שחקני קבוצת המילואים דוידה פטרוצ'י וסקוט ווטון הולכים לעזור לבן של פרגוסון לשרוד בצ'פיונשיפ - הושאלו לפטרבורו עד סוף העונה.
United set to sign £12million Zaha Wilfried Zaha is on the verge of joining Manchester United for £12million. Alex Fergusons side look to have beaten off Arsenal and Spurs in the race to sign the Crystal Palace whizkid. United have held talks with the Eagles over a deal which is believed to be worth an initial £8m, plus add-ons, and the promise of loan players to help the Championship sides promotion bid.
ואחד מהם מסריח את האגף(אפילו את כל המגרש) יתר על המידה... הייתי רוצה לראות את זאהה במקומו באגף... נראה לי יועיל יותר. בטוח שיועיל יותר.
מצויין. עוד קיצוני אנגלי צעיר ומבטיח. אי אפשר לטעות עם החתמות כאלו. זה לא שמדובר באחת העמדות החלשות ביותר של אנגליה בעשור האחרון... אה, רגע. שון רייט פיליפס (אפס) סטיוארט דאונינג (אלוהים ישמור), אגבונלאהור (סתם שחקן ממוצע), אשלי יאנג (לא עקבי, מקבל יותר מדי כסף, אוברייטד קלאסי), אארון לנון (שחקן ממוצע לחלוטין שלפני 5 שנים was touted כדבר החם הבא) ת'יאו וולקוט (בקושי מצליח לקבל מקום בdumpster fire שנקראת ההתקפה של ארסנל ופתאום החליט שהוא רוצה להיות חלוץ), ג'יימס מילנר (היה כל כך גרוע כקיצוני שתוך 4 שנים הוא הפך לדארן פלטשר משופר). אפילו גארת' בייל, ללא ספק הקיצוני הבריטי הכי טוב כרגע, מרקבל הרבה יותר מדי הייפ ממה שהוא באמת שווה. הרשו לי להיות סקפטי לגבי הבחור הזה. לפחות לא שילמנו יותר מדי כסף עבורו. 8 + תמריצים זה מחיר לא רע. תרשמו את זה עכשיו: זה המחליף של נאני. מבטיח לכולכם עכשיו שעוד שנה כולם יצטערו שמכרנו את הפורטוגלי. מקווה מאוד שאני טועה, אבל לא יודע איך יכול להיות מצב בו הוא יקבל חוזה חדש. נ.ב שכחתי את אדם ג'ונסון, הקיצוני האנגלי הכי מוכשר נכון לעכשיו וגם הוא משחק לו בפאקינג סנדרלנד...
עד מתי Wazza יעתיק כתבות מילה במילה מהס*ן ומקבוצות אוהדים משועממים בפייסבוק ואנשים יקחו את זה ברצינות? עוד לא שילמתם עליו שום דבר, והוא עוד יקושר לכל מועדון פרמיירליג אפשרי לפני שבאמת יחתום איפשהו.
צריך לציין שידיעה דומה לגבי זאהה הופיעה גם בעיתונים אחרים - רציניים יותר (טלגרף, טיימס) ופחות (מירור, מייל). לגבי נושא הקיצונים הבריטים, זה שהרבה מהם מתגלים כבינוניים או לפחות לא טובים כפי שמצפים מהם, לא אומר שלא יכול להתגלות אחד שממש טוב. הדבר המשעשע הוא שחלק גדול מהרשימה ש-Dude הביא זה שחקנים ששמם נקשר אלינו בשלב כזה או אחר (בייל, ג'ונסון, דאונינג, מילנר, לדעתי גם לנון). אפשר לחשוב שפרגי לקח את כולם. אם הוא זיהה משהו מיוחד לטעמו בזאהה, אני חושב שאפשר לתת מעט קרדיט למי שגם עשה את עם שארפ, קנצ'לסקיס, רונאלדו...
נאני ואנדרסון שוב אתנו ויהיו בסגל למשחק מחרתיים. גם ג'ונס עומד לחזור מהפציעונת האחרונה. רוני לא אמור לשחק מחר, כך שהוא יהיה בהרכב.
הרבה דיווחים באנגליה שיש סיכוי שרוני יהיה על הספסל נגד ליברפול, ושהוא "מתחנן" שפרגוסון יתן לו לשחק... בקשר להעברות אני נותן דיווחים, כל עוד יש מקור, לא משנה כמה הוא אמין, אני מפרסם פה, לא רואה בזה דבר פסול.. ד"א, ציטוט של פרגי: SAF on transfers:"Nothing to report. It's January for goodness sake!I know you're desperate for a story but there's no story to tell."
כולם זוכרים איך רוני חזר לפני הזמן מול באיירן מינכן ובסוף זה עשה יותר נזק מתועלת. המשחק ביום ראשון הרבה פחות חשוב מאותו משחק מול באיירן, ואם רוני לא כשיר במאה אחוז אז שלא ישחק.
אני לא חושב שמישהו סבור שפרגי ייקח סיכון עם רוני. מה שאנחנו לא יודעים, ויש לכך סיבה טובה, היא כמה פרגי חסכוני עם האמת.