מנצ'סטר יונייטד 2012/2013-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/7/12.

1. alexshw Member

אני כל כך לא אוהב את ענייני ה"לו"ז". אם הוא קשה או קל.
    הקבוצה הפסידה משחקים לא הכי קשים על הנייר, ומנגד נתנה מקבץ ניצחונות חוץ שאני לא זוכר שקרה מאז שאני עוקב אחרי הקבוצה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/12/12
  2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה יש לסיטי או אין לסיטי לא ממש מעניין אותי כרגע. אנחנו צריכים לנצח בשני משחקי הבית ואנחנו צריכים לחזור לשגרת הניצחונות שלנו בוויגן. הרצון לרענן את ההרכב יתבטא בוודאי בשינויים בין המשחקים, זה באופן בלתי נמנע גם יוביל לקישור שאינו לרוחנו בשלב כזה או אחר. סביר להניח שכבר נגד ניוקאסל, גם לאור העובדה שקבאיי ונדמה לי שגם טיוטה חסרים. מקווה שזה לא יפגע בנו יותר מדי כי הגיבויים שלנו בקישור הם כאלה שעלולים להתקשות נגד כל קבוצת פרמייר ליג.

נערך לאחרונה ב: ‏23/12/12
  3. שםמשתמש Member

ברור שתהיה רוטציה, אי אפשר אחרת. מקווה רק שהיא תבוצע נכון. צריך לעשות מה שצריך בשביל לנצח את 3 המשחקים שיש לנו. יש לנו הזדמנות לחזור למסלול הניצחונות כבר בעוד 3 ימים. היום היה מאכזב בגלל שבניגוד לבד"כ, שיחקנו טוב ולא ניצחנו (ולא להפך). יאללה, ממשיכים, נראה שהעונה הזאת תוציא לנו את המיץ כמו העונה הקודמת, לפחות מבחינת המתח והקושי (רק שתסתיים אחרת!).

4. פול סקולס Member

נראה כאילו אתם מצפים ל 9 מתוך 9 בכל העומס הזה... גם 7 נראה לי לא רע, אפילו ששניים מהם זה בבית.

5. Civil Anti Madridista

http://i.minus.com/ifbMwJIXoGph0.Xxx

הגעתי לקטע הזה רק דרך הראיונות של אחרי המשחק, פסיכי לגמרי וויליאמס הזה

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

והעומס על היריבות שלנו קל יותר?... אם היה, הייתי מוריד קצת ציפיות. כיוון שהוא לא, וגם לאור אובדן הנקודות בסוואנזי, פחות מ-9 יהיה מאכזב.

7. פול סקולס Member

אתה צודק, לא חשבתי על זה ככה. אולי זה אפילו להיפך; כמה שאנחנו יכולים למצוא פגמים בשחקנים שלנו ובאיך שהסגל בנוי, אצל רוב הקבוצות זה גרוע יותר. בכל אופן הציפיות שלי נמוכות יותר. מין "תחושה פנימית".

נערך לאחרונה ב: ‏24/12/12
  8. Lazarobbie Member

אני לא מבין את ההתלהמות על וויליאמס, הוא לא עשה שום דבר רע או מכוון. סה"כ ניסה להרחיק כדור מהרחבה במצב מסוכן ובמקרה פגע בראש של ואן פרסי, לא משהו כזה רציני.

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הוא טיפש, אבל אלוהים, מה זה ההתלהמות הזאת? רואים את הפגיעה שלו בכדור, הנעל עצמה מאוד רחוקה מהראש, והחוסר מזל/יכולת זה שהדביל העיף את הכדור ישר לראש של הפיינורדי. בטח לא נעים ובטח ראוי לכרטיס, אבל להרוג אותו? מה התחרפנו ביונייטד שם?

נערך לאחרונה ב: ‏25/12/12
  10. פול סקולס Member

אני בטוח שפרגוסון לא מאמין לעצמו. אף בן אדם עוד לא מת מכדור כדורגל שפגע לו באחורה של הראש.

11. 亚历山大帕托 Member

בראיון הוא הסביר שהוא בעט בכדור חזק מתוך תסכול, אבל לא התכוון שזה יפגע לו בראש. האמת היא שכשרואים את זה מהזווית של ה-Xxx הזה, הוא באמת לא מסתכל לכיוון של ואן פרסי ולא מנסה לכוון את הכדור. הוא פשוט מעיף את הרגל, פוגע עם הצד החיצוני של הנעל והכדור עף ימינה. כמו כן, הוא אמר שהוא ניסה להתנצל, אבל הבין את הכעס של ההולנדי כלפיו.

פרגוסון, כמובן, בשלו:

"Robin van Persie is lucky to be alive. He (Williams) should be banned by the FA. Robin could have had a broken neck"

12. Pipe Member

זה לא נראה מכוון. אבל זה אכן היה מסוכן מאוד ופרגי צודק לגבי זה לדעתי. בכזו מהירות, וכזה מרחק קמר, blunt trauma לחלק האחורי של הראש זה לא דבר שיש להפחית בו ראש. no pun intended.

13. סדרו קייטע Member

נערך לאחרונה ב: ‏26/12/12
  14. StevieG Member

בעיקר כי יש בו מין, האמת
    או
    בעיקר כי יש בו מן האמת?

15. סדרו קייטע Member

זה מה שקורה שכותבים הודעות בזמן העבודה. כן "מן האמת". לא רמזתי לכלום.

אפילו ערכתי את ההודעה למען שלמותך הנפשית.

נערך לאחרונה ב: ‏26/12/12