מנצ'סטר יונייטד 2012/2013-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/7/12.

1. Pipe Member

http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-love-nani-3.Xxx

2. AOOF Member

נראה לי פרגי צריך להורות על כך שרוני לא בועט יותר פנדלים.

3. Selby Member

אני לא מבין למה מספרים שגיגסי עבר איזו הסבת עמדה, אני ראיתי היום קיצוני סופה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    אפשר לתת לו בשקט מחר בבוקר חוזה לעוד שנה, זה לא הימור בכלל, אין מה להפסיד. רק צריך לזכור לתת לו מספיק מנוחה ואולי אפילו יותר מבדרך כלל בשנים האחרונות בתור פיצוי על זה שהוא לא קיבל מנוחה בקיץ(למעשה בפעם הראשונה אחרי המון שנים חשוב לזכור). הייתי משתמש בו גם במשחקים הכי גדולים שיש.
    הבן אדם משחק נגד בנים של שחקנים לשעבר שלא רחוקים ממנו בגיל, זה בלתי נתפס שזה קורה ברמות האלו.
    ושהמלכה תדחוף את תואר האצולה שלה אתם יודעים לאן...

לרוני היו הרבה דקות טובות במשחק, שום דבר יוצא דופן אבל הייתי מאוד מעודד כי בדיוק מפעולות קטנות כאלה שמתחברות לו בנוסף לשער שגם אני הייתי מבקיע אבל זה עדיין שער הוא בדרך כלל אוסף את הביטחון והיכולת שלו מהקרשים(כי נגד סוואנזי הוא פשוט חיבל במשחק, אבל הנסיבות האישיות ידועות לכולם). ואז באה החמצת הפנדל(יש עדכון: כעת יצא מהאטמוספירה!) וכמו שאני מכיר את רוני זה יוציא לו את כל הרוח מהמפרשים. וזאת בעייה כי אנחנו מאוד נצטרך אותו, אבל אנחנו גם לא יכולים להרשות לעצמנו עוד הופעת אימים שלו, גם לא בסיבוב הבא בגביע.
    אני מאוד מאוד שמח שניצחנו היום, חשוב לי שנתייחס למפעל הזה ברצינות.

נערך לאחרונה ב: ‏17/1/13
  4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

גיגס אמר השבוע שרק בסוף העונה הוא יחליט אם הוא יכול להמשיך עוד עונה.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הוא מרגיש פיסית, רק הוא יודע. מה הוא מסוגל מבחינה מקצועית... וואו. אולי זו היתה פתיחת העונה המוקדמת בגלל האולימפיאדה שהוציאה לו אחר כך את הרוח מהמפרשים.

6. Pipe Member

אני לא רואה את התועלת בחזרה שלו לקבוצה בעונה הבאה. מבחינת replacement value, לא חושב שתהיה לנו בעיה למצוא שחקן אחר שיתן את בדיוק אותה התפוקה ואף יותר. מבחינת המורשת שלו, די בטוח שהוא שבר כל שיא גדול שהוא יכול לשבור מבחינת הופעות. ובשלב הזה, הוא תרם כל כך הרבה למועדון שקשה לראות איך הוא יגדיל את האהבה שיש לאוהדים אליו. אם כבר, הוא רק גורם לאוהדים to resent him עם ההופעות שלו. מבחינת מנהיגות, אנחנו קבוצה די בוגרת גם ככה. מה שחסר לנו זה לא ניסיון אלא כישרון ואם כבר קצת אגרסיביות. אנחנו קבוצה עם מעט מאוד שחקנים כמו ואן פרסי או נאני (חבל שרוני כבר לא כזה) שלא יתביישו לקום ולעמוד על שלהם כשבלם עושה עליהם פאול מלוכלך או משהו.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

פעם שנייה בדיון הזה השבוע שהתגובה היחידה שלי היא -
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

8. Pipe Member

טוב אחי.

תחפש בגוגל את המילה תפוקה ותחזור אלי.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה ראית את ההופעות האחרונות שלו? זה מדהים. אני כמובן מקווה שהשימוש בו ימשיך להיות זהיר ובתבונה, ושזה לא ישפיע כהוא זה על חיזוק מרכז השדה הנדרש כל כך, אבל אם הוא מסוגל לשחק כך, אין שום סיבה שיפרוש. ואם אנחנו מסוגלים לתת לו את התפקיד הנכון, המוגבל, בסגל, אין בזה בעיה.

10. nwish Member

הפכת להיות ממש מציק לאחרונה, לא מתאים לך.

גיגס במרכז השדה הוא, במקרה שלנו, נזק רוב הזמן. באגף לא חשבתי שיש סיכוי שנראה ממנו משהו אחרי שאיבד את המהירות, אבל הוא מפתיע אותי לטובה, כך שאפילו שהייתי ממתנגדיו הגדולים, לאחרונה התחלתי לחשוב שאולי חסר לנו קשר אגף שיכניס קצת רוגע ושכל למשחק שלנו, ולא תמיד ירוץ ויגביה בלי לחשוב כמו רובוט אקוודורי.

לגבי התגובות שלך לביקורת שלי על המקסיקני:
    לא שטרחת להגיב חוץ מאשר עם סמיילי, אבל, מעבר לעובדה שתוך כדי הביקורת עליו אני מודה בכך שהמיקום שלו עילאי, לטעמי כל מה שכתבתי היה במקום.
    הבעיה שלי היא עם אנשים שטוענים שהסיומת שלו עילאית, כשהיא במקרה הטוב סבירה ביותר, בכל משחק שבו הוא כובש הוא גם מחמיץ שניים-שלושה מצבים לשער שכל חלוץ אמור להבקיע.
    קח לדוגמא את המשחק בו הוא הבקיע את שער הנצחון ממסירת עומק של קאריק (לא זוכר מול מי, אולי וילה) או את המשחק מול ווסטהאם, שבו הוא החמיץ שני מצבים לשער בטוח בצורה מחרידה, שבחיי שאחד מהם גם אחותי הייתה שמה לפחות במסגרת.

לגבי וולבק, הסיומת שלו לוקה מאוד בחסר, אבל הדברים שהוא תורם למשחק שלנו, טוב - רוב האנשים כלל לא שמים לב אליהם. משחקן כ"כ טכני אני מצפה שעניין הסיומת יגיע מתישהו, עם הבטחון.
    מה שכן, מהלך כמו מול ליברפול המקסיקני היה הורס ברגע שהכדור היה מגיע אליו, לא בהכרח מוסר החוצה, אבל משתהה, מחליק, או בועט לשער במקום למסור בנגיעה לקלברלי כפי שוולבק עשה.

שים לב, עניתי לך בפירוט כשכל מה שכתבת הוא סמיילי מגוחך.
    אם אתה רוצה להגיב כך שוב, תחסוך ממני ומעצמך את המבוכה ואל תכתוב כלום.

נערך לאחרונה ב: ‏17/1/13
  11. Pipe Member

החשש שלי נובע בדיוק מדברים שאני זוכר אותך כותב לגביהם לפני כמה חודשים: פרגי ימשיך להשתמש בו ובסקולס בצורה לא פרופורציונאלית עד שהם יפרשו בעצמם.

האם גיגס היה טוב במשחקים האחרונים? הוא לא היה רע. אבל מדהים? לא. ואן פרסי מדהים. רוני בכושר הוא מדהים. מה שמדהים זו אולי העובדה שהוא משחק באופן כזה בגיל 39, אבל אם שחקן בן 23 היה משחק כמוהו הוא היה עובר מתחת לראדאר. לכן, מבחינת תפוקה אבסולוטית, לא תהיה שום בעיה לרכוש שחקן כנף\אמצע אחר שיתרום יותר לקבוצה. הנקודה היא שגיגס כיום הוא מאוד, מאוד בר החלפה. אם סקולס היה מציג יכולת נהדרת כיום למשל, הייתי הרבה פחות vocal לגבי הרצון שהוא יפרוש. הוא הרבה פחות בר החלפה כי את הדברים שהוא כן עושה טוב אי אפשר למצוא בקלות. אבל כל הדיון הוא לא סביב מה הוא עושה טוב אלא מה הnet benefit שלו לקבוצה כפאקטור של כמות הדקות שהוא מסוגל לתרום, וכמות הנזק שהוא יוצר מבחינה הגנתית.

12. Pipe Member

אגב. אחרי הדברים של גיל לגבי רונאלדו, והרושם האישי שלי ממה שקורה במדריד (יש לי תחושה שרונאלדו עבר את נקודת האל חזור בריאל), אני מודה: the seed has been planted. אינספשן. חלק קטן ממני פותח סקיי ספורטס כל יום בתקווה לראות שהוא חוזר ליונייטד.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. גיגס אתמול היה מדהים, פשוט כך. אני בהחלט מבין את החששות שלך מכך שפרגי לא יראה בו שחקן בונוס, ואין ספק שהשילוש הקדוש של פלטשר-סקולס-גיגס זו שלישייה מוגבלת מדי שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו. ועדיין, באופן פרטני ובלי לדבר על השלכות שתלויות בהחלטת המנג'ר, גיגס ביכולת הזו שווה עוד שנה.

ב. זה חלום נחמד, אבל כל עוד יש לו שנתיים (כרגע שנתיים וחצי) בחוזה והמחיר שלו יהיה בשיאו, זה פשוט לא יכול לקרות.

14. Pipe Member

סבבה. in the eye of the beholder i suppose.
    אני אסכם את זה כך: אם אתה אומר לי שגיגס (וסקולס, לצורך העניין) ישארו גם עוד 5 שנים אבל הם ישומשו על בסיס מקצועי לחלוטין ורכש בעמדות שלהם יגיע, אני אשמח. אני פשוט לא מאמין שזה יהיה המצב. או שהם ישארו על חשבון רכש, או שהם ישחקו על בסיס סנטימנט. זה מה שאני חושש ולכן אני תומך בפרישתם.

ב. i managed to rationalize it באופן הבא: החוזה שלו נגמר עוד שנתיים וחצי. ז"א, הוא יוכל לעזוב בחינם. אבל ריאל כמובן לא תתן לזה לקרות. אם הם יודעים שהוא לא יחתום על חזוה חדש הם ימכרו אותו לכל המאוחר שנה קודם לכן, ז"א, בקיץ הבא עוד שנה וחצי. תאורטית, יש סיכוי שהם ימכרו אותו גם בקיץ הזה אם הם יודעים שאין לו כוונה להשאר. אתה חייב להודות, זו לא התאורייה הכי משוגעת ומופכרת מהמציאות ששמעת.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/1/13
  15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסיכוי העיקרי שרונאלדו יחזור ליונייטד הוא במידה שזה הדבר היחיד שהוא ירצה. לחזור למקום בו אוהבים אותו, בו מגוננים עליו כפי שלא מגוננים על אף אחד בריאל אם הוא לא שחקן בית, ולפרגוסון (במידה כמובן שעוד יהיה אתנו. ויהיה). אם הוא יתעקש על זה ויקשה על ריאל כפי שעשתה לאחרים, אולי גם אם לא ישתגע בדרישות השכר, אז, ורק אז, אולי.