילו אני שומע עליו דברים טובים זה רק גורם לי להאמין שהוא כן יגיע בסופו של דבר. שםמשתמש, ליונייטד אין כוח משיכה כל כך חזק כמו שאתה חושב. נתחיל מזה שלמועדונים כמו ברצלונה, ריאל מדריד, מנצ'סטר סיטי וצ'לסי כבר יש היום יותר "כוח משיכה". תוסיף את העובדה שמנצ'סטר היא לא ברצלונה שטופת השמש ותבין למה לא מעט שחקנים לא ממהרים לבוא לפה. וכן, תאמין לי שזה חתיכת שיקול. מצד שני, למרות שאין למנצ'סטר עיר ססגונית או כסף רב, יש לה את פרגוסון. פרט אליו אני לא רואה שום סיבה ששחקן יעדיף את מנצ'סטר יונייטד על הקבוצות שהזכרתי למעלה. תגיד "היסטוריה" ו"מועדון גדול" ואני אגיד לך שגם ליברפול בדיוק עונה על אותם הגדרות. מנצ'סטר יונייטד מאוד אטרקטיבית אבל אפילו לא בטופ 3 של המועדונים ששחקן ירצה לעבור אליהם. היום השיקולים הם לא המועדון וההיסטוריה שלו, אלא יותר הכסף והחיים מסביב - וכשיש קבוצות שמציעות את זה עם אופציה לתארים מה רע. ואגב, אם אכן מוטיניו יגיע אני רואה אותו כשחקן מוביל לכל דבר בעונה הקרובה ובטח בעדיפות על אנדרסון (ליצן), גיגס וסקולס (קשישים) ואפילו קלברלי (רגלי זכוכית עד כה).
השיקול של העיר מנצ'סטר לא נראה לי רציני, כי סיטי היא קבוצה מבוקשת ולמרות כל הכסף שלהם, לא שמעתי שהם קנו את השמש ושיכנו אותה מעל האתיחד. שחקנים ילכו אחרי כסף, מאבק על תארים או שניהם לכל מקום, עובדה שאטו חתם בקבוצה בערבות רוסיה. חוץ מזה הכל מדויק.
אתם רציניים? יונייטד הגיעה ל-3 גמרים של ליגת האלופות ב-5 השנים האחרונות. מתמודדת כל עונה כמעט על כל התארים. איצטדיון מהגדולים באירופה. זוכה ברוב האליפויות בליגה הטובה בעולם. את פרגוסון כבר הזכרתם. הקבוצה גם גידלה ופיתחה בעצמה כמה שחקנים מצויינים. אנשים שכחו איזה מועדון בנה גם את רונאלדו שכבר לא משחק בו. כמו שאמרתי, ההבדל העיקרי זה הכסף, חוץ מזה רק לריאל מדריד ולברצלונה יש יותר כוח משיכה. אם שחקן בוחר במועדון בגלל מזג האוויר בעיר שבה הוא נמצא, אז הוא לא ממש רלוונטי לדיון בכל מקרה. "שחקנים בקאליבר של יונייטד" זה לא קשור לא למזג אוויר ולא לכסף, אלא לפרובוקציה זולה. חוץ מזה יונייטד בכל מקרה בד"כ לא הולכת על סוג מסויים של שחקנים.